Nu får Simon som han vill!

Jajjemen, han tyckte de allt för längesen jag bloggade och de är de väl, jag har inte hittat sladden till telefonen så de är väl mest därför. Vill som lägga upp lite bilder som jag har tagit med den också..

Men iaf så går de bra i Husum på sjukhemmet, trivs som fisken i vattnet, var ledig i fredags och jobbade sen hela helgen. Känns otroligt bra måste jag säga! :)
Helgen gick också till att göra de sista i lägenheten.

Igår måndag så kom dom o besiktade lägenheten och vi tömde förråden på de sista skrotet. Lägenheten gick igenom utan anmärkning! CHECK!

Och skrotet är på Må.

Firade med middag nere i Övik med stenugnsbakad pizza :D *Smaskens*

Sen vart de Må och Willys. Hittade nästan alla ingredienser till ett bak jag funderar på att testa på, meeen de fattas två och dom hade de inte här i Husum på ICA heller. Får bli en stök resa ner till Övik för att se om de finns på stora ICA eller Coop.. Annars blir jag sur o grinig ;)

Annars så har jag också blivit frågad om jag vill bli medryttare på ett femårigt Islandssto. Känns skoj, måste nog hälsa på iaf och känna efter hur de känns då. Har som inte ridit på ett år eftersom de är ett år sen som älskling insjuknade rejält.. Saknaden är fortfarande enorm och funderingarna på hur de kommer att kännas att träffa nya hästar och kanske börja rida är skrämmande.. Kommer jag att våga mig upp igen?
Kommer jag att bryta ihop uppe på hästryggen?

Annars så har jag klippt o klistrat, älskar dessa recept, allt ser gott ut o jag klipper o klipper. Försöker dessutom testa på dom olika :D Därav irritationen över brödingredienserna som inte verkar finnas...
De ser supergott ut och heter väl dessutom Superbröd, tok nyttigt med alla fröer och grejer.

Har nu en tjockpannkaka med bacon i i ugnen, väntar på att Micke snart ska komma hem o göra mig sällskap.

Eldar o stökar som vanligt här i huset annars, leker med lite spel på datorn och tar någon promenad då och då.
Dock ingen idag, huvudvärken har varit hemsk, testade med att vara ute o ta in ved för jag tänkte att de va friskluft som behövdes men icke... Fick bli alvedon o en massa vatten. Sen en kopp the på de..
Inget som hjälper, kanske är mer sömn som behövs?

Jaja, nu fick du ditt inlägg Simon så nu hoppas jag att du är nöjd, dock vart de inget om Husum, vet inte om de finns ngt inressant att säga om denna ort ens så ;)

På återläsning!

Tankarna snurrar och tiden rusar iväg...

Jaa alltså efter att jag hade skrivit de där inlägget så hittade jag min älskade kalender :D

Och i fredags så ringde dom, tre dagars intro på plan 1 på Husums sjukhem CHECK!

Lördagen vart till att stöka och städa i Mickes lägenhet i Gideå, badrummet och köket klart! Och nu är de bara de sista som ska bäras ut och kastas och sen är de bara att städa av golvena som är klart för allt annat är redan avklarat! :D

Söndagen klev vi upp tidigt åkte hem till Övsjö :) Sen så drog hela familjen vidare till Kälarne där de vart till och fira Mio som fyllde ett :) Linda hade gjort en otroligt fin tårta med Pingu på, smakade smaskens, dock hade jag fikat alldeles innan vi åkte och fikade antagligen för mkt... Fick inte i mig så mkt fika :O Hur tänkte jag där liksom? Även en perfekt stor morotskaka åt jaa ;)

Sen så vart de till att åka hem, göra middag, hämta grejer, packa in grejer. Spela lite tvspel och middag, mammas Kassler i ugnen! Mums!

Efter de vart de Sönnasjön för att gratta Isac och Erik som hade fyllt år :) Glassmys där och mys med hundarna :D Tror någon vart lite förtjust i Auni dessutom ;)

Sen vart de hem, ungdomarna skulle med bussen till stan och vi andra tittade på tv innan de va dags för sängen.

