De har gått lång tid sen sist ser jag...

 De blir lätt så när man har en dator där internet inte funkar! Menmen. Sitter nu hos Fia, ska lägga in lite bilder o berätta lite om vad som har hänt i mitt lilla liv mer än jobb osv.

 Jag har bla. varit med Tina när hon hade lektion med en av sina elever.Har sen varit o hälsat på grannarna, tog o passade på att ta lite kort på Findus :)Sen så vart de till att åka till Boan, fira Lillans födelsedag, dricka gott, äta gott, ta de lugnt, fiska, bada bastu osv. :)
Har även varit uppe på Stockberget på visafton med Marieochvi :)
Sen träffade man även grannpojken när man kom hem igen :)Har även försökt mig på att fixa i stallet hos farmor o farfar.. Och träffade kusinbarnen mina.Nej de va allt för den här gången!
På återseende! :)

Senaste nytt.

 Jaa jag har väl inte allt för mkt att berätta, har tagit de ganska lugnt, jobbat lite, tittat på film o umgåtts med vänner.

Igår jobbade jag först, sen tog jag o syster en ridtur på grabbarna grus :) Sen vart de hem, duscha och dra ut på sjön, fick en mört och en aborre. Ingen större fiskelycka denna kväll.

 Träffade David idag :) Alltid lika skoj o träffa honom igen :) Synd att de bara va för en stund.

 Nej återgå till filmen och hoppas på att de här inlägget går att publicera ;)

Hejsvejs!

Pics :)

 Jajjemen nu har man lite tid över att lägga in lite bilder från veckans fotoövningar.

I torsdags va jag och Mixxa till Dödafallen och lekte lite med kamererna. :)
Så här kommer ngr bilder från den övningen. Men klicka på bilderna för att få dom större ;)


Vissa av bilderna är tagna i vattnet, gissa vilka ;)

I fredags va jag, Lillan och Mixxa till Älghägna och spana in lite där, fick kontakt med en av korna med en av sina kalvar direkt :) Så här kommer bilderna på dom :)
Har även hunnit med att va på stranden i helgen och solat och badat, även Fugelsta marknaden va man på :) Jag och Fia va till Ulla och hälsade på innan den började i lördags, drack en massa kaffe o surrade i massor :)
 Hund och hästvakt har man också varit hela helgen, gjorde mitt sista idag, verkade hovarna på pållarna innan jag o syster tog oss en sväng på dom :) Kommer ha sviiiin ont i arlse imorgon men de va de faan värt :)
Sitter nu hos Fia, har fått lånat hennes dator nu en sväng för att lyckas ladda upp bilderna på en o samma gång istället för att de ska ta hundra år på våran!!

Men ngn bild från stranden har man ju också ;)


Nej de va allt för idag :)
Tack o hejj! :)


En snabbis.

 De är vad de får bli idag, har inte riktigt haft tid till o blogga, har varit ute med kameran och så har man jobbat.
Men jag lovar att uppdatera imorgon, med bilder från mina utflykter :)

 Ville bara visa att jag faktiskt lever ;)

På återseende! :)

Tiden räcker aldrig till ;)

 Inte för att hinna med datorn o blogga iaf ;)

Så sen sist har de hänt lite.

 I söndags jobbade jag sju till fem. Sen åkte man hem o åt o stökade på och sen åkte jag, Lillan o Micka ut med båten, fiskade lite, fick ngr stora baddare :) Synd att kameran inte va med för de va otroligt fint ute :) Men nästa gång kanske ;) Är ju rädd om den också :P

 Igår måndag, va en rätt lugn dag, hade tok ont i skallen eftersom man hade sovit lite för hårt under natten.. Skönt att få sova riktigt ngn gång.. Menmen. Tog de rätt lugn, tog en kortare promenad, tittade på tv o bara slöade. Va hem till farmor o farfar o åt lite middag innan jag drog ner till Kälarne där jag o Lillan handlade lite innan vi lånade två filmer på Bilisten som vi sen kollade in, båda va bra :) Dock vet jag inte vad dom hette haha. Snacka om bra minne ;)

 Har idag jobbat lite, sju till tolv vart de. Så nu är man lite ledig en stund. Ska tillbaka till fyra och jobbar sen fram till halv tio.

Nej de va nog allt för stunden.

På återseende!

Lördag, deladtur.

 Japp de är så min dag ser ut idag.. Har jobbat mellan sju o ett nu, är ledig fram till fyra då går jag på igen och jobbar till halv tio ikväll. Känns faktiskt riktigt bra, lite ont i knät men ska sätta på stödgrejen så blir de kirrat :)

 Igår va jag då till grannarna tog lite kort på pållarna :) Orkar dock inte gå o hämta kameran nu o lägga upp nått ;) De får bli imorgon eller så. Tänkte mest skriva ett litet inlägg idag också, har ju sett att mina tittar siffror har stigit nu när jag bloggar mer så för att hålla dom uppe så må man väl skriva varje dag också eller? ;)

 Nej, undra om man ska läsa lite bloggar kanske? titta på tv och ta en dusch o sen äta tok tidig middag? De blir nog mina planer innan jag går på igen.

På återseende! :)

RSS 2.0