Idag

Jaa idag har man då löst melodikrysset med mor o far till att börja med.
Hämtat farmor o farfars bil som är nyfixad :)
Vart till Emma med kläder o umgåtts med henne o Johan, trevligt trevligt =)
Varit på Stolpen o backat o backat o backat.. Tråkigt liv man har eller hur? eller de är kanske så att man inte har ngt liv eller?
Sen åkte man hem o då vart de grillat :) mee Gooosås :) Mums o Norrlands på flaska haha

Så nu blir de väl till o titta på ngn film tror jag.

På fredag blir de nog Ikea raggning med mojjmojj :)

Näe, tack o hejj

Fredag

Jaa då var de snart helg då. Vart tar tiden vägen?

Va ju som till Fia igår :) trevligt trevligt hade vi. Tittade på avverkningen runt deras hus, gick hem i blåsten, åt våfflor :) o sen drog jag, fia o syrran upp till våran gamla so-lärare Ulla :) gud vad jag har saknat henne.. Hon är ju bara för bäst iaf.

Och nu funderar man på vad man ska göra idag.. Har egentligen lust att va ute i fin vädret men jag vet inte vad jag ska hitta på då.. Orkar nog inte följa med till hammarn o handla om jag ska va ärlig. o Fia har nog inte vaknat än. Man kanske ska ringa o väcka henne idag med? :P

Men du jag skrev ju i mitt förra inlägg om bröder Lingongrova.. O inatt drömde jag att dom hade de på affärn här hemma :P haha de e ju till o va beroende av dom de..

Näe, nu är de dags att hitta på annat.

Hejjhejj

Abstinens..

Jaa o inte liite då..

Så nu är de dags att börja lura kroppen... O jag som skulle vilja ha lingongrova.. de är väl världens godaste bröd iaf.. o de är slut.. o bilen står på laddning.. o va jobbigt..

Får väl tugga i mig nån hårdbröd bit istället.. men de är inte lika gott..

Ska nog ringa o höra med fia vad hon gör sen o dra med henne ut på en promenad :P hehe

Tack o hejj

Men du...

nu funkar ju bloggen som den ska :P Var inne för ett par timmar sen men de ville faaaan inte fungera som de skulle. Störsamt var vad de var.

Men tog en sväng med mor o vovvarna runt byn istället :) o de var rätt så skönt. o hundarna sa ju inte nej till en promenad :P

O han som ville ha det som jag inte ville ha det skrev idag.. o när jag tog upp mobilen o såg hans namn på displayen så stannade hela världen upp på ngt konstigt vänster.. Har inte känt ngt sånt på flera veckor.. O jag tänkte ju inte ha ngt med honom o göra egentligen.. Varför känns de så egentligen? varför får man de där suget i magen egentligen? Sen så skriver vi ju alltid puss osv. i slutet av våra sms men nu så skrev han kyss. o de är väl att gå upp ett steg eller? är de bara jag som fattar allt fel? o varför ska allt vara så förvirrande..?

Appropå bananer så är de jaa vad är de? tio veckor sen, eller är de mer? sen jag slutade snusa.. o nu har jag haft slut på "örtsnusen" i flera dar dessutom.. Börjar få nån abstinens besvär just nu.. menmen. de är väl bara att bita ihop o härda ut va?


o så är dator jääääääveln helt cp i huvet! är sååå satans less på den nu så jag kastar snart ut den genom fönstret om jag ska va ärlig. Jag kan ju faan inte koppla upp varken mobilen eller mp3:n på den här jäveln idag! de funkade ju igår. faaan va less jag blir.

o gudars vad jag svär.. Flåt..  men de är illa nu..

skit dator
skit att man ska va nikotinsugen
skit killar
skit rykten
skit att man ska bli irriterad på allt

Jag tror de är bäst jag går o lägger mig.. Är så irriterad o jag vet inte vad.. Känner för att sätta mig o lipa i ett hörn för mig själv dessutom. o jag vet inte varför jag vill lipa heller.. bara göra de..

Näe de här skulle bli en positiv blogg ju. de var ju därför jag skaffade en ny o raderade den gamla..
Jag lovar att den ska bli positiv o glad blogg den dan allt börjar ordna upp sig.

Tack o hejj


Trött?

Jag tror jag är trött men jag vet inte.. Jag orkar inte känna efter :P o om jag gör de kommer jag ju säkert att somna.

