Två veckor utan bloggande...

Ja vad ska man säga om de då? Joo att de har varit fullt upp, jobbat, stökat, pluggat, packat, jaa allt de där.



Har som inte haft tid eller något internet som har funkat som de ska så bilderna är liiiite sena in men de får ni ta. Här är en underbar morgon innan snön kom :)




Här är en ännu äldre bild sen jag och Micke va ute och lekte med kamerorna där hemma.

Annars så har snön fallit, på första advent! :)

Jag och Lillan har hunnit med att julhandla, har bara lite små saker kvar och de vet jag ändå vad det ska va så de är lugna gatan :) Känns skönt att va klar med julklapparna en månad tidigt iaf, känns som att det är en grej som lättar från axlarna.

Annars har jag hunnit med att varit till Övik en helg, beställt soffa! Och de är klar samma vecka jag går ut skolan! CHECK!

Ljusparty i Vallsjön har också hunnits med :)

Och igår var man på två julmarknader, den på skolan på VästerÖvsjö först, den va dessutom bäst. Sen vart de Hammarn och jaa pizzan va väl bra ;) Tog inte den där julpizzan som Lillan tyckte att jag skulle göra ;)

Nej nu tror jag fröken Walter har dushat klart så vi kan dra ut på byn ;)

På återläsning!

tiden rusar iväg..

Jaa men de är väl som vanligt i min lilla värld?

Micke kom hit i fredags :) Tog de ganska lugnt vi var båda trötta jag efter en dag med plugg och annat och han efter sin arbetsdag.

Igår lördag var vi till Östersund! Hittade skrivbord, lampor, kaffepanna och lite annat smått och gott till vårat gemensamma hem :D
Bara en soffa och lite andra saker och sen så är de klart! En garderob och nån byrå och de är perfekt tills vi känner för att handla mer grejer. ;)

Sen så vart de 50-års kalas, mycket trevligt, trevligt sällskap och god mat! :)

Idag söndag har vi varit ner på byn, tittat på film, tagit in ved och bara varit, funderat och packat in allt i Mickes bil. Det vart fullt ;)

Har skickat iväg cv:et på två jobb, man kan ju alltid söka.

Undrar om man ska ta ett bad eller om man tar en dusch imorgon bitti.. Fasiken, äsch jag vet inte.
Sängen väntar iaf.

Tack och godnatt!

Åter igen har tankeverksamheten stannat av.

Jaa eller nått sånt iaf. Har funderat på att blogga, men kände inte för det i helgen. Hade så mkt annat i skallen då.

Sundsvall i lördags gjorde att de vart ännu snurrigare uppe i skallen. Tittat på garderober och byråer. Kommit på en ny lösning till huset så att man inte stänger in värmen med alla möbler.
Tittade på badrumsskåp och känner mig inte nå smartare efter de.. De finns massor, dom på ikea som vi har tittat på utgår snart och jag vill hitta dom perfekta, om de nu finns några perfekta badrumsskåp, mig det betvivlar. NÅGON är kanske för gnällig eller? jaa jag om ni har missat de, de ska va mkt skåp för pengarna. Djupa helst med bra hyllor, är ju enda stället man kan ha nå prylar på i badrummena så vad göra? Borde köpa såna med lampor i dessutom behöver man inte jävlas med belysning heller. Hatar att titta på badrumsbelysning, de är allt annat än snygga lampor enligt mig. Jaa ni ser ju gnäll kärrningen va igång och dom som såg någorlunda ut va ju såklart svindyra! Suck.
Annars var de en trevlig dag med godmat och tack o lov körde M hem. Jag va tok trött haha.