I måndags klev vi upp, packade bilen med grejer, har bla. tagit med min sadel hit för att jag ska få den att må bra igen.. Den är inte snyggast just nu...

Drog sen ner på byn, lämnade av lite grejer och åkte till Karro där vi åkte med till Bräcke för skolavslutning!
Väl i Bräcke hade lärarna gjort god paj, hör jag äta paj? ;) Ngn som har blivit sjuk tro? :P
Fick en fin nalle med änglavingar och en jätte fin nalle i glas av Micke :)

Sen så va de bara att åka hem till Kasamark, ett stop i Sollefteå för lite mat och sen på Willys i Övik för att handla lite mat för veckan.

Sen har veckan snurrat på, igår hade jag intro 7-17, idag 7-17 och imorgon 13-21:30 :)
Känns riktigt bra där faktiskt :)
Och idag ringde dom från Nordmaling där jag sökte jobb i december och vill ha mig på intervju för 75%arn jag hade sökt :O
Alltså vad göra när alla vill ha en? Inte för att skryta men att va eftertraktad är en otrolig känsla faktiskt och stressande och ibland vill jag bara åka hem till min trygghet haha.

Menmen, de ordnar sig nog.

På återläsning!


I väntans tider..

Att sitta och vänta på ett telefonsamtal de är inget för mig, jag får inte för mig att göra något annat vettigt under tiden som de känns...
Har iaf försökt att ringa dit TVÅ gånger idag, första gången tryckte dom upptaget o andra svarade dom inte. Vill dom inte ha mig även fast mina betyg är tok fina (om jag får skryta) och tre års erfarenhet är inte heller de sämsta..
Jag vill verkligen hitta ett ställe jag trivs på och jag tror de här kan vara de faktiskt..

Jaja nog med de, tvättmaskinen och torktumlaren går för fulla muggar, eldar så de står härliga till och varit ut och försökt skotta snö två gånger idag... Faan de vräker ju bara ner mer! Suck. Snöblad till fyrhjulingen nästa! CHECK!
Här ska inte skottas ihjäl sig i onödan inte nej tack!

Igår bakade jag iaf bröd och gjorde Pannacotta med jordgubbar på :D Lite vettigt gör jag iaf om dagarna i väntans tider ;)

Har för övrigt tappat bort min kalender, hittar inte igen den... Har den säkert på ett super lätt ställe som jag antagligen inte har letat på ;)

Nej åter till puzzlet kanske? Vet inte varför jag försökte mig på detta puzzel, i tristessens tider eller? Jaja, de får väl ta nå veckor om så behövs för läggas skall de!

På återläsning!

Ännu en tid har passerat oss...



Jag tänkte att de kunde va trevligt med en bild att börja med, en blombukett Micke köpte åt mig :)

Sen sist så har jag gått intro som personlig assistent. Både bra och dåligt. Inte riktigt min grej, de händer för lite... Menmen, de blir ju pengar iaf.

Hmm mer då, jo vi har varit till Räckeberget där vi hade grillning o mys med cykelgänget :) Åkte snövessla upp! :D tyvärr vet jag inte vart kabeln är till mobilen så de blir bild på den sedan.. Men de va iaf en otroligt härlig kväll/natt. Lätt värt att göras om :D

Annars så plockar vi ur lägenheten i Gideå, igår packade Micke in ett lass som ska på skroten och jag städade nästan klart hela badrummet. CHECK! De känns skönt om ngt när man kan stänga en dörr för att de är klart!

Vi leker med puzzel, ett händelsepuzzel är klart, blir bild på de sedan, nu är de ett endast 500bitars puzzel som jävlas med oss! De är massor av blommor, varför sa jag ens att jag ville testa??!! ;)

Jo men jag var ju till äldreboendet här i Husum igår, lämnade in alla mina betyg o referenser. Inväntar samtal från dom, dom borde ta mig, dom behöver vikarier. Håll tummarna! De är som typ 10 minuters bilfärd dit så de vore perfa!

