Beställt!



JollyBall till Nappi!



Rumpvärmare till mig! :)



Nya gummigrejer till stigbyglarna! Ett extra par vart också inköpt på en gång! :)

Turbon va igång!

Jajjemen de kan man lugnt säga om min grabb idag. Va ute och red med Madde som hade Neffie och sen hade vi med oss Sammie :) På rakan skulle jag o Nappi galloppera ikapp Neffie, trodde ju inte att Nappi skulle någonsin kunna göra de men gav han långa tyglar, långa kliv vart de och jag fick mig världens åktur! Tårarna rann av vinden och ett flin spred sig över mina läppar ju mer fjärilar i magen jag fick och ikapp kom vi även fast dom galloppera på bra! Helvete vilken turboboost han måste ha, även fast vi hade både travat o gallopperat innan! Men sen va de nån som va trött ;)
På vägen hem efter att vi hade delat på oss så tog Nappi och trampade ner i ett djupt hål, vilket resultera i att han gick ner på knä och matte flög över halsen och ner i backen, ståendes på båda benen! Med en arm runt halsen på Napping! haha. Snyggaste avstigningen jag någonsin har gjort, jag tror vi vart lika paff båda två över vad som hände, sen stod jag där i skogen och asgarva för mig själv med en Nappi som tyckte att matte skulle klia han haha.

Over and out!

Im alive!

Jag vet jag har inte bloggat på väääldigt länge. Har haft lite fullt upp, inget internet osv. men nu ligger jag i sängen med mitt eget internet! funkar bra än så länge ikväll :P

Har jobbat till o från i veckan, är tok trött ikväll och ska snart sova.

Har inte allt för mkt att säga än att livet flyter på, jag är inte förkyld, bara ont i knät, Napping mår bra och Nappings matte har flytta tankar :) Eget litet hus, rött med vitt runt fönstrena :) Måste bara börja tjäna lite mer så jag o Nappi klarar oss på min ekonomi först. Men sen så blir de hus :)

Snart är de fettisdan! 18dagar kvar! Sen smäller de! Im scared! haha. De kommer gå bra ;)

Kul att ni hänger med i min blogg o kollar in den varje dag precis som vanligt, synd bara att ni inte får nått att läsa varje dag längre.. Ska bli bättre! :)

Over and out!


Heejj!

En liten snabbskrivning så här bara, min otäcka syster har internet med sig veckan när jag behöver de som mest!
Så ingen uppdatering på bloggen förrens mitt egna internet kommer! Suck.
Har iaf beställt de idag, tack o lov kom jag äntligen fram då de inte va över tio minuters väntetid, utan bara mindre än tre minuter :) Så internet är beställt och fröken Norberg har en dröm, en dröm om ett rött hus med vita foder runt fönstrena, tre rum o kök och en källare *mys* hoppas drömmen blir sann inom en snar framtid, håll tummarna :)

More pics.

Jag o Mixxa va ute idag och tog lite kort så här kommer lite alster.









Mixxa med kameran i högsta beredskap :)





Haha jaa den här bilden vart ju ganska dålig egentligen, de roliga va att vi båda försökte oss på att ta kort på den samtidigt därav ljuset på ena grenen ;)









De va väl lite av bilderna från dagens eskapad :)

Pics.

Har varit ute lite nu på förmiddan o lekt med kameran. Vissa vart bra medans andra vart skit.



Skogsdungen.



Min jävla isbit till bil, har stått på värmare i en timme men vägrar att tina upp..





Jaa de va lite bilder från dagen. Får se om jag har lust att leka vidare sen idag. Ska iväg o spika ihop i stallet. För NÅN kan ju inte låta bli att förstöra! Suck, ett skott i panna på den där jävlen och sen är problemen borta! Suck Suck SUck!

If today was your last day

Jaa Nickelback ringer i mina öron för tillfället, jag kan bara inte sluta älska hans senaste skiva The Dark Horse. Love it!

