Regn, sol, snöblandat regn?

De är ett jävla väderomslag idag må jag ju säga. Tur att jag hann plocka en massa granris innan allt regn kom ;)

Har annars hjälpt farmor att packa, så nu är allt porslin i vitrinskåpet nerpackat, även alla dukar som va i skåpet i köket, en full låda med dukar hon ska ha kvar och en halv låda med dukar som pappa och Jan får dela på :P hehe.

Ska äta köttsoppa med klimpen i idag innan jag åker på jobbet :D två bra saker, god mat och jobb! :)

Nej de va nog allt för stunden, ska fundera på vad man ska packa med sig till Gbg, drar ju som till stan imorgon eftermiddag. Ojoj.

På återseende!

Hoppsan.

De va nu ett tag sen man bloggade igen, tiden räcker som aldrig till och egentligen är jag nu för trött för att orka blogga men skit i de.

Sen sist jag bloggade har min mobil lagt av! Fick lite panik där men fick låna en av Börje :) (som jag inte har hunnit med o lämna tillbaka än..) De va i fredags de, åkte in till stan med Linda, tack och lov skulle hon in. Så då hängde man ju på, vi träffade Annika och kollade in en massa barnkläder *myyys* fick även känna på en barnmage, de är ju mysigast i världen. En tjej som gick bilskolelärar utbildning va på våran skola och hade praktik och de va henne jag träffa :) Vart inget inhandlat på stan för min del, hittade bara stygga kläder denna dag haha. Men kläder till Adam hittade vi iaf :) Vi fikade även på Thörners, gottgott med god macka, latte och toook söt efterrätt. Ryser bara jag tänker på den haha.
Sen så åkte vi hem till Annika och hälsade på, Adam va rätt så blyg från början men på slutet ville han nog följa med oss hem ;) Sötnos där :)
På kvällen kom Marie och Stefan förbi och hälsade på, dom spelade kort med mamsen och papsen medans jag satt och la in låtar på nya mobilen och försökte få med mig alla nummer haha. Jaa den historian tänker jag inte ens berätta om ;)

I lördags så plockade vi upp potatis på förmiddan, sen åkte jag iväg och jobbade på eftermiddan såå skönt att få jobba igen :) Kul att träffa alla igen :)
Sen när man hade slutat va man till grannarna, käkade sen middag ;) och drack en massa gott :) Tack och bock för god mat och trevlig kväll :)

Idag söndag va jag, Marie och Linda ut och plockade nio kilo med svamp som vi har krängt iväg, fick sen ännu en som va intresserad och ville ha två. Dock hittade jag o Marie ett alldeles för bra ställe... Svamp överallt så vi kom tillbaka med sex kilo ;) Även dom har iväg krängda :) Feels good. Har sen varit ganska trött och frusen, kan de va för blåsvädret eller? ;)

Nej dags att sova kanske?

De är kanske meningen att två människor ska gå två olika vägar. Men varför slutar då filmen med att dom blir tillsammans då?

På återseende!

Ännu en dag

har gått. Hur går de till egentligen? Dagarna flyger ju bara iväg.

Idag tog jag o låg lääänge i sängen, en hel timme låg jag o myste i täcket efter att väckarn hade gått igång. Så otroligt skönt att känna att man bara kan ligga kvar ibland :)
Men sen vart de till o kliva upp. Stökade lite hemma, försökte hitta ngt på tvn men drog istället och hämtade Fia som skulle till Hammarn på arbetslöshetshuset ;) Släppte av syster på apoteket och drog på banken för idag har Elisabeth Norberg varit duktig och öppnat ett pensionssparande! Den ni, sätter av hundra kronor varje månad och kommer att va rik som gammal, eller inte ;) Men pengar kommer jag iaf att ha. Lätt värt en hundring i månaden istället för att behöva sätta av en massa pengar när man blir äldre.
Efter de besöket drog vi på fiket o myste, fikade o hade de trevligt :) Tack för fikat :)
Sen åkte vi hemmåt, åkte på bibblan, fick betalt för mina och Maries tio och ett halv kilo! Fatta vad svamp inte konstigt att de gör ont i kroppen idag efter den tyngden på ryggen ;) Fick även papper av Gunnar, han tycker att vi ska plugga. Han måste sakna mig ;)
Sen så åkte vi till Fia, jag stal lite musik ifrån dom och sen skrev vi cvn. *klapp på huvudet*.

