Veckan som gick.

 Här va de ett tag sen man va igen jaa.. Har haft lite vingel med bredbandet o så men nu ska här uppdateras så därför lägger jag in en video så ni har ngt att lyssna på om ni vill ;) Själv har jag blivit lite frälst i låten, den är gammal, ABBA som gjorde den från början meen tycker bättre om den på de här viset, tyvärr är de ett intro på typ en minut meen dra fram till 00:50 så  börjar låten ;)


 Måndag:
 Klev upp fyra.... Har ju som praktik som ni nog redan vet, åkte timmerbil med S, nicenice. 
Vi va upp till Sundsvallshöjda o hämta timmer, sen på Östavall o lossa o sen ut på skogen i Ramsjö till Lesatten o hämtade octo. Lunch vart ätet nere i Östavall. Gick hem från stolpen så man fick sin dagliga promenad ;)
 Stökade sen på hemma o stack ner o simmade på kvällen, skönt, de behövdes vill jag lova, va länge sen sist nu, lite bastning vart de också. Sen hem o fika o i säng.


Tisdag:
 Upp fyra igen.. Kom ner o då ligger papsen o tok snarkar, skojj. Han va ledig idag så jag fick kliva upp själv...
Träffade på "Kronhjorten" på morgonen när jag skulle göra kontroll före körning, han o Krille va uppe från Segersta o skulle hjälpköra här uppe.
 Sen drog vi till Sundsvallshöjda ännu en dag med Hjort i hasarna. Sen till Östavall o lossa o sen till Lesatten ännu en dag o hämta octo. Sen tillbaka till Östavall o åt dosa. Sen tog Hjort täten med sin 520 o jaa, han försvann, vilken skillnad de är från 480in till 520in.. ojoj, en sån skulle man ha haft ;) eller varför inte ngt ännu starkare?  
 Vart även kallad för skrivbiträde eftersom jag skriver mätkvittot medans S lastar o går även upp till mätarn med den så att allt går lite snabbare o smidigare (plus att då kan jag låna toaletten ;)). Och idag va jag även så snäll så jag tog med mig K-B H:s. 
 Hem o åt o sen vart de träning för hela slanten. o sen hem i säng, för sent som vanligt.. :S 

Onsdag:
 
Ännu en dag upp fyra... Till Sundsvallshöjda o sen till Östavall o sen till Lesatten o tillbaka till Östavall. Åt där ännu en dag, sen hem. 
 Tränade o så på kvällningen. I säng sent som vanligt.. 
Såg för övrigt va de fem eller sex rådjur idag :) S tyckte mkt bättre om min reaktion som jag fick idag för de va en pekning och "kolla". 

Torsdag:
 Fyyyyyra vaknade man då... Funderade på att somna om o skita i allt.. Va inte allt för pigg..
Lastning i typ Ösjön eller rättare sagt mellan vägen in till Göteborgskoja o korsningen mot Albacken. Sen till Östavall o lossa o vidare till Lesatten. Sen hemåt, käkade nere i Bräcke. O vidare hem. 
 Gick hem från stolpen idag o bytte om o åkte ner på byn för att få hjälp med matten av Gunnar, meeeen han har ju som vanligt inte tid ;) Han o hans dumma utvecklingssamtal ;) Men jag fick lite hjälp på traven iaf. Sen kom även Lillan förbi och vi gick på hotellet o åt middag :) Pizza är mums de ;P 
 Drog sen hem en sväng, vart även att man åkte ner o tränade. Kom hem o fikade lite o åkte o hämtade flickorna.Sen hem o försent ner i säng, ovanligt va?

Fredag:
 Sista dan man kliver upp fyra! Tjoho! Va till Ösjön på morgonen o lastade upp, va inte riktigt vaken så jag skrev att vi hade med oss tre travar med talltimmer o tre travar med grantimmer, hur man nu får med sig sex travar på en bil o ett släp. haha. Tur att S hade lite koll iaf. Så vi va på Östavall igen då o lossade sen ner till Lesatten o hämta en trave octo där o upp till Ånge på skogen där o fyllde. Syntes att de va SCA bilar som gick där, tok grusat, nice för våran del :)
 Sen vart de stopp på Ångeraka o käka där, okej en annan hade ju redan ätit uppe på skogen dock. Hem o mätte in, fick den stora äran att ställa bilen på plan dessutom haha. Kändes skönt att sitta i förarstolen för en minut, saknar det samtidigt som jag är rädd.. Får ju egentligen köra meen jag vågar inte riktigt.. Rädd för halka o rädd för att göra fel o göra sönder.. Aja, de kommer fler veckor med bättre före.
 Drog hem o slängde i mig lite fika o åkte sen ner på byn o tränade. Syrran kom ner också med vovven så dom åkte hem med mig efter att vi hade varit in på affärn. 
 Käkade middag o drog sen till stallet, tog oss en ridtur, kaaaaaallt va vad de va... Brrr. Men de va nice, hästarna verkade uppskatta det. 

Lördag:
 
De är idag de ;) Har idag varit på en skotertur, till Mjösjön där vi fikade o hade oss i kåtan/stugan, myys :) 
Tog de rätt lugnt sen, va ner på byn o köpte lite grejer på macken o fick reda på hur man använde värme reglaget på bilen av Thord på macken haha. Jag kom in o frös så på den vägen är det ;) 
 Har sedan ätit, började grillsäsongen lite tidigt i år ;P Meen gud så gott de va :) Smaskens. 
Sitter nu här för tredje gången tror jag de är o skriver. Ska slänga in lite bilder o så hade jag tänkt, har iaf bilder från dagens skotertur, får se om de finns ngt från veckan som har varit också. 
 Blir en lugn kväll (vad jag vet). Ska väl köra syrran bara o sen kommer nog kusin på besök ikväll nicenice :) Blir nog chips o dricka framför tvn. Ngn som vet om ngt bra program på tvn tro? Eller bra film? Fast då kanske jag somnar.. Hmm. ;) 



Over and out!
 

Forts. söndag.