På söndagen så stökade vi på här hemma, gick igenom lite gardiner, funderade. La ner en kabel, jag skrev lite på ett arbete medans pappa o M skruvade med min bil :D Ibland är mina grabbar bäst! :)

Måndag då drog man in till stora staden, till lägenheten med grejerna, ner på Törners, kaffe och inköp av tårtor. Sen iväg på MICA för ett besök med klasserna för att se vad dom gör där. Roligt att titta på upplevelserummena, gott fika men jaa jag har svårt att sitta still och lyssna. Bara att inse.
Sen vart de upp på praktiken en sväng, skrev handledar papprena och bjöd på tårta. De va sista dan jag kunde va med Bitte min handledare eftersom hon sen skulle iväg på kurs i Umeå.
Senså hämtade K mig, vi drog på Maxi o shoppade. Efter de drog jag igång lite matlagning, Tortellini! Mums!
Efter de vart de film och tv för hela slanten.

Tisdag/igår hade jag praktik med Kattis först, en lättsam dag med lättsamma människor. Tog hejdå av min favorit tant som för övrigt har adopterat mig <3 Sötnos! :) Skulle lätt ha tok lipat själv men försökte göra mitt bästa i att trösta henne.
Tog farväl av mitt team där borta, mina vårdtagare och drog ner på stan för en undersökning på lassa. De gick bra enligt mig iaf, hade bävat för den innan så men de va en baggis. Att ha magkatarr är mkt värre än de där! Fick gå därifrån vilket måste betyda att de inte va nån fara. Kommer väl nå papper hem hoppas den här veckan så hela klumpen släpper.
Sen vart de att kika i affärer, tittade på dukar, gardiner, lampor och såna där mattor man har under granen, funderar på att brodera en själv men har som inte hittat nån jag tycker om innan. Men nu kanske de finns en som passar fröken. Ska fundera en stund på de ;)
Drog sen till lägenheten, tog mitt pick o pack, åkte på volvo o handlade lite saker till bilen. Tankade och köpte med mig pizza hem till mor o mig :D
Vart en massa kortspel, tittande på Ellos på gardiner, har hittat till två rum! Check! och billigt dessutom! :D
Sen så tvn innan de va dags att sova.

Idag onsdag ska jag nog ner på byn för en titt på Flatmos, sen på Hammarn för ombesiktning av pärlan och vidare till moster för att få massage, vilket kommer att va välbehövligt! Och ikväll är de Bonde söker fru och Greys, ska kika vidare på lite lampor på nätet men annars så är de inte så mkt mer planerat.

Jag vet jag är en planerare vilket jag dessutom trivs med! Jag tycker om spontana saker också de är inte så men planering är min grej.

Men jag kanske ska svara på kommentarerna btw. Kul att de kommenteras, blir roligare att blogga om man får respons på de man skriver. :)

Emil: Nejjnejj, dom kör en massa olika saker ;)

Becca: jaa fast de tar sig! :D Och snart är de dags för er att besöka oss ;)

Sofia: Jag vet att de heter så men lättare att dra ihop alla orden till ordbajs istället ;)


Nu tror jag bannemig att tvättmaskinen är klar! På återläsning!

Pre - pro operativt...

Jaa jag pluggar inte alls... Har gett upp den uppgiften just nu, tar den en annan dag. Varför göra dom svåra när man kan göra dom lätta först? ;)

Känns dock inte som att de blir nå mindre med uppgifter... Gjorde en igår och en idag. De tar tid dessutom, få allt att låta som att jag har skrivit, reflerktera över de hela själv för att få bättre betyg osv. Suck.

Okej de kan ju också vara för att tankarna flyger till en annan plats, ett annat liv. Fast paniken kommer, tredje november, 16december är sista skoldagen.. Julbord med åkeriet den 18:onde. Julhelgen och sen då? Jo jag flyttar.

Framtiden är oviss just nu, drömmer om ett dröm hem, de tar tid men de ska det bli i slutändan. Får hoppas man hittar ett jobb man trivs med och spela roll om man får va timvikarie från början, har chansen att hoppa in och köra lastbil emellanåt också för att dryga ut kassan. Är otroligt glad över min sparmani mina sparpengar kommer att bli nödvändiga framöver.

