Matteprov o annat skojj.

 Jao de är väl vad man har hunnit med idag de ;) Får hoppas på ett g o sen är de bara att bevisa att man fattar sannolikheter ;) Sen är fröken Norberg klar med matte B, vad blire härnäst tro?

 Igår vart de då träning, ett armpass. Gick ganska bra. Va tvungen o lätta på bänken, har inte tränat på ett tag så då har man blivit svag igen. Suck. Har dessutom ingen motivation till o jobba upp de igen.. Menmen.
 Sen så drog jag o Ellen på Ica o handlade lite o sen for vi hem o lagade till middag, skinksallad :D Göttgött. Sen vart de en massa surr o korsordslösande o sen tv tittande.

 Idag tog vi oss en sovmorgon, vi hade tänkt kliva upp halv nio meeen vi somnade om då o sov en timme till haha. Duktigt gjort eller inte ;) Men va faan man måste få sova nån gång ;)

 Fick även mitt schema inför sommarens jobb igår, nicenice :D Jobbar dock mest hela helgen då de är Fäviken tror jag, om de nu är den helgen de är Fäviken, hoppas inte. För dit vill ju jag! :)

 Funderar på att åka hem o få ngt gjort där med, orkar itne träna idag, skiter i de. Känner mig inte alls laddad.. Är de för regnet eller? Jaja, skit samma. Borde ringa till Sverker också.. Suck äh gör de imorgon, måste leta fram lite lappar också som jag ska lämna in till Majvor också, får göra de när jag kommer hem. Må ju få några pengar nästa månad också :P Fick ju in en slant idag för tre intro dagar :) *Im happy* *Money makes me happy* Jaa faktiskt, får de betyder att jag kan leva lite rövare o köpa lite mer grejer än förut ;)

 Nej de va väl allt för denna gång.

Hejsvejs!

Sen sist då.

 Har de hänt en massa saker. Har inte riktigt hunnit blogga och när jag hade tid o blogga så la internet ner.. Suck en hel mening vart sparad då. Så här sitter man då, ska försöka komma ihåg vad som har hänt sen sist jag skrev. Oj, typ en vecka har gått. De komemr jag inte att minnas.

 Men förra veckan så pluggade jag matte, stökade med hundar o hästar, syster åkte iväg på klassresa i lördags morse.. Halv jävla fem klev man upp.. Sen la man sig o sov ngn timme till.. Va chaufför på kvällen åt folket som skulle till Nornan sen drog jag o kusin in till stan på crusingen :) Träffade på en massa bekanta o surrade o körde bil o tittade på bilar o jaa drägglade lite också kanske ;) Älskade snygging bilar. Vill ha, ska skaffa när jag blir rik ;) höhö.
 Kom hem tjugo över tre på natten, kommer inte ihåg så mkt av vägen hem från Ragunda.. Minns att vi passerade Lövudden, ska man köra bil när man är så trött? Skulle itne tro de iaf. Men hem kom vi iaf.
 Så i söndags sov man ganska länge, sen fixade jag o mor o far uppe vid dammen, vart många lass med jord vill jag lova.. Så träningsvärk? Oooojaaa. Men de vart ju fint ;) Sen så hjälpte jag Tina med att löshoppa söt Indra, hon tyckte de va tok skojj :) Duktig är hon dessutom tjejen. Hon bara flyyyger över hindrena :)
 Å igår åkte man in till stan med Mixxa o Anders, plockade upp Lillan i Torvalla innan vi drog ut på Frösön o fikade på Svenssons Café :) De va mys, sen stack vi på Man´s ruin o flickorna tatuerade sig, vart tokigt sugen på att göra klart min tatuering nu o fixa den :) Vill nu, måste bara få ihop lite pengar först kanske ;) De brukar som underlätta :P
 Sen gjorde vi stan, muppade oss inne på monkey, alltså vilka fula kläder, förlåt alla som handlar där men va faaen. Mkt skratt vart de iaf ;) O sen vart de kebab till middag, mkt gott ;)
 Och efter de drog vi Sandmon, spelade kubb o kollade på film :)

 Så idag då, va de lite jobbigt att ta sig upp ur sängen, den va alldeles för varm o skön :P Men sitter nu på bibblan, ska väl försöka mig på att plugga lite matte o kanske göra matte prov. Måste egentligen så jag hinner räkna klart sista kapitlet suck. Känner inte alls för att plugga menmen. Ska väl försöka mig på att träna sen tror jag också. Har iaf packat med mig kläderna ;) Sen blir de nog skinksallad till middag ;)

 Nej de va allt för den här gången och som ni ser så är designen omgjord ;) Sara hjälpte mig förra veckan, hon är duktig den tjejen :) Tackar så mkt för hjälpen med blogg o naglar :P

Hejsvejs!