 Japp, jag skrev ju att jag skulle skriva till ngn fler rad idag ;)

Så vad har jag gjort sen sist? Hmm.. inte mkt faktiskt... Tagit de lugnt. Varit till farmor o farfar på skattjakt :) haha. Hittade en sportratt, som dock inte passar på stackars bea.. :,( menmen. Hmm. ngr par näbbkängor, ett par 70:tals lampor, röda som jag tror att jag ska kolla in lite bättre o se i vilket skick dom är o är dom bra ska jag fråga farmor om jag kan få dom :) Hmm vad mer? Jooo, nå konstigt köpekontrakt från slutet av 1800talet, rätt coolt. En massa gamla recept osv.
 Har sen ätit pizza =) muuuuums, tagit en promenad med Chappen, jag trodde nästan jag skulle kunna ta mig ut utan honom men icke då haha. Han hörde när jag tog ner täckbyxorna den lilla rackarn haha. 
 Har även druckit milkshake smaskens :)

 Ska väl snart försöka mig på att krypa ner i sängen.. Kommer inte gå så bra tror jag.. Upp fyra imorgon tjoooho. Men de ska nog gå på ngt vis. 

 Idag fyller, skulle mormor ha fyllt år.. Morfar i onsdags.. Skickar två stora grattis kramar till er i himlen. Saknaden är stor..
De pep i mobilen idag, "födelsedag mormor" o sen ringa o gratta eller skicka ett sms. Kan man ringa eller skicka sms till himlen tro?

Over and out!

Helg avslut ;)

 Som ni ser har jag ju ingen fantasi alls när de gäller rubriker haha. Men de är ju som ett avslut, söndag idag ju ;)

 Sen jag skrev sist i fredags så kom Ellen förbi, hon hade varit på jobbet en sväng, vi tog med oss Chappen på en promenad *skönt* och behövligt, gick väl inte så tokigt fort så man slapp bli så hostig men de va nice, tre grader kallt, helt perfekt. :) Väl hemma igen vart de lite dricka o godis svullning ;) Sen en dusch, bäddning av sängen o sova :) Som tur va vaknade inte Ellen av mitt hostande under natten, bara pappa som hörde de haha.
 Måste ju berätta om vad som hände mer på natten, jag vaknade bara sådär o insåg att de låg ngn bredvid mig o flög upp för jag minns inte att Ellen sov över så tittade jag på henne o började andas normalt igen "aha, juuuust jaa" sen somnade jag om igen. 

 Igår så tog vi de rätt lugnt, la pacians (hur de nu stavas) o stökade på, sen drog Ellen hem till stora stygga Vallsjön ;)

Stökade på lite hemma, tog de rätt lugnt, måste ju vila upp sig så förkylningen släpper snabbare.

 Grannarna kom över på middag också :) Myyys :) Lillkillen höll igång till halv tio tio på kvällen, kan lova att de inte bara va han som va slut sen ;) Fick även ett blåmärke på ena knät haha. Kröp omkring på golvet o jagade killen o jag kan lova att han är snabb den lilla rackarn =)

 Så jag somnade iaf ovaggad inatt ;)


 Idag har de inte hunnit hända så mkt än, ätit frukost o kollat lite på slalom o längdskidor, är bättre idag :) Nästan igen hosta, eller jaa de hade jag inte igår heller, Noskapin is the skit :) Nu är jag bara lite snorig så de går framåt. Kanske kan simma på måndag :) De vore nice, läääängtar till bassängen..

 Aja ska kolla lite annat nu, skriver väl kanske en rad eller två sen ikväll om inte annat.

Over and out!


Heeeelg.

 Jaa som ni såg så lyckades jag mobilblogga! :) moahaha. Faaast jaa de vart ju rätt kort, fick inte skriva hur långt jag ville jävla skit grejer. Menmen, de blir ju mer o läsa för er idag då :P

 Igår då, sen jag skrev sist alltså va vi ju på Hissmo, kom in i fika rummet o såg nog lite vilsen ut med min lilla lapp till mätarn, tre killar tittar upp på mig o ser att de är ju en brud som faktiskt kommer in o jag möts med tre stora leenden o "tack tack kommer fröken tillbaka?". De är ngt som är de bästa med att va tjej i såna här yrken, folket på terminalerna är så trevliga o hjälpsamma så jag går alltid ut med ett stort leende på läpparna o känner att livet är ju rätt nice ändå.
 Sen vart de hem, skrämde nästan ihjäl S när jag försökte få fram att de kom ett rådjur upp mot bilen på min sida.. Fick nog inte fram ett enda ord riktigt tror jag meeen en reaktion från S iaf haha. Ska bättra mig o inte skrämma ihjäl stackarn i framtiden ;) Men väl hemma så vart de tankning av allt möjligt, kollade in Js nya bil :) Nicenice, blått inuti o luktade nytt haha. Bra beskrivning va? haha. jaja skit samma. Åkte hem sen, kom i säng tolv eller nått, kunde inte sova... Farsan kom hem kvart i ett, kunde fortfarande inte sova..
 Meeeen jag tog mig upp halv åtta ändå imorse :) Duktig duktig :) Mamma va upp även o kollade mig, hade skrivit en lapp om att hon skulle göra de ;) 
 Duschade, käkade frulle o åkte ner på bibblan där Gunnar förklarade för mig o Ellen hur vi skulle tänka, vart inte så mkt räknat efter de meeeen de tar vi igen en annan dag. Va på affärn o köpte kakor o dricka istället :P De är ju fredag hehe.
 Väl hemma sen igen så vart de städning av hela huset, duktigt duktigt.
 Hmm vad mer? tänt på gravarna o stökat på. Ätit gott, semlor till efterrätt :P Känns som att man bara svullar haha. Funderar skarpt på en promenad så jag får bort den här mättnadskänslan.. Den är sådär tok jobbig... :-S Skiter i att jag kommer att hosta ihjäl mig. Jaa berättade jag de att jag börjar bli förkyld? Har hosta, lite lätt tjock i halsen, snorig (vilket jag är 24timmar om dygnet, 365dagar om året jaa ni fattar), lite svårt att andas meeeen de är ju precis som de ska va haha. Fia får ju den stora äran o kalla mig sjukling då ju ;)
 Men äter nu Noskapin, astmatabletter, bricanyl (inandning dock), nässpray, cocciliana (hostmedicin) Såå här ska man bli frisk alltid. 

