Dan efter löning ;)

Juppjupp. har tagit de lite lugnt idag, sov ut, skjutsade mamma på jobbet. åkte på hammarn o handlade o betalade en räkning. lagade mat. stökade på hemma. ringt o kollat om jobb. ska ringa igen på fredag.. sen har man vart te farmor o farfar.  o sen kom kuisn hit :) nicenice :)

imorgon blir de till att prata med kent, kan ju kanske hoppa in o jobba i två veckor tänkte jag. åka på hammarn o handla igen, gå på arbetsförmedlingen, baka o laga mat ;) ellen kommer nog också förbi :) blir trevligt med ngt sällskap :) joo jag ska nog iväg o test skjuta gevärena mina ;) eller odm blir automatiskt mina om jag vill ha dom :P förtur här va :) har ju en hel systemkasse med övningammunition så jag kan ju verkligen testa dom :) kommer att bli skojj :)

Jag önskade att du fattade ngt.. att du fanns där vid min sida, precis som du lovade.. men inte är..

Nääe sängen nästa kanske? så man orkar upp imrgon ;) Kraaaam hejj


Glader.

Jappde är jag de, va till bräcke imorse o lämnade itllbaka böckerna :) känns förbannat skönt faktiskt. sen att bara få åka hem igen o skita i allt de där. träffade btw på jennifer o conny på skolan :) skojjskojj =)

ska väl ringa runt lite o kolla med jobb om en stund tänkte jag, kände för att sitta ner o känna mig lite glad :)



inga jobb meeen inte tänker jag hänga läpp för de heller. nääe arbetsförmedlingen imorgon, inte just för att jag tror så mkt på arbetsförmedlingen meeen ändå. man måste ju försöka eller hur? :)

hmm. vad mer ska man säga då?

skriver väl en rad eller två sen kanske ;)

Skiter i de här!

japp de gör jag, imorgon åker jag på skolan endast för att lämna tillbaka böckerna. sen åker jag till fabriken o hör med kent om jag kan få jobb där tills jag hittar ngt chaufförsjobb. saknar lastbilarna som faan.. vill inte sitta på en o samma plats dag ut o dag in... trist som faan ju. kanske sen, om ett par år. men de är då de. jag ska ju trivas nu med, eller hur?
o jag vill kunna må bra nu.. vill jobba, älskar ju att jobba.. så om han bara har ströjobb ngn dag då o då får jag väl ta de då. annars blir de arbetsförmedlingen imorgon eftermiddag, inte just för att jag tror ngt om dom men ändå. man måste försöka eller hur?

Har idag varit till kyrkan på tacksägelse. Lite småjobbigt när dom sa hennes namn.. men de gick bra. inge lip här inte..

Har sedan vart ute i skogen o snitslat med syster o rex :) vi fikade o hade oss :) finns bilder på min bdb om ngn vill se :P haha. sen stack vi ut på en ridtur med tösa :) skojjskojj :)

sen kom kusin marie o gubben hennes :) dooooom va bruuuuuuuuunbrända. fuskisar ;)

hmm. nu tror jag inte att jag har ngt mer att säga faktiskt. eller skriva ;) haha.

:)

....

Har ingen bra rubrik.. Jag haaatar rubriker ;) (hata måste sägas utdraget o med ironi).

Va till Ellen igår, mkt trevligt, vi åt stekt lax o romsås o nyplockade potatisar :) muuuuums.
Sen vart de film tittning med loulou till missinassen, sen kunde vi ändå inte sova utan låg o pratade hur länge som helst o sen upp kvart i fem imorse eftersom vi skulle hämta Hans i Bräcke när han kom med tåget.