Brum, bröööl, eller va?

 Kunde inte komma på ngn vettig rubrik för dagens inlägg :P

Så sen sist jag skrev har de hunnit vare fredag, lördag och idag är de ju söndag.

 I fredags så började jag på ett nytt kapitel i matten, geometri, näst sista kapitlet :) Jag räknade och räknade och räknade. Jag fattade ju till o med vad jag höll på med ;) *Stolt* Vad mer gjorde jag, jo va på Hammarn o handlade, beställde hem allergitabletter o köpte astmatabletter. Billigt eller inte.. :( Jääävla dyrtabletter, menmen. vad gör man inte för att leva? 
Sen så tog man de rätt lugnt här hemma, käkade middag, tog en promenad efter bilvägen, kom till bäcken o tyckte de va tok fint så jag skulle bara gå ner dit o ta lite kort, meeen de vart inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Jag trampade ner i dyn med ena foten haha. Kan lova att skon och min stackars fot va helsvart, så de va till o promera hem o tvätta skon haha. Sen så  tittade man på sista Så ska det låta o lite annat på tvn. Kröp i säng o läste, vaknade med boken över skallen av ett sms "hålla käften, säger man så till en kärring?! Jääävla drummel!" Haha, vart dessutom glatt överraskad. Men om de berättar jag inte ;)

Igår, lördag så tog jag mig i kragen, bytte bussningarna i framvagn på bilen, dammsög bilen o dammtorkade sen vart de även utsidan, allt vill inte lossna... :( Dryyyygt. Men de värsta är borta iaf får se när jag får nå ryck o putsar om fönstrena på insidan och målar allt de som ska va svart på bilen.. De e såå tråkigt, men hon blir ju så tokigt snygg när man gör de..
 Drog över till grannarna, Tina ville ha hjälp med att löshoppa Indra för första gången, hon verkade då tycka att de va skit kul tjejen :) Kom där i full kareta rätt emot en o tog på tvärnit framför en så hon gled på hovarna :) Vilken adrenalinkick man kan få av de alltså, sen fick även Tösa ta sig en sväng, hon va också taggad damen där :) *Älskade hästar*
Sen hämtade jag syster o Fia som hade varit på teaterträning i Övsjö.
 Sen vart de till o duscha o göra sig fiin haha. Åt middag o drog ner till Bräcke i Dodgen åt Börje tillsammans med honom, Fia, Sara och syster. Va där o cruisade runt :) De va skojj, de gör jag gärna om. :) Alla som va där va lite kör kåta o visade gärna upp att dom hade trimmat i vinter haha. Mycke sköna muller fanns de vill jag lova. :)
 Så jag tackar folket för en otroligt trevlig dag och kväll :)


Lite bilder på Indra, kameran på mobilen är inte nog snabb för att ta när hon hoppar.. Måste hitta en bra kamera snart :)

 Idag söndag vaknade man med ett ryck imorse, trodde de va jobbet som ringde o kallade in mig men icke sa nicke, Broman ringde o sa att han va på g mot Norge den lille filuren. Så jag höll honom sällskap i en timme, då hann man ju även bli sugen på frukost. Så sen har de inte blivit så mkt gjort än, suttit här o jävlats med datorn o kollar då o då på våran värdelösa skräckfilm som syster o Sara tittar på.
 Ska väl ta mig ut i solen o må gott sen hade jag tänkt. :) Borde ta mig i kragen o göra ngt åt mitt rum dessutom, ser ju ut som hej kom o hjälp mig o är tok dammigt..

