Sådär!

Då har man lite tid, stängde av mobilen igår, ville verkligen inte kliva upp o jobba imorse, kom som hem halv åtta igårkväll från stan..

Napping har flyttat på VästerÖvsjö nu, bor på Norrbro tillsammans med Rita och Virre, vilket verkar funka riktigt bra, Rita o Napping tycker om att klia varandra, Virre får va bossen och kan när man inte tittar på dom stå och äta bredvid Napping så de funkar bättre och bättre :)
Red dit i lördags, kan lova att man fick träningsvärk efteråt! Min rumpa och ryggmuskler? Aldrig fått ont i ryggmusklerna efter en ridtur innan men nu fick jag de.
I söndags tog vi en tur med alla tre för att se att dom funkar tillsammans ute på tur och de gick finfint, Napping va coollugn! Har aldrig varit så lugn på en tur tillsammans med andra hästar förut! Rita va en trygg och bra rumpa att följa när han inte hade en aning om vart vi skulle och sen va Virre en spännande prick som tyckte om mer fart och fläkt! Så lite trav och en liten lugn och jätte fin galopp vart de med grabben och han vart så mkt mjukare i musklerna efter turen, även matte vart de ;)

Har sen jobbat, umgåtts med vänner, slingat håret. Tack Sara! :) <3 Umgåtts med hästarna osv. Spanat in fåren, snart är de lammning! Och fröken Norberg ska va med! De ska bli en rolig och spännande upplevelse! :)

Men här kommer de lite bilder på hästarna, dom är inte dom bästa, såg inte hur dom vart i solskenet men va faan bilder är de iaf ;)


Napping.


Virre.


Rita.



Nej de va allt för den här gången!

På återläsning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0