Så länge man har barnasinnet kvar är man inte för gammal för nått!

Här kommer bilderna från söndagen :)



En vacker söndag :)



Lillan på madrassen.

















En helt vanlig söndag på Väster-Övsjö ;)


Sorry..

Va som ett tag sen sist, har varit mkt att fundera över. Mkt att göra. Jaa.

Men iaf idag har jag varit på skolan, haft MÄNK = människan socialt och kulturellt. Va en trevlig dag dock lärde jag mig ingenting.. faktiskt...
Sen vart de ner på HC, fick papper utskrivna om att man måste ta vaccin på måndag :S Yaaayyykkksss... Scared.. Jaja de ordnar sig nog.
Sen Ica, Apoteket och så klart Taiwongtjongtinghong, jaa vad ni Thai affärn nu heter. Inköp av vårrullar :D Ätit några till middag också :P hehe. Finns fler i frysen, de är nog de bästa av allt :) Ska köpa fler nästa vecka hehe.
Annars har de varit en lugn dag, åkte på jobbet så syster Maritha fick titta på mitt finger.. Renlighet! Lånade plasthandske att ha i vanliga handsken nere på Norrbro ikväll, tack o bock B&M :)
Hälsade på L medans jag vänta på att morsan skulle sluta, alltid skönt att bara titta på hon Judy eller vad hon nu heter haha. Hon är iaf frän :D
Sen hem, ta in ved, fick ju såklart in skräp i såret! Suck! Tvätta försiktigt, ajjajjajj säger jag bara.. tvål och vatten, auch.. jaja de läker nog ihop snart. Får åka tillbaka till maritha om de blir styggt, så slipper man gå till doktorn moahaha. man måste ju utnyttja sina resurser eller hur?
Annars så har hästarna kommit in, Napping mindre glad men vad gör man inte för den lilla fisen?
Har även varit ner på byn, träffat P som inte kan nått om TimePool :P Men nu kan hon allt :D allt som är värt att kunna iaf.

Imorgon blir de nog Dockmyr, mysdag och lite plugg kanske? Förhoppningsvis blir vädret ok så vi kan ut och promenera :D de är min plan iaf :P

Tänkte lägga upp bilder från min och Lillans dag i söndags, även lite bilder från modell från en dag men internet är segare än segt så jag tror jag sparar de ngn dag. Så de kommer nog att komma inlägg inom en snar framtid, I promise u! :)


Är för den delen en mönsterelev ;) Den ni, de trodde ni inte om mig, Kjerstin tycker jag är jobbig som alltid ligger så långt fram för hon hinner inte gå igenom sakerna som jag börjar på haha.

Over and out!

Bloggtorka?

Jaa eller för mkt annat att tänka på och att göra.. De är väl de som är den egentliga sanningen.

Sen jag kom hem från semestern har jag hunnit varit iväg på modell för en dag, otroligt roligt faktiskt, hade världens bästa fotograf :D

Annars har väl livet rullat på som vanligt, eller jaa ganska vanligt. Skola har det varit, börjat en ny kurs, social omsorg, börjar med en fjärde om några veckor också.. Mkt nu att göra alltså. Men man ligger ju bra till som vanligt i planeringen.
Jobbar, är med i nå vikt grejs. Öh, jaa. Just nu står de still vad de heter, är mest med för att se om de blir nån skillnad. Har iaf gått ner på två veckor, ökat i muskelmassa, ökat i vattenprocent jaa sen minns jag inte så mkt mer ;)
Har börjat tok äta, va en paus över helgen men är igång igen.. :S äter och äter och äter. Blir hungrig igen efter två timmar? Har det med att kroppen börjar må bra och går ner i vikt eller är det nått som spökar? Vill inte ens tänka på de, blir lika frustrerad varje gång jag blir hungrig, är som sugen nu redan, är kanske två och en halv timme sen jag åt sist. haha. Funderar på en kopp hallon the, som även är nyttigt och bra för kroppen ;) och kanske en sån där mellanmåls bar? mhm, låter smaskens i mina öron iaf ;) Herbalife heter de ju, äter bara mellanmålen dom har ;) Allt pulver smakar snusk och har jag inte orkat bry mig i min vikt de senaste året så hårt då tar man inte så hårt på de nu heller. Men jag går ju ner och de är de viktiga, kanske doktorerna slutar gnäller! om du vore en deci längre, då hade de funka. Joo tack men jag är så här jävla kort, puckon!

Här även umgåtts med kusin o Mio :D De är dom dagarna som jag kommer minnas från den här perioden tror jag. Resten glömmer vi ;)

Nejj, en mugg med the och nått att äta och sen en dusch för att senare krypa ner i sängen och läsa alla häften jag har fått från skolan kanske? Mhm, kan va bra.

- Plugg imorgon, göra klart gruppuppgiften och sen kanske påbörja ngt mer arbete kanske? Ett klart idag iaf :)

Tack o adjö!


