Heyy.

 Jahopp, då va de dags för en liten uppdatering ännu en gång. Tycker ju att när ni ändå är inne o kollar så ska ni få ngt nytt att läsa också :) Snällt va? :P

 Men igår då så forsatte man med matten efter att ha tittat på ngn gammal repris av greys anatomy, trodde de va onsdagens program som spelades om men jag tror inte de va de om jag ska va ärlig.
 Sen vart de att fortsätta att plugga matte... Gick sådär, funkade ibland, funkade inte ibland. jaa ni vet hur de kan va. Meen halv elva hade jag en sån huvudvärk att jag tog en alvedon och kröp ner i sängen. Hade då hunnit med o varit irriterad på katten som gick o gömde sig, kan nog va att jag fräste rätt rejält åt stackarn, men han störde ju inte mig längre så jag va nöjd. 

 Idag har jag varit duktig o klivit upp alldeles för tidigt.. sju kom mamsen upp :S Tjööööööött va man då. Men tog mig upp o åt frulle till slut iaf. Drog sen ner på byn till biblioteket där man stötte på Ellen som lekte bibliotekarie ;) Fick hjälp av stackars Gunnar som även berättade att jag inte behövde försöka mig på "problemlösning"s uppgifterna! o de sa han nu! jag som hade suttit o jävlats o varit elak o tokig om vart annat.. Jaja, jag som kommer att bli gråhårig då.
 Sen kom Lillan o räknade också :) Sen kom även Anders o Kelloggs förbi, alltid trevligt att surra lite :)
 
 Drog sen hem o tog en ridtur med grannen :) Tösa gick tog bra faktiskt, mkt bättre än vad jag hade förväntat mig :) Och fick till en underbar galopp :) Loooovly =D Då blir man lycklig vill jag lova.
 Sen vart de till o gå hem o byta om o dra ner på byn o försöka sig på ngr matte tal till. Sen luuunch :D Piroger vart de denna dag :) Efter de vart de nog mest bara en massa strunt prat, godisätning osv ;)
 Åkte hem sen o upptäckte att ngn hade försökt sig på att elda men de hade itne tagit sig... Brrr. så lyfta ut alla trän o börja om från början men sen vart de fyr i pannan o värmen kom tillbaka till oss :)
 Folket kom hem med pizza :D *smaskens*
Har sen inte hunnit med så mkt, har haft världens paltkoma... Måste man alltid trycka i sig så mkt? jaja, nu är de iaf så ska de låta, trevligt att de har börjat igen :D Mkt bra artister i dagens program iaf, bra låtar o mkt skratt :) Så de är alltså Brolle, Sonja Aldén, Markoolio och Sibel :) Skööööööjj :D

 Nej e va nog allt för idag de :)

Over and out!


Ösd o lite mer.

 Yeees, då satt man här igen då. Oväntat va? ;)

 Igår då drog man in till stora staden, fick en fint smutsigt grå framruta.. :S Har som ngt problem med spolarfunktionen på lilla bilen så allt va som i en grå nyans ;) In på macken på körfältet o tvättade av rutstackarn och sen iväg o parkelera.
 Träffade då på Fia som slängde in sina saker i bilen och efter en stund dök Clarre upp i en 245:a ;) hehe. Ngn har ju sin s.k. pääärla på plåt fixning ;)
 
 Vi drog ner på stan, kollade in en masssssssa klädbutiker, ngn skulle köpa ny tröja men ingen dög. Så då gick jag o Fia o åt pizza på Cosmos istället ;) Så fick han leta vidare själv sen. Han hittade dock en  parfym haha. Sen gick vi upp på Törners o fikade kaka o kaffe, eller latte för min del ;) Satt där o hade trevligt en bra stund innan de va dags att säga adjö och gå vidare till Storsjöteatern. :)
 Väl framme träffade vi på Beccas familj så vi slog följde med dom upp, visade sig att dom hade platserna bakom oss så de va nice. Föreställningen va otroligt bra :) =) Den borde ni gå på, mkt stark är den :)
 Sen vart de kramkalas en stund innan de va dags satt försöka ta sig hemmåt, hade helt glömt bort att de va hundra dagars igår dessutom. Träffade då på lite transportare på vägen upp mot bilen så de va nice :) Nog för att dom va allt annat än nykter men de är alltid trevligt att se "gamla" ansikten :) Va in på busstorget o köpte dricka till resan hem och va sen på g mot bilen igen så träffade man på lite klassisarjag gick med =) Meen sen vart de att leta upp bilen, sopade av den o så for vi o tankade på Jet. Sen hem i snöyran. Hellre snö än kletet som va tidigare under dagen ;)
 Släppte av fia halv tolv inatt och kröp i säng själv kvart i tolv. Rätt trött efter att ha suttit o stirrat in i en vit vägg hela vägen hem.