 Näe nu har de här inlägget blivit nog långt för idag. Ska avsluta med lite bilder på vovven från städningen haha.
Första bilden visar på att Chappe ogillar att man tar bort mattorna så han slänger sig alltid över sista haha.
Andra bilden sitter han o surar för att alla mattorna är borta.
Sista bilden är när han har myst ner sig i sängkläderna haha.
 Våran lilla städhjälp ;)



Over and out!

Praktik

Ja då ska man försöka sig på att wapblogga, får se hur de här går. Igår då, onsdag. Åkte jag med S, va på östrand först med ett lass o sen till hissmofors med ett. Såg fem rådjur även, vi surrade även med en ny kille som har börjat kört åt en i hammarn o han låter som humlan i dunderklumpen haha. Stört skön kille :) idag har vi varit till väja en sväng o står nu o har rast, blir hissmofors sen o sen hem. Kort o skön dag, man kanske tar sig upp imorgon då. Ska ju som försöka mig på att räkna matte imorgon så

P-dag 2.

 Idag vart de att åka med farsan o lilla femtian. Va till Vemdalen, Vemhån om man ska extra noga. In på skogen där o hämtade octo. Massor av snö hela vägen, va tok mkt snö i vägen på vägen till Vemdalsskalet men bara man kom ner på andra sidan så va de inte lika mkt längre, skönt. Mötte dessutom plogbilen då. Men dom är inte så kung på att ploga där dock.. Menmen, de vart ju lite bättre iaf.
 Sen vart de det stora problemet o hitta en parkering som vi skulle kunna ta oss ut ifrån.. Vi hittade en till slut meen de vart gungeligung fram o tillbaka innan vi va ute på vägen igen. Men ut kom vi :)
 45:an va fint plogad :) tills de gick över till att va e14:on.. Why? Sen va de snöväg hela 87:an, svängde av i Stugun, fortfrande snö.. Kom till Höglunda o där tar Westin över och där va de plogat :) Så de finns folk som sköter sina jobb. Sen när vi kom in på stolpen stod bommarna nere.. Hade blivit nå vingel när dom höll på att flytta vagnarna inne på området så bommarna hade gått igen.. Men efter ett par minuter så kom de ett tåg o då funkade det precis som de skulle göra. Brabra.
 Lossa osv. o sen hem. Kom hem tidigare inatt men va då tokigt trött imorse ändå.. Vaknade vid nio o funderade på att kliva upp meeen de va för skönt i sängen så jag låg o drog mig branog länge ;) skönt :)

 Näe nu är de ngn som vill ha uppmärksamhet här.

Over and out!

Praktik.

 Jaadå va första praktikdagen överstökad, eller jaa inatt va den de, andra på g om ngn timme.

 Åkte iaf med S igår, nicenice, åka timmerbil :) Kälsjön först o lasta upp massa sen till Väja, samma trevlige mätare som sist jag va dit :) Han kommer ihåg mig dessutom, de är ju lite häftigt ändå. Han ser minst hundra ansikten per dag men minns mitt plus att jag inte har varit dit sen i våras kanske? Så de va skojj, de kommer nog kanske inte in så många tjejer dit så de kan ju va därför han kommer ihåg en. Sen vart de att åka till Halån, Kvarnberget, ha jag minns vad platserna heter *stolt*. Där vart de stopp.. Noll styrning o så. Men de klarade S utan problem, start i backe knapp eller vad han nu kallar den o sen drog han igång igen, så vi kom upp till slut. Men de är då rätt upp o kurvigt som den... :-S otäcka väg..
 Åkte sen på Sikås i Hammerdal, va dit för första gången så nu har man sett allt haha. Inte för att de va så mkt att se men jag hade ingen lust att åka på Hissmo för de är riktigt trist.. Sen vart de till Kälsjön igen, S lastade upp åt J, sen hem.
 Kröp ner i sängen halv två inatt de va riktigt nice.

 De skulle även va svenskarnas deppdag igår, med tanke på lågkonjuktur, julen är slut, inga pengar, mörker, men inte tyckte jag att de va en deppig dag inte, jag tyckte de va en helt ok dag, en trevlig dag :)

 Även att de va idrottsgala igår, den va säkert tio ggr bättre på tv än via radio. Iaf när gustavsson x 2 va framme.

Näe nu är de slutskrivet för min del.

Over and out!

Helgen.

 Jaa då va de ett par dar sen man satt här igen då. Va som ni såg på ettårskalas i fredags kväll :) Åt tårta o lekte med lilleman som verkade nöjd med allt folk o presenterna. Tittade på kort på han under de gågna året o gud va liten han va, jag har ju glömt att han va tok liten när han föddes, alltså tok liten motsvare nu, känns så konstigt de är ett år sen han kom till världen, känns ju som att han har funnits längre parveln där. :) 
 
 I lördags va de till o ta sig upp ur sängen halv åtta... :-S skjutsade ner syster o Julia till bussen, fröknarna skulle till Ösd o shoppa.. Så jag kom hem sen, kröp ner i sängen men kunde inte somna om, låg o läste o stökade på tills resten av folket klev upp. Stökade med hunden o löste korsord tills Werner ett o två kom förbi o fikade, även grannen E kom :) Nicenice, den saten ska till Thailand i två veckor.. Fuuusk, vill ju också iväg.. Menmen. När jag blir rik då jääävlar.
 Åkte sen till stora Vallsjön o umgicks där med folket, Ellen o jag frostade av en frys o stökade på, lagade till lite matlådor o så. Sen vart de Wii för hela slanten hela kvällen :) De va skojj, mkt skratt vill jag lova. 
 
 Så idag fortsatte vi med den andra frysen, gjorde lite mer matlådor, spelade lite Wii, åkte lite skoter o slängde ut gammal mat vi hade hittat i frysarna till rövröven som Ellen så fint kallar den, alltså röd räven. Så jag hoppas han hittar dit o frossar :)
 Är nu hemma, tar de lite lugnt o inväntar resterande av familjen.

