Glöggmys!

Jajjamen när katten är borta dansar råttorna på bordet ;)
Så även ikväll :P
Micke är på Allmänlydnad med farbror Dalton och jag stannade hemma och gjorde sista skolarbetet, puuuh! Inne innan fredag till o med :) Bara därför skulle jag unna mig att se på Bonde söker fru på webben men de visade sig att de inte va något avsnitt i onsdags utan nån jävla FOTBOLL! Idioter... Jaja fler program att se fram emot men ändå.
När jag dessutom hade fixat en mugg med glögg med massor av mandlar i och fleeeera pepparkakor med Kavlies kläm Brieost! Mums ;) Allt för att unna sig lite extra ibland ;)

Annars då? Joo andra dagen avklarad på Barnavdelningen, ett speciellt jobb måste jag säga.. Jag känner att jag inte räcker till när barnen gråter av smärta... Annars är de intressant faktiskt :)

Nej nu tror jag att duschen vore en smart idé :) Kanske hinner värma upp sängen också innan Micke kryper ner med sina kalla fötter dessutom om ja har tur!

På återläsning!

En helg i Jämtland

Innebär att man åker på VästerÖvsjös julmarknad, hälsar på farmor&farfar, köper gardiner, får underbara juldukar, köper julklappar, färgar håret två gånger :P och umgås med resten av sina nära och kära :)
Jo vi fick även med oss en hel del älgkött :D Frysen är bra mkt fullare nu ;)

Annars vet jag itne riktigt vad jag ska säga, att jag har varit till tandhygienisten idag, aldrig trevligt om jag själv får säga de.. Jag har alltid ont i munnen efteråt så..

Idag börjar för övrigt min praktik på Barnavdelningen, ska bli spännande att se vad de gör där :) Kommer dock sakna den underbara personalen på BB/förlossningen.

Nej en promenad, dusch o lite fika kanske innan de är dags att dra vidare kanske?

På återläsning!

Sorry...

Men tiden räcker som inte till till allt som jag vill...
De har varit fullt upp med praktiken, en otrolig praktik! Att få se liv komma till världen är något av de häftigaste som finns!

Sen har jag dessutom jobbat i helgen i Gideå.

Och just jaa, va på bio i fredags med Micke, Richard och Marcus, såg senaste Bondfilmen, Skyfall, måste säga att jag tyckte om den! Den va verkligen över förväntan! :D Lätt värd att se!

Igår var jag iväg och red, stretchade ut musklerna och lederna ordentligt och arbetade mkt muskler, hittade även rätt ibland och känslan är ju underbar! :D

Idag har de inte gjorts så mkt, tagit en sovmorgon, duschat läääääääänge :) bakat en kaka och tittar nu på reprisen från förra veckans bonde söker fru!
Ska sen iväg o köpa hårfärg så mamma kan få färga om mitt hår i helgen :) Och sen blir de till att ha praktik ikväll :)

Och nu vet jag inte riktigt vad jag har att säga mer. Att jag kanske måste ta ut pengar om man ska på julmarknad i helgen? De kan va en bra idé ;)
Och att jag lever i en väldig upp och ner värld.
Ena dagen ser jag döden andra dagen ser jag ett nytt liv komma, men de är underbart, jag är glad att jag har fått chansen att dela upplevelser och händelser med människor och jag är glad att jag har gjort de val jag har gjort.

På återläsning!

Oj...

Vad tiden går fort... Hinner inte med allt, tex bloggen blir efter när de händer för mkt grejer..
 
Livet rullar på iaf, jag har min första praktik vecka på BB, en otrolig vecka måste jag säga. :)
Att få vara med om de häftigaste som finns är ju inte något man antar kommer att hända en men en förlossning har jag varit med om :)
 
Måste säga att de är intressant att se hur stor skillnad det är på smärttåligheten hos kvinnor i Sverige, hur en del bara klarar sig själv och andra inte. 
 
Dock vet jag inte om de är så nyttigt att se allt detta innan man själv ens har skaffat barn, igår kände jag att nääe jag adopterar nog hellre än går igenom den där smärtan medans i måndags då tyckte jag att de inte verkade så hemskt. De är ju så otroligt individuellt, tänk om de fanns något facit man kunde titta på så man visste hur de komemr att bli. Ingen berättar ju om smärtan som kvinnorna upplever, jag antar att barnmorskan inte pratar så mkt om de utan mer om vilka smärtlindringar som finns. 
 
Men de ska bli skönt att komma dit idag och få se två nya knyten :D 
 
Annars då? Joo jag har lagt av med dukan dieten, idiotisk att köra en diet när man går ner mer genom att bara vara sig själv.. Är sjukt skönt att kunna äta igen :) 
Kokade och åt gulaschsoppa igår :D *Underbart!* 
 
Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva längre, måste nog börja packa ihop mig och äta lite innan de är dags att åka in mot staden.
 
På återläsning!

RSS 2.0