 Idag försökte jag mig på att räkna matte, hade otroliga koncentrationssvårigheter denna dag så jag gav upp rätt fort o stökade på lite hemma istället.
 Gick sen över till grannarna och där tog vi itu med söt Indra som va lika duktig som vanligt :) Tyckte dock att de va lite tungt att dra rockarden i snön som de såg ut ;P
 Sen vart de lite mockning o promenad i de vita fina landskapet :) Va skönt de va att ha ngn att surra med under promenaden för den delen jag minns inte sist jag hade ngn att prata med under mina promenader. Nog för att jag alltid brukar lyssna på musik annars men ändå.
 Försökte mig på lite mer matte när jag kom hem igen.. Gick lite bättre denna gång som tur va. Så jag har lite duktig och fått till ngr tal :) Goodgood :) Inte lika mkt kvar då. Ska väl försöka räkna ngr ta till innan dagen är slut.. De känns tungt. men behövligt om jag ska hinna med ngt prov..

 Så de va väl de som har hänt.

Skulle kunna berätta en massa mer men känns som att de bara kommer bli deppigt då.. De är så otroligt skönt att komma in till stan o träffa allt folk där, att träffa gamla klasskompisar, de gör mig så otroligt glad så jag skulle kunna spricka. Men sen, när man är hemma igen, då är allt borta. och man blir ledsen för jag mår bra tillsammans med dom. De gör jag även med folket här hemma, de är ju inte de. Men de är ju en annan sak.. Ett annat liv, typ.
 
 Nej slutskrivet för denna gång.

Over and out!

Låång uppdatering ;)

lö, sö, må, ti, on.

 Jaa man har ju som varit lite seg o skriva dom senaste dagarna.. Kan ju också va för att de har varit lite lite med tid för de också och att internet har varit tok segt varje gång jag hade funderingar på att blogga så de har gjort att jag inte har orkat. Men nu sitter jag här iaf.
 Så man börjar väl dag för dag som vanligt.

Lördag:
 Jag o syster började dagen med att ta in ved. Sen åkte vi till farmor o farfar o hälsade på en sväng, fika osv. Tittade sen på film o stökade på, tog en promenad o kollade på mer film på kvällen ;) Hot Chick kollade vi in då som gick på tvn.
 Sen på nattkröken fick man sig ett sms om förfrågan om att va fyllechaffis så upp ur sängen o iväg. En av killarna mådde inte allt för bra.. Meeen de gick smärtfritt nästan hela resan ner med dom, bara ett enda stopp efter vägen. Goodgood :)



Söndag:
 Idag vart de en ridtur med syster. Riktigt skönt väder vill jag lova. Va sen hem en sväng o fikade upp oss o sen ut med Tösa och släde ;) Då va vi på jakt efter slanor :) Så ut i skogen o leta, men satan va snö.. Man försvann ju helt haha. Men skojj hade vi och Tösa verkade trivas.
 Va helt slut sen på eftermiddan, så de vart en promenad o duschen och en bra bok på kvällningen.




