Måste..

...bara berätta att jag har uppdaterat min bdb :) En hel månad med bilder, duktig Bettan :) Keep up with the good work ;)

Har även hunnit varit o tränat sen sist jag skrev... Klarade inte att köra alla magövningar jag hade tänkt har såååån jäääävla träningsvärk sen igår i magen.. Auch. Får bli en annan dag.

Puuuub imorgon :)

Hej o hå.

Mellandagarna.

 Jaa så va julen då över än en gång. Har haft lite fullt upp dom senaste dagarna så de har inte blivit så mkt bloggande. Har även känt att jag inte orkar blogga.. Vad  är de med mig? Orkar knappt läsa bloggar.. Ngt är fel. jaja, de blir nog bättre.

 Julen va iaf fin, god mat o trevligt sällskap. :) Va ute o åkte lite, tände på gravar o stökade på. Farmor o farfar kom hit o firade med oss o Ellen. Vart Bondespel också ;) Litegrann som Monopol, eller rätt mkt som monopol faktiskt. Man skaffar sig ett torp o ska få de att gå runt o tjäna pengar på skog o djur o åkermark. Sen kan man köpa upp sig till bondgård o sen till herrgård o till slut kan ngn köpa slottet för tjugofem miljoner o då har man vunnit. Kan ta hur många timmar som helst haha.

 Men de va lite om julen, tack för alla fina klappar o omtanke :) Tack till Viggo som inte åt upp mig haha.

 
Juldan firades som tradition hemma hos moster. Kändes inte så jätte konstigt utan mormor, trodde de skulle kännas jobbigare än de va. Men de gick bra. Va för övrigt chaufför... kom hem fem över två eller nått, tjöööööööööött. Ellen låg i sängen o snarkade för fullt hon, hon åkte hem tidigare än mig. För hon skulle som upp o jobba.. Vart för övrigt frågesport på kvällen/natten hos moster, killarna mot tjejerna haha.

 Annandan firades lugnt o fint hemma. Utan en massa julmat ;) Vart kyckling, ris o currysås istället :P Vart mer bondespelande, annars var de nog en rätt lugnt, två promenader hann jag också med :) otroligt skönt att va ute kan jag lova.

27/12 Va på kask o tittade på tävlingen lite o åkte till vallsjön. L o H kom hem från stora stygga Åland dessutom :) Testade Ls julkapp, Wii board. Helt ok, hade större förväntningar på den dock men de funkar. Köper man roliga spel till så. Wii fit är helt ok, yoga, muskelträning, balansövningar, aerobics grejer osv. 
 Fia o Sara kom även förbi o va med oss, promenad, prat o en massa spelande :) 

 Halv år kvar! Sen jäävlar är de jag som fyller tjugo! =)

28/12
Idag så åkte vi hem med Sara o Fia efter mkt spelande ;) Åkte sen o tränade. Skönt efter ett uppehåll vill jag lova :)
Annars hände väl inte allt för mkt.

29/12 idag alltså, hmm. promenad med vovve, H o E. Löst korsord o haft oss. Har även åkt hem, E jobbar. Men sen hon har slutat blire träning :)

Imorgon blir de pub iaf. :) Blir skojj :)
Ska även ner på Hammarn o köpa ett par kängor jag kan rida i :) Niiice. Äntligen ett par skor som man kan använda o inte få ont i fötterna av hoppas jag..

Nyår då? Hmm. Tåls att funderas på.

Känns för  bra för att vara sant. Men jag vet inte. Försöka att inte fundera så mkt, bara göra de o hoppas på de bästa va?

Nejj nu ska jag göra annat. Hej o hå.


Julstök.

Japp nu är man upp i allt de jaa. Ojoj. Har som haft lite fullt upp o glömt att blogga, okej har väl kanske inte heller haft de rätta suget.. Menmen nu sitter jag här iaf.

 I lördags åkte jag hem till Ellen i stora stygga Vallsjön ;) Där vart de julkalas med släktingar till henne o god julmat :) Tvillingarna var iaf sötast av alla, goungar :) Har inte lagt in bilderna från mobilen heller så ni får inte se dom nu heller.. Dom tyckte att de va rätt roligt att ta en massa kort tyvärr var dom inte stadigast på handen menmen, man kan inte kräva de av två femåringar heller. Dom va riktigt duktiga på att bowla på wii btw. Helt otroligt hur duktiga dom va, första gången dom spelade o dom satte strike efter strike. Ojoj. Dom kommer att bli livsfarliga ;) 
  När alla hade åkt hem fortsatte jag o Ellen o dricka grogg o spela MarioKart till typ två. Kom in i köket o såg ett berg av glas som behövdes diskas.. Suck. Vi kollade diskmaskinen och den va full i rendisk :) Så ut med all den disken o in med den nya. Kan ju lova att Loulou va glad på morgonen när hon såg att alla glasen va borta från diskbänken. Alltid skojj att göra ngn glad :) Haha jag kom o tänka på sen när vi la oss så sa Ellen att hon inte va trött, joo men visst vem slocknade efter två sekunder? Inte jag iaf haha.