Idag är en dag som alla andra, diskar, tvättar osv. Har även städat upp efter att en lampa gick i golvet häromdan. Pluggat på hur torktumlaren fungerar och drygar runt med spel på Fejjan för att tiden ska gå.
Sen så blir de att dra ner på stan med Micke, ta Arbetsförnedringen, handla födelsedagspresenter, handla mat, nytt puzzel kanske? Och lämna skrot på Må.

De va väl allt för idag de. På återläsning!

Home sweet home!

Man kan komma från två håll hem till oss :)




När ni ser den här postlådan är ni framme :)



Och de här trädet vid infarten.



Vänster sida när du åker upp :)



Höger sida



När ni kommer upp på gården



Lilla huset



Fallfärdiga ladugården



Entrén till vårat hus



Och självklart bagarstugan och Mickes förråd.



Så ser de ut ute på våran gård iaf :)

På återläsning!

December rusade iväg...

Ja de är helt sjukt hur fort de har gått..

Men sen de va ett inlägg som faktiskt hörde ihop med resten av de "tidigare" livet så hann jag med att vara iväg på julbord med Mickes åkeri, otroligt gott och massor av mat! Fyyy säger ja bara. Meen som vanligt vart de mest kött o fisk för min del :P

Julen firades hemma på VästerÖvsjö tillsammans med familjen, Micke, Jimmy och farmor&farfar. Mys :)
Juldagen som vanligt i Håsjö med allt vad de innebär ;)
Annandagen packade vi släpena och packade lite mer lådor.

På tisdagen drog vi järnet upp till Örnsköldsvik.
Där möttes vi upp av Mickes föräldrar Christer och Lisa som hjälpte till med flyttandet. Gubbarna drog järnet till Gideå för att hämta en massa av Mickes grejer så vi inte skulle ha allt tungt kvar när vi var ensamma.
Lisa hade gjort en otroligt god gryta som vi åt i vårat nya hem :)
Sen drog allihopa hemmåt till sig, vart väldigt tyst och tomt i ett stort hus fyllt med lådor kan jag lova. Vi fortsatte ett tag med att packa upp och åkte sen till Mickes lägenhet där vi sov.

Onsdagen innehöll ännu mer flyttstök, Christer kom förbi och hjälpte oss och Richard kom också :) Sängen vart flyttad och första natten i nya huset kom :D Mkt konstiga drömmar, en hel del mardrömmar för oss båda av någon konstig anledning :O

Torsdagen drog vi till Sundsvall där vi handlade badrumsskåp, garderober, byrå och en massa annat smått o gott. Vi hämtade även upp Lillan som var i Sundsvall och drog sen hem till huset.

Sen stökades det på i huset och nya året firades in här tillsammans med Lillan, Richard och Pelle. Lugnt och skönt. God middag, trerätters och sen en massa spel :D Precis som de ska vara. :)

Lillan drog sen hem med bussen, Micke började jobba och jag stökade på i huset och bakade.

I helgen hade vi inflyttningsfika tillsammans med Mickes cykelkompisar. :)

Igår var jag iväg på arbetsintervju, ska börja att ha intro imorgon :O spännande! :D
Sen vart de att göra stan tillsammans med svärmor :) Hittade en del saker och hittar nu lättare till affärer som jag kan tänkas vilja gå på ;)

Idag är ännu en ledig dag hemma i huset, jag eldar, diskar, tvättar och funderar på middagsbestyr. och om man ska orka baka nått. Tror jag skjuter upp bakandet till en annan dag typ nästa vecka ;)

På återläsning!

Gott nytt år allihopa!

Jaa tiden har som bara flugit fram, har nog inte bloggat sen innan jul och har egentligen inte tid nu heller..

Men vi har de iaf bra i nya huset, nya året firades in här :D De börjar bli ordning och reda, en tumlare som ska hämtas och en diskmaskin som ska installeras och sen är vi nog helt på plats, eller nääe skrivbordet ska in också. Just nu använder vi "puzzelbordet" till Mickes dator men snart så är allt på plats och då kommer de väl kanske lite före och efter bilder som jag antar att ni är sugna på ;)

Nej dags att se om de är ngt mer som ska göras innan folket kommer för inflyttningsfikat :D


På återläsning!

RSS 2.0