Åkte sen hem, beställde pizza! *smaskens* ^^ Åkte sen och hämtade dom med syster, käkade sen kom dom andra två hem. Sen drog syster o pappa till jaktlaget och fixade hem lite kött, eller jaa syster åkte till stan sen med farbror.
Jag o mamsen spelade lite kort under tiden vi inväntade kött.
Fixade sen köttet, tittade på Criminal Minds och har sen legat i sängen med datorn i famnen, lyssnat på musik, läst bloggar och skickat iväg ngn jobbansökan även en ansökan på en häst ;) Fortfarande Smokie, fick ju som reda på att tanten va frun och nu hade hon skickat ett mejl till så nu svarade jag faktiskt på henne. Får se om hon håller med mig eller är tokig i PNH och barfota. De märks.

Jag som trodde de här mejlet skulle bli kort. Men icke sa nicke ;)

På återseende!

Skooogen med stort S.

Där har jag o kusin varit hela dan och de syntes ju på resultatet Loulou fick ;) Huuur mkt svamp som helst. Men hon verkar glad. Jag känner mig dock lite av i hela kroppen, vart kankse liiiite för mkt svamp i kontfaaan. eller? Får kanske höra imorgon hur mkt de vägde ;) Tungt va de iaf, trodde man skulle drutta på arsle ibland med skrucken på ryggen ;)

Men kanske lite bilder från dagen? :)





Ja de va väl allt från skogen, är de ngn som känner igen sig när de gäller stubbpasse, röömossaflon, Evertstigen och bumlingsbäcka så säg till ;) Där har vi varit idag och jag kan lova att ingen vet vart de är :P

På återseende!

Duuunk.

Jaa så låter de när den lilla söta irriterande toook störiga nattfjärilen dunkar i min lampa! Där kom den igen! Jävla skit kusar! Men nu tror jag fick en rejäl smäll på den ha!

Idag har de väl itne hänt allt för mkt. Vart inge svampplockning på förmiddan utan roade mig med att stöka på lite hemma och satte mig sen med Age of Mythology. inte bra, man blir fast i timmar haha.
Drog sen ner på byn med Fia och Lillan, käkade lunch med dom på fiket. Åkte hem med dom. La lite patcians (hur de nu stavas). Sen vart de middag.
Åkte sen till Sandmon och tittade på film med Lillan, Micka och Helene :)
Har sen skjutsat hem Lillan, duschat och ligger nu i sängen.

Ska väl snart stänga ner den här och sova för imorgon kommer kusin förbi och vi ska ut och plocka svamp :)

På återseende!

Ledsen, glad, ledsen, glad.

Jaa de är väl hur mitt humör svänger för tillfället..

De har som hänt en grej som jag bara har berättat för en enda människa, allt för att jag själv inte orkar med att berätta. Folk kommer säkert ändå säga att de va bäst så.. Men jag ville inte ha de så, jag ville ha de som i mina drömmar.

Därför har jag varit tokig i att va ute o stöka, göra så mkt som möjligt under en dag för att sen kunna va aptrött och bara somna när man lägger huvudet på kudden. De har funkat, jag har mått tok bra, haft jätte roligt ute i skog och mark :) jag bara ääälskar de livet. Men när man har lite lite o göra som en dag som denna kommer tankarna, funderingarna. Tänk om man hade gjort annorlunda, då hade de kankse inte varit så idag, då hade jag kankse varit den lyckliga människan som jag ville va, som jag strävade efter att få bli.
Men de funkar iaf med att va ute hela dagarna, va toook trött på kvällarna så man slipper ligga o plåga sig sen på natten. Fast de gör man ju ändå, drömmer om det. Vaknar upp på morgonen som ur en mardröm.. Längtandes efter de jag hade velat haft.
Kliver då upp, känner mig nere, hämtar hunden som också¨ska ha frulle, så jag står och äter medans jag sitter bredvid på soffan och käkar. Sen blir de så att jag lägger mig en stund på mamma och pappas säng då kommer sötnos, lägger huvudet på sängkanten, tittar på frullematte och visar att matte är bäst. Att hon kommer att klara sig ändå. Bättre till och med. Man blir ganska glad av den lilla krabaten. För sen är de ju dags att dra ut i skog o mark. Tänka på annat, skratta, nästan ramla över svampar, höra konstiga ljud i skogen o må gott. Sen kommer eftermiddan då de är dags att packa saker hos farmor o farfar, de tar hårt kan jag lova. De är ganska drygt. Ganska så jäävla mkt grejer. Men man tänker på annat. Sen när man kommer hem är man så slut i skallen så man orkar inget annat än o bara slötitta på tvn, duscha, somna inom en snar framtid. Utan tankar. Sen kommer drömmarna. Jag hoppas dom ger sig snart. De kommer aldrig att bli så. Aldrig aldrig aldrig.