Följde med S idag o åkte lastbil :) Trevligt trevligt. Tänk den dan man lastar o lossar lika snabbt som honom.. Om sisådär tio år kanske? Sen så lär man sig alltid ngt nytt smart knep när man åker med honom. :)

Fick sedan skjuts hem av S, skulle sen åka till Fia men min bil startade inte.. Den har stått under hela påsken o ngt har dragit ur batteriet så den var död haha. så nu står batteriet nere i källaren för att må bra igen :P

Men jag fick låna mammas bil istället :P

O nu sitter jag här, har kollat in allas bloggar, funderar på att göra ett nytt försök att lägga in bilderna från mobilen till datorn.. Väntar även på att Fia ska komma förbi :)

Tack o hejj från mejj

Påsken är slut

Jaa, då var en hel lång helg över.. Ojoj, vart tar tiden vägen egentligen?

Har då varit i jaktstugan hela helgen :) med familjen, morbror o hans sambo. Har anglat, fiskat osv. ätit en massa ;P sovit lite. Tidiga mornar o sena nätter vettni :P

Har även hunnit varit iväg på dop :) Kusin barnet mitt =) Tänkte lägga upp en bild på henne meeeeen datorn tycker inte om min telefon.. så den stänger av alltungefär o är bara helt cp..

Så bilderna jag tänkte lägga upp på min bdb måste jag vänta med tills datorn har blivit normal igen..

Spännande rykten har kommit fram också. O de var inget jag hade en aning om. Spännandespännande vill jag lova. o inte får jag nån reda på vart skiten kommer ifrån..
Börjar som bli less på folk som tror så mkt men inte vet ngt.
För om de är ngn som undrar så har jag mitt på de torra om jag vill. Men den stora frågan är ju om jag vill ha det så eller inte. Så varför ska folk då tro en massa som inte är sant då? Suck.

Jaja, de här skulle inte bli en sur o tvär o deprimerande blogg inte. De var ju därför jag skaffade mig en ny o raderade min gamla så nu ska de bara bli glada miner framöver :P


Hade iaf en tok trevlig PåskHelg :)


Tack o hejj


Lång fredan

Ja då var man hemma en sväng då, duschar, fixar till mat, matar vovvarna osv. Annars har man suttit ute på sjön hela dan :) Så nu är man ju snyggt röd i ansiktet också :P haha. 
 
Dagen har varit riktigt fin faktiskt, lite kallt ibland men de har funkat. Fick sex abborrar iaf :P o så fick vi upp två små gäddor på sax :)

Näe, nu ska jag ta mitt pick o pack o dra.

Ha en trevlig påsk allihopa :)


Skärtorsdag (Polaris dag)

Jahopp då har man gjort en halv dag idag då. :) Har suttit o backat med Carolina :) de gick faktiskt bättre den här gången, förutom när man skulle visa Örjan att man kunde de där.. Menmen. Mer träning o sen jääävlar ska gubben få se på annat :P

Är på så otroligt bra humör :) De känns som att inget kan stoppa mig :) o vad passar inte bättre då än o lyssna på Chers gamla goding "Walking in Memphis"? Man blir som så glad o uppåt av den :)

Näe jag måste nog ut efter mp3n så jag kan lägga in låten o spela ihjäl Fia med den :P moahahaha.

Ska iväg till stuga ikväll då :) ska bli riktigt skönt o trevligt :) komma bort från allt o bara vara :) så man kommer ju vara mer eller mindre okontaktbar ett par dar framöver, men de är fint de. Synd för Clarin som tänkte ringa o kolla om man va nå onykter i helgen :P för den tokern plus Torris ska ju jobba hela påskhelgen.. Knäppisar..

Jaa näe, nu har jag inte tid med de hära längre.

tack o hejj

Idag

 Jag glömde berätta för er i mitt förra inlägg att jag var dum som sa igår att "de är bara att ringa om du får några problem" för Ola ringde, halv ett inatt.. Tjolahopptjolahejj. Trött var man o jag tror jag bara yrade men sa åt honom att ringa Fredric istället för han hade säkert mer koll haha.