 Vi vaknade väl upp vid nio tiden o låg o halvsov o snackade då o då till tio då vi pallrade oss upp. Vart lite frulle o ut o stoppa i motorvärmare, nästan tio grader kallt så. Sen så hamnade vi framför tvn, wii igen ;) Öppnade upp lite banor åt Loulou o så.
 Annars tog vi de rätt lugnt, åt tidig middag då Ellen skulle iväg o jobba. Så vid halv fyra åkte vi, hon på jobbet o jag hem.
 Städade mitt rum när jag kom hem, dammtorkade allt dessutom, triiiist värre men behövligt. Sen vart de en låååång promenad. Rätt nice förutom att jag fick snö i ögonen hela tiden, jääävla blåst.. Och när jag kom hem hade pappsen bonat golvet mitt :) 

 Vart dålig sen.. Varför vet jag inte, kanske va de för godisarna jag åt.. Vem vet? Fick inte sova riktigt förrens tjugo över fem imorse.. =/ kan lova att jag va branog utmattad..
 Klev dessutom upp halv nio för att känna efter om jag fortfarande va dålig ifall de hade blivit värre eller så.. Vilket de inte va, men mammsen åkte ner på byn o handlade blåbärssoppa åt mig :) allt för att jag inte vågade äta.. Så jag drack de o halvsov framför tvn i flertalet timmar sen.
 Så på eftermiddan frågade mamsen om jag skulle följa med på hammarn o handla, kunde ju stanna i bilen om jag inte orkade med att gå i affärerna. och jag kan ju lova att de va en helslut bettan som åkte hem sen, bara levt på blåbärssoppa hela dan o sen va på ica med en massa idioter.. Ingen bra kombo. Skorna jag va ute efter var för övrigt slutsålda SUCK! Meen vi ska till ösd imorgon.


Snart helg!

Japp, dagarna går fort nuförtiden.. Alldeles för fort så snart är de nog dags att ta fram granen o pynta o ha sig.

 Va till käftis igår.. Lagade en tand.. Gick bra faktiskt :) Han va mkt dukig herr Hans, gjorde inte ont direkt o han va duktig på att ge bedövning så jag e nöjd. Nog för att jag har fått mig en uppsträckning om att jag måste sköta dom bättre.. Fast de visste jag ju redan.. Men de positiva är att jag får tugga tuggummi efter varje måltid och dricka hur mkt thé jag vill för thé är bra för tänderna, om man nu inte har socker i och de har ju inte jag. Brabra. De som är mer jobbigt är att jag måste sluta småäta.. vilket jag måste sluta med överhuvetaget, men de är ju som gott också.. Plus att jag måste använda tandtråd, helst varje dag... :S jag o tandtråd kommer inte sååååå jäävla bra överens.. Tycker dom är lite otäcka jaa, ont gör de också.. Menmen. Ska jag få behålla mina fina tänder så måste man ju..

 Annars så hände de väl inte så mkt speciellt igår, va iväg på pump, de va skojj :) lastade på lite mer den här gången men de va otroligt skönt, men jag tror nästan de va jobbigare denna gång än sist. Meeen ingen träningsvärk, bara lite seg i musklerna men annars så är de tok bra :) 
 
 Så imorse väckte mamma mig tio över sex.... Ellen fyller som år idag GRATTIS! så vi gav henne fika på säng o paket :) Därav den jobbiga tiden eftersom hon skulle iväg o jobba o dom andra på skolan. Men duktiga jag masade mig upp sen o tog mig en morgonpromenad efter att folket hade åkt. Lite småhalt ute vill jag lova, men jag har inte satt mig på ändan än så länge. Peppar pappar ta i trä.

 Men nu är de ngn som nafsar mig i sidan o tycker att vi ska göra nå roligare än o sitta här o sitta.
Ta fram dammsugarn kanske?

Kram hejj

Home sweet home.

Japp nu är man hemma i stora Västanede igen ;) Så nu är friden slut hehe.

 I tisdags när Becca kom hem gjorde vi två långpannekakor, med saffran i o med citronglasyr på o Becca gjorde finfint ovanpå med choklad skrev god jul på ena o gott nytt åt på andra :) vart snyggt o gott. Först kommer citron smaken, lite surt sen i efterhand kommer saffrans smaken, bra kombo :)
 Vart även fisk o potatis o romsås till middag, *smakar smaskens*.