Måndag:
 
Idag följde jag med grannen Tina till Gävle för att röntga Viggo och Amadeuz. Första stoppet vart i Sundsvall där CaffeLatte vart inköpt, mkt god :) Den kan jag tänka mig att köpa fler ggr ;) Vi va även tidiga ner till djursjukhuset men fick komma in tidigare. :) Så allt gick som på löpande band. Dock fick ju hundarna sprutor.. Usch... Kollade in Amadeuz skalle när dom gav honom sprutan haha. Slapp ju se när dom fick "uppvakningssprutorna" som tur va. ;P
 Sen stopp i Tönnebro på vägen hem och åt :) O sen hem. Vart en lång och trevlig dag i bilen :) Vi va väl hemma vid halv åtta tiden. Va in och surrade med P-A och Isac en sväng när vi kom fram och sen ut i stallet och mocka, alltid lika rogivande.
 När man sen kom hem möttes man av doften av nybakade Tekakor :) *smaskens* Men tog en promenad med Chappe när jag insåg att ingen va social där hemma, morsan surrade med Elsa i telefon och syster gjorde läxor så vi drog vi. Men sen när vi kom tillbaka från promenaden vart de fika :) Sen en dusch o i säng med en bra bok :)



Tisdag:
 
Va till hammarn en sväng från förmiddan o sen vart de en ridtur med Tina, två hästar och tre hundar ;)
Va ner på byn o försökte räkna lite matte med Ellen och Renata sen. Meen de gick som de brukar göra, dåååligt. Jaja. Sen gick brandlarmet så då åkte jag hem ;) Kollade in när morsan gjorde pannkakor och käkade de och gjorde pannkakstårta åt farfar. Han fyller år imorgon och han har inte ätit pannkakstårta sen han gick fortsättningsskola uppe på byn. Så de är måååånga år sen.
 Jag o syster drog iväg till farmor o farfar sen. Fikade tårta o spelade kort, kom väl inte iväg därifrån förrens kvart över nio eller nått så de va bara hem o slänga sig ner i soffan, för House va ju på tvn :) Sen duschen, sängen o en bra bok ;)



Onsdag:
 De är idag de, har hunnit med en promenad med vovven och ätit frukost.
Ska in till stan i eftermiddag och kolla på Gökboet :) Blir skojj.

Nej de va nog allt från dom senaste dagarna de.

Over and out!

Utmanad!

Jag blev utmanad av Esisters!

- Gå in där du har dina bilder
- Gå till sjätte mappen
- Välj den sjätte bilden
- Visa bilden på bloggen och skriv någonting om den
- Invitera sex nya att vara med på utmaningen
- Länka till dem och låt dom veta att dom är utmanade

Jag utmanar i min tur 

Becca
Sofia

Kelloggs
Sara
Jennifer
Helené

Jag har dock inte allt för många bilder på datorn.. Bara två så de får bli denna.



Som ni ser är de Scanias märke, även kallad gripen. Har stora funderingar på att tatuera in den meen är lite för feg än. Allt volvo folk lär nog ha tuppat av vid de här laget meeen, volvo märket ska också få en plats på kroppen ;)

Over and out!



 

Sen sist då.

 Ja då satt man här igen då, skulle egentligen bara ladda ner nå skit till msn så syster inte skulle dö ;) Meeen man vart då kvar som vanligt. Så jag tänkte att då hinner jag ju skriva ett litet inlägg o berätta vad som har hänt sen sist.

 Igår va de då fredag, klev upp sju på morgonen... Tjöööööött. Va nere på byn innan åtta.. Skojj.. Började räkna matte en stund efter åtta, hade sällskap av Ellen som jobbade som bibliotekarie denna dag. Sen kom även Renata förbi och räknade även hon :) Trevligt med sällskap, kom lite annat folk också o kollade in, glädjen smittade nog av sig tror jag hehe. Seeen gick BRANDLARMET! men va faaaen tänkte vi o sket i ne. Sen kom Gunnar "uuut, vi måste uuut!" Jahopp o ut de bar. Så kom vi på att vi skulle gå på ica o handla lunch medans dom fixade med larmet, för vem vill stå ute o frysa? inte jag iaf.
 Sen så när allt va lugnt igen va de bara att gå in igen, då kom jäääääätte mkt barn. Ojoj, vilken ljudnivå men sen när alla ungarna hade gått, man kunde ha hört en synål falla.
 Hmm. Sen kom även Lillan förbi :) skojj :) Hon började även räkna matte denna dag ;)

 Men de va iaf synd om Gunnar, där satt vi o ropade på honom varje gång han sprang förbi stackarn haha. Och inte gick de o muta honom med godis denna dag heller ;) de som alltid funkar annars haha. 
Men kontentan av mitt matteräknande är iaf att med lite energidryck o tok mkt tjurighet så kommer man ngn vart med matten också ;) *Klappklapp* på huvudet.

