Tid?

Nääe tid för att blogga har de då inte varit den senaste veckan.

Veckan har innehållt: fiske, stöka med hästen, varit på Norrbro och hjälpt till under lamning.

Jaa lammningen är väl vad som har tagit upp min mesta tid faktiskt. :) Helt underbart att få vara med och se nya liv bara komma :) och sen få kela, mata och mysa med dom är helt underbart :) Visst man blir trött, urblåst, frusen och kall om händerna men de är de lätt värt!

Bilder kommer att komma upp senare. Har inte ork för de idag. Ni vet ju att jag lever iaf ;)

På återläsning!

Helgen som har varit.

Igår lördag va jag o Lillan till Bräcke och hämta upp Mickaela som kom med tåget hem från Sthlm :)
Sen vart de att åka på Norrbro och spika, kolla på lammen <3 och stöka med hästarna.
Så här kommer lite bilder från fårhuset, dock mobilbilder...


Fick även den stora äran att hålla i den tooook söta lilla lammet med hängöron! Sååå satans söt!Idag söndag har vi passat på att vara ute o fiska i det fina vädret! Dock ingen fisk men sol! Här är de även dålig kvalitet på bilderna.

Nej de va allt för idag!
På återläsning!


Sådär!

Då har man lite tid, stängde av mobilen igår, ville verkligen inte kliva upp o jobba imorse, kom som hem halv åtta igårkväll från stan..

Napping har flyttat på VästerÖvsjö nu, bor på Norrbro tillsammans med Rita och Virre, vilket verkar funka riktigt bra, Rita o Napping tycker om att klia varandra, Virre får va bossen och kan när man inte tittar på dom stå och äta bredvid Napping så de funkar bättre och bättre :)
Red dit i lördags, kan lova att man fick träningsvärk efteråt! Min rumpa och ryggmuskler? Aldrig fått ont i ryggmusklerna efter en ridtur innan men nu fick jag de.
I söndags tog vi en tur med alla tre för att se att dom funkar tillsammans ute på tur och de gick finfint, Napping va coollugn! Har aldrig varit så lugn på en tur tillsammans med andra hästar förut! Rita va en trygg och bra rumpa att följa när han inte hade en aning om vart vi skulle och sen va Virre en spännande prick som tyckte om mer fart och fläkt! Så lite trav och en liten lugn och jätte fin galopp vart de med grabben och han vart så mkt mjukare i musklerna efter turen, även matte vart de ;)

Har sen jobbat, umgåtts med vänner, slingat håret. Tack Sara! :) <3 Umgåtts med hästarna osv. Spanat in fåren, snart är de lammning! Och fröken Norberg ska va med! De ska bli en rolig och spännande upplevelse! :)

Men här kommer de lite bilder på hästarna, dom är inte dom bästa, såg inte hur dom vart i solskenet men va faan bilder är de iaf ;)


Napping.


Virre.


Rita.Nej de va allt för den här gången!

På återläsning!


Tillbaka från de döda?

Jaa man kan ju börja undra om jag har gått och dött men icke, har bara inte haft tid att skriva.

Ska berätta om allt som har hänt senare ;) Kankse idag, kanske imorgon. Beror på tiden. Kommer även lite hästbilder :)

På återläsning!

Vart tog helgen vägen?

Den bara flöööög iväg, men har ändå hunnit med lite grejer :)

Men jag har då hunnit med detta:

Fredag:
Va ledig insåg jag, åkte iväg på möte på Arbetsförmedlingen, fick en ny snubbe där som verkar riktigt bra faktiskt :)
Jag o Madde bestämde oss för att åka på dans när vi tog in grabbarna så hem och fixa iordning sig och iväg :) Kul hade vi :) Får bli fler danser framöver :)

Lördag:
Åkte med Madde och hälsade på Jubbis :) Kul att se ett nytt stall, lite andra hästar osv. Träffade på en fjording som va FET! Napping han är faan smal och tokigt vältränad om man jämnför med den! Helvete vilken kula! haha.
Sen åkte vi hem, åt middag i Bräcke på grillen. Tog en sväng förbi mig och tog med film som vi sen tittade på nerbäddade i sängen :)

