Jahopp.

 Då satt man här igen då.

Har idag tagit mig upp ur sängen, hur jag nu lyckades med de med mindre fyra timmars sömn.. Kunde inte sova inatt.. Men på jobbet va man i tid iaf ;) Har jobbat till ett o sen hem fika lite, tittat på film, tagit en promenad, ätit lite gott, skjutsat syrran, suttit här, varit på macken, vattnat på gravarna o sitter nu här igen.
 Kusin kanske kommer förbi sen, då blir de nog kanske lite film tittning också :)

 Imorgon blir de jobb, fyra till nio. :) Perfekt. Då har man sovmorgon :P Ska försöka ta mig upp ändå.. Hur de nu ska gå. Jaja, de märks väl ;)

 Nääe de va nog allt för idag. Ska börja fundera på vad jag vill köpa för kamera snart tror jag ;) Så de e bara att beställa när jag har råd :P

 På återseende! :)

Solsken! :)

 De är vad de har varit idag :) Och jag har varit ledig, är dock lite grått nu, kommer de in regn o åska snart eller? Hoppas inte.. Jobbade senast igår kväll, så de va skönt med en ledig dag idag, men vart inringd för att jobba imorgon och på fredag :) Pengar till mig :P Har ju som inget på schemat den här veckan så varenda tillfälle tar man ju ;) Jobbar dock varenda dag nästa vecka förutom fredag o då ska jag hänga med på insemination (hur de nu stavas) så de blir häftigt o se hur de fungerar :)

 Får se vad som händer annars den här veckan, funderar på att dra till Hammarn på lördag, ngn som ska va chaufför? För jag tänker inte köra på min egen födelsedag :P sådeså ;)

 Hmm. Annars då? Skadad tumme, som håller på o läker. Allmänt snurrig i bollen (som vanligt ;) ), har för mkt att göra och för lite tid (även ngt som är typiskt mig), lön på fredag :) Är de ngt mer jag borde berätta?

 Näe tror inte de, så de vart ett kort litet inlägg idag, men ett inlägg iaf :P

Så ha de så bra o va ute i solen gott folk :) Hejsvejs!

Bra rubrik är vad?

 Jag kan aldrig komma på ngn bra rubrik när jag ska skriva. Och jag tänkte inte skriva så långt idag, känner mig mest irriterad över internet som stänger ner sig hela tiden..

 Jobbar o stökar på om dagarna, va dock ledig idag tack o lov! Fick delad tur i tisdags o sen upp igår morse o jobba igen, ont i kroppen efter de mhm.. Fötterna, knäna o höfterna värkte, Fia tyckte jag såg ut som en gammal tant, man blir ju som man umgås säger dom ju ;) haha.

 Så idag försökte man sova då, vaknade åtta imorse när NÅGON drog igång gräsklipparn!!!! Jag va ju trött men inte då, de bryr vi oss inte om. Neeeej då. Tjurlåg till halv tio eller nått sånt o tog då en promenad.
 Åkte ner på byn när resten av familjen åkte imorse. Va hos Lillan o hälsade på följde sen med henne, Mixxa o Mia till Hammarn o handlade, köpte nya tändstift till bilen brabra, så nu är de bara att sätta dit dom :) Sen går bilen förhoppningsvis som hon ska sen. Hoppas hoppas hoppas. Håll tummarna för de :)

 Ligger nu i sängen, funderar på att sova lite. Börjar ju inte förrens ett imorgon ;) Moahahha. Eller nått sånt.

Hejsvejs från mig!

Tiden räcker inte till..

För att blogga varje dag.. Inte min iaf. Så sen sist då? Vad har hänt?

I tisdags så jobbade jag o Lillan ilag för första gången :) De va skojj, hmm hände mer då? Joo mamsen började göra iordning smörgåstårtorna, fyllde dom o så. Annars hände väl inte så mkt eller?

I onsdags så va jag in till stan. Bilen gick igenom besiktningen!!! Ingen anmärkning alls :) GoooodGooodGooood! :) Jag tror han besiktningsmannen tyckte jag "överbeskyddande" haha. Så han tog med mig ut på turen runt för att kolla bromsar osv. Han sa att jag måste kolla varför älsklingen inte går riktigt på alla cylindrarna till nästa gång, har kollat kablarna, dom e grett, så nästa blir att köpa in fyra nya tändstift. Hoppashoppashoppas att de "bara" är dom som är dåliga :) Så man slipper byta fördelarlock.. Hoppas, håll tummarna.
 Sen vart de ner på stan, inhandla lite presenter till mamsen, handlade en pryl till mig själv typ :P Käkade även kebab, de va gott :) Jaa vissa utan sås jag nämner inga namn men vissa :P hehe. Sen vart de coop, handla lite där också. Sen hemmåt, till tårtfixning o bakning ;) Gjorde i ordning garneringen på smörgåstårtorna o gjorde jordgubbstårta med hallon i :)

