Gissa vad de blir för smak i munnen av Redbull och Grovsnus ;)

Joo lakrits smakar de! Märkte de imorse när jag drog in till stan, faan de va inte allt för gott faktiskt. Menmen. Lite piggare vart jag eller? Man kan ju alltid försöka lura sig själv om inte annat :P

Igår vart en ta hand om dig själv dag, va till moster, fick massage och akupunktur. Drog ner på byn käkade lunch med Mixxa, goood macka ;) Sen till tandis, som alltid gnäller. haha. Meen tänderna är nu också försäkrade. Brabra. Sen till frissan, klippte av mig håret, skööönt :) Sen så va jag till Håsjö en snabbis och sen hem, käka middag. Spelade kort med mamsen som vann! Suck ;) Jag som va sååå nära haha.
Efter de drog jag över till grannarna, hängde med till Hällesjö och fick träffa Indra, sötnosen :) Saknar den lilla glada dammen. Lilla och lilla, hon börjar bli ganska stor nu :)
Sen hem, duscha, sov.

Idag klev man upp fyra igen, drog in till stan. Avverkade två ställen med Lillemor, drog sen tillbaka till kontoret, stökade där. Sen lunch och möte. Lärde mig sen köra en sån där maskin vad dom nu heter.
Drog sen ut till en lägenhetslänga med Madde och körde den där maskinen, sugen och lite annat. Duktigt duktigt *klapp på huvudet*.
Har sen åkt hem med Madde, feels good to be home :) Alltid skönt att få sova i sin egen säng :P

Men nu är de dags att köra igång lite middag.

På återseende! Eller ska man säga återläsning?

Regn, grått och ganska trist.

Varför kan de inte va fint väder när jag är ledig för? Neeej då, regn och tråkigheter...
Vaknade första gången åtta imorse, tänkte som kliva upp då, joo just de gick ju allt annat än bra de. Vaknade runt nio imorse igen och insåg att jag hade nog tyckt om sängen för mkt :P Men de va nog behövligt med en timmes sömn till :)
Har sen matat vovven, duschat, ätit, svarat på mejl, kollat in bloggar, varför är de nästan ingen som bloggar nu för tiden? Trist.. Vill ju ha ngt att läsa :P
Ska snart åka till moster :) Massage och akupunktur blir de då :) Sen blir de tandis och frissan :) Allt på en och samma dag :) De blir bra de :)

Allt verkar bli toppen med Nopping, jag tror på de här, kan de bli bättre? Jaa, de kan de, han kan stå på min gård med papper på att jag äger grabben ;) Då är allt perfekt :) Får försöka få tag på så mkt jobb som möjligt nu framöver så man har råd att köpa grejer till honom, grejer till stallet.. De kommer inte bli billigt, cement har jag redan i överflöd, en grej klar! CHECK! Men sen då? Isolering, skivor, specialskivor så de håller bättre, virke har jag redan ;) Bara ta av brädstabben en till grej klar! CHECK!
Sen blir de väl att köpa stängsel och pinnar. Inte heller billigt. Men de blir bra i slutändan, Rom byggdes inte heller på en dag ;) Får önska mig pengar i julklapp, köpa en triss i veckan och hoppas på de bästa, 25tusen i 10 år? Mhm vore finfint de ;) Dock hade jag tänkt önska mig saker i julklapp i år faktiskt, ska skriva en önskelista och för att underlätta de hela ska jag skriva in på vilken affär saker och ting finns på haha.
Har ett exempel här nej två till och med! Kaffemuggar - Clas Ohlssons, första hyllan till höger när du kommer in, bus enkelt och hitta eller hur? Datorväska - Elgiganten, femton tums rosa med blommor på 299 eller 399 spänn. Se till och med hur mkt den kostar, hur duktig är inte jag? :P

Nej nu ska jag ta och göra mig klar, borsta gaddarna och ta ut vovven och åka till moster!

Hejsvejs!

Trötten.