Har idag varit i stallet mestadels av tiden, mocka, fixa hö, ta ut. Va sen hem o stoppa i mig lite fika innan jag försökte lära mig lite photoshop. Har sen varit iväg igen till stallet, tog en ridtur med grabbarna, min lugna fina ridtur vart inte så lång o fin. De första vi träffa på va P-A som va ute o skotta, grabbarna brydde sig inte alls, vi tog in i skogen och jag gick fast Samir (hade med honom som handhäst). Sen struttade vi på bakom P-A, han va snäll o stannade med traktorn uppe på plan och lät oss gå förbi, de tackar vi för :) Grabbarna va mest nyfikna på vad traktorn höll på med ;)
Sen genom skogen gick toook fint :) Lillgrabben tyckte de va lite jobbigt att kliva över alla stockar bara ;)
När vi kom ut på grusvägen så flög de upp tre jävla orrar! Som skrämde skiten ur oss alla tre, jag höll på att flyga av, tappa ur ena foten ur ena stigbygeln men höll mig fast *stolt* sen så när vi alla hade lugnat oss och börjat traska på kom de två till! Suck.
Napping tyckte sen att de va hemskt konstigt att bommen va öppen, vi ska ju runt den där! haha. Sötnos :D
Väl hemma hos grannarna såg Napping Indra och Neffi och hhuxflux va dom farliga hopp i luften haha. Sen va de ganska lugnt tills vi kom på Mon då va herr O uppe på taket o sota och Napping hoppa till ännu en gång så herr O fick lyssna på mina hot om att Nappi ska bli korv! haha.
Men jag är nöjd i de hela :D grabbarna skötte sig exemplariskt annars :D

Sen va de hem o göra middag. :) Vart toook god, första gången jag gjorde helstekt kyckling *klapp på huvudet*.

Hmm. Sen käka middag, hälsa på farmor o farfar. Ta in kräka o så nu sitter jag här ;)

De va min dag i snabba drag :)

Over and out!

TröttTröttareTröttast!

Jaa eller nått sånt, är iaf tröttast :P

Har idag klivit upp sju, fixat i stallet, träffat E <3 de va mys och lunch vart de :D stökat undan julen! well done där :) men faan va grejer man drar fram för bara nån veckas skull, nödvändigt! ;) Alla jul älskare kommer hata mig men jag tycker de är för mkt grejs. Man ska ju plocka ner skiten också och de är då inte lika roligt vill jag lova :P

Har sen varit iväg på gympa! jag? :P juppjupp, Madde drog med mig nu på kvällningen, känns riktigt skönt nu efteråt och jag är riktigt trött dessutom :) Skönt, så nu ska jag bara kolla runt liiite till sen sova :)

Godnatt på er!

some pics :)

Tänkte jag skulle bjuda på nå bilder från hästvärlden jag lever i :)



Napping



Kettman



Samir, det nya tillskottet :)

Nej de va nog allt för nu. Ska ut med kameran ngn dag, har tyckt att de har varit liiite för kallt att va ute förut..


Liftat i 30graders kyla.

Nääe riktigt så illa har de väl inte varit ;)

Började dagen med att kliva upp kvart tio i fem, kolla tempen, insåg att "näääe inge jobb idag, 32minus meeen faan va kallt de va här", sprang ner i källarn, tände upp, pappa tog över och jag kröp ner i sängen igen.
Va till o kliva upp fem minuter senare för då ska Madde in o jobba så de är bara att klä på sig mkt kläder och hänga med. Åkte in till stan. Bilen vart faktiskt riktigt varm i Bringåsen... Brrrrrr..
Åkte ut på mitt första ställe, trodde att värmarn hade gått på firmabilen meeen nej då, satte mig i en iskall bil, som startade! Hör och häpna. Drog ut på Frösön, drog av lite trappor. Sen ringde chefen då ska Madde åka hem för hon mår dåligt. Jaha, jaja, strandsatt i Östersund, kul, kul liv ;) Gjorde klart mina trappor, tog ett till ställe på Frösön. Drog tillbaka till kontoret, åt lunch, packade om, tvätta, stöka, åkte iväg och tog fler trappor. Åkte tillbaka, tvätta, packa, följde med på nya trappor. Dom tog TID! Faan kvart i fyra va vi klara med första, drog av den andra ganska snabbt och drog tillbaka på kontoret. Slängde in sakerna, satte mig i Elinors 740:i, hämta upp J, drog till Brunflo där man inhandla chokladkaka o dricka. :) Sen till Rissna för att J skulle hem, kollade in Elinors hus :) De va nice, annorlunda, häftigt :) Sen fick jag skjuts till Stugun, där satte man sig på kusin Ms jobb. Fattar noll av de jobbet men jaa huvudsaken är att hon fattar ;) Drog på macken när hon sluta, köpte en french.
Åkte till Dockmyr, fick middag där :) Tack tack :) Åkte sen hem med pappa o syster.