Göteborgsresan är inom en snar framtid, de är vad jag behöver, ut på en roadtripp med vänner, få skratta, hitta på ngt annat. Slippa vardagen en stund. Se ngt annat. Lisseberg är inplanerat. De blir skoj. Dock tänker jag inte åka en massa attraktioner för de tycker jag är otäckt :P Men annars kommer de bli tok skoj, får hoppas på fint väder. :) Håll tummarna.

Skönt att de här inlägget vände till ngt positivt, ngt bra. Jag tycker inte om allt negativt men kände att jag behövde skriva av mig lite. Ingen kommer fatta nått antar jag, en del kanske känner igen sig. Inser att det inte är bara dom som har de så här. Även lilla jag som försöker va den positiva och glada människan som alla tycker att man är har en hel del negativt som ligger inne. Man kanske ska försöka sig på meditation som den där token sa. Rensa skallen, inte tänka alls. De vore nått för mig de ;)

Nej de va nog allt för den här stunden. Väntar på att min käre far ska komma hem typ. Har ju som inge bättre för mig. Har som gjort allt som ska göras här hemma. Förutom att tagit in ved.. Men de gjorde jag förra veckan så de tycker jag ngn annan kan göra :P hehe.

Hejsvejs!

Ojoj.

Har haft lite för fullt upp för att hinna med att blogga ser jag. Eller de visste jag redan, har varit tok trött om kvällarna när jag har krypit ner i sängen så jag har som inte orkat om jag ska va ärlig..

Men iaf, i lördags, vad gjorde jag då? Ingen aning om jag ska va ärlig. Haha snacka om tok bra minne eller inte. Jag har faktiskt inte den blekaste vad jag gjorde. Nått gjorde jag alltid. För de brukar jag göra. Haha jooo nu börjar de klicka.
Jag följde med Tina till Sörbygden o släppte ut hundar tidigt på morgonen ;) Sen åkte man hem, löste melodikrysset med mamsen. Spelade lite kort därimellan och under.
Sen kom Ellen, vi drog till V-Övsjö och hämtade upp farmor, drog sen ner på byn, handlade lite, åkte och mätte i deras nya lägenhet, som för övrigt är fin :) Sen droppade mamma av mig o Ellen hemma hos oss. Hon åkte vidare och vi gick in och fikade rostade korvmackor ;) Sen drog vi igång med att lägga pacians :P (hur de nu stavas).
Sen så kom mamsen hem. Jag o Ellen drog upp på skogen för att kolla om de växte nå trattisar här, tänker inte berätta om de gör de ;) haha. :P
Åter hemma vart de mat! Grillat! Smaskens! Sen så vart de film, första Narnia filmen drog vi igång. Sen mer tvtittande och sen i säng. Vi låg o surrade typ halva natten, ovanligt va? :P

I söndags, då hände detta: Jag, mamma och Ellen tog med oss ett lass med grejer till V-Övsjö, lämpade av de där lite snyggt, mamma gick o målade. Och jag och Ellen gick in och hjälpte farmor att packa.
Sen drog vi hem, käkade middag. Ellen åkte hem. Jag for tillbaka med mor o far till farmor o farfar. Där jag packade lite mer.. Tog då och packade ner allt i sekretären, hittade bla. grejer från farmor och farfars bröllops dag :) de va de roligaste jag hittade :P Annars vart de en ganska lugn kväll. Va aptrött.

