Bloggtorka...

Jajjemen, jag vet inte vad jag ska blogga om egentligen längre..
Har ju inte allt för mkt som händer i mitt liv och de som verkligen händer har jag nog ingen större lust att blogga om, vet inte ens själv vad ja tänker så dumt att dela med sig av det och sen får en massa folk att surra, no thank you.

Men som sagt funderingarna är många, skolstarten närmar sig, sista natten på schemat.

Känns skönt att skolan ska börja faktiskt men sjukt att de är sista terminen, vad gör man sen? Plugga vidare? Ta ett brejt och bara jobba? De är en av mina funderingar, den kan jag dela med mig av. Funderar på att läsa vidare men de kan va smart att ta en paus och jobba iaf ett år till innan man försöker sig på en tre årig kurs eller va tycker ni? Plus att lite arbetserfarenhet kan va bra om jag ska plugga vidare.

Och sista natten är inatt på shcemat, kanske får man fortsatt kanske inte... Känns jobbigt att behöva svara på förfrågningar framöver om de blir så... Är ju bortskämd med schema faktiskt. Och har fakiskt ingen större lust att jobba dan heller.. Eller joo på hemtjänsten de är skönt, eller på trean. Tvåan funkar också men ettan vill jag inte jobba dan på.. inte längre... för jävla tung avdelning, en chef som inte förstår att dom går på knäna vissa dagar.. Nääe flytta vore kanske de bästa? Flytta ifrån allt negativt samtidigt som jag tycker så otroligt mkt om mina arbetskamrater, de är ju dom som gör att man har glädjen att jobba till viss del..

Men nu har jag nog gjort Simon nöjd ;) SKrivit ett helt inlägg :P

På återläsning!

Tiden bara flyger fram..

Jaa som vanligt i min lilla värld, hur de går till har jag ännu inte förstått ;)

Förra helgen vart de iaf Selånger marknaden med Lillan, Helene, Emil, Micka och Simon. :) Tyvärr började de regna och smart som man är har man foppisar på sig! Jaja vattnet som chippade in chippade ju ut lika fort iaf ;)
Köpte en handväska, nya örhängen, en klocka man har runt halsen och lite underkläder iaf, hann även med att äta kolbullar :) MUMS! :)
Vart sen iväg och käka pizza, försöka torka lite grann innan de va dags att dra iväg till Birsta, där inhandlades det ett par svarta brallor och en STOR latte! Ska man va igång behöver man koffein, sen in på Ikea, lite ljus eller jaa en hel del och ngr galgar. Alltid bra att ha i min växande garderob, konstigt de där, jag har massor med kläder men när de väl kommer till kritan har jag inga?! Ngn som har samma problem som mig tro? ;)

Vart filmtittning sen på kvällen, Red ridinghood, lätt värd att se :)

Veckan sen har innehållit jobb, åkte upp till Övik i onsdags där jag är fortfarande. Far väl hem på söndag då jag går på nästa jobbarnatt.

Har även fått schema för höst terminen, ska plugga tre dar i veckan vissa veckor!!!!! IDIOTISK!!! Och timmarna är ungefär två timmar långa vissa dar, suck. Jaja, bara att bita i de sura äpplet och hoppas på de bästa ;)

Men nu fick nu iaf en liten uppdatering och jag har insett att ja klarar av att skriva med min nya stödskena för handleden också ;)

På återläsning!

Ö-viks helgen

Här kommer då först lite bilder från nått berg? Jaa jag och namn har ju aldrig funkat, men iaf en otrolig utsikt :)
Sen lite vovvar för ovanlighetens skull ;)
Micke och Molly, eller va de Molle? ;)
Sally

Molly
Zacko - min nya bästa vän ;)

Over and out!


Barnens dag på Westernstan

Ännu en underbar dag i gott sällskap och roliga upplevelser! :)Micke kör slädhundarna.DaltonbrödernaLucky Look och Pierre.Bröderna Dalton rånar banken


Grabbarna har blivit påkomna med pengarna

Lucky tar med sig barnen som hjälpt att ta fast grabbarna.

Sötnos :)Här ska jag och Isac åka med Micke :) Fotograf är Lillan


Två av bröderna Dalton på Dalton bilen ;)

Ännu ett trevligt evenemang med trevligt sällskap, lätt värt att göras om :)

Over and out!


Promenad teatern

Årets promenadteater på VästerÖvsjö :)Våra skjutsar
Våran traktorchaufför ;)Födelsedagsbarnet som är ute på sin födelsedagspresent.Flickorna plockar blommor efter vägen.
MoppedistenNågon som är brydd över skjutsarna? ;)
En som fiskar.
Trollet som jag missade uppe på kullen!
Näcken
Näcken
Älvorna
Älvorna
Våran vägvisare
En man med tandvärk vid "värkträdet"På fäbodvallenHenry Kälarne
Nymodigheter på fäboden, mp3!
Amerika besök


Gumma som ska kolla vem som har gjort att de har sinat i ljuvrerna hos korna.Fiskenäts fixare.

SkogsråTomas blir bergtagen
Flickorna ska på dansMaggan har ingen hörsel på ena örat, koskit i örat ska hjälpa för de säger Skalsjö Maja. ;)

Brudarna.
Raggarna kommer
Raggarna försöker att få med sig brudarna på Stromboli på dans.Per-Nirsa
Skönsång i skogen
Per-Nirsa har ångest.
Sista bilden skulle egentligen va på min far, för de va han som avslutade det hela men har ingen bild ifrån spelet så de fick bli en bild jag har tagit i våran älskade skog.

Min sista kommentar om detta spel är att de va underbart bra! Historia på ett bra sätt, jag skulle tro att de är mkt enklare att förstå en del av skämten när man är härifrån, Henry Kälarne är ju ganska känd men hur många känner till Johannahåle? Måste säga att Markus K är underbart bra på att göra teatrar, underbart folk som spelar och god mat väntade på oss :)

Over and out!

Koutsläpp Vigge

Drog iväg till Vigge med Lillan och Micka så här kommer lite bilder :)
Crusing H-strand

Mestadels av bilderna är nog på folket vi umgicks med under kvällen, för vem kan lägga upp alla bilder på ALLA fina bilar? De blir för många, så istället blev tänket: de underbara folket, fula ekipage, fina bilar, jaa ni ser ju själva här nere hur de vart.
En underbar kväll med värme och goda minnen :)


Denna bild får avsluta blogganedet om detta evenemang, alltså kolla va bilar! Och folk, underbart att så många tycker att de är roligt att hålla på med detta! :)

Over and out!


Bild uppladdning?

Ska försöka mig på att ladda upp lite bilder från evenemang jag har varit iväg på i sommar, dock kommer dom inte att hamna i rätt ordning, tar dom mapp efter mapp på datorn så ni får ha överseende med de ;)
Men de positiva är att ni får se en hel del bilder, ska även lägga upp på min DA och försöka få in nå bilder från lammningen på Norrbros sida på fejjan.

Over and out!

RSS 2.0