Under mitt dygn har inte jag varit hemma många timmar, va borta i femton och en halv timme. Skönt att ligga i sängen nu. Vägrar att åka in till stan imrogon för att jobba, för kallt. Aldrig att jag utsätter varken mig eller bilen för dom kallgraderna.. Uff.

Ska mysa in mig i Napping imorgon, han hade redan fått kväll när jag väl kom till Dockmyr så jag ville inte störa när jag väl kom hem.

Nej de va nog allt för idag.

Frys inte ihjäl där ute!

Ett nytt år!

Tiden går liiite för fort, hinner inte riktigt med mig själv, orkar aldrig starta upp de här skrället för att skriva ett inlägg heller nu för tiden heller.. Men jag ska försöka bättra mig. Denna gång va de ju så att jag hade suttit vid datorn tidigare idag och kollat in bilderna jag har tagit på senaste tiden och inte stängt av den så därför ligger jag nu i sängen med datorn i famnen. Borde väl egentligen sova men datorn ger en sån skön värme som jag så mkt behöver haha. Vart tokigt frusen och trött efter dagens utevistelse. Så de va skönt med en varm och skön dusch efter att kräka hade fått kommit in och börjat mumsa i sig mat. Och sen att bara få krypa ner i sängen och känna värmen. *myyyys* älskade dator som ger av så mkt. Mmm. Enda gången jag tycker om dess värme skulle jag tro ;) haha.

Jag vet faktiskt inte vart jag ska börja eller sluta idag. Har jag nått att säga? Eller?

Jag kanske ska göra en hiss och diss som Sofia hade gjort, över de året som har gått alltså. Jaa de gör jag ta mig faaan!

Hiss:

- Praktik på UA.
- Sälenresan! April va de i. Kul grej med vännerna :)
- Jobb på Tallis.
- Raggarträffar :)
- Jobb på RentAv! Gå ner i vikt, ha bra jobbarkompisar och bra chefer!
- Napping! Helt klart de bästa på hela året! <3
- Hemvändarpuben! Full, glad och underbart sällskap :)
- Hämtat Samir, med ngr små dissar där ;) haha. Ni som va med vet exakt vad jag menar haha.

Diss:

- Jobb nekanden.
- Saknaden av vänner.

Finns säkert mer som skulle få plats där. Men inget jag kommer på just nu. Men de positiva väger upp de negativa iaf :) Ett bra år alltså ;)
Har inte riktigt avlagt ngt nyårslöfte i år. Man ska inte säga nått man vet att man inte kommer kunna hålla :P haha.

Nej de va nog allt för ikväll. Hejsvejs!

Utmaning!

Jag vart utmanad av Sofia och nu utmanar jag alla som läser min blogg! Jag vill se på era bloggar att ni antagit utmaningen!

Varje svar ska börja på samma bokstav som ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga svar och inte påhittade ord.
Om personen som utmanar dig har ett namn som börjar på samma bokstav som ditt, får du inte skriva samma svar som han eller henne!
du får inte skriva samma svar 2 ggr.
Du får inte skriva ditt namn som svar mer än på fråga 1.

Lycka till!!

1. Vad heter du? Elisabeth
3. Flicknamn: Elinor
4. Pojknamn: Evert
5. Yrke: Elinstallatör
6. Färg: Eldröd
7. Klädesplagg: E? (sorry har gogglat, hittar inget klädesplagg på E)
8. Mat: Enchiladas
9. Sak i badrummet: Eltandborste
10. Plats/stad: Ekkerö
11. En orsak att vara sen: Elproblem med bilen
12. Något man skriker: Ekoxe!
13. Film: Eternal sunshine of a spotless mind
14. Något man dricker: Energidryck
15. Band: En man kort
16. Djur: Ekorre
17. Gatunamn: Eriksberg
18. Bil: Escort
19. Sång: Everytime i hear your voice

RSS 2.0