 Sen så drog vi ner på Furan, Becca skulle ha typ dans tränings avslutning. Kaaaaallt va de där, men med lite glögg i magen vart allt lite bättre ;)
 Väl hemma vart de ett skönt värmande  bad :) Kommer att sakna de där badkaret.. ;)

 Så idag klev vi upp eller Becca klev upp halv åtta eller nått sånt jag lite senare haha. Vi plockade upp Jana på vägen ner på stan o åkte o handlade på Blå center, dom skulle handla till julmyset dom skulle ha med klassen idag. 
 Sen så åkte jag på coop, handlade saker till Ellens tårta osv. Tog vita faran o drog hem. Halt på ett väldigt konstigt vis efter 87:an vill jag lova. Sen trodde jag faan att jag skulle blåsa av vägen haha. Sen vart de inte bättre när man svängde av på 320:in.. Vägen mellan Stugun o Höglunda va ju inte direkt vacker.. =/ Trodde man skulle skaka sönder bilen haha. Tur att de inte va mörkt ute för då hade jag ju fått ett epelepsianfall av mina extraljus ;) 
 Väl hemma va Chappen gladast i världen, han är ju för söt den lilla rackarn. Han tyckte nog att jag hade varit borta alldeles för läääänge haha. Sötnosen där. 
 Har även hunnit med att va ner o klippa mig :) Vart nöjd som bara den, hon är duktig Kicki :)
Jooo Ellens tårta är också mer eller mindre klar, ska bara garnera den imorgon. :) Nice.
 Även en promme har jag hunnit med, skönt :)

 Borta bra men hemma bäst. Eller hur är de man säger? 
 
Har haft otroligt sköna dagar i ösd iaf :) Älskar familjen där borta, synd att de blir så långt emellan vi träffas. Menmen.

Nääe kolla klart tv o sen duschen ska ju till käftis imorgon ;)

Lycka till till mig själv hehe.

Kram Hejj

Fem senaste dagarna.

Ojj jaa här va de ouppdaterat.. Har ju haft fullt upp :P Men här kommer det ;)

Fredag:
 Började dagen med att åka till Hammarn o handla med farsan, konsum, systemet, banken, ica o nnp :P Sen så städade jag hela huset, ok inte källaren o syrran rum dock. Lite får väl de andra göra också ;) Sen kom Patrick så han använde jag mig av hehe. Ut o hedde in ved så vi skulle kunna duscha o ha oss *duktiga vi* fick stackarn att jobba så hårt att han började svettas ;) Men han fick ju pizza sen till middag så jag tror inte de gick ngn nöd på honom.
 Sen så kom Ellen, åt middag o så gjorde vi oss iordning, tog 745;an till V-övsjö, uppför backjääääveln kom vi, sladd hit o sladd dit i all snö, de som snöade ju liiiiiiite bara.. Jaja, upp tog vi oss iaf, hämtade farmor o drog ner på Kälarne, utan att sladda *stolt* haha. Kan ju inte riskera att farmor får en hjärtattack som vi skämtade om, för då skulle vi behöva sätta henne på första bästa ambulans sen till stan, skämt o sido.
 Så vart de då revy, syrrans klass iår eftersom dom går i nian, mkt bra, meeeeen Marcus har använt en grej ur våran revy, så stämma? Nog för att de är han som har skrivit båda två men ändock.
 Köpte en massa kaklotter sen haha. Vann inget.. Men de gjorde Helené :) En hel kakbricka, så grattis till henne :)
Sen så åkte vi hem till mig, Ellen hoppade av där o åkte hem, hon skulle som upp på lördan o jobba. Men jag o farmor fortsatte vår färd mot V-övsjö. Oplogat som de va dessutom, spårigt som faan. Men vi tog oss fram, bad farmor hålla i hatten i uppförsbacken till "Opp i backen" så skulle jag hålla i hatten, o uppför tog vi oss, liiiiite sladdar, men de kan ju inte bli på ngt annat vis i massor av snö o en lätt bil eller hur? eller bil som är lätt i arsle kanske man ska säga. Sen så vart de fika med farfar, the o mackor, smaskens. Så jag åkte väl hem vid tio över elva eller nått.
 Va duktig o ringde farmor när jag kom hem, hon måste ha suttit bredvid telefonen för hon svarade på andra signalen haha.
 Hann mest bara hem så kom resten av familjen hem, kan ju lova att jag skrämde P riktigt iaf, jag kom ut i hallen precis när han kom in, han trodde jag satt i tvrummet eller nått haha.
 Vart lite fika igen haha. Satt o surrade på rätt bra o sen sängen. Kändes skönt att få krypa ner vill jag lova.