Idag, måndag, klev jag upp lite efter åtta, tog en promenad, tog in vovven, åt frukost, stökade med hunden. Stökade lite hemma. Tog ut vovven, åkte till Jan-Anders o fick betalt! :) Niiiiice. Skulle sen hämta Micka men de vart ett stopp på Sandmon ;) Tårtätning! Tooook gott! :) De tackar o bockar man för :P
Sen drog vi iväg ut i skogen och plockade massor av trattisar ;) Jag sålde mina på direkten ;) hehe.
Åkte sen hem, stökade på lite hemma innan de va dags att åka ner på byn, handlade lite, tog ut pengar, åkte till frissan :P Där fick jag sällskap av Lillan :) Så nu är man nyklippt allesammans :P Är nöjd, fast de är jag ju för de mesta så :P Huvudsaken att de är kort i nacken :P
Sen så drog man hem, käkade middag, Ellen kom förbi, vi åkte till farmor o farfar, packade i mer lådor..
Har sen tittat en stund på tv, tog en lååång dusch o ligger nu här i sängen med datorn på magen :)

Nej de va nog allt för idag de, en liten update på vad som har hänt dom senaste dagarna ;)

//B

Mörsil, Ås, Ösd.

Jaa de har varit min o Fias dag idag de.

Åkte imorse till moster och hjälpte till att paketera dom sista svamparna innan avfärden. Sen drog jag o Fia till Mörsil med svamp, sen till Ås och hämtade nå papper, eller jaa kartor kanske man ska kalla dom. Och sen till stora staden där Fia köpte sig en tidning och jag ett usb minne. Sen vart de även lunch på SubWay, otippat när de gäller mig eller? :P hehe.

Sen drog vi åter till moster, lämnade tillbaka bilen och sen hem. Jag käkade middag o åkte vidare till farmor o farfar sen på kvällningen. Där vart de älgkollning med farbror innan de vart fika ;)

Har sen spanat in Idol lite, duschat o ligger nu i sängen med datorn i famnen.

De va väl allt va min dag har handlat om ;)

Over and out!

Dom senaste dagarna har..

... innehållt hästar och svamp :P

Börjar med gårdagen, onsdag alltså.

Tog de lugnt från morgon, tvättade lite o stökade på hemma. Sen drog man över till frannarna där de vart hästar :)
Tina började med att longera Mirre, vilket han verkar tycka är ganska roligt, tyvärr fick jag inte med ngt bra kort när han brallade lite när vi slängde på sadelväskorna, men så är de väl alltid, när man ska ha kameran redo så har man inte de. Men ngr bilder på killen bjuder jag på längre ned :)
Sen vart de Indras tur att komma ut på en körtur, vilket hon och vi uppskattade! :)
Efter de vart de mockning i stallet och Josefin kom perfekt tills vi va klara med de för då va de dags för hennes ridlextion, har ngr bilder på henne och Dessie under lektionen längre ned. Slänger även in ngr på lill killen Kariim för att han bara är sötast och gosigast i världen! :)
När man sen kom hem slängde man in lite ved och när jag va klar med de hade mamma börjat stekt våfflor, Smaskens! :)
Sen drog vi till V-Övsjö och målade lite på trallarna osv till hundarna, nicenice. Vart även lite fika hos farmor o farfar.





Mirre grabben i action.



Kariim, sötpojken!



Dessie med Jossan på ryggen.

Torsdag, idag alltså.

Började dagen med att åka till Håsjö och där va de dags för att åka ut o plocka svamp! Så jag, moster o Iza drog iväg till skogs o plockade trattisar! Sen åkte vi hem till moster o käkade lunch och tog de lite lugnt en sväng.
Efter de drog jag o Moster iväg till Helena där vi följde med på skogen o plockade lite mer trattisar, sen åkte vi vidare och drog ut på nå myyyyr jäävlar :P Fastnade med stövlarna som vanligt, min vanliga tur :P Men massor av röd-gul trumpet svamp hittade vi alltid!
Åkte sen hemmåt, stannade till i Hammarn och va in på ICA en snabbis innan vi drog hem till moster igen. Där packade man om och åkte hem.
Väl hemma möttes man av köttbaljor.. Insåg även att jag hade tooook mkt svamp så jag ringde till Tina o hörde om hon ville ha en skvätt :P Jobbigt o rensa allt ju :P hehe. och de ville hon så jag slängde ihop lite av varje åt henne o drog över. Där möttes man av Isac som kom springandes från vardagsrummet in till köket :) Gooo grabben de :) Man är ju lyckligast i världen som är lektant/tremänning med den grabben! :)
Åkte sen hem, rensade all jävla svamp :P en del åkte ner i frysen och en del ska moster få ta. Feeels good now! :)

Men snart dags att sova, ligger redan i sängen ;) Bra med bärbar dator hehe.

