Tidig morron

Jajjemen, klev upp sex imorse, skjutsade Lillan på jobbet, har försökt fått tag på min chef i Stugun utan resultat men Nikander på skolan fick jag iaf tag på :) En grej avklarad idag. Lutman kommer vid elva idag och ger Napping andra sprutan av tre, bara Januari kvar sen, tack och lov, sen skickar jag passet till fjordhästföreningen så dom får fixa det! Här ska de va rätt och jag tänker vägra betala nått om dom börjar gnälla i nått sånt!

Sen ikväll kommer hovis, hon har fullt upp så hon kommer på ett kvällsbesök, ett otroligt nödvändigt besök innan hon ska gå på barnledigt! :) Men hon kommer tillbaka i februari som tur är ;) Har man väl hittat någon man tycker är bra så vill man inte släppa dom ;) hehe. Så de blir bra.

Igår gick jag som sagt av natten, åkte hem och kröp ner i sängen bredvid Lillan, slängde ut katten innan ;) moahaha, ville inte vakna av att hon ville gå ut inte. Sen så bakade vi biskvier :) Får hoppas dom vart goda, dock vart de inte lika många som de står i receptet men va faaan, de spelar ju ingen roll ;)
Följde även med Lillan och tittade på en lägenhet igår, fiiiiiiin va den :D lite avis faktiskt, men man kan ju komma och hälsa på om de blir hon som får den ;)

Annars så är det ganska lugnt, går på en jobb helg imorgon, blir Twilight nördande imorgon också ;) *Myyys*

Och de går fortfarande inte att lägga upp bilder här! Suck, skit internet, dock bättre internet än mitt gamla men ändå!

Over and out!

Kyla..

Jaa de verkar inte vilja vända.. -20 hade jag nu på morgonen, har inte vågat spana in sen hur pass kallt de är.. Eldar och mår gott inomhus gör jag istället, är arg för att den här irritersamma bloggen vägrar lägga upp mina bilder! Tänkte göra om layouten på bloggen och lägga upp lite bilder från helgens bakning, meeeen icke! Den vägrar, suck. Får se hur jag gör med de där.
Har i övrigt försökt fått tag på Lutman, utan resultat ;) As usual, lämnade namn och nummer och ärende så hon ringer väl när hon har tid, typ mitt i maten på jobbet haha ;) Ska ringa hovis också idag, hon tänkte komma någon dag i veckan här, hoppas de blir liiite varmare.. typ minus tio? kanske? Man kan ju alltid drömma iaf ;)
Sen är det bara att göra sig iordning för jobbet, åka ner på Norrbro och fixa stängslet på natthagen, insåg igår kväll att två trådar ligger emot varandra, det skiner blått i kvällsmörkret då ;) Men kände inte för att leta i mörkret utan fixar de idag istället, kallt.. Brrrr. Men måste göras, bara att försöka komma ihåg vart man har lagt alla grejer.. Man stoppar som undan stängselgrejerna under vintern, man tänker ju att man inte ska behöva dom men så vart de inte iår ;)

Nej de va allt för nu.

Over and out!

Ledig helg :)

Den ni, de va vääääldigt länge sen man hade..

Lördag vart en bakdag, va i bakstugan på skola här på VästerÖvsjö, bakade tunnbröd och segkakor :) Hela familjen var samlad så de va roligt, är inte så ofta som vi kan hitta på något allesammans längre eftersom jag jobbar mest varje helg..
Sen vart det en myskväll framför tvn ;)

Idag söndag sov jag lääänge, otroligt länge, vände bara på mig och somnade om, någon som var i behov av sömn eller? Låg länge och bara myste in mig i täcket imorse också och så klart fick man huvudvärk tillslut så de va bara att masa sig upp ur sängen och ta några alvedon. Efter frukost vart det en promenad med mamma, kallt, brrrr. Jälva kallväder.. Började även lite på min nya brodering, den kommer ta lååååång jävla tid att göra.. Jaja, de hinns ;) Har ju hela livet på mig eller nått haha. Har ju bara en massa fler som ligger och väntar på mig ;)
Har sen inte gjort så mkt, stökat på här hemma, tagit in hästarna tidigt, dom måste ju ha trott att jag va sjuk som kom en stund innan åtta :P Men skönt enligt mig. Ska ta mig ett långt bad i badkaret nu innan jag ska krypa ner i sängen igen :)