Jajjemen de är man, klev upp fyra imorse, åkte mot den stora staden vid halv fem och va framme innan halv sex precis som planerat. Jobbade med Lillemor idag :) Sköjj, alltid kul att jobba med olika personer för de är då man lär sig mest faktiskt, fick många bra tips och ideér idag :) Har sen hjälpt Elinor att hämta grejer från ett ställe dom gjorde en ny golvvård på förra veckan, de va inte lite grejer man behöver heller.. Grejer i mängder ;)
Har sen varit på Jula och köpt en armatur till pappsen och sen åkt hem. Middan va framdukad så de va bara att sätta sig till bords, klimpsoppa :D muuuums! Har sen inte gjort allt för mkt, känner mig bara trött och slö nu haha :P

Hade fullt upp i helgen, i fredags kom kusin med sambo förbi och de vart kortspel långt in på natten :) Dock vann man inte en enda gång menmen. Kul hade vi :D
I lördags va jag in till stan och kollade på en lägenhet, den är tingad nu! Gooood! Sen så vart de kalas uppe på byn, drog först över till grannarna och sen iväg, äckel ärtsoppa, smakade faktiskt en heeeel sked! Bläää! Sköljde fort som attan ner otäckhetet med ÖL! mkt bättre vart de ;) haha.
Sen så drog vi tillbaka till grannarna, ngn va lite tjöööttt. Kan jag fullt förstå med allt stojj som va där uppe. Vart en massa surr och dricka :) *myys*
I söndags va jag till farfar och hälsade på, hörde med fårbonn om de va ok att Nopping bor hos dom om jag nu tar med honom hem ;) Så allt börjar ordna sig :D
Sen så på kvällningen åkte vi och hälsade på farmor, jag passade även på att hälsa på min favvotanter på "min" avdelning. De va skoj :D Dock fick jag beskedet att en av tanterna gick bort i förrgårr.. Men hon va stark in i det sista tanten, 95 år gammal eller nått sånt. Tuff tant :) Har många fina minnen av henne.

Så de är väl vad som har hänt den senaste tiden.

På återseende!

TjooHooo!

Dom säger att den som är född i kräftans tecken byter humör var tredje dag eller nått sånt, har med månen att göra men dom har fel, jag byter på två sekunder!

Fick sovmorgon imorse eftersom jag bara hade ett jobb idag, så man vaknade sju :) Behövde nog sova ut, dock va jag tok trött hela morgonen ändå.. Sen så fattar jag inte vart östersundsborna har fått sina körkort ifrån!! Kugghjulsprincipen, hört talas om den ngn gång?! Eller att i en två filig rondell så ligger man i en av dom och inte tar upp båda?! Jag bara undrar?! Gaaah, va på skapligt humör när man kom fram till Lugnvik, sen sjuttio på nittio väg! Vaaa faan inte ens halt ute! Jag är inte alls otrevlig i trafiken neeeejjneeeejj ;)
Men iaf, väl inne på jobbet så fick man sig en kopp kaffe och man lugnade ner sig, packade osv. Hade även sällskap av en av mina chefer idag på stället :) Hon skulle mäta upp hur stort de va så hon hjälpte mig att städa också :) Alltid kul med sällskap :) De roliga va att de inte bara va jag som höll på att glömma att städa ett av kontoren och två toaletter ;) haha. Bra där ;)
Sen tillbaka, packa upp och äta lunch :) Gött och alla var mer eller mindre inne samtidigt, hur ofta händer de? Typ aldrig så de va skoj :) Stökade på med tvätt och åkte sen hem.
Flyttade över pengar.. Suck. Men ett måste. Åkte och tankade gick i två liter mindre än vad jag hade förväntat mig, liite glad man vart dådå? :) Sen iväg och handla, tog ut pengar, dock glömde jag att köpa snus.. Sen på systemet, vart inte allt för dyrt där heller, behövde inte visa leg heller, what? Första gången ta mig faan. Så jag ser väl gammal och sliten ut skulle jag tro :P haha.
Åkte sen hem, packade in och satte mig vid datorn. Och jag hade fått ett mejl från tjejen som äger hästen jag visade igår :) Hon tycker att jag skulle va en bra köpare på killen :) Yeeeees! Bara ett problem 24tusen trollar man inte fram ur tomma intet, funderar på att göra som en kompis sa, köp en trisslott haha.
Men jag är glad ändå för att hon tycker att jag skulle passa :) Inte som den där andra skatan som tyckte att jag verkade va en aggressiv ryttare för att jag tycker om att ha skor med brodd och gärna snösulor på på vintern. Jaja, pnh idioter.
Väntar nu på att mamma och pappa ska komma in till stan :) Dom ska bjuda mig på middag *myyys* blir nog pizza haha. Sen iväg och kolla in systers skola.
De här vart nog en bra dag ändå med tanke på dålig start haha.