Over and out!

....

Borde sluta tortera mig själv, stänga av skallen o bara leva livet.

Men hjärnspökena är där, jämt och ständigt..


??

En liten fråga, är de ngn mer än jag som har så att allt försvinner när man kommer in på bloggen? Alltså där man ser vad inläggen heter och där man ser att man har fått kommentarer? Är de bara min blogg som är knäpp eller?

Svettig som faan, blöt om ena foten osvosvosv.

Jaa de kan ju kanske va en liten förkortning på min dag :P

Började dagen med att åka till Fia o rensa o plocka lite lingon, åkte sen till moster med dom.
Åkte hem till Fia, fikade. Tog de lugnt, spelade lite spel o hade oss.
Sen åkte man hem, fixade middag, pasta, carbonara sås o stekt bacon :) Smaskens :)

Efter de drog jag o mamsen ut till skogen och plockade trattisar :) Och jag hittade också! *Stolt*
Dock på vägen hem klev jag ner i ett riktigt bauuuuta hål... Hela stöveln följde med ner i hålet så sen ska de *skvissskvassskvuss* i min ena sko.. Blött o kallt va de. Sen innan man hade tagit sig tillbaka till bilen va man svettig, blöt men ganska nöjd, började även skymma på vägen hem. Så lite tur hade man iaf :)

Bjuder på ngr bilder från min tur i skogen.



Dock ville inte kameran ta ngt bra kort utan blixt... :( Första va bara för söt där den stod men sen vart de trattisar :)

Nej de va nog allt för idag.

Over and out!

Rena kapet för dig.

Jaa de va vad dom nyss sa på reklamen. Har som vanligt idé torka när de gäller rubriker.

Bloggade jag igår? Nääe, jo, nääe.

Men igår då, då plockade jag rönnbär med kusin Marie o Fia. Vi fick till ngr liter iaf. Ett skit jobb men va faaen, lite extra pengar i fickan tackar man ju inte nej till :)
Firade även farmors födelsedag.
Kollade så att farmors larm funkade, "SOS Gösta, vad är problemet" "Larmkontroll, Irma Norberg" "Hörs bra, tack" "Tack" Haha, jag älskar att göra sånt. En konstig hobby eller? :P
Vad hände annars då? Hmm. Spelade dataspel höhö otippat va? Har inte alls fastnat för Age of Mythology ;) Neeeej nejj.

Idag har jag o Fia plockat o rensat ännu mer rönnbär, plockat nypon, de är ganska bra med taggar på rosenbuskar, bara så ni vet... Men fick inte allt för många stick som tur va :)
Har annars varit iväg med bären till Bengt-Johnny, surrade med honom ett bra tag, kollade in alla grejerna som finns i deras "kök", ganska spännande. Ska man säga att man är intresserad av att jobba där tro? Kan ju testa om inte annat, eller? Egentligen vill jag ju köra lastbil men de verkar dåligt med de... :( Tjej, lite erfarenhet de är dåliga saker enligt åkarna som de verkar.. Menmen, man ska inte ge upp i första taget, ska ringa runt här ngn dag nu när jag har frisknat på mig :)
Annars så har katten kommit hem, han är instängd i badrummet för att hunden ska hoppa på stackarn.. Vi måste ta bort honom btw :,( Fine he is a pain in the as men jag älskar ju den lille filuren ändå.. Jobbigt de där..

Näe de va väl allt för idag, ska iväg o rensa lingon imorgon, flytta lite grejer kanske. Plocka svamp med mamma på eftermiddan :) Sköööjj.

Over and out!

Störigt.

