Packar för fulla muggar.

Jajjemen för imorgon då drar man iväg till Åland för lite semester :)

Jag har ingen aning om jag har kommit ihåg allt än, packar de sista imorgon bitti, hårstök och smink tänkte jag.

Annars är det ganska lugnt, jobbade natten till idag, hade en period inatt där jag inte gjorde nått annat än sprang i den där trappan på jobbet! Gamla människor är udda, vad är problemet att sova om nätterna och va vakna om dagarna? De tycker jag är en mkt smartare lösning än tvärtom ;)

Sitter nu och gör de jag tycker är de mest rogivande i hela världen, jag broderar, en tomte tavla som är tänkt att bli klar till jul ;) Får hålla tummarna lite för de haha.

På g hem från Åland blir det ett stopp i Sundsvall för inköp av hästgrejer :D

De lär väl kanske dyka upp nå inlägg under veckan, bilder alldeles säkert också för kameran är nedpackad :P

Over and out!

Ny sadel!!

Här kommer bilder på min nya sadel, eller jaa min och min, den är på lån till vecka 7 :D sen ska jag bestämma mig, får hoppas att den är lika skön som den ser ut :)






Over and out!

Livet i en bubbla.

Jaa eller nått sånt. Ibland känns det som att man inte hinner med nått alls, knappt att sova ;)

Så den senaste tiden har skolan kommit igång riktigt mkt, jobbar för fullt och jaa hinner inte med allt för mkt på fritiden. Menmen.

Idag är det en ledig dag, såklart riktigt kallt ute.. Brrr.. Men de är bra på sätt och vis jag får skolarbeten klara iaf. Ska göra en till uppgift i medicinsk grundkurs nu så då är allt till vecka sex klart! Ska som börja en till kurs nästa vecka, tre kurser samtidigt, PUH! Och jobba, jaja. de ordnar sig alltid, jag har ju klarat av de tidigare så.

Planerar även en resa nästa vecka, biljetter till färjan är beställda! Semester here i come! Drar iväg fem dagar med Ellen och det ska drickas vin, spana in den lilla ön, badas badtunna och bara må gott, tar såklart med mig kameran :)

Har tagit in sadeln in i pannrummet så den ska bli lite varm, sadelmakarn kommer på fredag så den måste ju se snygg ut när hon tar med sig den ;) höhö. Har även skickat iväg en jobbansökan, gjort klart en skoluppgift och eldar för fullt. Måste faktiskt ut och hämta in mer ved.. Får nog göra de när den här skoluppgiften är klar så man får en paus i pluggandet.

Jobbade igår kväll efter skolan och jag har ju underbara människor  jag tar hand om, även dom jag jobbar med såklart, men de är brukarna som gör intryck. Har blivit erbjuden av två farbröder att stanna hos dom för evigt, dom är inga snuskgubbar utan bara sällskapssjuka haha. När jag kom till min sista brukare igår undrade hon om jag hade fått nått fika och jag sa nej eftersom de faktiskt va så, så jag fick koka på extra varm choklad, sen satt vi framför tvn och drack de och åt mackor och tittade på nyheterna, kommenterade och hade oss. De är kvalitetstid de. Något jag älskar med mitt jobb. Att bara sitta och surra, höra om deras liv. Förut i veckan berättade en farbror om hans liv som sprängare, varit ute i världen och sprängt, jag som trodde han hade bott i den där byn hela sitt liv. Även historierna från de militära, hästen som va helknäpp men hur snäll som helst mot farbrorn.

Nej nu får det vara nog! Måste skynda vidare med skoljobben! Over and out!

På order av Simon..

...Så kommer det nu ett blogginlägg om dagens middag, med bilder och allt!

De vart racklett!
Som du nu ser Simon så har man köttet på grillen ;) Under ställer man in "lådor" med en massa grejs man vill ha varma till.




Här är de som vi har till racklett, feta ost, tomater, bananer, vitlöksost, champinjoner, annanas, purjo osv osv. De man tycker är gott alltså och sen toppar man allt med riven ost! :)
Jag då är ju liiite kräsen av mig jag har bara vitlöksost, feta, tomater och idag testade jag att ha i torrostade jordnötter *smaskens* och så klart riven ost längst upp!



Till efterrätt vart det pannacotta! Recept ur LCHf boken. Är bär i botten, hallon och blåbär vart det denna gång och för att göra de hela liite roligare vart de lite olika strössel längst upp på toppen! GottGott!



Det var dagens middag de Simon, en vacker dag ska jag bjuda dig på de så du inte behöver vara ett frågetecken längre ;)

Tack och Adjö!

Trötta dagen..

Bestämde mig igår för att ta en ledig dag idag! Sovmorgon stod för dörren, första på över en vecka.. Tidiga mornar jämt ju, även när man ska på skolan, konstigt att man blir slut i skallen till slut? Njääe.

Vart väckt av att Björn va uppe och körde med traktorn, somnade dock om lika snabbt ;) Sen ringde chefen och undrade om jag va sjuk "näääe, jag har sovmorgon" svarade jag. Hon tyckte jag skulle jobba idag men de tyckte inte jag. Jag hade planerat att jag skulle göra annat.

