Gult eller rött?

Jaoo vad har hänt sen sist?

 Joo i torsdags så va vi ju iväg på Kaffe stugan i Hammarn o åt pizza o kebab, myyyys :) va gott dessutom. ;P
Sen drog vi hem till Fia igen, spelade lite mer Wii :) även lite fika, jäävla pajj jävel :P fast jag fick sockerkaka med vaniljsås :) *smaskens* Sen hem o sov. Älskar verkligen att sova, eller ligga i sängen o mysa ner sig i kuddarna o täcket :) mmm. härligt.

 Sen idag då, fredag. Har vi då vaknat, duschat, ätit frulle, åkte till Fia, spelade lite mer Brawl, la in lite bilder på bdb:n från helgen. 
 Efter de vart de att åka på stoooor byn o handla in gravljus, o sen upp på grava o tända. 
Sen åkte Beccs hem.. :( trist. 

 Men sen vart de ridtur med alla hästarna, jaa Tina o syrran också så klart, lite svårt att rida alla själv :P haha. De va skönt att få komma ut i skogen o luften :) Sen vart de att rykta o mocka o stöka på. O Tösa vägrade att stå still när jag skulle ta svansen haha. Så där försökte hon smyga sig fram med mig dragandes i svansen haha. måste ha sett rätt roligt ut när jag står där o drar haha. men nu är de inga tovor i svansen iaf :) 
 Middag efter de, hoppade över fisken.. Åt jaa, kyckling vad de nu heter o ris med sötsur sås :) muuums. Sitter nu här, är egentligen sugen på choklad men funderar på att sätta mig framför tvn med en påse chips ;) Ngn som är på? 

 Halloween helg nu då. vadska man hitta på? orkar egentligen inte hitta på ngt om jag ska va ärlig.. Kankse dricka upp allt som finns här hemma kanske? haha. Mamma har ju köpt ngn ny rom, så de kan bli spännande, hoppas den är lika god som den andra mörkrommen vi brukar köpa :)


  O jag funderar fortfarande på vad jag ska skriva för rubrik.. hmm. äh.
Nej tvn nu kanske.

Kram hejj



 Så tillbaka igen. Har tittat lite på Idol o så, druckit rom o cola o snart en ny på ingång ;) hehe. fast den är inte lika god som den vi brukar köpa ;) hehe.

Är fortfarande fundersam.. vet faan inte hur jag ska göra.. släppa precis allt, låta allt va eller? Jag vill ju som att allt ska fungera som jag vill men de gör de inte..

Letar för tillfället lite bilder, ska göra ett kollage i paint, tyvärr. ska försöka skaffa mig ett bättre program men inte nu. en annan dag får de bli, känns inte som att jag har råd att köpa nya photoshop nu så... Jag kanske lägger upp bilden sen dessutom. Får se får se, jag kanske behåller denför mig själv :P Fia har iaf hittat en bild som jagskulle ha till den :P Nicenice, jag behöver inte jävlas själv hehe.

Hejsvejs

Snabbis!

Jaa alltså en snabbupdate ;P

Måndag:
Ellen kom förbi o vi drog ner till Hammarn, eftersom jag skulle på arbetsförmedlingen på möte med Herr Eeeeh öhhhh, alltså Sverker. Jaja, lika värdelöst som vanligt menmen. Sen vart de fiket :) jag bara äääälskar att gå på fik :)
Sen drog vi ut i Mjösöskogen en sväng. o till middag va vi duktiga o gjorde pytt i panna med vändstekta ägg :) mums faktiskt, länge sen jag kunde säga att pytt i panna va gott ;)
Spelade sen lite MarioKart, gick väl sådär. menmen bättre lycka nästa gång :P

Tisdag:
Imorse drog vi ner på byn med Loulou, vi hjälpte Signe att fixa nere bland dom gamla böckerna, faaan va böcker.. Hur mkt som helst ju.. Menmen.
Sen kom Hans o vi åkte på affärn o handlade lite, åkte hem till Vallsjön, räknade matte :) hann nästan räkna ett helt kapitel *stolt* ^^ Sen blev de till att göra middag :) Vart kyckling, spaghetti o currysås i ugnen, muuuuums :D *smakar smaskens*
Vart lite MarioKart som vanligt hehe. O jag o Ellen fixade alla kupperna den här gången :) *Stolta* så nu har vi guld på allt :) Fia tycker också att vi är duktiga :P
Sen vart de att hälsa på lilla Fia o spela Brawl :D sjöjjsköjj :)