 Mamsen hämtade mig väl vid halv fyra, då hängde jag inte alls med längre i vad jag gjorde längre.. Så de va bara att ge upp. Matte talen surrade bara runt runt runt runt i skallen på mig. "De är som vanligt då" som Fia säkert skulle ha sagt ;)
 Vart till o städa sen när man kom hem, dammade alla sängkläderna o allt, skulle ha dammtorkat hela rummet meeeen de orkade jag inte ;) De får bli en annan dag, ett annat år, ett annat årtusende :P 

 Käkade sen, racklette, hur de nu stavas *smaskens* grannen kom även förbi, han lånade med sig mitt kastspö när han va till Thailand o lämnade igen de igår, så mitt spö är vida berest ;) Dock fick de aldrig komma till användning när de va tok långgrunt där borta. Vi fick även en romflaska, typ 80procentig, mörkrom, smakade rätt gott, typ gräsaktik i eftersmaken eller hur man nu ska kalla det. Men inge fel på den.
 
 Åkte sen till Sandmon där de vart kladdkaka o thé :) *smaskens* Även en massa surrande som vanligt.

 Sen vart de hem, in i duschen o sen bädda, tokigt skönt att krypa ner i en nybäddad säng när man är nydushad o en bra bok på de är ju pricken över i:et ;)

 Är btw inne på sista boken i Legenden om ljusets rike serien.. Kommer att gråta stora floder när boken är slut, ett hav av kärlek heter den, borde kanske heta ett av av tårar ;) hehe.


Nej nu ska vi inte deppa ihop över en bok, Ellen har varit tok duktig o tagit fram en massa ungdomsböcker jag ska läsa, ville ha ngt lättläst nu när min älskade serie är slut. Ska nog försöka mig på "män som hatar kvinnor" sen, tre böcker vi har andra tror jag. Har hört att första filmen ska va bra så då äe de bäst att läsa dom :)


 Nej nu ska jag ta o busa med vovven en stund.


Maaa hööööres o råååkes.


Over and out!


Kyyligt.

 jaa de är vad de är ute.. Va tjugofem på stolpen när vi kom fram tid.. Brrrrr...

 Men jag måste nog börja o berätta vad som hände igår antar jag, igår for vi till Orrskär o tillbaka. Hände väl inge spec efter vägen förrens i Sundsvall, va en utländare, polack eller estländare som hade tappat trailern i rödljuset nere på e4an. Alltså de va inge fara, den hade bara som hoppat av o stod alldeles bakom dragbilen. kablarna va bara lite sträckta o så. Men vilket pådrag, polis, stopp efter vägen o kranbil.
 Såg sen en polisbil komma i väldigt hög fart och efter en stund en ambulans men såg inte ngn tendens till olycka på vägen hem.
 Annars hände de väl inge mer spännande den kvällen/natten.

 Idag vart de att kliva upp nio, va på stolpen runt tio, bytte lampor o lastade upp, sen åkte vi ner till Orrskär o lossade. Sen körde jag hem ;) Kändes nice. Kändes riktigt bra, jag är tillbaka i sadeln ;) hehe.

 Imorgon blir de att åka ner o räkna matte, umgås med Ellen o Lillan tror jag nog :)

Nejj, duschen o sängen kanske?

Gnatt.


SNÖ!

 Japp de är de fina vita sakerna som flyyyyyger ner från himlen idag, inte ens kallt idag, typ nio grader bara. Nicenice. Så vad gör jag inne? ;)

 Igår då va vi till Rullbo, inte allt för spännande ställe. Passerade ju Sveg efter vägen och insåg att jag har underskattat den lilla platsen, jag trodde de va mkt mindre än vad de va, har ju åkt igenom Sveg förut men aldrig funderat över stället som jag gjorde igår. Annars hände de väl inte allt för mkt spännande saker, såg elva rådjur o en älg.
 Promenerade hem från stolpen i kylan dessutom. Sköööönt, alltid mysigt att gå i vinternatten.