Tog Kangoon ner på stolpen (el padre kom hem med den inatt), sen drog jag o kusin M iväg på Hammarn, köpte nya täckisar åt mig, lite grejer till Napping, lite stängselgrejs inför våren/sommaren (behövs dock en massa mer men varför köpa allt samtidigt?). Sen vart de fiket :D *Mums* Macka och en flaska MER. :) Sen iväg på Jensens där jag köpte en kofta för halva priset, bra kap enligt mig. Sen vart de ett par vinterskor till mig också på Stööks, nu kan ju inte pappa klaga på att jag inte har några varma skor iaf ;) Sen  Ica en sväng och hämta lite papper åt Lillan på AF.

Drog sen vidare på bibblan i Kälarne där Loulou letade fram två böcker till min kurs Människan socialt och kulturellt, det tackar man för, får slå upp dom sen ikväll och börja läsa.

Efter de har de inte blivit så mkt, kortspelande, va till moster och fick massage! Awsome! :D sen ut och åkt lite mer bil, tagit in hästarna, tagit in lite ved och nu ska det bli en dusch. Måste ju upp tidigt igen imorgon, jobbjobbjobb. SkojjSkojjSkojj. Iaf skoj när lönen kommer! :)

Har haft funderingar på att göra den här listan alla gör just nu, jag vet inte, jag skulle nog börja rannsaka mig själv för mkt tror jag.. Fundera är ju min grej, de är ju vad jag gör bäst meeeeen nu är de så mkt med allt, jag ska hinna med skolan, jobba som en idiot eftersom jag inte kan tacka nej osv. Dock verkar det som att en Ålandsresa är på gång! :) De vore nice, borta en vecka!

Jaja, duschen sa vi. Over and out!

På spaning med Bettan..

Jajjemen men de går inge bra, hittade igen linimentet jag vill ha till hästen och ska se imorgon om Granngården kan ta hem det :) Dock tycker jag att granngårdens hemsida är skit, de finns inget om vad dom har på sin sida mer än rabatterbjudanden.. Jag hade tänkt spana in ett par täckisar till mig själv men inte går de inte..
Sen har jag letat efter om det finns någon "speciell" sax som är lite bättre att klippa svansar med men nääe, mest bara info om hur man ska klippa.. De är iofs bra men de är ju saxen jag är ute efter i första taget. Jaja, får bli en vanlig sax som förstörs istället ;)

Har för övrigt haft min första dag på skolan idag, känns trevligt samtidigt som de är lite jobbigt.. Nytt igen.. Har börjat med Människan socialt och kulturellt idag, en massa uppgifter men de ordnar sig nog ;) Jag brukar ju kunna sitta ner en dag och göra allt samtidigt som tur är. Får hoppas att de även funkar nu.
Sen på eftermiddagen blev de att göra ett TBC test, ONT ONT ONT! Inte själva nålsticket utan sen när dom tryckte i vätskan i armen.. Uff. Jaja, de intressanta är ju hur vi människor funkar, jag läser ju psykologi nu och man får små funderingar ibland, alltså de där sprutan va ju inte så farlig såhär i efterhand, eller? Näääe, de gjorde nog inte så ont. Precis likadant va de när jag tatuerade mig, de va nog inte så farligt, eller? Fylla i den kommer jag ihåg va mkt värre än att göra den. De är spännande hur människans hjärna fungerar, om ett år kanske jag tänker att den där sprutan, den kändes inte ens ;) Och appropå den, det klias på min arm där dom stack mig.. Är det normalt? De enda jag har fått veta är att de kan svälla upp en bubbla på armen och då har man reagerat! Oh no kommer jag säga då. Då är de bara att beställa tid för lugnröntgen och skit lät de som.. Jaja, vi får se på fredag hur man mår då.

Är för övrigt hungrig igen.. Funkar inte att "banta" "gå på diet". Jag blir hungrig. En kopp the kanske vore de bästa eller? Nått att äta vore ännu bättre, men vad får man äta? No clue, inte jag som bestämmer reglerna här utan de gör mamma ;)

Nej en kopp varmt the var de och sen i badkaret jag ska :D
Over and out!

Jag är ett frågetecken..

Jajjemen, Sara hjälpte mig häromdagen med att göra om min blogg, vart tok bra, syns när man tittar på "förhandsgranska" meeeeen inte när man går in på bloggen.. de  är ju flera jävla dagar sen va gjorde de där.. Aaaarg! Ska man verkligen behöva byta blogg för att saker och ting ska funka eller?