 Nej de va allt från mig för idag. Eller jaa vem vet de kanske tillkommer ett inlägg senare idag ;)

Hejsvejs!

Ännu ett inlägg.

 Jaa för jag har lite o göra och duschen är upptagen. Så här sitter man igen då.
Har varit till Hammarn sen sist, hade inga recept kvar som jag ville ta ut.. Så imorgon är de jag som ringer till min kära doktor o beställer nya recept o sen blir de att ta sig till Hammarn o beställa hem tabletterna. Jäävla jobbigt att dom inte har en massa såna liggandes. Faaen. Menmen. Thats life.
 Åt även tok goda hemmagjorda hamburgare till middag :) Sen tog jag en tur på Tösa, en liten skogstur som jag tror hon uppskattade lika mkt som jag gjorde. :)
 Tog sen en kort promenad för att räta ut mina stackars muskler. Har inte alls världens träningsvärk sen igår.. haha ;)
Har sen suttit framför tvn, läst lite bok osv.

 Men nu vet jag inte vad jag ska skriva så Hejsvejs!

Jääävla markiser ;)


 Igår så fortsatte ju dagen med matte prov, klarade det :) Wihoo, bara börja på ett nytt kapitel då.. Geometri, inte min grej egentligen, får hoppas att jag fattar allt ändå..
 Annars vart de en massa läsning, kan ju inte sluta läsa böckerna ;) Så jag läste ut andra boken och har börjat på tredje ;) 
 Men jag o Ellen tog oss i kragen o tränade igår dessutom, vart dubbelpass... Ben o armar, axlar osv. Jobbigt! Träningsvärk idag, yyyyeeees. Funderade på att inte kliva upp ur sängen imorse :P
 Sen satt man o surrade på bibblan med grabbarna grus och Ellen på kvällen innan man åkte hem o spanande in Greys Anatomy. Och varför kollar jag på den serien egentligen? Jag blir ju bara ledsen och fundersam när jag tittar på den.. 
 Sov oroligt inatt igen... Mardrömmarna är tillbaka.. Jag kommer ju itne ens ihåg dom.. Varför kan dom bara inte försvinna, vad har jag gjort för ont för att förtjäna dom? 

 Idag började dagen med en utflykt till Bräcke med Ellen o Lillen. Ellen skulle kolla om hon behövde ta tbc spruta, gick på fem minuter. Så sen drog vi tillbaka till lilla Kälarne.
 Sitter nu på bibblan, därav rubriken, markiserna går upp och ner av sig själva.. Och dom gnisslar!! Skit störiga grejer de där. Menmen. Dom är bra också, man slipper solen i ögonen när man pluggar.
 Börjar för den delen känna mer o mer lukter igen :) Thats goood. 

 Nej de va väl allt för den här gången. Hejsvejs.
 

"Hur gör man en hund rumsren?"

 Jaa de va en liten lätt klurig fråga från herr Clarin ;) Han ringde igår och funderar på att skaffa hund och kom då med denna fråga. Ngn kanske bör läsa på hur det är att bli hundägare innan han skaffar en hund eller? ;)

 Igår satt man på bibblan, försökte plugga matte, gjorde matte prov som gick åt skogen... Två poäng ifrån g... Suck men omprov i slutet av den här veckan. Yeeey, längtar or not.
 Sen så drog man hem, slängde i sig en macka o gick över till grannarna, va barnvakt åt Isac medans Tina va ute med vetrinären som va o besikta älskling, som tyvärr gick igenom ;) För tänk om hon inte gick igenom, då kanske hon skulle stanna kvar hos oss ;)
 Men iaf, vi tittade på hans älskade Pingu film, den är bara en timme o fem minuter lång ;) haha. Och jag minns faktiskt en hel del av avsnitten sen jag va liten *stolt* Sen kikade vi även på Thats 70´s show. Vilket han verkade uppskatta, han satt som fastfrusen vid tvn :) Sen kom även hans mormor o mostrar så då vart de lite fart på grabben :)
 Sen när de va dags för Saras ridlextion drog jag hem o käkade middag, diskade, satte mig med min bok, otippat va? ;) Tog in vovven, hoppade över promenaden jag hade planerat pga regnet... Regn är bra, all pollen ramlar ju ner i backen då och jag kan leva.. Men jag vill ju va ute o stöka också samtidigt.. Jobbigt de där.. 
 När klockan började närma sig åtta kom mamma o syrran hem från nå möte, sen vart de Uggly Betty, faan va jag har missat mkt ur min älskade serie... Sen House :) o sen in i duschen o i säng. 
 Och inga mardrömmar!!! :) =) Första natten på evigheter som jag faktiskt fick sova, vet varför dessutom, önskade att jag kunde göra så varje kväll..