Insåg ju som ni läste i mitt förra inlägg att jag hade ju fått ett mejl, trodde de va från mannen som äger Smokie, men de va de inte, utan av ngn tant/brud som han har kontaktat för att hon ska kontakta mig. Suck i puck, varför kan inte allt vara enkelt o lätt för?
Fick iaf fyra frågor tror jag de va.. Bla. om vad jag kunde om barfota hästar. Så vad skriver man? Jo men barfota hästar är hästar som går utan skor, NÄÄÄHÄÄÄ! eller va?
En annan fråga va om jag visste va pnh eller va faaen de forkortas är för något och om jag har tränat ngt i de själv. Alltså tror dom att jag tänker va tok nitisk på sånt eller? Aldrig, yes de är bra till viss del men man ska inte överdriva allt. Så nu har fröken Norberg suttit o pluggat in lite om allt. Blev inge klokar må jag säga, visste redan de som skrevs om de. Och orkar nu inte leta mer.
Orkar inte ens starta spelet. Då är de illa. Sova vore en bra idé, skita i att kliva upp imorgon o svara på ngt mejl. Gör de en annan dag, ett annat år, en annan tidszon. Eller nått, känner inte alls för att "förklara" hur mkt jag kan om saken i sig. Faan han kan väl hää sitt arsle till hästen till veckan o surra direkt med mig istället för att skicka ngn tant på att förhöra mig. Jag vet ju inte ens vem hon är ju.

Näe nu har jag skrivit av mig lite iritiration hur fan de nu stavades.

Godnatt!

Mjomjo.

Jag har då ingen fantasi när de gäller rubriker iaf. Men skit samma.

Igår plockade jag o Fia krusbär, fyra liter som åkte till Håsjö och nästan en som jag behöll själv som sen Sussie gjorde marmelad av :) Thanks! :)
Sen plockade vi även ngr liter lingon, rensade. Åkte till Hammarn o handlade, åkte sen till moster med bär, hem. Mat, sen till Fia, snackade en massa o spelade lite spel :P Har även med mig spelet hem ;)

Idag har jag o kusin Marie varit till Sundsvall o shoppat! :) De va skoj, gick en hel del pengar men kom hem med flera kassar med kläder i :) Feeels goooood! Man kan behöva lite nya kläder faktiskt.
Har sen tittat på Wallander, kuriren kankse? Äsch jag minns inte. Skit samma var de väl.
Ligger nu i sängen, alla har gått till sängs för de är ju älgjakt imorgon, skoj för er ;) Jag däremot funderar på att nörda lite spel en stund innan jag ska sova ;) Då kanske man slipper ligga o fundera så mkt innan man somnar, bra idé där. Juppjupp kom på den alldeles själv.
Faan jag glömde kolla mejlet jag hade fått, tänk om de är från ägarn till pollerollen jag vill ha! :)

Must check.

På återseende!

På tok alldeles för länge sen, sen sist faktiskt.

Har ju som inte haft en dator som har fungerat som den ska.. Men igår kom min alldeles egna älskling hem! :) Så nu när allt som är nödvändigt att ha är installerat törs man leka lite med na också :P Så detta kommer säkert bli ett ganska långt blogginlägg med bilder osv :) Enjoy!

Börjar starkt med att berätta lite om förra veckan.

Torsdagen den tredje.

Började dagen som de flesta andra, tog en promenad, träffade på grannen som sa att jag fick plocka hur mkt vinbär jag än ville på hennes tomt. Ringde mor o frågade om hon ville ha och då fick jag frågan vill jag ha svartvinbärssaft? Vem tackar nej till de. Drog hem o fixade käk till vovven, ringde sen till Fia för att höra om hon va på så man fick lite sällskap. Då sa hon KOM HIT! Så då drog man dit, plockade ett par liter svartvinbär på deras buskar, fina goda som vart till en suverän saft sen :)

Lekte då lite med kameran på ngt annat av allt dom har på gården.



Fredagen den fjärde.

Då drog jag o far till Hammerdal och köpte hundnät. Passade på att ta lite bilder efter vägen när vi stannade till.



Sen vart de hem, byta om, åka till Sandmon för att piffa upp sig inför kvällen, då de va vikarefest hos Christer :)
Sara gjorde iordning, mitt smink, hår o naglar :) De tackar jag för :) Fick lite tips o råd om ditt o datt dessutom så de va helt perfekt! :)
Ellen o Loulou kom förbi mig på kvällen när de va dags att dra iväg, vi va först på plats :P haha.
Sen kom resten inramlande eftersom. Vart en härlig kväll med mkt skratt, mkt att dricka o äta ;) Vart tacopaj o kräftor till varmrätt, vin, öl, cider fanns o dricka, får inte förglömma snapsen heller ;) Tacopajen hade Lillemor för den delen gjort, otroligt god :)
Till efterrätt hade Christer gjort paj, hör o häpna men fröken Norberg åt päronpaj! Och tyckte att de va gott. Så vart ska folket rita korset nu? :P
Söt Troja kom förbi o hälsade på också, så därför blir de bara bilder på henne från festen ;) Är snäll o hoppar över att lägga ut bilderna från festen ;)



Lördagen den femte.