 Idag har jag inte hunnit med allt för mkt. Låg o drog mig imorse :) Sköntskönt. Sen har man hunnit med frulle, va tok hungrig imorse.. O sitter nu här, kollar in när pappa gör potatismos o steker korv. De är vad som blir i dosorna idag.
 Annars har jag noll koll på allt, ska hoppa in i duschen om en stund dessutom. Känns som att de kan behövas.

 Och som svar på Simons kommentar om sova, äta, åka lastbil, träna. De är inte trist, låter kanske som att man är en robot men icke då. De händer en massa grejer där emellan som jag inte alltid tar upp som gör livet lite roligare. ;) Eftermiddags skiftet är ju lite trist egentligen, man hinner bara som kliva upp, duscha, gå en promenad o packa så ska man iväg o åka och sen kommer man hem två på natten eller så. Så när jag har förmiddan blir de lite mer spännande ;) Fast nog rätt enformigt där också. Åka lastbil, äta, träna, sova hehe ;)

 Nejj nu blire duschen för min del.

Over and out!

Älskade vinterlandskap

 Japp de får bli min lilla rubrik idag, kom på den igår redan *smarta Bettan här*, va så otroligt vackert ute när vi va på väg mot Sundsvall igår så uff, önskade att jag hade en tokigt bra kamera bara. Då ni då hade de nog mest bara varit bilder här :P hehe. 
 
 Igår då så försökte man sig på att sova på morgonen.. Tror ni de gick bra då? Njäääe, åtta på morgonen vaknade man men lyckades somna om till nio iaf. Vart en ridtur i kylan, bara sjutton minus ;) Men vi jobbade på bra så vi kände inte av kylan så hårt, fick Tösa till en riktigt nice galopp där en stund, va så lycklig, kändes så underbart meeen de varade ju inte allt för länge. Menmen. De går framåt de går framåt med lilla tjockisen :) De sköna är ju att vi svettas lika mkt båda två ;) hehe. Hann även med att hjälpa till med mockandet, jag tycker om den delen av att stöka i stall, mocka ger en sån ro i kroppen på ngt vis. Låter säkert tok udda o knäppt men jag tycker om de.
 Vart hem o duscha en snabbis o slänga i sig lite fika o sen iväg på fabriken. Där vart de upplastning till Orrskär så sen for vi dit, lossade. Åkte till Söderhamn o lastade lite stolp o sen hem o lossa. o sen i säng :) Med världens skallebank.. Som för övrigt inte har släppt än.. Får nog ta mig en tablett ändå.. 
 
 Så idag har de inte hänt allt för mkt, tog en promenad nu från morgonen, skönt, förutom att de bet lite i kinderna dock meeen va faan, lite får man väl tåla eller hur? :P
 Idag ska vi nog till Rullbo som de låter, men de är ju inte förrens om en timme ;)

Men nu har jag inte tid med de här, ska göra mackor nu.

Over and out!

Söndag.

 De är idag de.
Igår åkte jag till Ellen när hon slutade jobba :) Vi gjorde chokladbollar o snackade en massa. :) Thé o mys. När vi väl tog oss till sängs vart man tok pigg så vi surrade på säkert i en timme till haha. :)
 Vaknade upp imorse vid nio, sen ringde CB :) han va på g till Norge, så de vart lite surrande i typ en halvtimme. Nice o prata med honom igen.
 Sen vart de frulle, ännu mer te ;) Vi la en massa puzzel, vart nästan klart dessutom, duktiga duktiga :) hehe. Checkade in när Loulou lagade mat sen också hehe. Helt tysta o spanade så hon fick även en applåd sen när hon va klar :P
 Så vart de middag, lasagne :D *smakade smaskens* o sallad till. Goodgood. Sen ner på byn o träna. Vart lite bänk o så.
 Sitter nu här hemma, har ätit lite mer, blir tok hungrig av att träna.. Ska väl slänga mig in i duschen inom en snar framtid.

 Eftermiddag till veckan. Bara så ni vet.

Over and out!

<3 Alla hjärtans dag! <3

Maaaaaååååhhhttt <--- Isabell sa de!