 Idag har jag inte hunnit med så mkt än ;) Klivit upp, ätit frulle, va ner på Kälarne o vände, glömde ta med mig de där satans paketet jag hade lovat att jag skulle posta, de stod inte på bordet som de gjorde igår kväll när jag gick o la mig därför glömde jag de imorse, så hem o hämta de. Satt sen utanför bibblan o läste o lyssnade på musik tills ngn öppnade dörren åt mig ;) Så nu sitter jag o Ellen här o drygar oss, vi känner inte alls för att plugga egentligen.. Men vi borde väl. Medans vi har de lugnt o skönt och inga barn är här o stör ;) hehe.
 Ska även ner på Hörnan o posta allt jag har att posta ;) Köpa en cola vore inte heller så dumt. :)

Nej de va nog allt för tillfället. Hejsvejs.

Dom senaste dagarna :)

 Jaadå va de dags för en lååång uppdatering igen då ;) Har som inte riktigt tid o sitta ner o skriva och när jag väl sitter ner vid en dator så hinner jag som inte riktigt med då heller eller så är jag bara inte på humör för att blogga just då.

 Men iaf i fredags så jobbade jag halv åtta till ett :) Allt gick som en dans ;) Sen åkte jag hem, surrade med folket här hemma och sen gick jag o syster över till grannarna där de vart inbärning av sötnosarna :) och sen följa med Tina o Isac till vetrinären o sen ner på Hammarn för klippning av Isac, som gick riktigt bra :) Kortare hår fick han iaf ;) hehe.
 Sen tillbaka o fika :) Sen hem en snabbis, slänga i sig lite mat och iväg till moster där det vart akupunktur både i öronen, en i skallen och en i varje hand... Uff nålar överallt kändes de som. Sen lite mer fika, fick kläder av moster att jobba i också :) De tackar man för, dom är som liiite svalare än mina privata haha.
 Sen hem in i duschen o i säng.

 I lördags så va man iväg på jobbet då, jobbade från sju till ett. Gick finfint, förutom att jag hade världens allergi... :S Rann ur näsa o ögon.. Stackars inneboende där trodde att jag va ledsen haha ;) Dom är för söta dom :)
 Annars va de rätt lugnt, fick order av Evorna att åka hem o ta allergitablett o lägga mig o vila så de gjorde jag så lydigt så ;) Läste ut boken min dessutom suck.
 Sen så på kvällningen vart de middag, grillat :) o film tittning. :)

 Igår söndag vart en rätt lugn dag, tog de mest lugnt, hämtade systeryster i stugun. Hem å käkade middag o drog över till grannarna där de vart fototagning av dom små liven :) Dom ville inte va med haha ;) Badning av Isac va också en av insatserna, han tycker om att bada den lilla filuren, Övsjö i sommar med honom ;) Får ta med Fia som är tåligare än jag för kylan i vattnet om han gillar att bada lika mkt i det fria som i badbaljan ;)
 Sen vart de tvtittande o i säng.

 Idag har jag varit på bibblan från förmiddan, surrade med Ellen o Loulou :) Sen drog jag o Ellen till Bräcke, hon skulle kolla upp om hon behöver ta tbc spruta. Såg tre renar efter vägen dessutom, om de intresserar ngn. Vid Gimån för att va exakt ;)
 Sen tog vi o åt lunch på grillen i Bräcke, smaskens med Hamburgare ;)
Sen så drog vi hem, eller ner till Kälarne igen rättare sagt. Satte oss med varsin bok o försvann i ett par timmar haha. Efter de tog jag o skjutsade ner henne på Tallis, hon skulle till o jobba o sen drog jag hem. Där de vart rätt lugnt, lyssnade på musik o sen har jag ätit o skjutsat systeryster och nu sitter man här.
 Vet faktiskit inte vad jag ska fylla detta inlägg med mer nu faktiskt. Faktiskt faktiskt faktiskt. De har fastnat på skallen.. Jaja, de lossnar väl snart ;)