Onsdag:
Idag kom Becca :) <3 Hon, Ellen o jag satt o snacka ett par timmar sen åkte Ellen hem för hon skulle iväg o jobba en sväng sen på dan.
Sen drog vi ner på byn, både Isabell o jag skulle till tandläkarn, jag har gulliga tänder :) ha, den ni de har säkert ingen av er :P hehe. Men jag måste laga en tand.. jävla visdomständer, dom förstör allt. skit. menmen. annars va de fint :)
Efter de tog vi o drog hem en snabbis, bytte om o gick över till Tina o co. :) Jag hjälpte henne med lilla Indra, som kom på att hon skulle försöka springa ifrån skaklarna, dom hoppade o vibrerade mot lilla henne så hon tyckte dom va lite otäcka men efter ett par varv insåg hon de att de va smartast att bara stanna för då slutade de att vibrera o va otäckt. Duktig tjej :) ngn gång måste dom ju inse de också. Sen stannade vi o drack lite kaffe, becca kollade in "gammhuse" deras :P o vi alla fick mysa med lill grabben :)
Sen vart de hem, laga mat med mammsen, hamburgare o bröd, o jaa även potatis :P
Efter de drog vi till Fia :) spelade Brawl, drack thé o åt kladdkaka :) muuuums :D
Sen drog vi hem igen, tittade på Bonde söker fru o Greys Anatomy. skojj :D sen vart de väl sängen mer eller mindre.

Torsdag:
De är idag de, dagen har väl börjat med en promenad runt byn, skööönt :) titta på all snö, jaja, en centimeter men de är ju iaf snö :P
Sen gick vi till grannarna, tog lite kort på hästarna, följde med Tina in sen en sväng innan hon o Isac skulle ner på Hammarn, becca tog en massa kort på sötnosen :D så jag lägger väl upp ngn bild på honom o bilder från dagen  :)


Och nu sitter vi hos Fia, Becca gör lite svenska arbete, Fia tänder upp i spisen o jag skriver lite här, skulle skynda mig att uppdatera medans Fia stökade lite, för nu ska vi spela lite Brawl igen ;)

Och senare idag åker vi alla ner på Hammarn, blir att äta pizza på Kaffestugan o ha de lite mys, synd bara att Sofia inte är här. Meen de kommer fler ggr :)

Tack o Hejj så länge.

Tjöööött.

Tröttast i Sverige eller nått. Fattar inte varför man ska va så trött.. Menmen. Uppdatera lite sen i fredags när jag skrev kanske?

Lördag:
 Va ut o plockade bär igen. Skönt :) Älskar att va ute i de fina vädret :) att man inte gick nån linje där man få va ute så här mkt? jaja, de är aldrig försent o ändra sig :P
 Sen kom Ellen o vi åt lite tacopaj, duschade o åkte ner på Mamma Mia :) Skojj, den va bra. Kan tänka mig att se om den igen faktiskt :) Efter filmen drog vi hem, jag ringde Beccs som kommer på onsdag :) Sen satt man väl framför tvn tills man höll på att somna o sen vart de sängen.

Idag, söndag:
 Började dagen med att prata med Broman :) Han ringde när han va ute o handlade o hade sig, alltid trevligt att prata med honom. Få prata av sig lite om allt som bara han förstår.
 Tog en promenad med mammsen, tittade på film osv. Sen skickade Tina o undrade om vi skulle ta Indra en sväng, visst sa jag,  kommer direkt :) Så Indra vart skakeltränad, tok duktig som vanligt sötnosen där, finns bild på henne hos Tina. :)
 Sen gick jag hem, pratade lite mer med B, höll på att somna på sängen så jag gick ner hit. Väntar nu på att middan ska bli klar.

Känner mig lite irriterad, frusen, trött idag. Eller nu på kvällningen rättare sagt.
O nu är badrummet rivet tror jag. Jävla muppar. Less jag blir.

Jag tror jag åker till Fia ikväll o våldsgästar henne en stund, en kopp thé o lite MarioKart piggar upp :P

Hejjsvejjs

Update :)

Jag skrev då inte igår så nu får jag ta två dagar istället :)

torsdag:

 Idag klev man upp rätt tidigt, tog in Chappen gav han frukost o sen drog man över till Tina, för idag drog vi ut med dagisbarnen från Hyllan :) Och dom verkade uppskatta turen ut i skogen med häst o vagn :) Sen vart de även lite ridning för barnen. 
Och här kommer lite bilder :)




Idag fredag: 
 
 Började dagen med att va ute i skogen hos farmor o farfar o plockade lingon åt min kära moster. Sen drog jag hem o åkte till Hammarn med Tina o Isac :) Köpte lite foder o grejer sen vart de Brödbiten :) Isac tyckte de va trevligt att få fika o kolla in allt folk istället för att åka bil ;P
 Sen åkte vi hem, tog de lite lugnt o så. o sen drog jag tillbaka till farmor o farfar o plockade lite bär.
Så här kommer lite skogsbilder.