På återseende!

Min nya kärlek!



Är han inte för snygg så säg! Och perfekt för mig, han skulle kunna bli min nya bästavän!
Ett problem bara, vart får jag ytterliggare 14tusen till ifrån bara sådär? :S Jobbigt läge.. Ringer kanske en vän och lånar? Eller? Jobbig sits..

Men jag ville bara visa upp killen jag tycker om ;)

På återseende!

Modebloggar blablabla.

Dom surrar om de på tvn, för långt att sträcka sig efter dosan till tvn haha :P

Men iaf idag har de gått riktigt bra tycker jag, gjorde klart de jag skulle göra borta i Ångsta *klapp på huvudet*. Kom tillbaka till kontoret mkt tidigare än vad jag hade planerat, men de är skönt :) Käkade lunch och tvättade och stökade på innan jag hände med Mariwan och Petra :) Så idag vart de lite tidigare kväll än annars, eller jaa igår va jag ganska tidigt klar men orkade inte åka hem haha. Vet ni vad de fina i att köra sin egen bil på jobbet är? Joo man får 18spänn milen som ersättning, blir bra till lönen i december GooodGoood! Dock känns de ju lite jobbigt just nu att se att bensinen försvinner i bilen meeeen jag får väl göra som min kära granne sa ihelgen, låna över lite pengar från sparkontot och sen sätta tillbaka allt när jag får lön! :)

Nej undra om man ska ta en promme innan man duschar och tittar på bonde söker fru? De är ett måste på tvn iaf! ;)

På återseende!

Glass och tv, de är grejer de ;)

Jaa man har ju som nyss suttit och satt i sig glass, man är ju ganska knäpp som sitter och klämmer i sig glass medans det är Biggest Loser på tvn haha men de skiter jag i ;)

Men iaf idag har jag jobbat på egen hand :) Lyckades larma av på första stället jag va på :) Brabra, fick lite panik när jag städade för jag visste inte om de va gratis parkering till åtta eller nio så jag toook städade. Stressa mig fram över golvena haha. Men de vart rent också! Så de så :P
På andra stället så höll jag på att missa infarten aschade förbi den när jag försökte bromsa haha. Bra där, sen så va de en man där inne så han låste aldrig eftersom jag va där när han gick och sen kunde inte jag låsa! Ringde Elinor och Madde visste tydligen att de fanns en sån där nyckel man låser med från sidan vid dörren, tack och lov! Jag hade liiiite panik där men de fixade sig i kylan :)
Tredje gick finfint, dock undrar jag hur de kan komma in en massa löv i ena ingången och inga i andra och de är typ tre meter mellan dom? Hur går de till? Noo clue.
Sen så tillbaka till Lugnvik, surra med girlsen, tvätta, äta lunch :)
Drog sen iväg på mitt fjärde ställe, tanken va att jag skulle va där en och en halv timme! Blääääääää! Man kan inte va där en och en halv timme helt själv, man står och väntar ut tiden bara mest.. Men som tur va va två av kontoren va låsta :P Så jag behövde bara stanna timmen ut ;) Yeeeey! Och vill ni höra nå intressant? Eller jaa intressant och intressant, en av killarna som va in och åt lunch hälsade trevlig helg, på en tisdag? Jag vart brydd men eftersom man jobbar med ett serviceyrke svarar man automatisk detsamma. haha. Han kom sen och förklarade att han sa de ifall han inte skulle va inne på fredag när jag ska dit igen ;) haha.
Efter de åkte jag tillbaka till Lugnvik, slängde i lite mer tvätt och packade ihop för att åka på äckelstället.... Bläääää. Tog bort dom äckliga larverna de första jag gjorde. Uff och fyyyy! Tvättade av det stackars verktyget med R3 ;) haha. Sen städade jag vidare, men alltså jag tok städade duscharna men fick dom inte nog rena så att ens jag skulle vilja duscha i dom... Dom va såå äckliga! Men vart klar i den ena baracken iaf. Brabra.
Åkte tillbaka efter många nysningar, surrade tvättade och surrade lite till ;)
Sen hem, göra middag, pasta och carbonara! :) muuuums! :)
Efter de har de väl inte hänt allt för mkt. Tittat lite tv, spelat dataspelet :P och varit på affärn och handlat bröd! Just jaa och ätit glass ;) Nejjj Ugly Betty kallar ;)