Har kvällen imorgon så det blir inget bad för mig imorrn.. trist men sant. tisdag till onsdag jobbar jag natt, onsdag ska jag ha skola! Dom dårarna byter ju dag hela tiden och jag har redan ett schema som jag har gjort efter dom så nu är jag sur och irriterad så jag kommer va tok grinig på onsdag :P moahaha. Torsdag är en ledig dag! :) Helgen är en jobbar helg, så ser det ut framöver för mig. Kommer förhoppningsvis hinna med en massa annat också, som tex hovis ska komma någon dag och så ska jag ringa vetrinären och få en till spruta till Napping. De får göras imorgon.

Over and out!


Heldag :)

Började min fredag med att jobba, sju till ett. :) Sen vart de ett hammarstrandsbesök med pappa, bolaget, banken, ica, konsum och såklart pizzerian :)
Sen hem, packade in allt, åt middag, nördade lite dator och drog sen iväg på årets Luciafirande :) Ett bra fredagsalternativ enligt mig ;) Plus att de är tradition, mkt viktigt med sånt enligt mig :) =) Dom var riktigt duktiga må jag säga och man kom ju hem med en kakbricka höhö. :P Allt för att hjälpa niorna iväg på en rolig klassresa.
Efter de vart de hem, dressa om och drog iväg till hästarna, myste in sig i pälsen på dom och sen hem. Hann med att se det sista av Idolfinalen, rätt vinnare enligt mig ;) hehe.

Nej de va nog allt för idag, kanske blir att dra iväg och va lite fyllechaffis, får se om jag orkar eller inte.

Imorgon blir det bak! Tunnbröd och segkakor!! MUuuuummmms!

Over and out!

Aloevera och annat roligt

Jaa om man tänker tillbaka på rubriken så har jag börjat dricka aloevera, de är någon vecka sen men ändå, jag tror allergin blir bättre, tror iaf ;) Nyser inte lika mkt av katten osv. Inte vet jag om de har nått annat att göra med men jag vill tro att de funkar :P

Annars så har väl veckan sett ut såhär:

Måndag: Klev upp och åkte med mamma ner på jobbet, pratade med chefen, surrade lite med folket på avdelningarna, drog iväg till bibblan där jag och Karro jobbade med skoluppgifterna i etiken, så allt är klart där :) Känns skönt att de är klart, slippa tänka på de under "jullovet" haha.
Va drog sen iväg på Hälsocentralen för att höra om tbc test, fick då veta att mina nya jobbarskor hade kommit! Yeeeey, barn på julafton eller? Mmmhm! :) Hämtade dom, tog det sen lugnt resten av dagen, kvällen osv.

Tisdag: Jobb as usual. Åkte även med kusin till hammarn, myste på brödbiten! :)

Onsdag: Klev upp svintidigt, åkte till stan, lassa, röntga knät.. Fick ingen reda alls som vanlgit. Får se vad doktorn säger sen.. Suck. Men de positiva är iaf att jag och Lillan har julhandlat klart! :) De känns bra, drog sen hem och klippte mig! :)

Torsdag: Idag, jobbat, först till ett på ettan och sen till fem på hemtjänsten, träffade på en ny gubbe, hur många finns det inte? ;)

Fredag: Imorgon, jobba till ett. Och sen blir det luciarevy! :) Traditioner är till föra tt följas! :)

rdag och söndag: Ledig!! Baka tunnbröd kanske? Annars blir de väl nått annat skoj :)

De är min vecka gott folk, just jaa en massa lussebullsätande har de ju också innehållt :P

INTERNET!

Jajjemensan, nu funkar det nya internet, satt i en halvtimme igår med kundsupport och problemet va lätt, byta fönster ;) haha. Snacka om att de är spännande ibland, men nu funkar de iaf som ni ser :) Får hoppas på att jag blir bättre på att blogga nu när internet funkar igen :)

Har idag klivit upp halv sju! Kollade så bilen startade, tagit in ved, eldat, ätit frukost, nördat dator, eldat lite mer. Ska snart duscha och kolla om jag hittar nått gott att äta här hemma innan det är dags att åka ner på byn, Ica först för att inhandla nån middag till idag och sen jobba :)

Men snacka om att en annan är liiite knäpp, igår va de 26minus på Norrbro och jag svettades ;) Någon hade inte alls tagit på sig massor av kläder för att inte frysa :P Neeeej då! ;)

Nej de nog allt för idag iaf.