Imorgon börjar praktiken, känns drygt o skojj samtidigt.. Har ju iaf eftermiddag så jag får ju sova :P Skulle ha försökt plugga matte också.. Så på fredag måste jag ta mig upp från morgon om jag ska ha hjälp... Gääääsp. Aja, de blir nog bra de där.

Funderingar hela tiden.

Nej nu va de slut skrivet för min del.

Over and  out!

Ger faan upp!

 Jaa de gör jag.. Datan vägrar göra som jag vill... Marie!! Vad gör jag för fel? Aja, orkar inte jävlas nå mer just nu iaf för fortsätter den så här åker den ut så är de bara.
 Åkte för övrigt till kusin igår o fick hjälp med lilla datorn, så nu är den som ny igen :) Nicenice, jaa förutom att msn o nya internet inte går att installera meeen de är ju bara småsaker, fick ju ner de nya inställningarna idag iaf medans jag va o räknade matte o handlade brabra.
 Matten gick bra så länge Gunnar fanns i närheten meeen så fort han försvann försvann även min hjärna.. Jaja, får ta nya tag till veckan, tänker faan inte öppna skitboken under hela helgen, sådeså.
 Annars har jag bara handlat o ätit middag. Ska iväg o gratta lilleman som fyller år idag :) Stoooort grattis till Isac :)

 Störiga jävla faaan.
Äsch jag orkar inte längre, är alldeles för irriterad för att orka med.
Vill bara glömma. Skita i precis allt o gå vidare.
Ngt som är allt för svårt, de har man ju redan insett.
Meeen de måste gå, de måste.

Over and out! :)

Ny uppdaterat :)

 Jaa som ni ser så vart de inte så bra uppdaterat i helgen. Gjorde mig ett försök att blogga via mobilen meen de sket sig. Vet inte vad jag gjorde för fel menmne. Får försöka skriva ner allt nu istället. :)

 I lördags jaa vad hände då? Snacka om minne, jag kommer inte ens ihåg vad jag har gjort på en helg.. Haha.
Joo så här va de, syster o jag va ut o åkte längdskidor, hittade ett av grannens spår uppe i skogen o tog efter, insåg när vi kom fram i slutet av av spåret att han hade åkt åt andra hållet, som säkert va tio gånger lättare att göra meeen ibland måste man ju göra de lite svårt för sig också :P
 Sen vart de även en ridtur o körning av Indra :) Och idag kunde Tina köra henne helt själv, så snart måste vi ut på bilvägen o testa :)
 Kommer lite bilder från dagens skidtur här nedan.



 I söndags vart de skoteråkning, vilket va riktigt skönt, första turen på de här året för min del :)
Sen vart de även till att packa o åka till Skellefteå, lugn o fin resa dit.



 I måndags rullade vi in i på Skelleftekraft, vart lite frukost där tillsammans med det glada gänget som jobbar där, alltid lika trevliga :) Lossade lasset som vi skulle ut med där o åkte vidare till Morjärv. Där träffade vi på folket som skulle ha resten av stolparna och dom tog upp hela vägen.. Livsfarliga människor menmen. Sen vart de att pappa satt i kran o jag körde, minsta avståndet mellan stolparna va 47meter.. Kan lova att jag va branog less efter två o en halv timme, meeeen de va ju ingenting, de brukar ju kunna ta fyra fem timmar.. :S Så man ska ju inte klaga, hade ju dessutom sällskap av en av gubbarna som jobbar där som snackade både norbottniska o finska haha. Skön dialekt hade han iaf. Eller de har väl alla där uppe egentligen. Såg btw tre renar idag, rekord på djur.
 Åkte sen tillbaka till Skellefteå, stannade i Jävre o duschade o sov sen i Skellefteå på samma parkering som förut ;)



 I tisdags va vi in på Skelleftekraft igen, frulle som vanligt o åkte iväg med en kille vid namn Magnus o kollade vart alla returstolp låg. Sen tillbaka till lastbilen, lasta upp stolparna, åkte iväg med dom dit dom skulle o sen tillbaka till Södra Skatan o hämta stolp på två ställen. Gick finfint och som ni ser är de öppet en del av havet. Sen begav vi oss hemöver men svängde in i Bureå o hämtade lite mer returstolp, där behövdes även hjälp från en kille som kapade stolparna åt oss... Dom va lite för långa, så sen hade vi fullt lass :) Nicenice, åkte hemöver sen. Stannade i Hörnefors o fikade lite o så. Trodde ett tag att vi aldrig skulle få komma hem.. Först på dan regnade de, sen snöade det, vart halt ute, sen tok snöade de igen, vart världens dimma o sen snö och dimma, sen en lastbil som tog ut på sin sida i sista sekund o sen ännu mer tok dimma. Men sen jäävlar i min själ va vi hemma :) halv nio rullade vi in på stolpen. Plockade ur alla grejerna, tankade upp, fyllde på spridarna, kollade in nya huset o sen hem. Nice att komma hem vill jag lova, va trött så jag mådde illa dessutom. Så de va skönt att krypa ner i sängen.



 I onsdags, igår alltså, va jag till Hammarn på möte, vart inte så mkt klokare menmen. Åkte sen ner på bibblan o försökte plugga lite matte med Ellen, där va även Lillen o surrade. Va o stökade på bibblan sen på kvällen, ställde ut böcker o hade oss sen vart de även träning på kvällningen. Sen drog vi hem till Ellen o tittade på film med Loulou o åt kladdkakesockerkaka, fråga mig inte hur de har gått till de där men den va god iaf :)



 Så idag, torsdag vart vi väckade kvart över sju... Linda ringde o frågade om Ellen ville jobba så de vart till o kliva upp, packa ihop (glömde en massa som vanligt) o åka. Har sen tagit en promenad o ätit frukost o duschat o suttit här. Ska väl försöka bränna ner mina bilder o sen åka o plugga o träna o så. Ska nog till kusin ikväll o få ordning på datorn dessutom.