Lördagen:
 Började med att vakna åtta, pappas väckare gick igång... Sen fem minuter senare brummar traketorn igång.. Ingen frid där inte. Klev upp o packade istället. Fick hjälp o slå bort all is som va på bakluckan på 740:in. Behövde aldrig värma som tur va, va lite rädd att min stackars lack skulle följa med om jag skulle försöka mig på ngt sådant. Fick även hjälp att stoppa in min lilla sandlåda o fylla på den, så nu har man väl femtio kilo med sand i bilen igen. Så nu va de då faan om inte jag skulle ha tryck på bakdäcken :P
 Skjutsade ner mor o far på Kälarne, dom skulle på lunch på hotellet med åkeriet för att sedan åka på Södra berget o bo där o gå på Wallmans. Skojj för dom :)
 Sen hem, packade in allt i bilen o drog till Ösd. Såg bara en älg på hela turen in och hon stog nere i skogen o tittade bara på mig, de tackar jag för :) För är de ngt jag är rädd för i trafiken så är de älgar o rådjur,.. :S
 Men väl framme så vart de lite kramkalas, prat o sen vart de lastbilsåkning, Clarre kom förbi efter basvägen o plockade upp mig o Becca o sen drog vi till Brunflo o lossa, sen tillbaka till Stugun (ooo kul att se 87:an igen haha) och på vägen dit träffade vi på en årskalv som stog på andra sidan av vägen.... :S Men den stod helt stilla helt paralyserad så vi började fundera på om ngt hade hänt den eller så. Men ja vi åkte förbi den och den sprang inte in i ekipaget så allt gick bra. Så väl framme i stugun vart de spånlastning. Sen tillbaka till Brunflo o lossa o sen hem till Torvalla. 
 Sen så gjorde vi oss i orfdning, duschade o bytte kläder, då kom I o L-Å perfekt hem så vi fick skjuts av Ingalill till Frösön till Clarre där vi åkte vidare till Spader Dam? Joo jag tror de va den spadern :P Väääärsta taimingen, åtta minuter innan dom stängde va vi där haha. Så vi beställde med oss pizza hem o tittade på Beck. De va nice, kom förbi lite folk o så dessutom. Alltid skojj att träffa folket igen. Saknar dom som bara den.. Menmen.
 Vart inte så mkt druckit alla skulle ju som upp o stöka dan efter så.
Minns inte riktigt hur länge vi vart där, ett halv två kanske? Åkte sen hem o sov.

Söndagen:
 
Klev upp så klart haha. Sen så frulle o in till Svensta, va codriver till Beccs :) Vi hämtade upp Simon o drog på Dollarstore, nice. Jag köpte ben o grejer till vovvarna, dom ska väl också ha ngt gott på jul eller hur? :P
 Sen drog vi till Ösd igen, va på Rusta där Becca hittade de sista som hon skulle ha. Sen åkte vi på Subway o åt luuuunch :D Haha ni skulle ha hört mig o Beccs i bilen. Vi tänkte inte alls båda två på subway haha.
 Drog hem, tog de rätt lugnt, tog ett bad :) saknar mitt badkar i stan haha.
Sen vart de middag, gjorde kycklingwook :) *smakade smaskens* :P Ääääälskar kyckling wook hehe.
 Efter de jaa va gjorde vi då? Joo tittade på film o hade en myyys kväll :D Chokladtomte ätning osv hehe.

Måndagen:
 
Idag vakande man alldeles för tidigt haha. Becca skulle ju upp på skolan, så själv fick man sussa vidare hehe. Låg iaf o drog mig ett bra tag, sen vart de frulle. Hmm. vad mer hände? joo simon o jag tittade på tvn lite, stökade på lite. O sen åkte vi på Lillänge, tankade o köpte ros. Skjutsade Simon ner på stan för han skulle träffa Simon (Kellogs) som för övrigt har klarat uppskrivningen :D Grattis!! :D
 Åkte själv på Furulund och hälsade på, kan lova att Gunnsan vart glad för rosen jag gav henne. Kändes grett att va tillbaka iaf, lite vemodigt, längtade tillbaka som faan. Insåg hur mkt jag älskade den tiden vi hade på den skolan, nej nu ska vi inte bli deppiga här inte. Vart iaf kvar typ två timmar haha. Men de va nice, måste åka upp snart igen. Nog för att mina favvon är borta.. Okej inte Gunnsan :D Vad skulle Furulund va utan henne? Nada kan jag ju lova.
 Men efter mkt om o men åkte jag ner på stan igen, gick där en stund med Simon o Simon, handlade färg o så. Sen så åkte vi hem.
 Tog de lugnt framför tvn o drog ner till Odenskog o hämtade L-Å o åkte o handlade. Sen åkte vi hem, lagade mat, spaghetti o köttfärssås vart de. Mkt gott :)
 Sen så packade vi ihop våra grejor o drog på Frösön, där färgade vi mitt hår haha. De tog sin lilla tid men är nu klart :) Nice färg vill jag lova. Så nu är man julfin också ;) Bara klippning på onsdag ;)
 Vi kom väl hem vid tolv tiden. Så de vart sängen direkt.