Sen vart de så att vi slappade o åt frukost framför tvn, tittade på Elena, mkt bra film :)

Har sen varit in till stan idag med ellen o syrran :) trevligt värre. köpte mig ett par nya skor, blåtott till datorn, en myströja (en vit som antagligen kommer att va svart snart), lite mat, dricka, chips, godis, vart på apoteket, köpt en ny mal till akvariet, headset, ny ridhjälm en sån med sammet, ville alltid ha en sån när jag va liten o red så nu vart de en sån på äldre dar :P
vad mer köpte jag? en pizza :D på reveljen :D *mm, smakar smaskens* ;)
Jooo jag tankade fullt också, om de nu ska räknas in.

Har inte hunnit o funderat så mkt på dej idag.. Känns rätt bra.. Men på söndag blir de kyrkan o prästen kommer att säga att du är död.. kommer man att börja lipa då eller ska man va "stark" o hålla ihop? inte visa någonting?
Är sjukt ledsen när jag tänker på dej.. orkar inte med mig själv eller skolan.. önskade att jag hade fast anställning just nu.. önskade att jag fick sätta mig o köra i timtal i en lastbil.. saknar dom också.. försöker att tänka mer på den saknaden än saknaden efter dig.. för en dag kommer jag att köra igen.. meen jag kommer aldrig få se dig le igen..
Bestämde mig iaf för att gå till kyrkan på söndag för att christopher tyckte de.. han trodde jag skulle ångra mig annars.. så kyrkan på söndag klockan elva.. hoppas de inte blir allt för jobbigt bara...
bara så du vet kommer jag att lägga ner din themugg i din kista, kommer nog att skriva ett brev också.. o jag ska lägga ner dom själv så jag får se dig en sista gång..

:´( <3



Öh jaa..

vad ska man säga?

Nora helgen var underbar :) Fick mig en liten semester där :) trevligt folk, bil åkning, stad osv. ska berätta om allt en dag när jag mår bra o verkligen kan lyfta fram allt de trevliga som hände där o hur fint de va, öven fast vi bodde på ett hotell med inredning från 1870 ;) hehe. Skön säng var de iaf. ;)

Kom hem i söndags kväll, hade känt på mig redan på lördan att allt inte va som de va, visst mormor låg på sjukhuset, ingen visste nått, men jag va inställd på att hon skulle komma hem. Meen, så vart ju itne fallet.. Hon dog där... Min mormor.. min mormor dör inte.. förstår ngn känslan?

Orkar inte skriva ngt mer om de nu.. Men nu vet ni vad som har hänt..

Nora nästa!

Japp, eller Vallsjön blir de inatt iaf ;P sen blire nora imorgon :D ska bli skojj som faan :)

Veckan har varit rätt bra. Äh jag har faan inte tid att sitta här egentligen, tänkte bara skriva en rad eller två för att bevisa att jag överlevde kräftkalaset ;)
Får se om jag skriver ngt på söndag eller så om bröllopsmiddan osv.

:)

Kräftor.

Japp de ska de bli ikväll :D muuuums :D ska bli tokigt trevligt med lite middag o lite bra sällskap o liiite gott o dricka ;)

Sitter då för tillfället här.. bredvid en enorm godisskål.. meeen jag har bara ätit typ fem stycken ur den ;) Har ju varit duktig förut o varit ute o gott i typ två timmar med rex *stolt* o hostade inte ihjäl mig.
 Va ut o red igår, gick ganska bra de också. skrittade bara i skogen så de va ju inte direkt ansträngande. meen skönt. älskar att komma ut på hästryggen eller med hund. hade helst gjort båda två samtidigt meeen jag vet inte om de skulle funka så bra med våra hundar.. får skaffa en egen som inte har ngr problem med o följa med överallt :) är sjukt sugen på en egen hund, sjukt sugen på att flytta till ett eget ställe som bara är mitt, eller jaa jag kan tänka mig o flytta dit också.. men då är vi två om de beslutet.. vill ha en eller två egna hästar.. men vilken ras? finns sjukt många fina.. o så är dom ju så dyra.. må faktiskt ha fast anställning innan de blir ngn häst iaf.. o så borde jag rimligtvis veta vart jag ska bo vid de laget så jag inte smackar upp världens stall o sen bara neeeej men du, jag vill nog inte bo här längre, eller kan inte.. eller nått sånt. hmm. tänk om..