Så nu över till ngt mer normalt, vad har hänt denna dag? :P

Jo dan började med att jag klev upp Nääääähä säger säkert en del. Men så vart de frulle, ette frullen vart de en ridtur :) Eller först mockning o sen ridtur med Tina, hon tog Neffie o jag Tösa o vovvarna va med, alla va nog glada o nöjda efter ridturen :) Sen vart de Indra en sväng på plan, hon är ju för söt den tjejen o duktig. :) 



 Va till farmor o farfar o hälsade på sen, hittade ett par lampor som jag fick av farmor :) Tackar tackar. Röda fönsterlampor, häng med sammet på o fransar :) *Myyyyys* Dom ska sparas tills jag flyttar ;) Har tyvärr inget fönster att sätta dom i för tillfället :( Va även ute på skattjakt efter en muff, men vi hittade den inte, får göra ett nytt försök en annan dag. Den kan ju lika gärna va slängd, de vet man ju aldrig.

 Men när vi kom hem därifrån vart de en sväng med vovvarna o sparkarna. Uff vad de gick. ;) 



 Sen har man väl duschat, ätit middag, sitter nu här o väntar på att tiden ska gå, ska åka till Vallsjön bara Ellen har slutat jobba.

Så glad alla hjärtans dag på er alla :) <3

Over and out!

Fredag den trettonde :P

Japp de är idag de, ngn som har haft otur? Jag tror då att allt bara är skrock :P Jag har inte märkt ngn skillnad iaf.

 Drog upp till Storuman igår då eller en bit ovanför, lossade på två ställen, hade ju värsta mini lasset med oss hehe.
Påvägen till Hammerdal mötte vi en postis, satans skit bilar! Eller skit chaufförer ska man väl säga! Jaja skit samma i de, men han väjde ut, hade lite hög fart mannen där så ner i diket med honom ;) Moahaha. Rätt åt honom, de vart ju inge farligt bara ett däck ner i diket typ men nog för att han skulle fastna hehe, skadeglädjen är den enda rätta glädjen ;) Meen vi hade hyveln hack i häl så han drog upp postisen istället så vi kunde fara vidare. 
 Annars hände väl inte allt för mkt på turen upp, inte heller på turen ner till Åsele, där vi sov, joo de va elva grader kallt o de kom regn?! Men allt annat gick finfint. 
 
 Så upp tio över sex imorse... Va inte pigg.. :S Vi åkte ut på skogen, Remman eller vad de hette. Lastade 94stolp o for hemmåt. Vart lunch nere i Ö-vik, passade på att köpa en Bonaqua flaska ;) Wild Berries ;) Jag bara äääälskar den smaken :) mm. Nice. Åkte sen på stolpen, plockade ur allt ur bilen o in i volvon ;) Från en volvo till en annan. Ha ha. Eller nått. Mamsen kom o hämtade mig, bytte om o åkte ner på byn, eller bibblan rättare sagt, träffade Ellen, Loulou o Renata där, trevligt trevligt :) Vi hade tänkt träna egentligen men Ellen skulle iväg o jobba så vi sket i de :P Blir nog kanske imorgon istället.
 Väl hemma igen så tog man de rätt lugnt, packade upp, eldade, satt vid datorn o stökade lite. Käkade o sen har jag varit till stallet, tog Tösa på en kvällstur :) Vilket inte va så uppskattat från början, allt började med att hon inte ville gå ifrån höbalen, sen vägrade hon ta bettet i mun. Meeen vem vann? Joo jag. Vi tog en skön ridtur, ni vet allt är svart, förutom där pannlampans sken skiner upp. Himlen är full av stjärnor, de är inte för kallt o inte för varmt. O de enda man hör är knarrandet från hovarna. *Myyyys*
 Har sen bara hunnit hem o duschat. O här är jag nu. Dricker cider o äter choklad :P Smaskens.

 Nej nu blir de nog tack o adjö för min del.

Over and out!

Hem en snabbis.

 Så sen sist då vad har då hänt? Jooo.
Jag o Fia va på affärn o handlade, gick sen på DollarStore, nicenice. Hittade lite allt möjligt där, en stift penna o nya stift o nya sudd, bra att ha i matten ;) hehe.
 Sen så gick vi hem, köpte kebab på vägen ;P den smakade smaskens, käkade den framför tvn, Barnhemmet tittade vi på. Andra gången jag såg den och nu hänger man mkt bättre med hur de går till i filmen. Tycker om den rätt mkt faktiskt.
 Vi kikade ännu mer på tv o hade paltkoma hehe.