Söndag, idag:
Va ut och mockade, släppte ut grabbarna och sen tog vi oss en ridtur, fick följe med Tina, syster och Hilja, fem ryttare och sex hästar. Lillgrabben fick följa med på den jobbigaste ridturen han någonsin hade varit ut på ;)
Vi försökte rida upp en stig vi har meeen när till o med stortravarn vänder av sig själv är de faan jobbigt! Själv satt man och drog fötterna i snön ju ;) En annan har ju inte en så stor häst ;) haha. Grabben va toook svettig när vi kom hem :D Bra träning för honom :)

Nej de va nog allt för nu, känner att jag har lite lite tid över för bloggen. Ska lägga mig tidigt idag för en annan ska upp halv fyra-fyra nån gång imorgon bitti.

På återläsning!

Bilskrälle!

Att den är, har ju som ni kanske vet bytt kol i den. Nu funkar den itne igen! Stannade i Övsjö idag påvägen hem från Stugun, tack o lov där och inte där den börja krångla! Sen när jag skulle få hjälp att bogsera hem den startade den, gick hela vägen hem, hackade sig upp på gården! haha. Satt o asgarva när jag väl va uppe på gården ;) Har nu satt på laddaren till batteriet ska kolla hur de mår imorgon först och främst sen blir de att kolla generatorn! Men alltså de va ju ganska väntat att de skulle hända egentligen. Faan hon har gått som en klocka hela tiden jag har haft henne. Fyra år har hon varit min, så jaa, bättre sent än aldrig kanske? ;)

Har även sagt adjö till Kettman idag, matade på han med äpplen.. Han flyttar hem imorgon.. Dom vill ha tillbaka honom!!! Barnen saknar honom! Va faaan Kettman tycker inte om barn! Kettman är en sur åsna! Han älskar sina kompisar här! Ska faan dra ihop en rövarhistoria så vi får tillbaka honom ;)

Nej de va allt för idag. Byebye

Hovtjära.

Jaa de är just vad mina händer för tillfället, har fixat Nappis hovar nu ikväll och lukten vill faan inte släppa ur händerna! Handskar nästa gång kanske?

Har varit i Stugun idag o jobbat, gick finfint, gick bara fel en gång! haa den ni, fröken Norberg hittar lite lätt där iaf ;)

Kom att fundera på en grej idag, jag har alltid planerat allt, hela livet typ, på ett ungefär iaf, alltid haft en plan b om plan a skulle skita sig. Men inte nu längre, vad har hänt? Jag har ingen plan b, tänker jag va fast i de jag har nu för alltid? Eller tror jag att allt kommer att lösa sig av sig själv en vacker dag? De sjuka är ju att jag faktiskt lyssnar på en stor idiot, en av dom största idioterna som går på denna jord faktiskt, "ta en dag i sändern" sa han alltid åt mig. Och vad är de jag gör? joo lyssnar på hans jävla skit och trivs ganska bra.
Men jag vill ha en plan, jag vill ha en framtid att planera. Jag vet inte vad de är nu, less igen? Jobbet är väl sådär för tillfället, de va otroligt skönt att få komma till Stugun nu, har en dag till där. Fixar inte riktigt att va på samma ställe hela dagarna, blir trött på det.. De har inte hänt förut. Jag brukar älska mina ställen.. Jag älskade att jobba på stolpen, jag tycker verkligen om att jobba på Tallis men där är de mer för umgänget med dom andra som jobbar och vårdtagarna som gör att jag tycker om de stället så mkt.
Jag vet inte vad allt de här beror på, borde egentligen göra som en vän säger, låna hennes doktor och förstå mig själv. Reda ut vad som snurrar i skallen. Egentligen. Men de är ett stort steg och kostar pengar. Jag är spara inte slösa! ;)

Nej nog med tankar och funderingar från min sida.

Godnatt!

RSS 2.0