Senaste tiden.

Har väl inte innehållt så mkt mer än jobb, jobb och åter jobb. Jo skola också.
Har varit på skolan idag, känns som att det faktiskt går bra.

Igår och idag sitter jag vak.. Så medans "patienten" sover sitter jag här, har letat lite mer info till mina skolarbeten osv. Igår satt jag och läste ur bibeln i två timmar haha. Känns normalt när man inte själv tror på gud o jesus o allt de där. Men människan vart lugn och verkade tycka om de så då spelar de ju ingen roll vad man gör.

Nej jag har väl inte så mkt mer att tillägga, tänkte ni skulle veta att jag faktiskt lever ;)

Ajjöken!

Tänkte bara berätta en sak.

Att fröken Norberg nu äger en rockard! Ska bara slänga på lite mer färg och smörja och sen är de bara att dra ut! :) Köpte även selen så jag hoppas den passar, annars säljer jag väl den. Vi får se. Den borde passa, lite uppsmörjning av den och sen är vi klara för första provturen :)
Drog upp till Ramvik igår tillsammans med Lillan och köpte grejerna, världens trevligaste tjej ägde grejerna :) Kunde inte bli bättre.
Vagnen är byggd på en saabaxel för övrigt, alltså en sån vagn jag ville ha ;) Tack Tina för ditt tips! :) Så nu är de bara en ny sadel kvar att köpa :) Och ett nytt träns faktiskt, jag tycker inte om hans riktigt men de är skit samma egentligen. De är inte nått prio ett faktiskt ;)

Nej de va allt för nu, ska dra iväg o jobba på hemtjänsten sen i eftermiddag, jag och Börje är de som är i farten ;)

Tack och adjö!

Åter en tid sen..

Jag vet jag är faan segast på att skriva i den här stackars bloggen.. Kan ju också va för att jag inte har nått internet hemma som fungerar utan åker till Fia och nördar med henne för att kunna kolla mejlen och betala räkningarna ;)

Är nu hemma hos henne igen, sitter och lägger upp annons på blocket angående gamla köket, panna osv. Har även skrivit mitt första arbete i hälsogrejset. Får se vad dom tycker om det. Vet ju itne riktigt vad man ska skriva i det utan de får bli som de blir. Får ju tillbaka de annars om dom inte tycker om de ;)

Annonsen gick ju inte så bra att lägga in meeeen de gör man en annan dag :P
Imorgon kanske? :P

Annars rullar väl livet på, jobbar, stökar, myser med Napping, fyllechaffis var man i helgen också. Drog till Borgvattnet på Älgtjoa! :) Ganska trevligt, dansade en hel del och hade riktigt roligt :)

Nej de va allt för nu, hejsvejs!

RSS 2.0