Önskningarna är många..
Men ingen av dom sägs högt..
Rädd för skratt..
Rädd för att bli sårad..
Rädd för att ingen ska förstå..

Nääe, de va väl allt för den här gången då, ska hoppa in i duschen en sväng.
Tack o adjö.


Sjuuk..

Japp, feber o skit.. så man är då hemma o blir ompysslad av Becca :D de är riktigt skönt :)
Hon kom igår, så vi hyrde en film, tog på oss pyamaserna på kvällen o kurade ihop oss i soffan med täcken o en massa kuddar :) *myyyys*

Idag har vi mest bara slappat :P legat i sängen i flera timmar o pratat bara. O just nu duschar becca, jag ska snart iväg o göra de jag med. Må sen dra ner på byn o posta lite grejer, köpa alvedon.. Ngn knarkar ju dom nu.. Hmm ngt mer? joo lämna tillbaka filmen.
 Sen blir de hem, ligga framför tvn o kolla på ngn film o ha det skönt bara. Senare ska Beccs iväg på dans, en annan blir hemma o tar det lugnt. Tvn kanske? msn? jaa ngt sånt antagligen.

Allt känns iaf bättre nu. Missförstånd som vanligt..
Så livet är som de brukar va, stillsamt, väntande, längtande, jaa. My life helt enkelt.

Ska btw på bröllops middag nere i Nora nästa helg ;) Kan ju bli spännande, är mest med för att va chaufför o bordsdam haha :P Men de kommer att bli roligt :)

Hmm. ska man skriva nu då tro?

Nääe duschen nästa :P
Hejj.

Söndag, slut på helgen..

Så imorgon är det måndag igen.. Vart tog helgen vägen? Har haft en tok skön helg, lite sena kvällar kanske bara ;P börjar faan bli för gammal.. haha.

Du fortsätter att göra mig ledsen.. När ska man egentligen inse att de bara är att skita i dej..?
För du kommer bara att göra om samma sak om o om igen..
Känner just nu bara för att stor lipa.. Men jag har redan gråtit allt för många ggr på grund av dig..
Vill inte bli sårad nå mer.. Vill inte få nå fler förhoppningar.. Jag vill bara att allt tar ett slut.. Direkt nu..
Men så fort jag har börjat gått vidare kommer du tillbaka o är så underbar.. Lovar en guld o gröna skogar..
Men när allt nästan är perfekt så händer det nått.. Du blir kall o stel o slutar svara.. Varenda gång..
Jag önskade att du visste hur allt känns.. Då hade du kanske inte gjort som du gör hela tiden..

Orkar inte längre..

Lördag.

Oj vart har tiden tagit vägen egentligen? Jaa de har iaf gått alldeles för fort menmen. de är som vanligt ;)
Första skol veckan är avklarad iaf :D Jag tror att de går bra iaf, gör som jag alltid gör, tvärtemot hur alla andra skulle ha gjort det men får till samma resultat. :P Känns bra iaf, har nog gjort rätt grej tror jag.
Går då halv åtta till fyra o är ledig fredagar :) sååååå skönt :) En extra dag att få sova ut o göra de man vill göra på :)

Släkten från Fränsta är här uppe :) Va igår iväg på typ släktmiddag i Håsjö, trevligt trevligt va de :)

Just jaa, i torsdags va jag ju på yran också :) Skojjskojj :) hämtade upp Beccs i Torvalla o umgicks med henne på kvällen :) vi va stor o lill mamma åt syrran, sara o camilla :P

Har idag hunnit med att va ute o rida, lagt in lite bilder på bdb, pratat med honom :) Hmm. har nog inte hunnit med så mkt mer faktiskt haha ;)

Vad mer ska man skriva då?

Nääe vejt int. Har kollat lite hästar nu så nu är jag nöjd ;P hejkipejki

RSS 2.0