Tisdag:
 Idag alltså. vaknade halv sju när Becca klev upp... Men somnade om ett tag till nio o sen låg jag o droooog mig :) Sen så tog jag mig upp, har ätit frukost o suttit o bloggat o haft mig sen dess.
 Får se vad som händer idag. Titta på film kanske? :P

Nääe hej från mig.

Nytt.

 Jaa då var de dags för lite uppdateringar nu när jag väl har fått igång datorn.. För den ville inte förut.. Har jääävlats o jäävlats o jääävlats o sen vart de strömavbrott brabra. Men nu funkar den.

 Igår, onsdag hade jag vääääärldens träningsvärk.. Men de va skönt också :) Kände ju att jag hade gjort ngt ju hehe.
Följde iaf med på kyrkis, hur mysigt som helst, luciatåg, fika, lek o stojj o gröööt :)
Så här kommer lite bilder från dagen :)



 Annars hände de väl inte så mkt, åkte iväg o tränade lite med kusin M, skönt :P

 Idag torsdag har jag tagit de rätt lugnt, va till farmor o farfar o tog in ved, jobbigt :S haha. Annars har jag väl varit allt i alla som vanligt, lagat mat, varit chaufför, eldat o stökat.  
 Ice road truckers ikväll då, ngn mer än jag som ser? Jag vet en iaf.

 Men imorgon är de revy o sen är de löööördag! Då åker jag till stan :P

Nääe jag vet inte vad mer nytt jag kan berätta om tror jag.

Hejjsvejjs

Sådär..

..då hade man en liiiten stund över igen :) Sitter i pausen av dhw o skriver just nu, hinner nog inte skriva hela inlägget nu men får återkomma sen när de är slut på programmet. :)

 Dagen började med att jag försökte ta mig upp åtta imorse.. De sket sig somnade om o vaknade halv elva! HALV ELVA! jag?! jag trodde inte mina ögon, men alltså jag kan ju inte somna så de är väl inte så konstigt egentligen.. Men ändå, jag hade ju planer. Som grusades till viss del.
 Tog mig iaf ut på en promme i femton minus.. brrrrrr. Men skönt :) Sen hem, åt brunch, rester sen igår, kyckling taco, de va mkt gott.
 Försökte mig på att lägga upp pappas byxor, vart helt ok, inte perfekt, men vad kan man vänta sig av första gången man testar? Fick lite hjälp på traven från oväntat håll, tack.
 
Har sedan lagat mat, tjockpannkaka, följde med Linda på pump =) Första gången jag testar på de, de va skojj, jobbigt men roligt. Riktigt jobbigt faktiskt.. Jag minns inte sist jag vart så svettig.. haha. Men allt känns underbart skönt, kommer att ha en fiiiiin träningsvärk imorgon.. Menmen, that´s life :) 
 
 Är otroligt pepp inför helgen :D Få umgås med folket inne i staden, ska bli så satans kul att träffa dom igen, bara ha de skönt o va :) Ska bo hos min fd. sambo, Becca, blir kanske lite lastbilsåkning om man har tur dessutom ;) hehe. Bettan älskar inte alls lastbilar nejjjnejjj bara som ni tror ;) hehe. Bara att umgås o få komma bort till ngt annat ställe för en stund är ju guld värt :)

 Nääe titta på lite hästannonser kanske? Är sjukt sugen på en häst.. har hittat en stackare dom skänker bort, skulle lätt ha tagit hem den om de fanns någonstans att ha den.. Alltså den är tokfin, inge fel på den alls, den har bara lagt travskorna på hyllan som dom säger och då finns de ingen plats för stackarn heller.. Känns så elakt mot ett djur..

Menmen. ska kolla lite annonser ändå. Försöka komma på en lösning så jag kasnke kan få hem stackarn ändå ;)

Kram hejj på er.

Pepp.

Känner mig pepp som faan :D berättar mer om min dag senare :)

Känner mig tokigt stolt över mig själv dessutom, duktiga Bettan har varit framme ;)

Hörs ikväll :)

News.