På återseende!

Åter tillbaka till staden.

Fredagen bjöd inte alls på de jag hade planerat :P haha. De vart lite annat. För de första, natten mellan torsdag och fredag va jag ute och gav en kompis hjälp start uppe i Torvalla! ut och sopa av stackars bilen och sen iväg brrrrr. Men sen startade DKW JÄVELN! skit bil! Drog sen på raggarn men där fanns inte grejerna han skulle ha så då drog man hem och sov.
Sen åtta på morgonen va de bara att kliva upp.. Drog iväg till Brunflo efter en kvart med samma kompis, kollade in garaget och hämtade lite grejer, Mekonomen nästa stopp. Sen hem för frulle :) Gott va de ;) Vart att diska sen och spela lite spel innan han drog. Då kände jag inte för att åka ner på stan eller att åka och tvätta längre haha. Så jag vart fast framför datorn. Otippat? Näääe.
Vid tolv tiden kom åter kompisen tillbaka, va hungrig. Som vanligt. Så de va bara att ställa sig vid spisen och börja göra mat. Vi spelade sen vidare och surrade och hade allmänt trevligt innan de va dags att börja bege sig hemmåt.
Väl hemma vart de middag innan man åkte på kalas :) Där hade hon bakad vääärldens godaste tårta :D och mättsam va den också ;) Socker och chokladsug hade man ju inte sen under hela helgen iaf ;)

I lördags va de bara att kliva upp och åka till Offerdal för dopet av kusin Svante :) Lättsam präst och trevligt folk :)
Vart även käk efteråt, mkt trevligt :)



Och på kvällen drog jag och Fia ner på byn, käkade pizza på hotellet innan vi åkte till Sofia som äntligen är hemma :) Är de ett år sen du va hem sist? ;) Vart kvar där halva natten och surrade i timmar :) Behövligt! De måste vi göra om snart :)

I söndags så hälsade jag på Lillan :) lilla sjuklingen, shyssta jag smittade henne med min förkylning förut...
Sen så drog man hem, slängde på sig lite mer kläder och åkte över till grannarna, dags för fotosession ala häst :) Dock är de ngt som blir fel när jag tar kort på henne.. Nästan alltid ett av benen blir suddigt, why? Ngn som har en förklaring?



Efter de vart de middag med farfar, packa och åka till stan. Men farfar den jäkeln försökte köra ikapp med mig! Vi åkte jämnsides nästan hela Nyviksraka haha. Men resten av resan va ganska lugn, åkte och handlade osv.

Idag har jag och Petra jobbat ilag, jag fick dock lite sovmorgon ;) Började vid elva tiden hehe. Skönt :) Hann ju ner på stan innan så de va härligt :) Va även en hurtbulle och gick ner till stan, duktigt duktigt!
Vi va på världens äckligaste ställe....... blääääääääääääääää! Menmen de blir lite renare iaf. Dock lämnade vi larverna till imorgon.. Måste ha ngt att ta bort dom med haha.