I torsdags klev man upp halv sju, mamsen o syrran skulle ju på skolan o ville va med o gratta pappa på säng så de va till o kliva upp :P Sen vart de till o stöka här hemma, åka på hammarn o handla, va på åkeriet o matade dom stackarna med tårta ;)
 Och till min besvikelse hade jordgubbstårtan smält ihop! till ett enda kladd, gott kladd jaa men min fina tårta! Eller tårtor rättare sagt. Jaja.
 Är trött på idiotiska chaufförer, vem faan bryr sig i deras skit liv som inte är värt ett piss, blir arg som faan, skit i vad andra surrar i o klara er själv! Hota folk är ju också mkt moget, jävla femårs fasoner! Blir så trött!
Va bara tvungen o skriva av lite irritation..
 Folk kom o fikade osv. Vart väl en ganska sen kväll också.

Igår fredag, va faan gjorde jag då? Joo, klev upp sju, skolavslutning va man ju på, dom sjöng toook fint i kyrkan.
Sen ner på byn, handla, kolla om dom hade fisk på fiskodlingen. Hem, byta om, fika, åkte ner på byn igen, fixade med mamsen på skolan, handlade en grej jag hade glömt, åkte hem. Åkte iväg till dammen, släppte i fisken, åkte till farmor o farfar, flyttade vedklyven o transportören en bit o sen hem igen. Stökade på hemma, drog ner till Lillan, hjälpte henne o städa huset på Gastsjövägen, drog hem, vi åt middag, Mixxa kom förbi, tårtbakning, Schwarldswarld, hur faaaan de nu stavas ;) Surr inpå nattkröken o sen i säng. Och ni ska ha hemskt mkt tack för hjälpen, utan er vet jag inte om jag hade klarat av o baka :)

Idag lördag, började dagen med att kliva upp halv sju, gratta mamma :) Sen iväg på jobbet itll klockan ett. :) Hem, trött.. Mhm. Kusinerna kom förbi med respektive, morbror o hans kääääriiing, ni vet man säger de så där snällt o inte styggt :) Vart ju tårtätning o beprövning av spikmatta :)
 Sen har jag hunnit städa rummet o suttit ner här en snabbis, nu har de kommit mer folk så jag ska ut o va lite social :)

Hejsvejs!

Goa runda händer ;)

 De är vad jag har de, enligt en av tanterna på jobbet ;) Sen är jag även rund o gooo hela jag haha. Vilket hon tycker är sååå bra, fina goa äppelkinder o allt vad de nu va, man kan ju inte annat än ta åt sig ändå. :P Även fast man själv tycker man är for stor så måste man tycka om dom här små komplimangerna.
 Så de är lite av de jag har hört idag, jobbade från halv åtta till ett idag, allt gick mer eller mindre som en dans iaf. :)
Sen så vart de hem o fika lite, va hungrig som få. Hmm. Plockade in alla kläderna där dom ska ligga.. Uff jobbigt faktiskt, har alldeles för mkt kläder... För mkt att spara o ha kvar.. Men tshirtarna o linnena tycker jag ju om, jag kastade faktiskt en av dom! ha den ni ;) Mamma har klagat nog mkt på den stackars tröjan :P
 Efter de drog jag ner på bibblan, kopierade lite papper. Hämtade Lillan, åkte hem. Insåg att de behövdes makaroner plus att Mixxa behövde lite start hjälp till Fåååården ;) Så ner på byn igen, starthjälp va man o sen iväg en sväng på ICA innan vi alla drog hem till mig, där de vart makaroner o korv till middag, sen kladdkaka till efterrätt :P Ibland måste man unna sig lite annat :P Sen så skjutsade vi syster till teater träningen, hämtade en kamera, åkte hem, surrade lite o sen gick vi över till grannarna för att titta på fölen :) =) Dom är sötast ivärlden! :) Lillan vågade även klappa Indra, vilket är mkt bra gjort med tanke på att hon är tok rädd för hästar. Så de va inponerande. :)
 Sen vart de hem, en massa surr o tårtbakning :)
Och nu sitter man här med en sjabblande internet, funderar på att duscha. De vore skönt. :)
 Ösd imorgon, besikta bilen o gå lite på stan ;)

Nej de va nog allt för idag de.