Semester veckan

Jag ska väl försöka berätta vad vi har gjort under veckan med både ord och bild ;)

Klicka på bilderna för att se dom större ;)

Måndag:
Vi klev upp tidigt på morgonen, åkte straxt innan sju, lämnade papper på jobbet och drog vidare.
Första stoppet vart i Sundsvall för att köpa frukost och Latte! Tinas fel att jag har fått dille på den ;) höhö.
Andra stoppet vart i Tönnebro där vi tankade och åkte sen vidare neröver.




Första bilden är på lastbilen som vi fick köra om två gånger! Seeeeeeeeg jävla deg.
Andra bilden är på Ellen när hon gasar ute på E4an.
Tredje bilden är på båten vi åkte, alltså när den kom in.
Fjärde bilden är på allt vi handlade på båten TILL Åland ;)
Femte och sista är på biljetten vi fick gå om och om igen på och handla ;)

Annars så va de lugnt, vi kom fram i tid, de va mörkt när vi kom fram på Åland och Göran hade gjort i ordning mat när vi kom fram :D Pasta och köttfärssås. Görans köttfärssås ;) Lotta kom hem lite senare, hon hade möte på jobbet. Så sen satt vi mest och surrade framför tvn, Göran visade mig sjökort på Åland för att jag skulle få en bättre förståelse för ön ;) Stackars bonnläpp fattar nada tänkte han nog ;)

Tisdag:
Tog en rejäl sovmorgon, dessutom har dom ju en timme plus, finsk tid alltså.
Under dagen tog vi de bara lugnt, löste korsord, läste böcker, broderade osv.
Lotta slutade tidigt denna dag och tog med oss på stan, gick i affärer och shoppade smycken, tittade på barnkläder och köpte en kofta gjorde jag, på rea! :D
På kvällen tog Lotta med oss till Ellens kusin Anders som då i sin tur tog med oss till deras badhus där vi testade på fridykning.


I fridykning har man bara snorkel eller simglasögon och om man har simglasögon har man även en grej för näsan, kommer inte ihåg vad de heter. Sen har man simfötter, ändra korta eller långa eller en "sjöjungfrusimfot" ganska häftigt att titta på och ganska roligt att göra :) sen har man en tyngd runt halsen, känns som ett hundhalsband typ som gör att man inte flyter upp. Vi tjejer/kvinnor har dock problem med rumpan, den vill gärna upp till ytan haha. Men de va skoj, avslutade det hela med att sitta och surra i ångbastun :)


Här är för övrigt Lotta&Görans katt Figgaro, eller Figge, Figgen som han även kallas. Han har fyra vita tassar med svarta tampdynor! Tok häftigt :)


Mys framför brasan :D


Hittade för övrigt denna otroligt goda cider fast med päronsmak! Finns inte i Sverige vad jag har sett, äpple är den enda. Den finns för övrigt på burk med tranbärssmak på Åland också tooook god :D

Onsdag:
Gick i samma tecken som gårdagen, tog en lugn morgon.


Frukostdryck :) otroligt god, inget tillsatt socker och färgen ändras beroende på vilken årstid det är, vilka äpplen som används osv.

Tog en promenad till stugan Ellen och hennes kusiner äger, hittade inte nyckeln så vi gick hem igen ;)




Perfekt hemma tills Lotta kom hem från jobbet och då drog vi iväg på stan igen, handlade mat, kollade runt lite mer på olika affärer. Handlade sen med oss pizza från Lotta och Görans stammisställe ;) De va nice, han bagarn va riktigt rolig. Och otroligt snäll, "flickor, ta med er bröd hem, gå och ta nu". Sen vart de hemma mys resterande av kvällen.

Torsdag:
Tog oss upp ganska tidigt, åt frukost med Lotta, drog iväg på stan, handlade en tunika och kollade runt. Tog oss iväg på affärn och handlade grejer till efterrätten vi skulle göra ;)
Drog sen hem, gjorde efterrätt, pannacotta ;) och sen tog vi en sväng till stugan igen nu när vi visste vart nyckeln var ;) sen latade vi oss bra länge innan det vart dags att göra iordning middagen. Lövbiff och pommes :D mums.
Anders kom med sin familj och sen kom Johan insläntrandes. Vart en trevlig middag med en massa surr.
På kvällen tog jag och Ellen oss ett bad i husets jacuzzi :D *mys* innan de vart dags att sova.




Fredag:
Tog oss upp på morgonen, packade in i bilen, åt frukost, slöade, kollade runt så vi hade packat allt och drog sen iväg till båten.
Tog båten hem, färden hem gick riktigt bra, bara en trafikolycka efter E4:an, som såg ut att ha gått bra.
Va hemma straxt efter nio på kvällen, trötta och ont i kroppen ;) Lastade ur allt jag hade handlat, vi hade bara 112 liter med öl med oss hem ;) hehe.

Så på det hela så var det en bra resa :)

RSS 2.0