Nej nu va de uppdaterat här iaf :P
Tack o hejj från mejj.

Bara så ni vet

så har jag skickat iväg fyra jobbansökningar nu, duktigt Bettan, tror inte att jag kommer att få ngt av jobben ändå. 
 
Ett lastbilsjobb i Boden för Norbergs transport haha. Va bara tvungen o skicka på de :P
Ett hästjobb i Skurup. Varför inte?
Ett hundjobb i Sthlm.
Ett assistent vikk i Ösd.

Så då är de bara att vänta o se om de kommer ngt svar.

Va väl bara de jag ville dela med mig av. Känner mig på bättre blogghumör nu. Lite gladare, lite positivare. Är fortfarande trött som faan. Funderar på att sova snart.

Meeen ett inlägg till imorgon kanske? O ett på söndag sen blire uppehåll ett par dar :P

Hejsvejs från mig.

Bloggar.

Japp de är vad jag gör de. Som ni ser.

 Har idag varit till Bräcke med far, han va till käftis o hälsade på.
Annars vart de lite handlande, tränat, blivit trött i hela kroppen vill jag lova. De är bra, kommer ju att va borta ett par dar sen så.
 Har även varit ute på svinhalkan.. Skulle ner på macken o jag kan lova att de halt nu på kvällssidan.. Satans regn o plus grader.. vart tog vintervädret vägen? 
 

 Känner egentligen inte för att blogga just nu. Vet inte varför jag ens försöker.

Tittade på The Bucketlist nyss iaf, den va bra, fick en att tänka till.. Haha jaa jag tänker ju alltid eller funderar heter de  väl, funderar för mkt enligt en del.


Är trött som ett as, slut i kroppen o vill helst sova, men sova nu? För tidigt ju. Då kommer jag ju vakna svintidigt imorgon o vad ska jag då göra?


 Äsch skiter i de här. Ha en trevlig kväll :)


Rubrik.

Kommer inte på ngt vettigt att ha som rubrik idag faktiskt. Eller de är nog som vilken dag som helst.

 Va ju till Stugun då, fikade med Ellen o Fia på fiket, myyys :) Sen hem med Fia o sen va vi hem till mig, stökade runt i garderoben hittade ngt klädesplagg jag ska kasta eller jaa bränna upp lär de bli, sen stoppade jag in lite annat i en annan garderob hehe. Fick in mina nya kläder som inte har fått plats förut :) Känns bra när kläderna får plats, rätt sjukt va kläder man har men som man inte använder så ofta. "Kan ju använda den ngn gång" joo tjena. Garderobsvärmare heter de :P De finns fortfarande såna plagg kvar men va faan man kan inte va överseriös.
 Gjorde iordning middag också, sallad :D haha lätt o enkelt o gott. Sen stack jag o Ellen ner på byn o tränade lite. Vart tok mkt folk så vi sket i att träna vidare kändes bara trångt o jobbigt. Så vi tar de imorgon. Åkte hem o tog med vovven på en promenad. Trodde vi skulle blåsa bort på vägen hem haha. Tog i så man tappade andan men de va skönt, tyvärr plus grader nu... Menmen. Thats life, allt kan inte va perfekt. Men de va skönt.
 Sitter nu här, funderar på att duscha o sen titta en stund på tv innan de blir dags att krypa ner med ännu en bok. Se om de går bättre att läsa idag då. 
 Faan göra en matdosa o frysa ner måste jag ju också göra, ska med far till Skellefteå på söndag, eller blir de han som åker med mig kanske? ;) Moahaha. Han tyckte inte om den framtidsutsikten hehe ;)

 Ska till Bräcke en sväng imorgon, ska även skjutsa ner Fia på byn, träna vad mer ska jag klämma in?
Jag tycker om dagar som är planerade. Dagar som de händer saker i. 
 Arbetsförmedlingen till veckan, berätta vart jag ska praktisera o kolla om jag kan få en tid till o träffa killen som har hand om visum o andra såna frågor. Funderar starkt på att åka härifrån, börja på ngt nytt och glömma allt som borde glömmas. Gå vidare i livet. Frågan är då kommer jag någonsin tillbaka? Trivs jag är inte de säkert..

 Många funderingar, velar, många önskningar, vill inte såra men de kommer jag att göra hur jag än gör.

 Känner mig fortfarande glad för att jag har fått praktiken där jag vill ha den, för alltså går de bra med en sak kommer allt annat också att börja gå bättre, så funkar mitt liv iaf. Ändra så går de tok bra eller så går de bara neråt.
 Som i våras allt gick skit, va tok deppig o ville inte att skolan skulle ta slut sen så gick de tok bra med backningen, fick förfrågan om jag ville gå i Bräcke, tog studenten, jobbade med folk som jag verkligen tycker om, älskade mitt jobb, bilen gick igenom besiktningen utan anmärkning, livet lekte under sommaren, började i Bräcke.
Men sen trivdes jag inte med att sitta i en sandlåda o leka hela dagarna.. De va inte min grej. Sen dog mormor.. Jag hoppade av skolan. Vart nekad på varenda jobbannons jag sökte på, tappade självförtroendet totalt, deppade ner mig, fick ångest.
Sen nu efter nyår har de vänt lite, hittat tillbaka till kärleken för att träna, mår riktigt bra av att rida o umgås i stallet, fått praktik. Så nu hoppas jag på jobb, ngt vik funkar ju också bra, inga problem. :) Gör nästan allt för pengar haha.
 Måste försöka börja ta hand om mig, skita i allt annat som gör att jag mår dåligt. Bara va ego. De måste funka. Måste börja må helt bra igen. Måste läka alla sår. Bara bry mig om mig. Haha måste ju garva åt mig själv, jag kan inte bara bry mig om mig själv.. Jag är ju kräfta för f***n, bryr mig alltid mer om andras välbefinnande än mitt eget.. That´s me, i ett nötskal..


 Haha må ju säga att jag är kung på att skriva långa inlägg om ingenting alls, eller joo de är om mig.


Funderar skarpt på att göra ett album på facebook med bilder från de gångna året, vad sägs om det?


