Fossingar!

Jajjemen de är vad vi ska ta upp i de här inlägget, dock itne mina ;)

Nappings är de det handlar om, idag kom Pernilla förbi och verkade grabben, rötan i bakhovarna är totally gone! Så jävla skönt! Dock har de kommit liiiite på vänster fram men kommer nog va borta inom en snar framtid! :) All slit och oro har inte varit bara för att utan min grabb mår bra i fötterna :)

De va väl allt på hästfronten, Joo en sak till, jag borstade av Napping riktigt mkt idag innan Pernilla kom och han såg ganska bra ut, sen på kvällen när jag och Micka va dit så hade han rullat sig! Va tok grå igen! Haha, ingen idé att försöka hålla den där grabben ren och fin ;) Jag som har investerat i schampo och allt åt honom idag ;)

På återläsning!

Stummicpain!

Jaa de är väl vad jag har haft ungefär hela jävla dan!
Började halv tio imorse och efter fyra släppte de värsta! Suck, trodde de va gallan men icke, de är mina tarmar de tydligen är fel på! Är de nått straff för att man va ett kolikbarn eller? Jag bara undrar, ringde moster vid tretiden, började fick lite panik då eftersom de gjorde så förbannade ont, hon rådde mig att ringa sjukvårdsupplysningen, ringde dit, dom ringde distriktarn som ringde mig sen och frågade tusen frågor och gav mig tips om hur jag skulle göra, skulle ringa henne om de inte gedde sig innan nio (dock hade jag liiite ont då också men de struntade jag i) så om jag fortfarande skulle ha ont skulle jag in på akuten! Never ever, där skickar dom ju bara hem en! Nejj och åter nejj men magvärken är över och jag vet nu vad jag ska stoppa i mig för pulver så kanske, kanske min magvärk försvinner, för gott eller? jaa ta en påse om dan och sen kommer magen funka som den ska. Joo tjena med min tur ;)

De är för övrigt mysigt med tatueringen igen :) Lika skönt att duscha som förut och ganska nice att känna konturerna ;) Jag vet inte vad de är med mig, jag tyckler om den ny tatuerade känslan, att duscha va ju helt otroligt underbart, få tvåla in klådan oooo så otroligt härligt :)

Nejj de va allt för idag de. på återläsning!

Ännu en vecka har gått..

Och jag har lite för fullt upp för att blogga, eller jag kanske är för lat? Skulle tro de sista stämmer bäst faktiskt. Dock vet jag inte vad jag ska blogga om för tillfället, har en massa i skallen men inget jag känner för att dela med mig.. än iaf. Funderar skarpt på att börja skriva dagbok igen, funderade på de för ett halvårsen ungefär också, jag köpte en bok till och med. Men jag bara öppnat den för att jag ville skriva men fick inte ner ett ord. Man kanske ska försöka igen?

De går framåt i husstöket på V-övsjö iaf. Alla tapeter i tvättrummet och badrummet är nere, golvet är borta, mellanväggen totally gone. Pappa och mamma har rivit och kollat in under golvet ikväll, så de går framåt gott folk! Har mattprover här hemma, jag tror vi börjar bli överens om vilken vi ska ha där och även den i köket ;)
Jag och Lillan har stökat på i hebbre, slängt massor av glasburkar och flaskor.. Varit ner på kälarne två gånger med fem fyllda banankartonger med skit vi kastade! Har även sparat en del flaskor och alla inläggningsburkar.. Ngn som vet nån som vill köpa såna? Lockena och allt finns med, dock behövs de nog nya gummiringar för dom är vääääldigt gamla och sköra dom få som finns kvar ;)
Nu ikväll tog vi industridamsugaren och började städa upp ordentligt där, fick mer än hälften gjort, de är en väldans massa tidningspapper i smååå smååå bitar i "skattkistan" som visade sig va full i burkar och flaskor! Suck. Men inom en snar framtid kan mina och systers köksgrejer få plats där inne :)

Ska för övrigt in till stan på fredag morgon och fylla i tatueringen, vilket säkert bara kommer att ta typ tio minuter! haha.

Nej de va nog allt för idag, jag ska fixa upp bilder från Norrbro inom en snar framtid, ska bara bli vän med photoshop först. Även de har jag försökt lärt mig ;) Den ni, ni ser ju jag har ju fullt upp :P

På återläsning!

Två veckor?!

Jaa de har ju gått så lång tid sen jag bloggade sist.. Tiden går liiiite för fort!

Har fullt upp om dagarna, är på Norrbro och hjälper till, umgås med folk och försöker få bort denna irriterande förkylning där hostan och snorigheten vägrar att försvinna!

Ska idag till stan om en liten stund, shoppa lite, visa upp tatueringen osv.

De va iaf en liten uppdate, kommer mer när jag har orkat fixat ett kollage till fåren ;)

Hej så länge!

RSS 2.0