Over and out!

Ojojoj..

Tiden går alldeles för fort, såg att de nästan är en månad sen jag skrev något sist.. Men de blir väl så när man har fullt upp här i livet..

Börjar som känna mig lite  slut, klev upp halv sju i måndags morse för att skjutsa farmor på rehab osv, fixade sen en massa på byn, handlade åt folk osv, tog o pluggade etik tills det var dags att åka hem med mammsen, då ringer jobbet och undrar om man kanske kan jobba på natten, visstvisst, no problemo. Sov två och en halv timme sen på kvällen, missade att Björn lastade våran gamla panna och allt! Och dom var utanför mitt fönster!! Snacka om att vara helt död! ;) Drog sen iväg och jobbade, slutade sju men skulle ta mammas bil hem så man vart kvar till nästan halv åtta, höll på att få något frispel på nya vaktmästarn, fräste åt stackarn och bad honom försvinna in på trean haha. Men alltså vad ska den människan göra? Nejjj han gjorde inte ditt och inte datt, faan åk hem då och kom aldrig tillbaka igen! Jälva skit kommun som drar in på bästaste vaktmästarn som faan gjorde allt, även de som inte ingick i hans arbete. Medans den här inte ska göra nått annat än o fixa persienner typ. Suck!
 När jag kom hem höll jag inte på att fick upp dörren, sen ville det inte brinna i pannan och sist men inte minst hade kattjäveln pissat på mitt rum! Så de va bara att städa och tvätta till halv nio på morgonen! Sov sen fyra timmar, vaknade av mig själv? Öh, jaa man är konstig, klev upp, stökade, ringde till sadelmakarn från Wången och hon kommer i början av Januari!! :) =) Bättre sent än aldrig, hon hade två sadlar hon skulle ta med sig och sen skulle hon sälja min, jag bryr mig inte om att dom tar en viss procent av försäljningen, bara jag blir av med den! Sen så va de bara att åka iväg och jobba igen ;) De kom ingen till Linda vid ett så straxt efter två va jag där, hann hämta ut mitt nya internet, Net1 blir de nu, hoppas att de funkar, orkade INTE testa igår haha.
Men iaf så jobbade jag till nio, pappa hämtade mig, tog in hästarna, fastnade framför tvn, duschade och kröp ner i sängen och var så trött att jag mådde illa.. :S Men tog mig upp straxt innan sju imorse igen.. Yeeeey, men nio minus är ju härligt de :) Nu lär de väl bli snö istället ;) haha.

Men iaf, ledig idag, sitter på bibblan, vilket Loulou inte vet än haha :P Ska plugga etik med Karolin, sen blire hammarn för inköp av hundmat och en helkväll framför tvn ;) Ledighet är de bästa man vet ;) Börjar en lång helg med jobb med en delad tur imorgon så! Yeeeey!

En annan lite kul grej är ju att Ingrid hade sagt till farmor att jag skulle komma och jobba natten i måndags kväll och farmor sten vägrade att gå och lägga sig tills jag kom haha. Så när jag kom upp på trean flyger farmor upp ur stolen och utbrister "äntligen kommer du!" öööh, jaaa, står jag där som ett fån och fattar ingenting, Carina kommer smygande och säger att hon vägrade att gå och lägga sig men hon gick snällt in på rummet och tog på sig nattlinnet och kröp ner i sängen, så jag stoppade om tant och sa godnatt, dom är bra söt ibland ändå. Och de går bättre än vad jag trodde de skulle gå att jobba och ha farmor där, fine jag har dom på hemtjänsten osv. Men ändå, hon är på "min" avdelningen, eller jaa egentligen är hon på sin och jag är på hennes ;) Hon har jobbat där när de va 2a och 2b och inte som nu 2an och 3an.

Lite fakta om jobbet också ;)

Ska försöka mig på att vara ute och leka med kameran lite mer nu när det inte är svinkallt ute längre :)

Nej de va nog allt för den här gången, får väl skriva när jag har testat mitt nya internet! :)

Over and out!

RSS 2.0