Nääe nu är detta nog långt, ska sitta o dräggla över lite annonser istället :P Hejsvejs.


Lycka! :)

Skulle lätt kunna gråta av lycka, känns som att de kommer att bli en vändning nu :)

 Har fått praktik på åkeriet, jag får köra igen. oo så härligt :D Lastbilar hela dagarna :)
Ni sitter säkert o rynkar på pannan o tycker att jag är hel knäpp men jag bara älskar att köra, jag tycker om de sociala med kunderna, att lyckas när man själv tror som minst på sig själv.

 Haha jag tror de är första gången jag har ont i magen av att va så glad. 

 Ooo så skönt, ett ok som lyfts av mina axlar. Nu är frågan den om papsen vågar åka med mej :P haha. Bäst att ta med omeprazol om han får ont i magen :P haha. Nääe nu va jag elak. 

 Ska åka ner på bibblan om ett tag o umgås med Ellen o Loulou, skriva ut lite papper osv. Sen sticker jag o Ellen till Stugun, hämta Fia o fika på fiket, de blir mys :)

 Nääe, lite fika nu kanske på de här? :) Räkmacka o fira, vad sägs? :)


Räkmackan kallar ;)


Ännu en dag

har gått till sitt slut. Så vad har hänt i min lilla bubbla då?
 Joo, handlat, städat, tränat vilket va jobbigt.. Körde bänk, mark, rodd, jaa en massa armar alltså.. Sen vart de  även mage o lite mer rygg.. Auuuuch. Ngn som kommer att ha träningsvärk imorgon? Jaja, nya tag imorgon. "Syns klockan sex imorgon brudar" de va ungefär de sista jag o Ellen hörde ifrån Tommy. Så då är de väl bara att pallra sig dit, annars lär man väl bli kallad latmask eller nått annat fint ;)
 Sen hem en snabbis, bytte om lite lätt eller rättare sagt klädde på mig mer kläder, kallt ute ju brrrr... Så över till grannarna, syster o jag hjälpte till med lilla Indra som är så duktig så :) Kände på lite hästmagar, kände en spark i en av dom, myyyys med föl :)
 Efter de hem o åt, kan lova att ngn va hungrig hade bara ätit frukost o middag vart de väl vid sju tiden.. Aja, mätt o belåten nu o nyduschad. Funderar skarpt på att krypa ner i sängen med min bok. Har för övrigt tagit mig igenom mer än halva serien nu så snart har jag inget att läsa. Eller joo massor av böcker men alltså, inga fler med dom här filurerna i.. Trist att dom försvinner efter tre lååånga serier. Menmen.


 Men nu ringer Becca så jag har inte tid med er längre ;) <3


Hejsvejs.


Utedag :)

Japp, de är va dagen har varit ;) Meeen jag kanske ska börja med gårddagen?

 Klev upp halv åtta... Skulle ju som till Sundsvall, tjugofem minus när vi åkte.. Brrrrrr. Tur att bilen faktiskt ville starta, den va seg även fast den hade haft de varmt o gott i flera timmar.. Meeen skit i bilen nu, jag o mamsen hämtade upp Isabell o Sara på Sandmon. Sen vart de full fart mot Sundsvall, tror jag iaf, jag sov mesta delen av resan dit haha. Vaknade i en del kurvor dock, är nog åkrädd även i sömnen haha. Kan man va de? Ngn som vet?
 Vi hittade parkering rätt fort på Birsta o stack in i de lilla huset haha. Hur mkt folk som helst om man tittade på parkeringen men typ ingen inne som de kändes haha. De sväljer bra de där stället. Tog ett varv där nere o sen ett där uppe. Kollade lite kläder, testade lite kläder, kollade lite skor men hittade inget par som jag tyckte om. Funderar starkt på att köpa mig ett par stövlar. Men med min vanliga tur hittade jag inga stövlar som jag kände "yeeees dom här tycker jag om" för alla som jag faktiskt tycker ser bra ut har tokhög klack.. Och jag vill ha ett par låga som jag kan ha jämt.. Jaja, bara att leta vidare.
 Vart sen pizza, de va de enda vi vågade äta haha. Va lite sugen på att köpa ngt från wookstället meen vågade inte testa ngt igår, får bli en annan dag. Va inte sugen på sallad heller. Så pizza vart bra, vart ännu bättre när syrran åt sallad med vitlökssås så man kunde stjäla av henne. ;)
 Sen så tog vi en liten sväng till i butikerna, köpte mig en skjorta, ok, blus då. Har hittat en som funkar till slut, dock kan jag inte stänga den hela vägen upp men med ett linne under ser de ju helt ok ut. *Lycklig* Hittade mig även en kavaj :) O de va på rea plus att mamma har extra rabatt där :P Niiiice :) Så jag betalade bara för kavajen om man ska räkna ut vad de skulle ha kostat ;) Så jag va nöjd med mina köp.
 Va även in på Ikea o kollade, fikade :) Fika är viktigt haha. Eller de är de viktigaste, att äta o fika ;) Jag o mamma köpte två lampor åt Isabell haha. Hon fick inte va med o bestämma själv :P Men jag tror hon vart nöjd satte ju upp dom de första hon gjorde när vi kom hem så. Vart även lite annat smått o gott, jag älskar verkligen Ikea. Finns alldeles för mkt roligt där. Önskade att jag hade ett helt hus att inreda o massor av pengar att spendera :P Moahaha.
 Sen vart de Coop, vart inte så mkt handlat egentligen, lite kyckling o annat smått o gott. Meen jääävlar va stort de är.. De på Lillänge är ju minimalt jämnfört med de där, men de gick riktigt bra att hitta ändå. 
 Vart sen till att åka hem, väl hemma vart de rätt lugnt. Startade upp lilla bilen som hade stått på värme i flera timmar, va seg men noooog faan startade hon alltid, älskade lilla bil. Passade på att sätta i klädseln som jag har fått. Skulle även försöka mig på att sätta på navkapslarna jag har fått meeen de jävlades så pappa skulle försöka hjälpa mig med dom. Sen vart de en sväng ner på Bilisten, fyllde på luft o köpte Filidutter ;) *smaskens* Sen drog jag o syster på fabriken o kollade när pappa o Jocke bytte grip. Men de jävlades inte så mkt för dom så vi åkte hem igen :P
 Så då vart de varma mackor till sen middag haha. Gott va de iaf :P o lite karra  o 27dresses, nice kväll :D sen en promenad, måste ju gå bort alla kalorierna jag hade stoppat i mig eller nått. De va mest för att de va bara tre grader kallt, tre?! Från tjugo fem till tre? haha. Men itne klagar jag, jag är nööööjd. :) Lite csi o lite av programmet som va efter. Satte mig sen vid datorn, duschade, kollade på NCIS :) Sen vart de väl sängen, läste lite o somnade rätt fort.