  Men iaf, de var om idag vi skulle prata, skriva heter de nog mer exakt :P
Efter de där puckade mötet kom jag o Bertil iväg till Stugun iaf, där var de kö o fika så de var till o sätta sig o vänta på Jämtlamell först då. Sen när jag skulle från Stugun o hem så var de lite halt haha, de slira o hade sig.
 Sen så åt jag o Bertil en tidig lunch o stack sedan till skogen o lastade upp löv o barrmassa som vi tog till terminaln. Jaa just jaa, jag glömde o berätta att nu har jag sett vart Carolina satte ner sig lite lätt med TRD:n, de var ju inte så farligt som Bertil målade upp de :P Men sen så satte jag ner ena framdäcket i diket där vi skulle lasta eftersom jag skulle räta upp bilen o jag gjorde bara som Bertil sa o då hamnade de lilla framdäcket i diket, men de var som bara o backa upp igen.
 Efter terminaln vart de ut i skogen igen, försökte vända i en tokbra korsning men de gick allt förutom tok bra haha. Men Bertil fixade oss därifrån när jag hade gett upp. Oså lastade vi upp talltimmer som vi drog med oss på skolan. O inne på skogen där mötte jag en personbil, med släpvagn! Jävla släpvagnsbög! De var som en mötesplats där vi mötters så vi tog båda åt diket o jag fixk försöka krångla mig runt bilen och släpvagnen med min lastbil med släp! hallå, de var väl han som skulle ha krångla o inte jag :P eller hur? :P
 
O jag glömde berätta att jag har gjort illa mig i handen.. på stålvajern.. på lastbilen.. ajj.. inte skönt o köra bil med de..

Sen har de inte hänt så mkt mer skojj..

Funderar på att ta mig ett bad med mina jasmin grejor :P

Tack o bock

Segt

Jaa då sitter man på skolan då.. Har varit här i 45minuter nu o har fortfarande inte tagit mig iväg till stugun så nu börjar jag bli less. vad var de för idé att jag klev upp tidigare om vi inte ska åka tidigare då? Jävla drygt.

Lastbilen står ute på gårn o är igång o startklar.

Plus att min frukost ligger ute i lastbilen o jag orkar inte gå dit ut o hämta den.. Utan den hade jag ju tänkt käka på vägen till Stugun. O jag hade faan varit framme för länge sen om jag hade fått åkt kvart över sju.

Menmen. skit i mej då. jaadå. Nu är jag less.

och snart är de lov, igen :P ska faktiskt bli skönt ännu en gång. Behöver komma ifrån då och då..

Fick btw veta av Örjan igår att jag är klar med körningen "framåt" för ce :) så nu är de körningen "bakåt" som måste finslipas.. och de gick ju bra igår.. eller inte.

jaja, nu har jag skrivit ngt gnälliga rader iaf.

Tack o hejj

Full fart

Jaa då var de skolvecka igen.. o redan tisdag, vart tar tiden vägen egentligen?
Jag sov hos Becca i söndags så då vart de fika o massa prat som vanligt :) de var riktigt skönt att få prata med henne kan jag lova.
Hade en skoldag på 15timmar igår.. Så idag är man lite trött då.. Jag hade som mina timmar i lastbilen under dan men sen ville Ola ha sällskap o så, så då var man ju snäll o följde med honom. Vi hade de tok trevligt iaf :D De är som alltid lugnt o skönt o jobba med Ola, lite små otur o skit men va faan vi fixar ju allt tillsammans haha :) Men han var snäll o tyckte att vi kunde göra kväll någorlunda vettig tid så att jag kunde få åka hem o sova så jag skulle ta mig upp idag. så då var man väl hemma vid kvart över elva igår, o i säng vid kvart i tolv. så imorse var de lite segt att ta sig upp..
 Ska upp halv sju imorgon så man tar sig till Stugun i i någorlunda vettig tid :P  plus att då är man hemma på skolan tills dom andra har tagit sej upp.
 Så de är väl dags att ta o lägga sig snart så man tar sig upp imorgon då :P är ju som sagt trött som ett as..

Tack o  hejj

...

image2

Jag trodde alldeles för mkt igen..
Jag trodde de var annorlunda den här gången..
Ledsen tror jag kommer att bli, ännu en gång..
Men jag kommer att resa mig igen,
med ännu mer kunskap än förra gången och gången innan de..
Jag kommer att repa mig.
Men de kommer att ta långt tid innan jag kommer att kunna känna på de här viset igen..
Du ska ha tack för att du berättade hur du ville ha det..
Du öppnade verkligen mina ögon..
Nog för att jag gärna hade velat leva kvar i min lilla värld..
Där du är mannen i mitt liv..
Men jag tror de är bättre att leva i den verkliga världen där det mesta är kallt o kantigt..

image3

Jag ska låsa in mitt hjärta i en ask..
Kanske för all framtid..
Just nu känns de så iaf..

Trodde för mkt som vanligt.

Jag trodde faktiskt att de var lite som jag ville att de skulle vara...
Jag hoppades på att du ville ha ngt mer än vän.. Nog för att du vill ha mig som mer än vän..
Men jag ville kanske ha ett riktigt förhållande med dig.. Du vill "bara" ha en som kk..