Nej nu blir de nog till att sola! Skööönt! :)

Byebye!

Halka och snö!

När jag kom ut ur lägenheten så snöade de för fullt! Låg ett litet täcke på backen *myyys* när snön kommer så här börjar de faktiskt kännas bra, de är inte tokigt kallt och de är roligt att va ute och sladda ;) haha. Sladdade mig ner på jobbet och sen bar de iväg till Brunflo för lite byggstäd, de va planerat att med packning och åkning och städning skulle de ta åtta timmar. Joo just, fyra för mig och Petra. Sen vart man som ledig.. Och vad gör man inte då? Joo stannar kvar på jobbet ;) kul att sitta ensam i en tråkig lägenhet då? Nääe tror inte de va. Så jag stannade, hjälpte till att byta i maskinerna då och då. Hjälpte Elinor med att tvätta hennes bil. De behövdes! Stackarn åker ju på grusväg varenda dag och de va ett fint lager på 740in hennes.. Men nu är hon ren :D även inuti ;)

Sen vid halv fyra kvart i fyra drog man sig liiite hemmåt, drog på skroten och lämnade in 740ins önskelista ;) Alla fyra grejerna kommer att gå på 180spänn! Sen kanske de tillkommer nå kronor för att dom ska ta lös grejerna också, för de tänker inte jag göra! Glöm de, faan jag kommer ha sönder nått då haha. Men jag kommer få ett sms nästa vecka som säger att nu finns grejerna du vill ha! :) Jippi! Nu blir hon hel, överallt :)

Ska även ner på jobbet en sväng imorgon och tvätta henne.. Hon är för skitig.. Jag insåg en dag att de faktiskt fanns en ganska bra förklaring till varför jag hade så dåligt halvlyse.. Dom är ju helgråa! Så tvättas behövs. Ska även städa henne inuti :) De blir nice, fiiiiin bliir eller hur Ellen? ;)

Hmm. nått mer jag har att berätta? Njaa, ser att mina läsare har gått ner under min tysta period, förstår varför ;) inte så spännande att kolla in en blogg där de aldrig uppdateras. Tycker inte jag heller. Men jag ska bli bättre, blir kanske inte så mkt skrivande på helgerna eftersom internet e cp hemma. Men på veckorna ska jag försöka bättre. Jag lovar.

Men de va nog allt, de jag trodde skulle bli tok kort vart inte så kort ändå ;)

På återseende!

Mätt, trött, urblåst och ngr hundringar mindre.

Jaa de kan man väl sammanfatta min dag med va?

Har idag varit ledig från jobbet, tog och diskade upp allt här hemma innan jag drog ner på stan och shoppade loss med Beccs <3 :) Köpte nya skor, två linnen, trosor nått mer? Joo tooook försenad födelsedagspresent till Beccs, jag är sämst jag vet. Men hon valde själv ut vad hon ville ha! :)
Har sen suttit i telefon resten av eftermiddan haha. Fick ett samtal om en jobbintervju på måndag! Jag är en av sju utvalda!!!! :) Måste gå ;)
Va även iväg och köpte pizza, sådär bara runt hörnet ;) Faan hon känner igen mig, hon som tar emot beställningarna.. Dock trodde hon att jag handlade åt syster för hon brukar tydligen alltid beställa de jag beställde ;) haha. Så lite bra kändes de ändå :)

Har även beställt tiiiiid, februari! Fettisdan, en försenad julklapp eller för tidig födelsedags present får de bli till mig själv! *Nervöst*

Annars rullar väl livet på, allt får komma till mig nu. Jag orkar inte bry mig så hårt, försöker skratta och va glad så mkt som möjligt :D

Nej de va nog allt för idag, är för mätt för de här :P

Hejsvejs!

RSS 2.0