Wiho!

Crusing ikväll :D
Sollefteå :) Syns där :) Ska komma ihåg kameran också :)

Nappi pics.

Satt här och spanade in lite bilder och hittade igen bilderna på Napping när han vart tvättad, eller jaa efteråt! :)


Jaa som ni ser så fort han kom ut i hagen igen rullade han sig ;) Men de va väntat! :)

Long time no seen.

Har haft lite mkt att göra, eller kasnke för lite och göra? Jobbar lite nu och då, har tagit kort men har inte lagt in dom i datorn än så därför har de inte kommit några nya.

Jag o Lillan duschade Napping i söndags, han vart riktigt stilig, gick bara åt en halv flaska schampoo! :P Och de första han gör är o rullar sig ;) Inte oväntat alls från min sida.

Jag o rev ut golvet i köket på Västerövsjö här i veckan också, gick smidigt som faan. Vart dygnsura av svett ;) Men de får man räkna med när man är golvutslängare eller hörde jag nått om den nya firman "Riv och Slit"? ;)

Va iväg och gjorde en riktigt skojig sak härom dan :) Dock känns inte resultatet lika roligt, jag vet jag är gnällig men jag ska försöka ändra på de så resultatet blir bättre :) Jag mår bättre med mig själv efter de men jaa, nääe de behövs en omvandling ;)

Har även börjat lidit av sömninsomnings svårigheter, började för ngn vecka sen och sköterska på jobbet tycker jag ska gå till doktorn.. Me don´t like. Men va faan, där kan man få insomnings tabletter eftersom de är de jag har problem med. Jag har inga problem att sova när jag väl har lyckats somna. Men allt de där resulterar ju i att jag är trött om dagarna.. Och vill sova längre eftersom jag inte kan somna på kvällen.. Men jag ska se i ngn vecka till, funkar inte jag som jag ska inom typ två veckor går jag faktiskt till doktorn! 

Nej de va nog allt för ikväll/inatt!

Godnatt gott folk.

Bäää!

Här kommer ett litet smak prov på bilderna som togs i fårhuset nu på vårkanten :)
Fia satt och försökte förklara för mig hur de funkar med photoshop och de här har jag lekt till, mitt första, lite konstiga men helt egna kollage.


Åter igen..

Har de tagit ett bra tag innan jag skriver igen, jag vet itne de verkar som alla har fått bloggtorka? Är de så?

Firade sista april med vännerna, åt gott, drack gott, surrade i massor :) De måste göras om igen :)

Igår va jag o Micka iväg och flyttade hästarna och gick in i fårhuset för att kolla till mina små vänner, hittade ett dött lamm.. :,( Så jääävla trist! Och två stycken som inte kommer klara sig.. Jääävla korn.. Blir för högt ph värde eller nått i magen så dom kvävs/sprängs ihjäl.. Så otroligt trist.. :( Min skyddsling har dött på de viset, letade honom igår, hittade hans syskon men inte honom! Men han va redan borta..

Har idag varit extra på trean :D Fått fika en massa goda kakor och ätit tårta! De va ngt positivt iaf :)

Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva så hejsvejs!

RSS 2.0