Men nu är de dags att sluta o skriva ;) Må va lite social här hemma istället :)
Hejsvejs tills vi hörs.

Don´t worry, be happy

Just de, ngn fler som kan den låten? De är Bettan idag :) Gladast i Sverige :)

Så vad har hänt i fröken Norbergs liv sen i söndags? Joo så här är det.


 I måndags morse klev hon upp vid sjutiden, va på stolpen vid åtta o kom därifrån vid nio,då va de lastat o klart med svartstolp till Skellefteå sen drog jag o min far upp dit. Hände väl inte så mkt spännande efter vägen direkt tror jag. O när vi kom upp så va de fel stolp vi hade med oss, precis som vi hade misstänkt men vi fick lossa dom ändå. Så jag satt i lastbilen o körde från slag till slag med pappsen uppe i kranhytten. Snabbt o smidigt går de då :) Känns alltid så jäääävla skönt att få sitta bakom ratten igen, även fast de bara är för en stund. Sen så lastade vi returstolp o sen drog vi upp till en grusgrop två mil upp i skogen o lastade klart. Sen drog vi på Sibylla, som hade namnsdag så vi fick kaffe o en jääääätte goooooood mufins :) mm. Sen vart de att tanka o parkera för då hade vi gjort våra timmar för dan. Så de vart lite Råttatojj, de stavas ju inte så men då fattar alla vilken film jag menar iaf. Sen sängen, trodde faan vi skulle tippa där ett tag som de blåste o tog i. Men sen så sov man så gott :) O så pratade jag tok mkt med Broman, älskar att  prata med min gamle vän hehe. Han gör mig alltid så glad. :)


 Tisdag vaknade man ju upp i lastbilen, för tidigt :P som vanligt, jag kan sova hur länge som helst hur ofta som helst i lastbilar haha. Men vi åt lite frukost o drog hem. Hände väl inte så mkt spännande mer än att vi såg en älgko jaaa men du, ryssen som höll på att köra av E4an han vinglade ju baaaara liiiiiiite på vägen.. Höll ju på o köra in i oss också dessutom. Men vi kom iaf hem, pappa åkte o lossa o jag gick ner till kälarne o handlade o började även gå hemmåt innan farsan va klar. Sen åkte vi hem, lagade mat o åkte ner till Hammarn, Terry Evans va ju där, jaa de tänker jag inte gå nå närmare in på här, ni som undrar kan ju få fråga. Men de va häftigt, jag trodde ju fullt ut på de innan men nu tror jag ännu mer.
 Och de bästa av allt, mormor mår bra :)

 Onsdag de är ju idag de ;) Följde med pappa in till käkkirurgen i stan, satt där o läste jakttidningar haha. Sen så fikade vi på Edenbos, de gör alltid jag o pappa när de bara är han o jag till stan. Rätt mysig grej egentligen. Sen så har jag varit o hämtat morsan o syrran på skolan o handlade lite, gjorde mat, drog till stallet. :) mockade där o stökade på o hjälpte sen Tina med Indra, som va duktig som vanligt :) hade lite bråttomt men annars så gick de tok bra. Ni ska bara veta hur häftigt de är att få va med o hjälpa till o se vilka framsteg dom gör. De är så häftigt, tack för att vi fick såna bra grannar när ni flyttade Beccs <3 Sen så åkte jag ner till Kälarne o klippte mig :) Snelugg ;) hehe. Får se om jag klarar mer än tre dagar nu ;) hehe.

Tittar nu på Greys Anatomy, va bara tvungen o skriva in ett litet inlägg, vilket vart rätt långt egentligen. meen jag vill bara visa att jag kan vara glad :) Jag hoppas de får fortsätta så här. Jag tycker om känslan att va så här glad hela tiden. o de smittar ju som av sig också :) o jag tycker om att le, faktiskt, o skratta. Livet blir mer underbart då.

 Imorgon blir de att följa med Tina o dagisbarnen på åktur med Tösa :) ooo skojj :) Kul med barn o härligt med häst o va ute :) 
 
 Han ska ringa upp mig ikväll, känns skönt. Mitt glada humör smittar av sig på honom, han är helt underbar att prata med. Saknar honom. Men de får han inte veta. Inte än.

Ska titta klart nu :P Hejsvejs :)


Gääääsp. :)

 Ja lite så känns de nu :) Har varit ute mest hela dan o de har varit helt underbart :) Älskar hösten, hur kan man bli deprimerad med alla dessa färger, den sköna lätta luften, perfekt värme? Inte då jag iaf.
 