 Jaa, då va de ett par dar sen man skrev sist.. Ngn som är nyfiken över vad som har hänt eller? Är ni inte de så jaa skyll er själv om ni fortsätter läsa ;)

I lördags så va jag in till ösd, julhandlade, träffade Becca o Carro :) Alltid lika trevligt, så jag o syster julhandlade med dom, fikade på Tehuset, så de va en mysig dag, vill ha fler såna dagar, fast kanske hoppa över de där med att spendera så mkt pengar? ;) 
 Köpte iaf alla julklapparna *stolt* tror inte jag ska handla ngt mer nu faktiskt. Vi drog även på Coop, vi skulle bara ha dricka o ngn mer liten sak meen vi handlade då för över tre hundra i slutändan haha. Vart lite kyckling o annat "bra att ha i frysen mat" ;)
 Sen så när vi kom hem kom Ellen också förbi, hon åt middag o jag duschade. Sen vart de att åka till Dockmyr, glöggkalas där, alltid lika trevligt, inte fullt lika mkt glögg i år som förra året, men de räckte då gott o väl. Insåg nog att den "vanliga" glöggen ändå är godast haha. Vi åkte dock hem rätt tidigt, Ellen skulle upp o jobba på söndan klockan sju..
 Men väl hemma så vart de lite ost o kex innan vi kröp till sängs haha.

Söndagen började med att vakna halv sju.. Ellen klev upp då, men jag va iaf social med henne medans hon bytte om o packade. Sen somnade jag ju så klart om ;) haha.
 Klev upp ngn timme senare, stökade på här hemma o åkte på julmarknaden uppe på byn. Fick julklapp av tomten haha ;) Ett ritblock haha. Så nu har mamma tagit hem tuschpennor så jag kan måla i de haha.
 Åkte o grattade Marie på födelsedagen :D Åt tårta o hade oss, mums. Stefan hade varit duktig o bakat, smakade smaskens :)
 Sen på eftermiddan/kvällen slog jag o mammsen in paket till "paketlotteriet" syrrans klass ska ha.. Kuuuuuul, jag som älskar att slå in paket, eller inte ;) haha. Men de gick bra iaf.
 Annars var de väl en rätt lugn kväll, gjorde inge spec.Rätt skönt faktiskt. Läste o så.

Måndag, vilket är idag ;)
 Va ner en sväng på byn o handlade, tog sen en promme med Tina o Isac. Skönt va de kan jag lova. Sen så tog vi Indra en sväng på plan, gick finfint, hon är så duktig lilltjejjen :)
 Sen så va man hem, jääävlades med biljäääveln, grrrrr. satans motorhuv som vägrar att gå upp! Men till slut så, då jääävlar gick den upp. Passade på att fylla på glykol o spolarvätska. Även att spolarvätskegrejset fortfarande inte fungerar.. Blir så less.. Så nu har jag inga fler smarta ideér på vad de kan va tyvärr.. Ngt som är felande i felet eller nått.
Har ju även bara jordfel i biljäveln, men vem bryr sig? inte jag. nu är mitt stora problem att få tag på ett järnrör bara.. Sen så är allt klart för att få fast extra ljusen helt, då slipper jag få epelepsi anfall längre haha ;) 
 Sen så har man lagat mat, ätit, hämtat syrran o nu sitter man här. Ska kanske ner o simma sen, känns som att de behövs, skulle egentligen behöva ut o springa, känner mig så irriterad men jag kommer att dö.. Har ingen kondis efter förkylningen..

 Jag hatar verkligen att va irriterad på de här viset.. De gör ju till o med ont i magen.. Känner mig arg på samma gång också. Varför kan inte allt få va som de va? Vill inte, hatar det... Försvinn är vad jag skulle vilja säga.. Försvinn ur mitt liv o kom aldrig tillbaka mer.. Känns hemskt att tänka så.. Tycker inte om mig själv när jag känner så.. Känner mig så elak.. Och jag är inte elak.. Inte i vanliga fall.. De tar lång tid innan jag är de och de går över vääädligt fort men nu.. är så irriterad.. Önskade död, faktiskt.. Alltså så illa är det.. Och de skrämmer mig, att jag kan ogilla så mkt.. Jag är egentligen en mkt snäll människa.. Och när man tänker på de, blir man ledsen.. Jag vill inte gå in på detalj här, vilket ni nog förstår.. Men jag behövde berätta lite iaf.. Känns skönt att jag har en vän som känner likadant som mig i såna här situationer så jag är inte ensam om känslan ;)

 Näe nu vill vovven ha lite uppmärksamhet så vi hörs :)

Julmarknad.

 Japp de har de varit ikväll :) De va mysigt, kul att Gärdins hade sponsrat med marchaller, hela byn va upplyst med dom, riktigt häfigt :) Jag tror alla affärerna va öppna idag/ikväll, o tipsrunda va de också så man hann ju in på varenda en också. Massor av folk, jag tror jag aldrig har sett så mkt folk på den här byn någonsin faktiskt, har även testat att åka hundspann, de va tufft :) De vill jag göra om men kunna åka flera flera mil, hääftigt :) 
 Vad mer ska jag berätta om kvällen? hmm. Joo träffade Ellen o Renata de första jag gjorde så vi gjorde sällskap i ett par timmar. Hann även med att köpa biljett till revyn, duktigt duktigt.