 I tisdags klev vi upp toook tidigt ;) åtta, timmen började halv nio så. Bild va de på schemat, där hände ingenting... Joo vi satt på Fias dator o nördade oss, fanns som inget mer att göra, efter två timmar gav vi upp, lärarn kom inte så vi gick hem. Tittade på tv o stökade på. Gick sen på affärn o försökte oss på att köpa rätt lampa denna gång hehe. Sen upp på hotellet o köpte pizza ;) hehe. Svullodagar ;) Man måste få ha såna dagar ibland. Vart ännu mer tv o film. Spelade lite spel också o så.

 Idag, onsdag, vart de sovmorgon, enda timmen började ett så de vart rätt lugnt fram till dess lite tv tittning o stökande i lägenheten o packning.

 Sen på skolan, räknade matte, gick inte allt för bra denna gång så Gunnar får fullt upp när jag kan komma ner o få hjälp ;)

Vi stack sen till bussen o åkte till Ösd, köpte med oss macka på Subway ;) o gick o kollade in Beccas o doms nya lägenhet, finfin :) =) Sen vart de tillbaka till busstorget o ta bussen till Stugun o sen byte där o sen hem.

Vart middag så fort man kom hem o installerade nya internet :) gick smärtfritt faktiskt, eller jaa de jävlades ju så klart lite men de är ju ingenting motsvare vad de brukar va :P

 Sen vart de ner på byn, har ju klippt mig, kommer dock ingen bild nu, har nyss kommit ut ur duschen så. Meen de är kort o skönt, ska fixa håret ngn dag så får ni se hur de vart :)


 Imorgon åker man upp till, jaa vart de nu va.. :S snacka om minne skit samma kommer tillbaka på fredag så de kommer väl ngt inlägg då.


Over and out!


Sen sist.

har de hänt lite ;) Ngn dag har gått osv.

 I lördags kväll åkte jag på Sandmon o träffade familjen där borta, Sara färgade mitt hår o slingade det, inte att förglömma o Fia kollade in så de vart rätt :P
 Sen vart de tedrickning o fika *myys* även en del datanördande ;)
Tog mig faktiskt upp på gården på natten, hör o häpna (hade mammas skit fooooooord eftersom batteriet är dött på min bil). Meen så här är de ju, Ingen mer Ford på våran gård, sådeså!

 Igår, söndag. Vart de en ridtur på Tösa med Tina, Hilja o en till tjej :) Skojjskojj, jobbigt som faan vill jag lova, känns i mina stackars muskler idag ;) Vart även att jag lekte lite med lilleman en sväng :) älskade gounge :) Han gör livet värt att leva :)
 Sen hem o käka o duscha o packa, åkte sen till Fia o umgicks med folket där tills bussen mot stan kom.
Så jag o Fia åkte till stan, köpte macka på Subway :) *smakade smaskens* sen vart de bussen till Svensta, försening pga att tåget va försent men va faan vi hade de trevligt.
 Väl framme vart de tv tittning o tedrickning :) Sen i säng.

 Idag, måndag, vart de sovmorgon, Fias första timme, enda timme ;) började elva, så jag har haft matte en timme nu, så är de ngn som läser detta på bibblan där hemma eller så och ser Gunnar så kan ni ju hälsa honom att jag sköter mejj :P
 Nu sitter vi i fiket, har fikat lite o kollar lite mejl. Blir hem sen, gå på ica osv. :)

Over and out!

Today.

 Japp då ska man ta lite om dagen som har varit.

