Sola skin! :)

Jajjemen och en annan har klarat av ännu en natt på Tallis!
Jag kommer nog aldrig komma ikapp emd mitt bloggande över vad som har hänt den senaste tiden..
Mitt internet är inte de bästa när de gäller bilder och för tillfället försöker jag lägga över alla bilderna från kameran till mitt bild minne... De tar tid! Men är framme i slutet av Juni nu iaf... Sakta men säkert går de.

Annars är väl planen för idag:
Åka på Hammarn, tanka, ta ut pengar, gå på apotek röda näsan, äta middag med vännerna på Kaffestugan och sen dra på bilbingon :) En vanlig mys torsdag ;) Vad gör vi när de är slut på bilbingon tro?

Jaja den dagen den sorgen.

Senaste tiden har väl detta hänt:
En massa jobb,
60års kalas på Vallsjön, oförglömligt och underbart :) Kul att träffa alla igen, insåg hur mkt jag har saknat Lotta&Göran från Åland.. Och de kanske blir en helg tripp över till dom i augusti :) Vem vet? ;)

Med en timme kvar innan de bär av säger jag väl tack för att ni forsätter att kolla in min tråkiga blogg och att jag ska försöka bättre mig meeen de är ju sommar ;) Jag har nästan aldrig tid att sitta vid datorn då, en massa annat som måste göras och när de väl är dåligt väder såsom regn då åskar det så då kan man ju inte ha igång nått..

Nej men på återläsning!

Juli...

Jaa sommaren är på full gång, en månad av den enligt mig har redan gått. Blogginläggen har allt annat än varit många. Har lite som tynger mig, lite dåligt med tid, ett dåligt internet så alla bilder jag vill lägga upp kommer inte upp och då blir jag sur och struntar i allt.

Tänkte bara göra ett inlägg så ni vet att jag lever iaf ;) Ska iväg och jobba tredje natten av fyra nu och sen blir de lite ledigt över helgen :D *mys* lite 60-års kalas, teater och bingo kommer att stå på schemat under ledigheten :D

På återläsning!

RSS 2.0