Vaknade ganska tidigt på morgonen med tanke på festen kvällen innan ;) Fick skjuts till grannarna o tog sedan deras nya bil till farmor o farfar med syster o Isac i :) De va nice, är tooook avis på deras V70i! Vill ha.
Va sen lektant åt Isac. :)
P-A grävde o Isac stod o pekade åt han o förklarade vart han skulle sätta ner skopan. ;)



Sen vart de även lite fika, korv med bröd. Efter de åkte P-A o Isac hem för då va ngn trött. Så jag fortsatte med att måla taket i hundhuset vitt. Mkt nice må jag säga.
Efter de drog vi också hem, stökade iordning middag, jag hämtade P-A o Isac som skulle komma på middag hos oss :)
Sen på kvällen kom även Fia o Sara förbi o grattade systeryster. Och lite senare kom även kusin med karl. :)



Första bilden o andra bilden är tagen av min käre far som är avis på min kamera ;) Sista försökte jag o Isac ta ilag, som ni ser gick de väl inte allt för bra ;)

Sen lekte även kusin Marie med min kamera.



Söndag den sjätte.

Då drog jag o Fia ut i skogen o plockade lingon. Vart sjutton liter, en paus och sen hem o rensa o sen sälja vidare ;) hehe.



Måndagen den sjunde.

Då tog jag o Fia o testade på att plocka rönnbär med stor framgång... Rönnbär är inte alls roligt att sitta o rensa, de tar tid! Så lite pics från hennes morfars gård på nypon o sen våran rensning kommer.
De va även denna dag min förkylning bröt ut, bara så ni vet ;)



Tisdagen den åttonde.

Va upp o plockade rödvinbär, en sisådär tio kilo fick jag o Fia ihop som vi va iväg till moster med ;)

Onsdagen den nionde.

Vart väckt sju på morgonen av Monas ljuva stämma då hon undrade om jag inte kunde komma o jobba, visst sa jag men jag är förkyld, men iväg skulle jag. Halv åtta till ett som sen vart utdraget till fem.
Åkte sen hem, käkade middag, låg på soffan o tittade på Män som hatar kvinnor med mamsen. :)

Torsdagen den tionde.

Idag vart de till att kliva upp o plocka svartvinbär, åkte sen till Fia o plockade mer med henne. Vi drog sen ner på byn, handlade lite, fikade, postade brev o åkte sen till grannen o plockade på deras buskar ;)
Vi fick även sällskap av Tina o Isac som plockade på :)
När vi hade plockat allt som allt tio och ett halv kilo gav vi upp. Drog till moster med bären o sen hem för att äta. Har sen varit till Fia o fått älsklingen fixad :)
Ligger nu i sängen, nyduschad o nybloggat ;)



Hur tar man för delen bra kort på regnbågen? De är ju helt omöjligt enligt mig... Tips uppskattas! :)

De har även hänt en del bad things den senaste tiden. Va riktigt ledsen en dag, ringde min "storebror" och sen vart de lite bättre, försöker göra en massa saker varenda dag för att fundera över annat. Men nu har kanske vändningen kommit, en quaterkille kan kanske bli min, jag behöver en bästa vän som tar mig ut i skogen på en tur om dagen, får mina tankar på annat, buffar på mig när jag är ledsen, lyssnar när jag behöver prata, en vän som kommer med sina stora läppar o torkar bort tårarna från min kind så man börjar skratta istället. En sån vän behöver jag nu. Smokie är kanske min räddning. Han är kanske min vän. Ska ringa hans ägare imorgon o höra. :)
Jag har snart kanske en ny bästa vän.

Nej nu är de läggdags för en snorig o hostig brud som mig. Ska sova bort ngr timmar o sen upp, ta in vovven så han får frulle o sen iväg o plocka bär med Fia ;) Ingen rast ingen ro! De är så livet är när det är som bäst :P

Godnatt och på återseende! (De lär inte ta lika lång tid innan ett nytt inlägg kommer ;))

RSS 2.0