 Hejsvejs

Då var de dags igen

för ännu ett blogg inlägg ;)
 Sen sist har jag pluggat lite mer matte, fattade ingenting så fort Gunnar sprang iväg ;) Otippat va? ;P
Sen så drog man hem, hämtade träningskläder o Sara sen tillbaka på Kask och träna. Gjorde ett ryggpass. Brabra.
 Åter hem igen, åt middag, packade, duschade o surrade med kusin.
Efter de drog färden vidare till Vallsjön där det blev mannagrynsgröt och varm choklad :) *smaskens* Där hittade jag en mysig hund man kunde krama och leka med, som Renata dansade tango med xD <--- Ellen va in o skrev en rad ;)
 Sen så vart de Jönssonligan ;) Den svarta Diamanten denna gång. :) Sen sängen o sova. 

 Idag klev man upp sex, tjöööööött, åkte iväg o jobbade :) Jobba från sju till ett och nu sitter man på bibblan o känner sig rätt nöjd med dagen ;) Gick bra på jobbet iaf. Tror jag haha. 

 Nej de va allt från mig idag.
Tack o hejj.
 

Jao.

 Då har man lite tid o skriva ngr rader iaf. Eller tid o tid borde ju räkna matte egentligen.. Men de går som inte så bra med de där och Gunnar tror att jag ska göra prov den här veckan.. Kommer inte gå bra :(

 Men sen senast jag skrev så va jag i stallet o stökade i lördags mockade, red osv. :) Sen vart de hem o stöka innan man duschade och gjorde sig i ordning för kvällens bravader :) Vart trettioårskalas alá Tina :) Sköjjsköjj vart sen som vanligt med mkt skratt, god mat, sång och trevligt sällskap :)

 I söndags så va man hem till farmor o farfar o stökade på där, fixade vägen, krattade lite, fika o surr. Sen drog man hemöver, stökade på där i hundgårdarna, gjorde vår, vilket va behövligt. Sen middag innan man gick till Fia o co. Där vart fika :) Kladdkaka smaskens ;)
 Hmm. Sen hände väl inte allt för mkt.

 I måndags så stökade man på hemma, krattade osv med morsan. Sen drog vi ner på Hammarn och handlade, köpte ett par nya inneskor till jobbet, behövligt :) Sen hem, slänga i sig lite middag och dra ner på Tallis för sista intron på tvåan :) Allt gick finfint, tror jag iaf ;P Sen hem, hade inte lika ont i fötterna, allt tack vare mina nya skor! :)

 Igår tisdag va jag ner på bibblan, pluggade matte, åt lunch, pluggade lite mer. Och sen tänkte vi träna meeeen de va fulla träningslokalen med grabbar så vi vände haha. Så jag drog hem, käkade middag o åkte till Sara och dom :) Där vart de glass o surr. Köpte mina teer som jag hade beställt :)
 Åkte sen hem, provsmakade sommarblandningen, den va good :) Satt framför tvn o myste, tittade på Ugly Betty o House, när såg jag mina älskade serier sist tro? Alldeles för länge sen!
 Sen in i duschen o i säng. Utan min älskade bok.. Har läst ut den sista i serien nu.. :(

 Idag onsdag när man va på g ner till Kälarne ringde de från jobbet, vill du jobba? Oooo jaa! Att jag vill ;) Fick jobb imorgon, på fredag och på lördag :) Im happy =)
 Sen har man pluggat matte, ätit lunch o surrat. Pluggat lite mer. Har dock kört fast! Suck!!!!! Och Gunnar tror på prov snart.. Tjolaaaheeeejj kommer inte gå bra. Menmen. Skit det samma. Har sen bara två kapitelkvar. Sen är man färdig :)
Sounds good. Tänkte försöka bli klar till midsommar eller så.