 Så vad mer har hänt idag eller ska jag kanske börja med igår eftermiddag/kväll?
Joo börjar nog där.
 Tog en ridtur med Tösa på kvällningen efter att jag hade skjutsat ner min kära mor på skolan, hon skulle på övernattings grejs med trean? va de dom? jag tror de. Iaf, så vart de en ridtur, Tösa verkade hel nöjd att jag kom iaf, va tok mysig o hängde med direkt. Så ut i skogen i pannlampans sken, mysigt med all snö, ljudet av hovar som trampar ner, alla snötyngda träd osv. tok fint o tok mysigt :) Lyssnade dessutom på Nickelbacks nya album medans haha :P De vart en rätt lugn ridtur, vill inte överanstränga mig med den här hostan..
 Sen så vart de dusch o ice road truckers, alltså de är ju inte ett tok bra program, de återspeglar ju precis hur chaufförerna är här i Sverige bara att dom är ute på farligt vatten,haha va vitsig jag va där ;)


 Men de va nog allt från gårdagen.


Så idag har jag klivit upp tidigt... Sju, har ju inte gjort de på tok lääänge.. Men tog mig upp gjorde jag ;) Hämtade mamsen på skolan o åkte hem, vi kollade på Narnia, Prins Caspian, bara de att jag somnade till o från under hela filmen.. Menmne. Missade de jag ville se av slutet igen så jag måste nog kolla om på den, för man kan ju inte bara spola fram till de man vill se heller ;)

 Sen så vart de att städa huset.. Sen lunch :D räkmackor, mums. Äääälskar räkmackor :) Efter de vart de Hammarn, tog ut pengar, va på Konsum, Systemet, Jensens o kollade kläderna, bra utbud faktiskt, sen så Ica, Apoteket o va affärn nu heter.. Engströms reservdelar eller bildelar eller nått? jaja, va där o handlade lite också, måste ju va snäll mot bilen ibland också :P
 Sen så hem, stökade på lite, åkte o tände ljus på gravarna, åt middag :) Stekt fisk, potatis o romsås :)

Sen drog vi som sagt ner på julmarknad :)
 Såg en av mina gamla lärarer komma åkandes med lastbil, skickade iväg ett sms om att han hade felande blinkers, vilket han även hade så han ringde upp för att kolla vem de va. Vart rent chockad när han surrade på som faan o tyckte att jag skulle komma upp på skolan o hälsa på. Han? säga de? Men de va nice, känns bra faktiskt, accepterad till slut, han hade som en förkärlek att sätta mig på allt jag helst hade sluppit gjort.. Men jag lärde mig ju faktiskt lite på de, jag klarar av vilket före som helst galant, hur rädd jag än är så tar jag mig fram. Så de va väl bra egentligen? Fast de inte kändes som så just då.

 Men nu ska jag fortsätta dricka upp min winter cider ;) sen blir de nog duschen o sova kanske? nääe läsa för den delen, ska upp imorgon, åka in till stan o julhandla, känner mig faktiskt pepp :) Sen blir de glöggkalas imorgon kväll också, blir skojj :) Har köpt Herrgårsglögg? Hette den så? jaa de märks imorgon ;)

 Men tack o hej från mig :)



What.

 Så här var de ouppdaterat, har haft lite annat för mig och även inte riktigt varit på humör för att blogga tror jag..
Men iaf, vi börjar med Måndag.

 Vad gjorde jag nu i måndags då? äöum. Joo så här va de! Jag stökade på här hemma, va den duktiga hemmafrun jag har blivit. Lagade mat, eldade, tog hand om hunden o stökade, funderade på att ta itu med rummet meeeen jag orkade inte.
 Åkte sen ner till centrala Vallsjön, Hans o Ellen hade ju lovat att göra så att jag skulle bli frisk :P haha. Va snorig, lite hostig o hade problem med rösten till o från. Men ingen feber konstigt nog.
 Jag o Ellen löste mest korsord o drack thé, sen vart de sängen o bok läsning :) Vi har blivit bokmalar haha.

Tisdag.
 Vi drog ner på bibblan idag, räknade matte o hade oss tillsammans med Renata :)
Tog med mig syster o Sara hem sen. Läste mest hela eftermiddan haha. Boken va så otroligt spännande så jag kunde inte sluta bara ;)
 Gjorde inget spec. tittade på UB, DHW o så.

Onsdag.
 