Annars så har min vecka sett ut såhär:

Måndag: Jobb 7.00 - 17.00 Hemtjänsten, vi va en kort men hann ändå med allt bestyr :D Riktigt bra av oss må jag ju säga.
Tisdag: Jobb 7.00-17.00 Tallis.
Onsdag: Jobb 7.00-17.00 Tallis.
Torsdag: LEDIG! Beccs kom hit, kan lova att jag va snabb ur sängen när hon skrev att dom va i Stugun ;) haha. Vart fika när dom kom, kortspelande som vanligt ;) Sen drog vi över till Fia, spelade Mariokart i några timmar och fikade även där ;) Sen hem, käka middag, lite mer kortspel och sen drog dom hem till stan, tog med sig syster också.
En otroligt härlig dag med bara en massa skratt och ätande ;)
Fredag: 7.00-16.30 Tallis.
Lördag: 7.00-13-00, 15.00-21.00 Tallis.
Söndag: SOVMORGON! Sov till ett ungefär. :) 15.30-21.30 Tallis, 01.00-07.00 Hemtjänsten/Natten. Snacka om jobbar vecka, vad har du gjort för roligt i veckan och helgen då? Öööööh, jobbat? Kul, kul liv. Kul lön iaf.
Jobbade som sagt till sju imorse, åkte hem och kröp ner i sängen vid tjugo i åtta, sov fram till ett då väckarn ringde. Klev upp och ringde på HC för att förnya mina recept.. Insåg igår kväll att allt börjar ta slut.. Satt faan i tjugo minuter óch väntade på att få prata!!!! PLATS FEM I KÖN! Jooooo men visst serru. Skit ställe. Iaf när de var avklarat hämtade jag upp Fia, vi drog ner på Hammarn, tog ut medicin, handlade, köpte grej till pappas bil och åt en räkmacka på fiket! :D *Mums*! :)
Har sen ätit middag, tagit in hästarna, simmat. Faaan va skönt de va, snacka om stela axlar, känns mkt bättre nu vill jag lova, känner mig också tio kilo tyngre haha. Meeen man kommer somna lätt ikväll :)

Och appropå att somna, det är nog dags att krypa ner i sängen nu, skola imorgon plus tbc-test! Uff, Im going to die...
Så om ni inte hör nått framöver ifrån mig så är jag faktiskt död!

Tack och godnatt! :) På fredag kommer Sonja! :D Min och Nappings julklapp :D

Ger upp!

Faaans jävla fanskaps blogg bild helvete eller vad de nu är som krånglar, när jag väl har lyckats ladda upp bilden jag vill ha där uppe vad den nu heter, skit samma nääe då försvinner texten jag har satt dit! Whyyy?! Nu får de faan va nog med detta, duschen nästa! Sen i säng inför en ny långdag, sju fem Yeeeey, eller nått. Går ut hårt efter min ledighet, idag va de sju fem på hemtjänsten, samma imorgon fast på tvåan och halv åtta till fem på onsdag på ettan, timmar timmar timmar, pengar pengar pengar. Eller nått. Men ett privatliv vore ju nice också att ha, eller jaa de hinns med i nästa liv antar jag.

Tack o godnatt!

God Jul och Gott Nytt År!

Jajjemen julen är över och nyår har varit och fröken Norberg har inte lyckats gjort ett enda blogginlägg som vanligt ;)

Julen firades mest på jobbet, delad tur julafton, fick dock den bästa julklappen någonsin, hästarna va inne när jag slutade halv tio på kvällen så de var bara att sätta sig i soffan och dricka irish coffee och öppna julklappar :)

Juldagen jobbade man först sen vart det Håsjö som vanligt,  chaufför för jaa hur många år har det varit? Noo clue, men kul hade vi :)

Annandan jobbade jag också och sen vart det ganska lugnt firande hemma :)

Sen va de en rejäl vecka med jobb innan det vart torsdag, gick av natten sju på morgonen och efter några timmars sömn var man igång igen. Vart pub på kvällen, roligt som bara den, försökte dricka bort min tandvärk, vilket inte funkade.. Har haft tandvärk i flera dagar nu så man börjar ju bli less..

Fredag - Nyårsafton, tog en rejäl sovmorgon. JL kollade på bilen på förmiddan, fortfarande ingen riktigt fungerande värme i henne.. Nya tag en annan dag. Sen vart de hem och äta god middag med familjen och morbror, sen ner till hästarna, morbror hade skickat med lite lössnus åt Napping så han firade också nyår! ;) Sen vart man kvar på Norrbro, drack gott och hade en trevlig kväll :) Dock satt tandvärken kvar som en igel..

Lördag - Nyårsdagen (idag enligt mig) Tog ännu en sovmorgon, försökte få bort tandvärkshelvetet med tabletter, funkar inte heller! Det intressanta är att jag har fått porröst lika Bonnie Tyler.. Hur faan de nu har gått till jaja.
Kvällen har man varit på hotellet på "Salong Söderbärgz" riktigt roligt och otroligt god mat :) Jag hoppas att ni alla läsare har beställt biljetter dit för de är verkligen värt det :) :D

Nej nu skiter jag nog i de här, ska försöka sova bort min porröst och tandvärk, nya tag imorgon :) Första storhelgen som jag faktiskt är ledig, känns otroligt skönt om jag ska va ärlig :)

Over and out! Hoppas ni har haft en bra jul och en bra början på det nya året :D

RSS 2.0