Börjar kännas tungt att gå och ha praktik, jag tycker de är tok trevligt att va där, jag trivs hur bra som helst med mina arbetskamrater och mina vårdtagare men känns som att man har slutat lära sig nu, att de är mättat. Dock blir de ett besök hos logopeden idag och de känns bra :) Något som avbryter de hela. Och vi ska vara på den gröna sidan idag så de blir skönt att lägga några andra patienter eftersom jag inte kan deras rutiner och de är lite skönt faktiskt. Vårdtagarna på rött kan man ju utantill nu, jag kan ju ta upp dom, ta dom på toan och lägga dom helt själv nu jaa alla förutom dom man måste va två på.

Nej de här inlägget vart nog långt. Kanske dags att fortsätta? Eller ta en paus, diska undan allt, plocka ihop allt som ska med hem imorgon, tänkte ta bilen upp på praktiken idag eftersom vi har kväll och jag inte får gå genom parken i mörkret för mina arbetskamrater ;) Och så tänkte jag bara sova när ja kommer hem. Packa in allt i bilen imorgon bitti och dra upp på praktiken och sen åka direkt hem. Låter som en skön plan! :)

Inga skolböcker följer med, blir så mkt annat som ska göras. Meka bil, Ikeabesök osv. Får inte glömma önskelistan!! ;)

På återläsning!

Vojne Vojne

Jaa de kan man lätt säga när man har suttit flera timmar med att titta först på skrivbord, lampor, vitrinskåp och sen går man in på Ikea för att planera att titta på lite grejer till helgen!
Fasiken, bli miljonär? Oyeeees!

Men badrumsgrejer är de senaste! Har hittat ett tema till toaletten nere och ett tema för badrummet uppe! Måtte detta fungera! :D


På återläsning!

Helgen rullade iväg...

På tok för jävla snabbt som alltid...

Fredagen vart de då lunch i Husum tillsammans med en massa folk från åkeriet Micke jobbar på.
Sedan drog jag iväg på healing :) Spännande, intressant att se vad som händer i kroppen. då och efteråt. Minnen som kom upp, okontollerat totalt okontrollerat. Försökte tränga bort en del, lyckades efter ett tag men tog längre tid än vanligt sen en hel del andra känslor dök upp under helgen.
Sen så när Micke slutade drog vi iväg och tittade på huset :D Lööövly, lite eller jaa en stor summa pengar vunna på lotto vore perfa nu ;)
Vart att köpa med middag hem, mysa ner sig i soffan och tidig kväll.

Lördag, tidig morgon som vanligt när man umgås med Micke ;) Drog in till Övik och spanade in soffor hela förmiddagen, hittade en ska se om vi får ett bra kostnadsförslag på den :)
Sen hem, käkade sen lunch/tidig middag. Tog en promenad, spanade in P.S I love you. vart en ganska tidig kväll till, tant Bettan är gammal och tycker om att sova =)

Söndagen vart en mätardag i huset sen drog vi och hämtade upp Pelle och sen for vi vidare till Sofia och Patrik! Middag, Puzzelbyggande, efterrätt, en massa surr, en massa kaffe en vanlig eftermiddag/kväll med folket :)

Måndag klev vi upp tidigt, tjugo i fem tror jag väckarn ringde. Packade ihop mina grejer, käkade frukost ilag, Micke åkte på jobbet och jag åkte hemmåt. Första stoppet i Sollefteå, tvätta ruta och inköp av kaffe och kaka för att bli lite pigg igen ;) Sen vart de hela vägen till Östersund, va lagomt mör i kroppen efter fyra timmar i bilen. men de vart att laga till lite matlådor och dra iväg på praktik iaf.

Tisdag, idag alltså så har jag haft praktik, tagit en jäääävla promenad på praktiken ;) Känns i kroppen nu haha.
Annars så kom min lärare Ylwa förbi :D de va trevligt hon fick träffa en gammal elev osv så de va skoj :)
Har sen ätit middag med Karro nere på stan :) Sen plugg, vi kom en bit iaf. Har nu duschat och tittar på House.

Imorgon praktik igen. Får se vad som händer mer. Är ensam i lägenheten så.

På återläsning! Ni är dåliga på att kommentera btw ;)

RSS 2.0