 Klev upp imorse då, åt frukost, löste melodikryss med mor, handlade, löste lite korsord, stökade lite hemma, stack iväg till Tina o P-A :) Där vart lille Isac nerbäddad i vagnen o sen sov han medans vi tog o körde Indra lite, till o med P-A hjälpte till, vart mäkta imponerad över honom vill jag säga :) o Indra skötte sig så bra, va så duktig :) de verkar inte spela ngn roll vad hon ska göra så jaa allt är lugnt, spännande o roligt, så skönt sto de där :) Sen tog vi ner hela sommarhagen, P-A körde såklart fyrhjulingen o samlade upp all stolp o jagade oss haha. Sen vart de lunch :) dom hade hemmagjord pizza kvar sen igår *smakade smaskens* ^^ Sen vart de lite mockning o då vaknade Isac upp, imponerande taiming plus att P-A kom hem med Huddiken så de vart ju perfa så då tog vi o longerade (hur de nu stavas) vi dom andra två araberna, Tina tog Dessie o jag tog Neffie, gick tok bra :) Va hem en snabbis o kollade läget men stack sedan tillbaka, tog Tösa på en ridtur :) ooo hon är ju bara för underbar, när jag kom till hagen kom hon direkt fram till mig så de va bara att öppna o ta ut henne, hon va dessutom hur pigg som helst, ville bara jobbajobbajobba :) o de blir ju så kul när dom vill de, så vi tog i rätt hårt under ridturen, så jag känner av de i mina stackars ryggmuskler nu haha. Men de är skönt :) Sen när vi kom tillbaka till stallet tog jag ut henne på plan o körde lite longering med henne vilket hon verkade tycka va rätt roligt också faktiskt, hon gjorde inga konstigheter mer än o va seg i starten men sen jäklar va de full fart på na :) Kändes nästan jobbigt att behöva släppa ut henne i hagen igen haha jag kunde ha varit kvar med henne hur länge som helst idag. o dom andra flickorna verkade också va på bra humör för dom verkade vilja komma ut o göra lite annat skojj dom med ännu en gång.
Ooo jag bara älskar stall så e de :) o alla sysslor som hör till faktiskt, jag tycker att de är rätt rofyllande att mocka osv haha. säkert massor av folk som tycker jag är hel knäpp menmen :P
 Sen va jag hem, käkade skagentårta :) mums, sen vart de stekt fisk, potatis, romsås o sallad :D o tomater ;P muuums.
Tog mig sedan en dusch o sen drog jag till Fia, vi spelade lite MarioKart :) o så fixade hon mitt CV, drack thé o hade oss :)
 Så nu sitter jag här, sammanfattar min härliga dag. :) Hoppas på mååånga fler såna här dagar.

Tack för en underbar dag :)

Pick me, choose me, love me..

Lite så känns de.. Men de går väl över. igen, tills nästa gång jag inte orkar bry mig längre.

 Har idag följt med mammas klass o skjutit på skjutbanan :) Va ju som extrachaufför :) duktiga elever må jag säga :P
Sen har jag även städat lite, ridit söttösa :) o mockat lite. joo jag försökte förstå mig på hur jag fixade bloggdesignen, bläää de e ju skit svårt. eller så kanske bara jag som inte riktigt orkar sätta mig in riktigt.. De blir Fias problem imorgon :P Hon har lovat mig att hjälpa mejj ;) hehe.

 Imorgon blir de att fixa de då, kanske hjälpa T med Indra :)

O vill ha egen häst.. men måste få tag på jobb med lite fastanställninng först... dumt att skaffa djur innan man har råd med dom.. suck i puck. Meeen Bettan har kommit på en plan :P Ringa på måndag, pepppepppepp :) Ni får höra sen om den funkade eller inte ;)

Nej jag tror en bild på Tösa får avsluta inlägget för idag :)
Gnatt.


Äum.

Kommer faan inte på ngn bra rubrik så de blir som de blir.

Hmm. Söndags va då senast man skrev, vad har fröken Norberg gjort sen sist tro?


Joo i måndags så gjorde jag ju nånting, jo sprang med Rex, letade jobb, hmm. vad mer? snacka om bra minne.. Eller inte. jaja.

