Snart har en hel vecka till gått...

De hela kan väl kortfattas i jobb, H-strand för frulle mys med Lillan, middag med vännerna, massor av gott fika.
Hjälpt till med julklappsinslagning, spanat in när folk bakar o kokar knäck :P

Fått hem de jag beställde från partylite :D

Ligger nu i sängen, har packat lite för resan imorgon meeen de går segt, börjar bli less på att packa, hela mitt liv är snart nedpackat i kartonger o sopsäckar.. Fick packa upp en kartong för att komma åt mina örhängen bara eftersom de var nedpackade typ längst ner...

Meeen ett bad på de här så kanske palt koman släpper ;)

Imorgon studiebesök o sen till Gideå :D

På återläsning!

Åter igen har tiden flugit sin kos...

jaa och tredje advent har till och med varit!

Vart tar tiden vägen egentligen? Jobba, sova, packa o äta är väl vad jag gör, känns som att man inte hinner med så mkt mer på nå vis...

Alla skolarbeten var då inskickade förra veckan, vet inte om jag minns att skriva om det men iaf är de redovisning på två imorgon! Yeeeikkkkssss! Vill int. Jaja, de är inte sååå många som ska närvara iaf :P

Iaf så har helgen flugit iväg som alltid! Micke kom hit i fredags, vi drog ner på lång öppet i Kälarne, gick runt där och handlade de sista till julklapparna! CHECK!!
Lördagen vart de stök med bil, packa, hälsa på Rylander, vart bjuden på fika och 12 flyttkartonger till fick vi med oss hem :) (Dom är nu i Gideå ;) ) Väl hemma igen var de full rulle, morbror + sambo var här och de kokades en gryta inför söndagen.

Söndagen drog vi iväg till Fränsta, hälsade på 90-åringen som vi firade! :)
Drog sen hemöver och fick reda på att Micke kunde stanna en natt till :) Dock fick han kliva upp halv sex med mig imorse istället :P Moahaha.

Dagen har spenderats på Tallis till klockan ett, sen packat här hemma, skrivit ut mina skolarbeten, tittat på tv och legat i badkaret och nu är de nog dags att sova!

På återläsning!

En helt vanligt ledig dag med Lillan :)

Den börjades med frukost på Brödbiten :) Sen vart de att panta, handla, tanka och åka hem.

Väl hemma drog vi ner på Norrbro, hämtade mina sista saker där, myste med hästarna och fåren.

Hemma igen tog vi och fikade lite julkrus :D *smaskens*
Sen tog vi och satt oss ner vid datorn, gjorde en powerpoint presentation till mitt sista skolarbete, så vet ni vad, nu är jag helt jävla klar med skolan och jag tror inte jag får tillbaka några av de senaste arbetena och de vill att jag ska fylla på heller ;)

Osså vart de ju kortspelande för resten av eftermiddagen tills mor kom hem o de vart dags för middag.
Sen så drog vi ner på Kälarne, hälsade på Loulou på bibblan, lämnade av Lillan och spanade in hennes fina utomhusbelysning :)
Efter de vart de kalasfika hos kusin :)

Och väl hemma igen Bonde söker fru och nu då? Nu sitter man här, funderar på hur fasiken man ska hålla sig vaken inatt :O

Jaja, de blir ett annat problem. ;)

På återläsning!

Ännu en helg har passerat oss...

Jaa andra advent var igår, alltså vart tar tiden vägen egentligen?

Helgen har varit lugn, jobbade morgon fredag, sen kom Micke hit :) Tog det bara lugnt, vilket är otroligt skönt må ja säga..
Lördagen jobbade jag till halv ett, drog ner på Flatmos där M mötte upp mig, köpte gardiner och lite tråd, alltid bra att ha till nya hemmet. Sen vart de lugna gatan hemma, slog in lite julklappar, stökade på. Åt middag och drog sen ner på byn till Lillan där de vart efterrätt :D Cheesekake av nåe slag :) God var den iaf och så klart kortspelande i vanlig ordning. En mys lördag vart de riktigt!
Söndagen tog vi de lugnt, var på julmarknaden i Västanede, var på tok för lite knallar må jag säga.. Tycker om när de är alldeles fullt jaa ju. Menmen. Lite glögg fick man ju i sig ;) Sen så slog vi in lite mer julklappar, fikade än en gång hos Lillan. Surrade hemma och sen var de dags för M att åka.

Idag måndag har de varit skola, Socialpsykiatri, sista träffen. Känns skönt att även va klar med den kursen :)
Va iväg till MASen sen och fick info sitter nu med grejerna och tittar och kliar mig i huvudet och funderar på att skjuta på uppgiften ännu en dag :-S

Nääe dags att ta sig i kragen eller?

På återläsning!

Två veckor kvar ungefär...

Ja av skolan! Helt jävla sjukt faktiskt, har varit på skolan idag, lyssnat på vårdprevention, hade faktiskt kunnat läst mig till de i materialet som vi fick så jag va lite besviken.
Sen vart de prov i sjukvård om diabetes osv. Vi msåte iaf ha fått godkännt! Känns som så ;)

Och väl här hemma har jag gjort ifrån mig två skolarbeten! CHECK!! Måtte de bara bli godkända, håll tummarna för mig!

Så av skolan är de nu kvar två stora individuella uppgifter, två små delar av individuella och sammanställning av grupp uppgift och redovisning på skolan! Fy faan säger jag bara vad tiden går fort. Är glad att jag har jobbat ifrån mig så mkt arbeten tidigare..

Annars så har jag fått lånat några flyttlådor av Karro :) De tackar man för :) Micke får hjälpa mig att packa i helgen och slå in de sista julklapparna ;) Moahahaa. Känns skönt att allt sånt är klart, bara att pusta ut sen!

Första december, alltså kan ni fatta? Jag tycker att de är helt ofattbart.. Vart är snön egnetligen? Regn regn regn kommer ju bara nu.

Fick även veta tidigare i veckan att jag är lasad och har förtur till 70% arn som kommer ut i Januari, tack för den! Och tack och adjö! Kändes sjukt jävla irriterande just då men nu känns de ganska skönt, lång näsa på er som trodde jag skulle jobba kvar med min fina titel UNDERSKÖTERSKA som hade sett såååå bra ut i era papper. Moahaha. Skadeglädje är den enda sanna glädjen ;)

Näääe vad säger ni? Försöka ta mig igenom ännu en uppgift kanske?
Mm vore bra..

På återläsning! Kom med lite hejjarop så jag blir pepp till de sista pluggandet nu ;)

RSS 2.0