En helt vanlig torsdag.

Jajjemen de är precis vad det är, vaknade av väckarna åtta imorse, fick efter mkt om och men av fanskapet somnade så klart om! Men vaknade nio igen som tur va, tog en hårdbrömacka, klädde på mig lite varma kläder och drog ut på morgonpromenad :) Så otroligt skönt att börja dagen på de viset, sen hem, in i duschen, sätta igång en tvättmaskin, käka rejäl frulle och nu sitter man här.. Tänkte lägga upp dom sista bilderna från modell för en dag nr 2 men internet vill inte ladda upp bilder idag. Sitter dessutom med skolböcker runt omkring mig.. Köksbordet ser ut som hej kom och hjälp mig, papper och böcker överallt.. Gjorde klart Medicinsgrundkurs igår så jag försöker avverka lite mer nu.. Har redan kört fast på första uppgiften av tre i social omsorg..
Funderar för övrigt på hur jag ska kunna läsa alla kurser jag vill läsa nästa termin.. Man ska läsa 400 poäng och jag vill läsa 750.. de kommer aldrig att funka, Ylwa skulle fundera på hur vi kunde lösa de. Jag kanske kan köra nå kurser i sommar? Vill ju vara så bred som möjligt eftersom alla kurser verkar spännande och de blir lättare att få jobb om man har läst en massa. Då finns det ju inget som kan sätta stopp för att inte få jobb iaf. Plus att jag har min erfarenhet på två år inom vården. Två jävla år har gått, tiden går på tok för fort... De är som S säger, de känns som att du alltid har varit här haha.
Nere på Norrbro kommer de lamm för fullt :) Är den mysigaste perioden just nu. :)

Nej jag må väl sätta mig och läsa lite om jag ska få till den där uppgiften ngn gång.. Borde fixa undan allt innan praktiken.. Dock har jag bara två veckor på mig men ändå ;)

På återläsning!

Modell för en dag nr 2

Här drog vi brudar iväg :) Helene va den som vart uppringd, Lillan, Micka och jag följde så klart med på en riktig tjejdag :)

Tänkte lägga upp bilderna person för person och sen osminkad till sminkad. Sedan kommer våra gruppbilder som vi åkte upp till Brännan och tog ;)Helene

Micka

Lillan

Jag


Ulf var mer än villig att ta lite kort på oss brudar, som ni ser är vi ganska trötta efter en lång dag i stan. ;)

Avslutar väl med bilderna jag bestämde för att behålla från Modell för en dag.
Tyvärr vill inte mitt internet va med så dom sista bilderna kommer en annan dag ;)


Hästhagemys

Jajjemen, lite bilder på hästarna, Lillan och mig sen vi myste i hästhagen :)
Modell för en dag nr 1

Jajjemen, jag har ju varit iväg två gånger dom här bilderna är ifrån första omgången med mor, syster och moster. Som ni ser tog jag och syster också syskonkort. En riktigt rolig grej, mkt skratt kan jag lova :)

Internet...

är aldrig på min sida, förut här i veckan försökte jag ladda upp bilder från min och Lillans "mys i hagen" tror ni att de gick? Inte en enda bild fick jag upp!!!! Så denna gång är de inte mitt fel iaf ;)
Ska göra ett nytt försök imorgon. :) I väntan på sotarn ;)Besvikelse är nog de rätta ordet, de är de jag känner.Helgen har innehållit jobb och åter jobb. Och så klart mys med lamm :D Inatt var jag med och såg tre lamm födas :) och B fick en chock när vi kom ut, de fattades ett lamm hos en tacka och innan vi hittade det! Den hade hittat sig en ny mamma, kan lova att hjärtat pickade på ganska fort när jag tog lammet ifrån henne och bar iväg det, hon sprang runt mig flera varv och B stod och skrattade, han lugnade mig och sa att de va nog noll risk att hon skulle springa på mig större risk om lammet hade varit på backen att hon hade rusat över de i sin vilda förtvivlan. De kändes lite tryggare ändå.

Norrbro är iaf stället på jorden om man inte vill tänka utan bara va. Tackorna och lammen bryr sig inte i tid, dom bryr sig bara i mat, vatten och kärlek!

Känslan av att ha ett bara några timmars gammalt lamm i famnen är underbar, känna den härliga doften ifrån dom, snusa in sig riktigt ordentligt bakom örat på dom, känna värmen strömma ut från dom, känna hur dom slappnar av och trycker sig hårdare intill en. De är kärlek på riktigt.

Nej dags för en dusch och krypa i säng kanske?

Ännu en tid med noll uppdateringar...

Jag vet, jag är sämst... :-S Jag har tänkt att jag ska sitta och fixa en massa inlägg med bilder från vintern, har underbara bilder från hästhagen, promenad med kusin o Mio osv. Men tiden räcker aldrig till.. Allt känns som att de handlar om jobb och sova för tillfället och ngn skoluppgift då och då. Mitt privatliv hänger på en skör tråd som de känns. Har aldrig tid att umgås med nära och kära känns det som..
Helgen som va va min första lediga helg på fem veckor! och de firades med en otroligt god middag med familjen och släkt/grannar :) och såklart öl, whiskey och grogg. Va allt annat än nykter när jag landade i sängen efter klockan tre. ;) De va länge sen man hade den känslan! :)
Söndagen firades ute i solen med skoter och fiske, fick en borre och ett napp men lika nöjd va jag för de ;) för det fanns massor av fika :D:D

Skolan rullar på på något vis, har snart gått en termin till och börjar få liite panik över alla uppgifter som börjar närma sig, jag ligger bara fem veckor innan men ändå, de känns som att de kommer bli så mkt inom en snar framtid och de känns som att jag inte hinner med med allt jobbande.. :-S

Har bestämt mig för att sluta ta på mig delade turer, dom förstör mitt liv helt och totalt! Se de går framåt med att tacka nej till jobb ;) jobbar nu som en idiot sen i måndags, ledig imorgon och jobbar hela helgen och sen rullar nästa vecka på i samma tecken..

Denna dag har iaf börjat bra, tog sovmorgon, en proteinbar och ett glas vatten vart frukost. Sen en promenad på några kilometer, sen hem igen och åt kyckling :) Den va så god att jag åt bara den inget till haha. Efter de en dusch och uppfräschning, betalat räkningar, ringt Sonja angående sadeln och Pernilla angående hovar. Ska nu plocka lite här hemma innan de blir dags att åka och jobba på hemtjänsten. Har även hunnit stoppat i mig en banan också, försöker äta åtta gånger om dagen för att mamma gör de ;) haha.

Men nu finns de inge mer tid för detta, tack o adjö! Tack för att ni fortfarande läser bloggen men ni får gärna klaga när de blir för långt emellan ;)

TBC!
Jaa så här kan man då se ut efter en vaccination.. Antagligen en allergisk reaktion, hade tok ont när jag jobbade natten mellan tisdagen och onsdagen.. igår kväll kom klådan! fick lägga om det för att inte klia sönder det i sömnen :-S Får hoppas att de läker ihop snabbt! Kan dröja upp till tolv veckor! Sjukt ju!

RSS 2.0