 Så nu går vi över till denna dag istället.

 Började dagen rätt lugnt, låg kvar i sängen o läste en stund. Sen frulle o sen över till Tina, vi tog Tösa o Dessie på en ridtur :) Även vovvarna va med, vart bilvägen upp o tillbaka så hästarna fick arbeta riiiiktigt hårt, kan lova att jag va branog varm i kroppen efteråt haha. Kommer att ha träningsvärk imorgon ;) Men de är de faan värt, såå otroligt skön ridtur. Många fler såna vill jag ha  =) Tösa verkade inte ha ngt emot att jobba heller, orkade mkt mer den här gången o lyssnade mkt bättre, så kul att se att de går framåt, att jag hjälper till o får henne att bli bättre :) Älskade lilla bråkstake.
 Sen ringde vi efter syrran så hon kom o vi tog Indra en sväng med rockarden. Bara ett varv men ett varv är ett varv, här ska man inte gå för hårt fram inte. utan mjukt o fint :) Hon verkade då inte ha ngr problem med den heller så positivt positivt.
 Efter de vart de lite thé o fika för syster ville ut o åka skidor, längdskidor.. Så på med kläder o ut o leta skidor o stavar o ut med hundarna för dom skulle ju med dom med. Kan lova att de vart mkt skratt på vägen, två idioter som inte förstår stopp o snurra inte runt mig osv. haha. Sen drar ju Rex ännu mer i nedförsbackarna så hörde folket häromkring nått intressant skrik o sen ett asgarv, de va jag kärafolket. haha. Vart inte en allt för lång tur så vi får väl ta oss ut imorgon, lite tidigare så de inte hinner skymma. Vill som ha ljust ute, lite dumt om man åker in i ett träd eller så haha.
 Sen har de väl inte hänt allt för mkt, vart ner på Bilisten, ätit middag o duschat. Sitter nu o får lite låtar av Simon :) Nicenice. Blir nog en lugn kväll, ngn film kanske o popcorn skulle jag tro :P


 Morgondagen då? Skidor kanske? Kommer jag ens ta mig upp ur sängen efter denna dag? :P Känner mig seg i arsle o axlarna. Meen de är bra med träningsvärk, då vet man att man lever o att man har tagit i nog mkt ;)

Nej en bild på sötnosen får avsluta mitt inlägg för idag :)
Hejsvejs på er.
                                      


Ännu kallare..

 Japp, runt tjugo sex grader kallt idag då... Jävla kyla, de är inge roligt längre med kyla... Inte så här kallt iaf.. runt sex sju minus vore nice men inte kallare eller varmare..
 Så idag har varit in inomhus idag. Va till Fia o Sara o hälsade på, fikade o stökade med datorn. Nicenice. Tittade på kameror. Den jag skulle kunna tänka mig finns inte att köpa på nätet eller i sundsvall eller inte i östersund. Vad är de för skit då? Less jag blir..
 Har sen ätit biff med fetaost i :) mm. älskar de. Mkt bättre än vanlig biff ;)
Försökte mig även på en promenad, de va kallt... Gav upp de ganska fort o skyndade hem. Tänker faan inte sticka ut näsan i den här kylan ngt mer idag iaf.. 

 C ringde på g till N, skönt att höra hans röst. Skönt att bli tröstad. Tack vännen, du betyder så oerhört mkt.

 Så vad händer nu då? En macka kanske? Haha är dösugen på en macka.. Jag är faan ständigt hungrig..

Nej tack o hej från mig. Hoppas kylan lättar.

Sundsvall imorgon kanske :) Hoppas.

Kyla.

Jaa då satt man här då, är så satans kallt ute så man törs ju knappt sticka ut näsan... Brrr... Har faktiskt trotsat vädret o varit ute på promenad, ngt som jag inte rekommenderar.. Trodde faan kinderna skulle ramla av.. Annars va man varmt klädd men kinderna... Auuch..

 Igår va man över till Tina o hjälpte henne med Indra, vilket snart inte behövs för Indra e ju hur duktig som helst. Vi testade nu även med rockarden, okej vi sprang bredvid o drog den så hon bara skulle känna hur den va att ha mot benen osv. Men ändå, hon va tok lugnt, tyckte inte att den va nå otäck utan att jag va knäpp som stod o hoppade i den haha. Sötnosen där.
 Sen så stökade vi i stallet, Indra verkade trivas tok bra att bara va med o se vad vi gjorde o sen gick vi in o fikade :) Tina har bakat tok goda tekakor, guud va länge sen de va man åt hemgjorda, smakade smaskens :) Sen lek med lillemannen, vilket han verkade uppskatta, de gjorde ju så klart jag med. Ville nästan inte gå hem när man va tvungen till de, eftersom jag hade lovat att skjutsa mamsen o pappsen så va de ju bara att bege sig hemöver.
 Skjutsade iväg dom. Åkte hem, började laga mat, skar mig i tummen så jag höll på att svimma... :S Men lite plåster o dricka o lite vila så va man inte snurrig i skallen längre o lät inge konstigt i öronen så då va de bara att fortsätta med maten. Vart kyckling wook, smaskens :D 
 Efter de vart de att byta om o tillbaka till Tina o hästarna då vi tog Tösa o Neffie på ridtur, kan ju lova att Tösa fick jobba :P Moahaha. Hoppas hon har träningsvärk idag ;) För de har jag i magen o axlarna vill jag lova haha.
 Tog de rätt lugnt hemma, duschade, tittade på Elizabeth, the golden age. Helt ok film. Satt här en stund o sen åkte jag o hämtade mamma o pappa.
 Vart lite fika när vi kom hem, mackor :) Med skinka, tomater o feta ost på ;) mm smaskens. De är faan en av mina stora laster, mackor... Mackor o dricka.. Men alltså jag äter ju fullkornsmackor osv. med nytta saker på så de borde väl inte va så farligt eller? Hmm.
 Sen så vart de sängen. Pratade med en killkompis i nästan en timme innan hans telefon sa upp sig, saknar honom som bara den.. Önskade att allt vore enklare..