 Tisdags så va jag till farmor o farfar en sväng, sen följde jag med farsan o åkte lastbil, va ner till Orrskär fram o back. Kom hem vid ett tiden på natta. Tjööööött vill jag lova att jag va. Men de va nice :)

 Onsdags så va jag ner på bibblan, umgicks med folket där :) fick mig en matte B bok, så här ska pluggas nu ;) Försöka igen iaf.. Sen va jag hem en snabbis o packade, drog ner till Vallsjön. Jag o Ellen käkade pizza, va ivägen för Lasse o Janne som styckade älg o spelade MarioKart :) Sen vart de till o sitta o fixa "finliret", tog ett jääävla bra tag o fixa en tredjedels oxe vill jag lova, men med lite goooen Whiskey o gott é sällskap så va de ju klarrrt :) Sen vart de att vi satt framför tvn i en timme sen kan jag lova att de inte va långt till sängen. o sov gott gjorde vi :)

 Idag, torsdag så har jag o Ellen spelat lite mer MarioKart ;P Sen skjutsade jag ner henne till Tallis där hon har praktik, jag drog hem o kollade vars farsgubben va. Han va påväg hem så de vart inge skogen idag för min del. Sen stack vi till sjön o började stycka.. o så styckade vi o styckade vi. o sen drog vi hem med två baljer plus en säck.. Men nu är de klart :)

Ont i ryggen har man men allt ligger i frysen o bara att ta fram o äta :) *smaskens*


 Vad mer för spännande ska jag berätta då?
 Joo att en människa har svarat på min ansökan :) Han vill ha mitt cv o telenr :) Han tyckte inte att de gjorde nått att jag inte hade nån erfarenhet utan han skrev : " Har man ambitionen och rätt vilja kommer man en bra bit på väg i riktningen att skaffa sig erfarenhet". :) Känns bra faktiskt :) O de är en manlig ägare, de är ju de som är de riktigt häftiga. Ha, så nu känner jag mig lite mer taggad, här ska ingen få komma o trampa mig på tårna inte ;) Skit samma om jag får jobbet eller inte, de känns bara bra att dom vill veta mer om lilla mig :)

 Imorgon ska jag försöka, om jag hinner, städa ur bilen, skjutsa lite skolbarn på skjutbanan :) De blir skojj. Även lilla jag kanske hinner med o skjuta lite :P 
 Sen ska jag även till Fia, hon ska hjälpa mig med mitt cv :) vi ska skriva den i StarOffice så de ser proffsigt ut ;) För de gick ju inte att skicka den från arbetsförmedlingens skitsida där den är inskriven. Suuuuuck. Menmen. Med Fias hjälp ska de nog bli bra, hon kanske orkar sitta ner o hjälpa mig med att få till bloggen, tänkte jag skulle försöka sätta mig ner nu en liten stund o kolla runt lite, ändra färgerna o så så jag fattar vad de hela handlar om tänkte jag. Nicenice.

 Hmm. Nääe nu vet jag inte vad jag ska skriva längre, lägger kanske in ngn bild på bdb:n min eller nått.
Maa höres o rååååkes.


Pub o grejer.

Japp pub igår, lördag då :) sköjjsköjj. Allt började hemma, Ellen kom till oss, vi duschade åt middag, grillat, hasselbackare, grönsaker o tzatsiki :) *mums* :)
 Sen kom kusin M, hon fixade mitt hår, tack o tack :)
Efter de drog vi till Fia, där hade vi lite förfest med henne o Sofia :) Drack lite konstiga drinkar o hade oss :P


Bubbeltrubbel. Inte så där tokgod, mkt söt..


Fia dricker Humlan. Smakade som Coke Vanilla. Rätt ok.


Öh, jaa den här minns jag inte vet den hette, mjölk, blå curacao o sprit, helt okej.

Sen vart de lite Whiskey o grogg :) O MarioKart =)
Seeeen vart de pub :D Där va de rätt bra med folk egentligen, träffade en hel del gamla vänner o så :) skojj.
Mammsen hämtade oss o skjutsade hem oss alla, Marie o Ellen sov hos oss :)

 Jag o Ellen vaknade väl vid åtta tiden imorse, hejade på varandra, pratade en liten stund. Sen låg vi o drog oss till kvart över nio eller nått sånt. Åt tok mkt frukost :) Kusin L kom också o åt med oss :)
 Sen degade vi rätt länge, Ellen åkte hem o skulle räkna matte. O vi andra drog ner på Kask där Marie tränade, okej jag också, så jag lär ha liite ont i kroppen imorgon ;)
 Drog sen hem, åt ngr hårdmackor o drog till stallet, där jag o syster mockade o stökade o sen kom Tina ut o vi tog en tur med alla hästarna o vovvarna :) Viggo hittade ngt spännande i skogen så han stack ifrån oss men kom sen hem alldeles en liten stund efter att vi hade kommit hem som tur va. Vi såg även en Hjort :) En med ett tok stort horn, han är så vacker :) Den skrämde Tina iväg när hon tog o red emot honom ute o hygget haha.
 De va iaf en tok skön ridtur :) Hoppas på många fler såna, o jag vart inte ens allergisk :) Bjaabjaa. Hatar att bli allergisk när jag är i stallet..
 Sen vart de maaaat :) Gryta o ris :) o grönsaker, massor av tomater :) mums. Åt som en stövare vill jag lova haha. Va ju bara liiite hungrig ;)

 Men allt känns skönt nu. Inte ont någonstans, peppar peppar ta i trä. Lite fundersam bara. Men de ordnar sig.