Hejsvejs!


Vem har tid?

Inte jag iaf, ett internet som krånglar o allt för mkt att göra om dagarna ;) De ser ut som att man inte har så mkt att göra men faan va grejer man kommer på att man ska göra ;)

 Så sen sist så kom syster hem från skolresan. Jag har jobbat lite, varit på möte på jobbet vilket va mkt givande, fick många bra tips o svar på många frågor. Har även hunnit tittat på en del bra filmer, umgåtts med folk, varit chaufför osv.

 Fick ett sms i lördags natt att fölen hade kommit, så man va fort över till stallet för att se dom små liven :) Helt underbara :) De går inte att beskriva känslan av att vara med när dom tar sina första stapplande steg, få va med o va stötte pelare innan dom hittar balansen själv, se dom dia för första gången, träffa dom två kärleksfulla mödrarna, höra dom otroligt goasköna ljuden dom har för sig. Helt underbart va de. :) Så tjugo i fyra kröp man i säng, lyckligast i världen :)

 Har sen lyckats fått en jävla förkylning!!! Jag hatar förkylningar! Jag ska ju iväg o jobba imorgon.. Suck. Får hoppas man är piggare då, får åka hem o vila sen när jag har slutat ;)

Nej de va nog allt för den här gången. Vart kort men jag har uppdaterat iaf ;)

Hejsvejs!

Ojojojoj.

 De har gått en hel vecka sen jag skrev sist.. Inte bra. Men har man ett internet som krånglar o alldeles för mkt att göra så blir de så här ;)

 Så på en vecka, vad kan hända i min lilla värld?
Jo på fredan, va jag ute o red tillsammans med Tina o Hilja på Birk, gick finfint, han lyssnar otroligt bra den grabben, trodde ett tag att jag inte skulle klara av att få stopp på grabben men de va inga problem, träna lite på skritten o att inte va rädd för allt sen är han perfekt :) Måste skaffa mig en egen häst snart.. Ha ngt att jobba med :)
 Hmm. vad hände mer då? Jo jag va in till stan med morsan o farsan o sara, vi köpte lite grejer ;) Jag köpte hårsspray, en rödklänning med vita prickar på (allt för att ha ngt på mig på crusingen ;) ), lite nagellack o grejer, leggins, ankelsockar o ett par solglasögon, sen tror jag inte de va ngt mer. Men pengar rök de ;)
 Sov hos Lundins då, jag o Sara fixade naglar o stökade på kvällen o sen låg vi o surrade i flera timmar ;)
 
 Klev upp vid halv åtta på lördag morgon för påklädning o sminkning o hårfixning o frukost ;) Sen drog vi till Sollefteå i dodgen :) Fin väre hade vi :) Satt ute o tittade på bilar, gick omkring o tittade på bilar, drägglade efter snygga bilar, ni skulle ha sett Thunderbirden vi hittade, ögon gooooodis :) Ska se om jag hittar igen ngn bild på pärlan :D <-- Kolla in bilderna från crusingen :)
 Jag o Sara va även upp på stan i Sollefteå, tittade in affärerna o Sara köpte morsdagspresent, kan lova att folk glodde på oss i våra kläder haha ;) Men vi va snygga ;) Vart även mjukglass *mums*
 Sen mer titt på bilar :) Vid tre tiden tog de slut på träffen o vi drog iväg o käkade japanskt? kinesiskt? Jaa nått sånt, gott va de iaf :)
 Hmm. Iväg o tanka, satt i parken o myste, spanade in snygga grabbar o bilar ;) Sen gick crusingen igång, massor av kokande o snygga bilar ;) Vid tolv drog vi en runda men när vi nästan hade tagit oss fram så stod de still tokigt länge! Så vi tog oss ut från kön o drog hem.

 Tack för ett underbart dygn Sara o Börje :)

 Sen resten av veckan har varit rätt slapp, umgåtts med Lillan o Mixxa o kusin mest hela veckan, tagit en morgonpromenad varenda dag. Stökat på hemma, klippt mig idag osv. :) Imorgon blir det mööööte på jobbet. Så de är väl dags att duscha av sig allt hår o sova nu :) Men nu har jag iaf uppdaterat :)

 Spanar även in pållarna i hagen hos grannarna, är förväntansfull på fölen, ploppa ut ngn gång :) I want to see you ;)
Syster kommer hem imorgon bitti så då är friden förstörd ;) hehe.

Hejsvejs!

RSS 2.0