Menmen. nu ska vi rycka upp här.

Fia vill att jag ska komma över o spela lite Brawl med henne så jag ska tigga skjuts så jag slipper ha en bil ute i kylan :)

Så tack o hejj från mig så länge.

Kraaam på er.

Måste bara.

Berätta om hur värdelös jag är haha. 
 
 Åt frulle mitt på dan idag, va iväg o tränade, fick skjuts hem o slängde mig i mammas bil o åkte till farmor o farfar där de va middag. Farfar o jag drack upp kronen han hade hemma, två sup var eller va de va. Glasen är för övrigt åttor.. 
 De vart kaffe o efterrätt fast innan de vart till, alltså direkt efter maten när folket diskade osv tog jag o letade fram whiskey flaskan farfar hade ställt på kylning. Såååå vi drack whiskey, Lord Calvert, eller Lord Albert som farfar kallade den. Vi fortsatte med våra åttor.. Eller farfar tog halvor o jag tog mina hela.. Iiiiiinte smart lilla Bettan, gör inte om de gott folk om ni inte har bottnat med bra mat innan.. Vi drack väl upp halva flaskan innan jag åkte hem. Hade ju egentligen tänkt dricka upp hela men farfar gav upp. haha. Va onykter som faaan när jag åkte hem, även när jag kom hem. Försökte mig på en hallongrogg, mådde inte bra... Mådde bra senare. Sov ruset av mig i sängen o har nu ätit varma mackor, mår bra, trött som ett as men mår bra. Så mitt tips för dagen är att inte dricka för mkt när du har ätit väldigt lite.
Men jag skyller på snapsglasen :P jääävla åttor ;)

 Jag som hade tänkt hjälpa Tina med Indra en sväng men jag ville inte att sötnosen skulle träffa mig i de här skicket. Blir imorgon istället :P Men då jäävlar ska inte jag dricka haha. Men va faan, de är bara nyårsdag en gång om år o va jag ändå inte onykter på nyår så man måste väl passa på, eller?

Jaja, dra lärdom av de här nu. Drick inte för mkt med din kära farfar för då slutar de illa haha ;)

Nyårsdan.

Jaa de är idag de. Så här kommer en liten update om vad som har hänt sen sist.

 Dan innan nyår, i tisdags kom morbror hit o vi alla åkte ner på Hammarn o handlade, köööööö på banken, oväntat va? Köpte för övrigt ett par kängor jag ska ha när jag rider, dom tycker jag om, gröna o fina ;)
 Hade rätt skojj inne på Konsum med morbror haha, vi funderade på att ha lite dragracing inne i affärn o köra över alla tanter som kom ivägen haha. Meen mamma fick köra vagnen för ingen av oss innehar körkort för kundvagnar haha. 

 Sen kom Ellen hem till mig, vi tog en ridtur i skogen med Tösa haha. Vi red ju som barbacka eftersom de är enklare när man är två o jaa, balansen va nästan på topp haha. När vi kom upp till hygget som vi skulle passera hade de drivit där så att hade vi sträckt på tårna hade vi rört snön, så mkt snö va de. Så vi tyckte att vi kunde vända, de va bara de att Tösa tyckte de va svårt att göra en tvärvändning o tog mot skogen för att vända, de va bara de att där va de ännu mer snö och lutade haha. Så vi fick försöka hitta balansen tre ggr o de gick bra. Meeen fjärdegången när hon även svängde lite gick de inte längre o vi gleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed av haha. Gick skit sakta så där låg vi i snön o asgarvade o Tösa som tittade bak på oss o såg ut som hon sa: "meen vad gör ni där flickor?" haha. Men hon va jätte snäll o stod helt stilla tills vi hade tagit oss upp ur snön o följde snällt med tillbaka in mot skogen igen från hygget, då va ju problemet bara hur vi skulle ta oss upp igen, ingen av oss är ju direkt långa.. Men efter mkt om o men så tog vi oss upp :) o så red vi tillbaka haha. Vi tog oss helskinnade tillbaka till stallet o hann mest bara komma in o ta en hov så kom Sara som skulle ut på lektion. Så snacka om taiming. 
 Stack hem sen, packade duschade o åkte ner på byn, hämtade pizza o Renata o drog ner till Vallsjön. Där vi käkade middag, spelade wii o drack en massa gott o gjorde oss iordning för puben.
 Kom ner till Kälarne vid halv elva kanske? Träffade en massa trevligt folk där, drack gott och vart hembjuden två ggr haha. Meen jag tycker om att sova hos mig själv så dom vart dissade.

 Så jag va väl hemma vid två tiden, va tokigt pigg så jag la mig o läste, läste ut boken så man släckte väl vid fyra..


 Vaknade första gången åtta på nyårsafton! åtta? why?! Men lyckades somna om iaf, vaknade halv elva eller nått sånt.

Tog de rätt lugnt hela förmiddan, tog en promenad o så med unghunn.

 Åkte till morbror med familj innan fem, vi åt tre rätters middag o myste. Spelade lite spel o stökade på. Skickade iväg lite ufon osv. Ett trevligt nyår alltså =)


 Så nu är vi inne på ett nytt år, 2009. Ett nytt år med nya förväntningar, nya önskningar, nya löften, nya förhoppningar.

Nääe, kolla lite annat nu. Men de är iaf uppdaterat åt er ;)


RSS 2.0