 Tack alla som har gjort helgen så underbar :) Hoppas på många fler såna här helger.

Nej nu ska jag kolla in lite annat jaa. Men vi hörs igen :)

Här skall fejjas.

 Japp o de har de gjorts, jag har städat hela huset :) Känner mig otroligt duktig ;) *stolt* ^^
Så nu är de bara att ta fram nya handdukar, lägga ut mattorna o bädda i sängarna för här har allt gjorts grundligt. Puuuäääh jobbigt vill jag lova, vart branog hungrig så jag gjorde iordning varma mackor :) mums. Satt framför tvn, tittade på "Flicka, den bruna mustangen" fast hästen är svart så jag förstår inte varför dom har översatt de till den bruna, menmen. Bra va den iaf, de va ju hästar med ;) så de kom en liten tår, otroligt gripande film.

 Hmm vad mer för spännande ska jag berätta? Kanske att de går skit på jobbfronten. Men de visste ni nog redan. Men inte tänker jag deppa för de inte. Jag ska ju ut på pub på lördag ;)

 O för den delen, ngn som har lyssnat på nyheterna? Här händer de mkt vill jag lova haha. Ett jävla polispådrag må de ha varit. Men han sitter inne o allt är frid o fröjd o ingen kom till skada. GoodGood.

 Jaa men jag fick ju även städhjälp idag, haha. eller jaa hjälp o hjälp den stackars dammsugarn o skurkäppen fick sig en varsin rejäl utskällning ;) 


Chappen in action.

O ni ska höra honom... Vilket liv han för :P haha. Tur att man har mp3n så man inte hör nått alls :P Hörde ju inte ens när pappa ringde haha. bjaabjaa. han undrade va faan jag höll på med som inte svarade i mobilen haha. För jag lyckades faktiskt höra att de ringde på hemtelefonen, kan ju kanske också va för att jag stod alldeles bredvid den just då.
Men de är små pettitesser ;)

Nej nu ska man väl slänga ut ngr mattor kanske. o gå ut med Chappen o hämta posten kanske? De kan ju ha kommit nå roligt brev eller nått. Troligtvis inte, men jag får iaf läsa tidningen.

Ha de så bra tills vi hörs igen ;) Eller nått sånt.

När är de min tur?

Att ha tur? Allt går ju emot mig.. Som vanligt. Fick svar redan idag på en jobbansökan jag skickade iväg igår i arjeplog :P
känns ju bra att dom svarade så fort men de va som jag trodde, jag va för ung. Igen! När ska de ta slut? Jag blir så less. Menmen.

Ska ringa till Hudik idag o kolla på en gård ;) Jag o Lillan blir kanske pigor framöver :P hehe. De vore ju rätt kul faktiskt :) dom söker ju två så de vore ju perfa om vi fick det båda två, alltid roligare att va två.

Är fortfarande toksugen på att åka till Canada, men ett helt år? jag missar såmkt viktigt här hemma..
Isac hinner lära sig gå och prata medans jag är borta. Två föl har kommit till livet. O vad händer med husen? Hur blir de?

O jag vill så mkt men känner mig alltid så begränsad.. o när jag känner mig begränsad blir jag arg o ledsen. o allt går ut över alla andra, vilket inte alls är meningen.. o jag känner mig så dum ibland.. jag skjuter bort dom jag älskar mest utan ngn förklaring.. är bara sur o grinig mot dom.. känner mig som ett stort as.. men jag orkar inte med. De är därför. Jag hatar verkligen att va arbetslös, de är de värsta jag vet. sitta hemma är inte riktigt min grej de...

Nej nu då? Ringa kanske? höra iaf. Lär väl skriva in ngn rad om det sen. O hur gör man för att fixa sidlayoten? Måste man ha frontpage för att de ska funka? Jag har bara en massa konstiga heroglyfer iaf.. jaja.

hejsvejs.

Nudå?