Idag så va farsan fortfarande hemma när jag klev upp, skulle som egentligen på möte idag men kände inte för ngt möte med min förkylning haha. Snyggt o sitta o snora där :P Så vi somnade om nere i pappas o mammas säng en stund. Sen tog farsan traketorn o skottade snö för här har det snöat :) Typ tre-fyra deccimeter :) Myyys enligt mig men ett rent helvete enligt honom. Tog o drog ner på byn, köpte piroger till matdosan o va på bibblan o träffade flickorna en stund :)
 Åkte hem, gjorde iordning allt. Packade o stökade fram fika passande till när farsan kom hem igen.
 Sen så åkte vi ner på stolpen, farsan lastade upp o jag åkte traktor med Backberg :) min favvo syssla när farsan lastar haha.
 Så vart de en tur till Orrskär. O ni skulle ha sett månen o havet.. Sååå jäävla vackert.. mörkt, mystiskt, fashinerande (hur de nu stavas) fint rent ut sagt. Synd bara att man inte har en bra kamera.. Måste skaffa mig de när jag har råd, en riktigt bra systemkamera mm. vackra bilder jag kommer att kunna lägga upp ;)
 De frös på påvägen hem... O de är inte så roligt när saltad asfalt fryser igen.. Så fröken Norberg va rätt så rädd ett tag, önskade att jag hade stannat hemma i sängen haha. Insåg vartifrån jag har fått min stora kärlek för att leka på halka ifrån, min far är likadan. Helt coollugn, flinar, testar, gasar på lite mer, får bilen på mer ställ, älskar koncekvenserna, slänger upp på nytt. Bara de att han gör de med lastbilen, de brukar inte jag göra. Höhö, okej inte så ofta dock ;)
 Men vi tog oss hem, nedanför Hällesjö på parkeringen vid dammen o de står lastbilen.. Lastbilen som brann tidigare idag, Söderberg fick larm och stack som en avlöning när jag åkte traktor, "vad nu" sa vi, en stund senare går de ut varningar på radion om en brinnande flislastbil, vi visste direkt vilken de va. För vi hade nyss sett honom och lastbilen när han lastade flis när vi kom in. "inga personskador" sa dom, en liten lättnad iaf. Därför tog vi vägen över Bispgården ner till Orrskär för de va avspärrat, mötte två brandbilar vid Roback. Kan lova att de gick i en jäävla fart. Sen vid vad heter stället.. Innan Bispgården, Kiln ungefär mötte vi bergarn.
 Men då på natten när vi kom med alla lysena emot mig kändes allt så vemodigt... Jag hade velat tagit ett kort på den, bara för att de va en sån känsla, men vem tar kort på ett lik? Så ser jag på olyckor med lastbilar..
 Jag insåg då att jag alltid har haft en onaturlig tur när de gäller lastbilarna.. Har tabbat mig så katastrofalt många gånger men aldrig har de hänt ngt speciellt, aldrig kört söndert ngt eller nått. Aldrig hamnat i diket riktigt riktigt, aldrig tippat, aldrig brunnit, även fast de har varit nära mååånga gånger. Stackars min skyddsängel alltså vilket jobb den har haft.. Och värre kommer de att bli för stackarn bara allt lossnar :P
 Kom hem vid halv tolv eller vad den nu va. 
 
Men lite snöträdsbilder måste jag ju bjuda på :)



I loooove snow! :)

Så då har vi kommit till idag :P Torsdag.
 Idag har jag, vaknat alldeles för tidigt.. Glömde ställa om väckarn inatt.. Trycket på snooz hundra gånger ungefär i mina försök till att stänga av skiten..
 Vaknade sen med ett ryck när jag fick sms.. Skiiiit så länge va min enda tanke.. Upp, eldade, tog in hunden, duschade, åt frulle o drog ner på byn. Stack på bibblan, räknade liite matte med Ellen o Renata, kände mig inte riktigt pepp på att räkna idag så jag åkte hem igen haha. Får försöka en annan dag.
 Så nu har jag tittat på två avsnitt av sex and the city som jag har lånat av Loulou :) o suttit här lite.
Hade velat tränat men jag tror inte astman kommer att va så bra.. o så hostar jag. Men snart så är de nog också över :) Kortvariga förkylningar är bra förkylningar :)

Näe göra lite annat nu kanske?

Ångest.. Vill bort.. Ngt varmt.. Glömma.. Bli glömd.. Förändra..

Coca-Cola.

Simon la in ett coca-cola julklipp men de här är nog en av mina favoriter iaf. Jag hittar tyvärr inte den som jag älskar mest av alla. Jag ogillar den som är iår stort.. För jag har alltid älskat den med lastbilarna i. Lastbilschaufför som man är haha

....

Ingen människa är så ensam som den som söker någon annan.

RSS 2.0