Ännu ett nederlag.. Vad är det med killar i kategorin "lastbilschaufförer"?
Är sex de enda ni tänker på?
De här är andra gången jag åker på den här niten..

Jag som har hittat en tredje.. Är han likadan? Törs jag lära känna honom o börja tycka om honom så mkt att jag vill spendera resten av mitt liv med och sen få veta att han "bara" vill ha en som kk?

De känns som att de är dags att börja leta killar i en annan kategori..

Fast nääe, jag känner en kille i en annan "kategori" o han vill också "bara" ha mig som kk..

Vad ska lilla jag ta mig till?
De är nog en fråga för en annan dag..

ååå jag som var så glad o positiv hela dan o så kom de där beskedet. faaen.
äh va i helvete, de finns fler killar, de är bara att försöka hitta dom som är bra :P
Ngt förslag ngn? ;)

Tack o hejj.

Lördag

  • Idag har man då, vaknat alldeles för tidigt som vanligt :P
  • Vart på affärn med mor.
  • Löst medodikrysset med mor o far.
  • Hjälpt mamsen o göra piroger :) Dom vart tokgoda :)
  • Hämtat syrran o Sara på andra sidan sjön.
  • Var på Bilisten o handla lite mer saker.
  • Hämtade Fia o Sara o var iväg på Kask.
  • Va på Kask i flera timmar :) Bilder finns i min bdb http://norbergb.bilddagboken.se
  • Ätit tok god fisk :)
  • Suttit o lagt upp bilder.
  • Väntar nu på att far ska duscha klart så vi kan åka till morbror o dricka kaffe.

Ja de var då min dag i korthet :)

Tack o hejj


Dagens stora händelser

Var iväg på besiktningen med släpvagnen idag då :) gick finfint, inga anmärkningar o bromsvärdena var bra. De var tur att man hade räknat på några extra minuter innan man for.. Hamnade bakom en gubbe som svängde ut framför mig och som körde 50.. alltså varför ska dom då ut framför en när dom inte kan hålla hastighetsbegränsningarna? egentligen borde inte pansionärer ha körkort, för dom är bara farliga o dryga i trafiken.. Mina barn ska då få säga till mig när jag börjar bli för gammal för att köra bil. för jag vill inte bli ngn trafikfara haha. men de gick skit bra när jag hade tagit mig om honom ändå till Mansjöbackan.. där håller en väghyvel på o skär kanten. skojj. men han tog jag mig rätt snabbt om ändå :) Rally Bettan var ju ute o sladda så :P O sladda gjorde jag med lilla släpvagnen på vägen hem haha. De var som lite halt eller nått ute. o jag lyckades parkera släpvagnen på samma ställe som jag hade tagit den ifrån också :) en extra stjärna i kanten för mig :) de var ju faktiskt bara andra gången jag körde med släpvagn efter bil. Har kört lastbil med släp hur många gånger som helst men inte vanlig personbil med släp. Så de var som lite spännande. men de gick finfint :)

Var sen iväg på Stolpen för att prata med Kent om jobb.. Men han var inte där så då fick jag hans nummer o ringde han men då hade han inte tid o prata så då ska jag ringa på måndag.. Jag hatar att ringa om sånna saker menmen..

Näe, nu har jag inte tid med de här längre :P

Tack o hejj


:)

Nu har jag kommit fram till hur jag skulle kunna tänka mig att ha mitt liv i framtiden.

Ni vet ett sånt där SvenssonSvensson liv tror jag skulle passa mig.
Jag tycker om att ha en trygg och fast punkt och min trygga och fasta punkt är hemmet..
 
Så när jag har hittat killen med "det" blir de nog hus, hund och kombi. Och jaa till slut barn antar jag.

Jag har egentligen hittat kåken jag vill ha.. Men jag vet inte, de kommer att kosta en massa pengar att köpa det.. Värdet ligger ju på över en miljon iaf.. och sen måste det renoveras. Men de där huset har som alltid varit min plan att bo och sedan låta mina barn växa upp där och till slut kanske nån av dom vill ta över huset. Vem vet? Men för att kunna bo där, måste man ha jobb häromkring..
 
Och på tal om jobb, vart ska jag jobba i sommar? Smartast är ju att få en provanställning, eller hur?

Ååå de är så mkt jag skulle vilja göra egentligen.. Ut o resa, läsa en massa roliga kurser, jobba dygnet runt, hitta den rätte osv. Skulle kunna skriva en hel lista på saker jag skulle vilja göra men den skulle bli så lång och ingen skulle ha tid till att läsa den haha.