 Nej de va nog allt från mitt lilla hörn av Sverige.
Kul att se att ni kommenterar ni som läser :) Då har man större koll på vilka ni är ;) hehe.

Nej Rooger över Rooger ut! ;)

Suck.

 Skrev världens längsta uppdatering igår meeeen internet cepade ur så allt försvann.. ska försöka skriva om allt ikväll..
Men de va nog allt för stunden. ska fortsätta plugga matte nu.

Hejsvejs.

Update again.

Jaa de tar som lite tid mellan mina uppdateringar, har för mkt att göra och ett internet som krånglar ;)

 Men i tisdags så fick man sova ut lite, tog en morgonpromme, en dusch, åt frulle framför tvn innan man stökade på här hemma. Gjorde sen middag när syster yster kom hem. Sen packade man ihop sig och drog ner på Tallis, dags för intro dag två eller kväll kanske man ska säga ;) Jobbade fyra till halv tio. Nice :) Roligt folk att jobba med o trevliga boende där. Tycker om avd. 2 :)
 När jag satte mig i bilen när jag hade gjort mitt insåg jag hur trött jag va o hur hungrig jag va.. Så hem o göra iordning en tallrik med fil o müsli :) Gott, såg de sista av doctor house innan man duschade o kröp i säng.

 Onsdagen vaknade man innan sex, låg o drog mig en stund innan jag klev upp, dags för intro dag nr tre :) Va lite trött på morgonen eller jaa hela dan, lite snurrig i skallen men namnen börjar fastna o hur dom ska ha mat o kaffe ;) *duktigt duktigt*
 Drog hem efter fem, käkade middag, stoppade ner handen i fickan för att ta upp läppsylen, vad hittar jag där? Joo om inte nyckel knippan till avdelningen! Va bara att dra ner till Tallis igen o lämna igen haha. Som tur är är de ju inte bara jag som har gjort de misstaget ;) hehe.
 Hmm. Joo sen hem, bytte om, drog över till grannarna där jag följde med Tina ut med hästarna, jag tog Tösa och red henne och Tina körde Indra för första gången efter bilvägen, duktiga tjejen :) Allt gick smärtfritt, höll på att ramla på näsan dock när Tösa trampa igenom vägen.. Dålig väg men nu borde den ha torkat upp :) Vart sen stök i stallet, mockning osv.
 Sen hem, duscha, surra med kusin och sen i säng, va tokigt trött..

 Torsdagen vart rätt lugn, inge jobb, kanske tur de? ;) Jo Morsan ringde på morgonen o sa att Gunnar undrade vart jag va, han ville att jag skulle plugga matte ;) Så då drog man ner till Kälarne. Sen vart de en massa stök här hemma, kratta osv. Drog över till grannarna på kvällningen där de vart öl och whiskey och en massa bra musik inte att förglömma :) Kom hem vid tre tiden på natten så i säng direkt mer eller mindre ;)

 Fredagen vart också en lugn dag, kratta vidare, dö i solen ;) Sen kom Fia på besök, vi satte oss inne i vardagsrummet o gömde oss från värmen och solen ;) De kan bli liiite för mkt av de goda ibland.
 Sen så drog vi över till grannarna, dags för foton av sötvovvoarna :) Dom va riktigt duktiga tycker jag bilderna finns att se på Tinas blogg  klicka där och ni ser dom små liven :)
 Sen så vart de att dra hem, dags för middag, vi satt ute och åt :) Hur ofta har man gjort de klockan sex på eftermiddan första maj? Inte allt för ofta, trevligt va de.
 Efter de vart de teve o stök. Fia drog hem på tantcykeln och kusin med sambo kom förbi, vart kortspel för hela slanten :)
Sen så när alla åkt hem borstade man tänderna o kröp i säng.

 Idag lördag har inte allt för mkt hänt, frukost till melodikrysset, stökat med vovven och nu sitter man här. Ikväll blire trettioårskalas :) SKöööööjj :) Ingen Nälden gala för min del.


 Kul att se att de är folk som man minst anade sitter o läser min lilla blogg :) Kul att ni kommenterar så man vet att ni är in och kikar ;) :)

 Nej de va nog allt de, ska nog dra ut i solen en stund nu.

Hejsvejs.
 

RSS 2.0