 Igår va jag till Tina o hjälpte henne i stallet :) Börjar bli bra där :) Stökade med söt Isac :) o så kom Ellen förbi.
Så jag följde med Ellen hem sen till stora Vallsjön ;)
 Vi började med att städa lite i farfarns gamla hus, vart en del, sen gick vi in o kollade på tv med Loulou :) sen vart de the :D muuums. Sen låg vi o tok snacka hur länge som helst haha.
 Vaknade åtta imorse när mitt larm gick igång, fick sen sms vid halv nio tiden av Tina där hon berättar att Tösa är väääldigt nära döden haha. Hon hade tagit sig ur boxen, antagligen på morgonsidan, o ätit på allt kraftfoder o alla äpplen o slängt runt alla grejerna på golvet. Så hon va billig idag haha. Jävla häst, kan aldrig låta bli ngt. så nu ska hon få straffas ;) behöva arbeta på plan varje dag hehe. De kommer hon inte gilla haha. ´
 Sen så har vi spelat MarioKart :) Vi fixa guld på alla banorna så nu har vi öppnat Mirrorcup :D Yeeeey vi kan de här, utan Fias hjälp ;) 
 Efter de drog vi väl ner på byn, träffade LL o Signe en sväng, vart hemskjutsad av Ellen som skulle iväg på praktik. Har väl hunnit med att äta pannkaka o tagit en lång promenad :) skööönt. förutom att de vart mörkt men då kom pappa o hämta mig ;) han tyckte inte att jag skulle va ute i skogen själv i mörket så nu sitter man här. 
 
 Letar jobb.. Hittar inget.. som vanligt.. Jag är väl kanske för kräsen eller? vet ju inte vart jag vill ta vägen heller.. Allt är så svårt.. vart vill man bo? vart vill man leva ett par år framöver? vad vill jag göra? okej, köra lastbil, inte så svår fråga egentligen. Men hur lätt är de att hitta ett jobb med körning häromkring då? iiiinte lätt kan jag lova.

Så livet känns lite piss för tillfället.. så jag är inte arg på ngn eller sur eller nått utan känner mig mest bara värdelös i mig själv om jag verkar konstig, ledsen, arg eller nått sånt.


 Har hittat en hund och en häst jag vill ha. vad väljer man? väljer man ngt överhuvetaget? Har ju inte tid med en valp om jag faktiskt hittar mig ett jobb, har ju ingenstans att stalla upp hästen om jag köper den.. Life..

 Allt känns lite omöjligt just nu.. menmen de vänder väl ngn gång va? de brukar göra de, de har gjort de förut. så varför inte den här gången då? så de vänder, de brukar alltid göra de.. Hoppas jag. Håll tummarna för mig. Allt måste vända. Bli bra igen, må bra igen, fixa allt.

Nääe slut från mig.


ojoj, helg o början på veckan va?

Jaa de har ju inte blivit skrivet ngt sen i onsdags va?
 så, vi börjar väl med:

TORSDAG

Vad hände då? Joo jag tog med mig Kellogs o Linkan o drog in till staden på arbetsförmedlingen där, dom hade ngn värdelös mässa, de fanns inget folk ifrån "min bransch" så de va som bortkastat.. Men jag fick ju imgås med dom o vi plockade även upp Simon :)
 Vi åt på Cosmos, pizza *mums* drog hem till Torvalla, tittade på tv, löste korsord. Sen kom Beccs hem från skolan :) Så vi stack väl o handla, hmm. vad gjorde vi mer? jag kommer inte ihåg.. laga mat? vad åt vi? jooo, pasta o skinksås för f*n. bra minne ;) Vi tog de lite lugnt, gjorde milkshake, spelade plump hela familjen :) tittade på tv o så.



FREDAG:
 Vaknade halv sju eftersom Beccs skulle upp.. Gjorde väl inte så mkt förrens jag tog bussen ner o träffade henne på stan. Vi kollade in bilderna på Tingshuset, drog hem. Slängde in steken i ugnen, tittade på tv, åkte o handlade, storhandlade :) Sen så åkte vi hem o åt :) mums. Beccs ordnade sig inför dansen, jag skjutsade henne till den :) o drog själv till Lugnvik där jag vart upplockad av Clarin :) åkte lastbil med han till mitt i nassen :) hämtade då Beccs från dansen, åkte hem o fikade ;) o sov. :)



LÖRDAG:

 Va rätt trötta när vi vaknade idag.. vaknade alldeles för tidigt för dom två som sov i rummet bredvid höll en massa liv, jag nämner inga namn men va de Simon o Tess? ;) hehe. Åt frukost framför tvn.
 Drog ner på stan o kollade in lite kläder, köpte lite underkläder :) *älskar nya underkläder* myyys. Vi träffade Ingalill o hennes systrar nere på KappAhl :) Så roligt att träffa alla tre samtidigt :D 
 Sen drog vi hem, tittade lite på tv o så, åkte på Frösön o hämtade Clarre som skulle ha skjuts till bowlinghallen där dom skulle ha firmafest :)
 Sen vart de kycklingwook :) stjärnor på is o svulla chips ;) hehe.
Kvart över ett eller vad den nu va ringde Clarre o ville ha skjuts hem, upp o hoppa, hann som tur va itne somna ;) hämtade honom, åkte ut på frösön, han var inte alls full nejjjnejj. Men otroligt snygg lägenhet människan har :) niiice one. :)
 Efter de vart de sängen igen :)

SÖNDAG:

 Vaknade första gången halv åtta eller vad hon va.. Broman ringde, vad ville han? jaja, han hade tio minuter kvar till Norska gränsen, skulle väl bara berätta att han åkte o jobbade antagligen. Skönt att höra hans röst, fast de hade varit trevligare om han hade väntat med att åka till Norge till senare på dan ;)
 Somnade sen om. Vaknade väl vid tio elva tiden. Då drog vi ner på Subway o åt frukost där :)
Sen vart de väl att packa, plocka upp Lillan o åka o handla. Sen o åka hem.
 Va ute o red med Tina o syster sen :) Red Laica för sista gången. Hon kan kicka kan jag lova, men allt gick bra. Hon har lite problem med att Dessie kommer för nära henne jädra surkossa haha. Menmen. de gick bra iaf :) o jag va tok nöjd med mig själv o henne :)

MÅNDAG:

 Har idag följt med Tina o Isac o skjutsat hem Laica :) De gick tok bra, hon är så duktig stortjejen :) Kul att se Pascha dessutom (hur de nu stavades).


Sista bilden på Laica, hemma på sin gård :) 
 
Tok trevlig roadtrip med Tina o Isac iaf :) Lite annat o göra i min vanligtvis halvtråkiga vardag :) 

 Så nu är de väl uppdaterat överallt :) Bdb:n är också uppdaterad för er som brukar kolla in den.
Men nu är de dags o kolla in alla andras bloggar ;)
Ha´t :)

Update :)

Igååååår då va jag till hammarn på morgonen på ett möte, jääääätte viktigt möte.. eller inte, de va mest om a-kassa, så vad FAAAN gjorde jag där?! jag bara undrar?
 Men sen så köpte jag extraljusfäste åt ovlon :)
Tina skickade o undrade om vi skulle ta en promenad :) o promme vart de :) Skööööööönt, älskar hösten :) sen va jag med henne o Isac mest hela dan, drack kaffe, busade med Isac, kollade in när Tina gjorde klimpsoppa :) Åt den också, deeen smakade smaaaaskens :D Så nu blir de till att koka de fler gånger :D
 Sen vart de väl tv:n på kvällen, uggly betty o dhw :) kuuung :) älskar mina älskade serier :P

Idag har jag vart ner på bibblan o skrivit ut mitt cv, umgåtts med Ellen, Loulou, Signe o Susanne :) Juuust jaa Ellen råkade radera booooort allt jag hade skrivit, toook snällt ;) Men de gick fort att få tillbaka som tur va ;)
 Sen drog jag, ellen o syrran hem. Va till Tina så hon fick beställa kläder som syrrans klass säljer, hem o gjorde kycklingwook o åt även :) muuuums :D smakade smaskens ;P
 Efter de drog vi tillbaka till Tina, hon ville ha lite hjälp med Laica som skulle dra timmerdoningen :) De gick kung, lite, eller jaa, tok skitiga byxor fick man efter de ;) hhee. men de va de värt :) O älskade lilla Laica åker hem på måndag.. Jag ska följa med Tina hem med henne, de kommer att bli trist att hon måste hem.. Hon är ju för söt :)
 Sen har vi även hunnit med att va hem till morbror :) Han köpte också lite kläder o vi kollade in cittran åt mormor, tog kort på den o stökade. Ska iväg på Hamm o Nilsson imorgon när jag ändå är i stan o kolla vad dom säger om den, alltså vilket pris vi ska sätta på den o så när vi ska sälja den.
 O nu alldeles snart börjar Greys Anatomy :D yeeeeey :D

Ngn som har läst ÖP:n idag? Huuuur faaan kan man göra så mot en häst? Galningar! O de är ju inte första gången heller, de har ju hänt nere i södra sverige nånstans också.. jääävla puckon. uvva.

Vad mer ska jag hinna skriva in under fem minuter? hmm. ?

Stan hela helgen kanske? Fast de visste ni ju redan.. hmm. ngt nytt? öuumöuuum. Nääe.
Jag lär nog uppdatera ngt i helgen också =)

Tack o hejj.


RSS 2.0