Näe, nu vart de som skrivkramp då.. Men jag skriver väl in en rad lite senare antar jag.


Tack o hejj 


Kluven..

image1 
Känner mig lite kluven idag..
Eller inte lite utan mkt..
Varför ska alla bo så långt borta?
Jag kanske ska ta mig en resa genom Sverige o hälsa på allihopa.
Vad sägs om de?
Då blir de kanske enklare att bestämma sig.
Eller jaa näe, de blir de nog inte, men ändå, man kan ju försöka lura sig själv lite iaf.
Och när ska jag börja berätta hur allt ligger till tro?
Öh aldrig va?
Har ingen lust o lämna ut mig på de viset..
Äh, skit i de.
Jag funderar över de en annan dag istället.

Kram o hej från mig.

Hem ljuva hem.

Kan då inte sova så då satte jag mig här istället, de är ju typiskt när man väl får sova ut och behöver sova mkt då vaknar man tidigt.. jaja, inge o göra åt. Kunde ju inte ligga o tjura till dödagarna heller :P

Jag funderar på om man kanske ska börja räkna på de nya mattekapitlet.. har som bara två kapitel kvar sen är duktiga Bettan klar med matte B och då har hon 50poäng mer i slutbetyget än dom andra i sin klass :)

Min feber har btw gått ner :) Har inte tagit ngn alvedon än iaf, känner mig inte yr eller så, så de är väl på bättringsvägen :) har ju som inte tiiid o va sjuk.

Vad mer för intressant ska man skriva tro? Näe kommer inte på ngt.

Men tack o hejj.

Piiip

"Jag älskar doften av bananer på morgonen" citat från filmen Horton :)

Jag är nu hemma i Västanede, känns bättre att sitta hemma o va sjuk än o ligga i lägenheten helt ensam.. Ensamhet är inte riktigt min grej, eller joo när jag vill va ensam men inte annars. Jag tycker om liv o ljud runt omkring mig. För det mesta iaf. Just nu är de rätt skönt.

Vovven vart då tokglad att man kom hem idag iaf, han är så söt när han är så lycklig, han var "bara" tvungen att bita mig lite i handen för att kolla att jag var verklig ungefär. De är rätt spännande att djur kan bli så kärvänliga och att man fäster sig så mkt vid dom.

Jag älskar djur men har det lilla problemet att jag inte tål dom.. :( därför är jag inne på att skaffa mig en Basjkir :) en "allergivänlig" häst :) meeeeen, de ska ju som vanligt alltid finnas ett men.. Dom kostar ju skjortan.. menmen.  De blir ett senare projekt, jag kan ju sitta o sukta för tillfället iaf.

Vad mer för spännande ska jag berätta? Kanske att min mobil aldrig sluta pipa.. De är kul med sms men efter tjugo stycken från en och samma kan man ju bli lite less.. plus att jag egentligen inte vill ha ngn kontakt med killen.. han ger sig väl snart, hoppas jag iaf.


Dags att leta jobb kanske? Mmm.. tiden går alldeles för fort.. Ska man söka sig ett jobb "bara" över sommaren eller ska man söka så att man har "arbetsprövning" först och att man kanske får fast anställning sen? Hur ska man göra? Vart vill jag jobba? Vad vill jag jobba som? Vill jag köra lastbil? jaa, de vill jag samtidigt som de känns som att jag inte vill.. =/ Skit jobbig sits man är iaf.. Sen måste man ju fundera på vart man vill ta vägen, vill jag bo kvar här, eller vill jag flytta härifrån? vart ska jag då flytta? Allt känns bara så drygt.. Allt det här har ju alltid legat i framtiden men nu har vi kommit ikapp framtiden och nu är det dags att bestämma sig.. Menmen. En vacker dag har jag nog svaret på mina frågor. Tror jag, hoppas jaa. Äh de märks.


Nej nu har jag skrivit ett par rader iaf.


Kram hejj


Ny blogg :)

Japp då har man skaffat sig en ny blogg, den gamla var nog bara deprimerande att läsa haha
Så här kommer en ny, förhoppningsvis gladare och mer uppdaterad blogg :)

Är då hemma i lägenhen just nu, är sjuk.. Ska ta tjugo över fyra bussen hem till Västanede sen då. Ska bara ligga hemma o slöa resten av veckan o hoppas på att jag blir bättre.
Ska som ha övningskörning nästa vecka o de är en viktig vecka, mkt viktig vecka faktiskt.. Så nu blir de till o vila upp sig så man är frisk o kry tills dess :)

Jaa de var väl allt för idag iaf. Så tack o hejj

RSS 2.0