Klev upp halv tio, fick reda på att vi inte skulle till stan, sen skulle vi till stan o sen inte men sen så åkte vi ändå :P
Så jag va in till ösd, köpte hårfärg :) Typ de enda.
  Men jag träffade Palm o Becca med familj :) vart så tok glad när jag träffade på Palm jag kunde ha svävat på moln hela dan haha. O sen när jag va påväg till mamsen o pappsen tänkte jag att jag skulle ringa Becca o när jag går där o ringer så ser jag mamma o pappa stå o surra med ngn som håller i en telefon o asgarvar, då är de Becca som står där o ser att jag ringer :) Så nice att träffas :) Träffade även på Ingalill, Simon, Therese o Ingrid :) Nicenice. O sen kom även Frida förbi :)
 Vart lite fika på Törners sen *myyys* jag bara tok älskar att gå på fik. :)

 Vart middag sen när vi kom hem, hemmagjord pizza :) gött gött.
Sen drog jag till Sandmon :) Surrade med Fia, eller gör kanske jag ska tillägga, är ju fortfrande här ;) Sara har för övrigt färgat o slingat mitt hår :) Så nu är de bara frisören som gäller på onsdag :) *Nöööjd*. Får se om de kanske kommer upp ngn bild på de nya håret sen ;)

 Tok mkt snö har de även vräkt ner.. De räcker faktiskt med snö nu... :S

Men de va nog allt för denna gång.

Over and out!

Seg eller?

Nejjnejj så är de inte, datorn laggade ihop totalt o jag orkade inte ta in min gamla pärla förrens idag, så jag lever ;)

 Har åkt lastbil hela veckan, varit runt lite överallt, Åsele, Junsele va dom senaste platserna. Testade även att köra kran igen, har som inte gjort de sen i våras o jaa de gick allt annat än bra.. Har ju som kört lieber hela sommarn så köra vanlig kran va ju jaa intressant.. Rotatorn satt fel, utskutet va totalt fel osv.. De va skit samma att bilen stökar på med luften bäst den själv vill, har väl kört cpkranar förut men nu funkade de inte alls.. Vart så deprimerad, de gick ju så bra i somras så varför måste de va olika system för? Jääävla jääävla. Menmen.
 Har nog sett älgar varenda kväll tror jag, senast igår så kom de ko o kalv över vägen. Tycker att dom faktiskt kan hålla sig i skogen o sluta springa på vägen. sådeså.

 Har idag varit duktig o klivit upp o varit ner på bibblan o pluggat matte på gott o ont.. Tur man köpte en stor påse med godis så man kunde få Gunnar att hjälpa mig ;) Måste ju muta stackarn så han inte blir mer gråhårig än vad han redan är :P

 Ösd imorgon, köpa present till Simon som snart fyller tjugo! :) o ngt till farfar som också fyller år. Kanske köper ngt roligt till mig själv också? Vi får se vi får se.

Over and out!

Helgen som va.

 Jaa i lördags vart de rätt lugnt, satt inte allt för mkt framför tvn heller, rädd för att somna kanske? ;) Kusin kom förbi o kusin med sällskap. Hämtade syrran på byn o så. Kröp i säng ganska tidigt om jag ska va ärlig, va som helt slut haha.

Söndag.
 Tog de rätt lugnt, kallt ute ju ;) Meeen inte nog kallt för en ridtur även fast vissa tyckte att vi va galna :P Men ut vi red, alla hästarna va med o lille Viggomannen också. Otroligt fint ute va de, solen sken som bara den o Tösa jobbade på o gjorde som jag ville för de mesta så ridturen var helt underbar med trevligt sällskap dessutom :) Sen vart de körning med Indra, tjejen är ju hur duktig som helst ju :) 
 Va sen hem till farmor o farfar o stökade på där lite grann. Sen vart de stök här hemma, va rätt trött även denna dag haha. Lider nog sömnbrist eller nått som de verkar.
 Åkte o hälsade på på Sandmon också, nice nice. Drack the o åt skorpor, stod även ute med Fia o väntade på bussen.. Trodde faan man skulle frysa rumpan av sig haha.



Måndag.
 Ja man har väl inte hunnit med så mkt än idag. En promenad, va ner på byn o handlade lite, duschat, ätit frukost, kollat mejlen, bråkat med vovven o nu sitter man här o skriver o dricker milkshake, jag vet jag är knäpp, över tjugo grader kallt o jag dricker milkshake haha. Jag som alltid fryser annars.
 Men snart åker man väl iväg på stolpen, åka lastbil inatt. Eller kanske köra? Har inte riktigt bestämt mig än.



Over and out!

RSS 2.0