Öuuum.

 Jaooo idag har jag väl, kollat lite jobb? inte hittat ngt jag vill ha. vart på Kälarne två ggr ;) hämtat potatis, fixat klart rummet mer eller mindre :) *stolt* nu är de bara att bädda, duscha seen jävlar är de sängen sen :P eller jaa jag ska kolla på tv först :P vilket även gör nu, Idol ju.
 Kusin M o L kom förbi förut :) Sköjj. Älskade kusiner <3

Läääängtar till helgen :) mhmhmhm. längtar i massor.

Har inte ringt idag.. Dåligt Bettan.. Men de har varit en massa annat o jaa nääe jag vill egentligen inte. Jag mår bäst av att inte göra de egentligen. Men jag måste.

Jaa gruvan i Canada som jag kan tänka mig att åka till o jobba i heter iaf Fort McMurray om ngn undrar. Ska kolla med tönten på arbetsförmedlingen om han kan hjälpa mig med de imorgon.

Skit svårt att hitta nå hemsida eller nått till de iaf.. Bliiiir så arrrrgggggggggg! gaaaah. suck suck suck suck suck.

Nej jävlas en stund till kanske?

Rätt riktning.

Jag tror allt börjar knaske bli bättre, eller?
Jag är iaf mkt gladare, de är positivt. Känns skönt. Bromans fel tror jag, han ringde idag på g till Norge, de va skönt. Allt känns så mkt lättare efter att jag har fått prata med honom om lite problem.. Jag vet inte om de är för att man får en killes vinkel på de hela eller hur de är. Underbar är vad han är iaf, jag skulle dö utan min vän. Eller iaf va väldigt ledsen i onödan iaf. Känner mig pepp som faan, imorgon smäller de, då ska jag ringa. Då måste jag ringa, förklara, berätta, lyssna? För tänk om, tänk om de vore så att vi tyckte lika? hmm vågar inte tänka tanken, bäst att inte göra de, för tänkt om de inte är så. Inga mer jobbiga känslor nu på ett tag tack.

Har iaf även hunnit med att städa ur de mesta ur rummet, tyvärr har de blååååst tok mkt idag så jag vågade inte öppna fönstret o vädra alla sängkläderna, så de blir imorgon de, sen blir de att dammsuga golvet igen för de har ramlat ner löv ur ventilationen, kuuuuul jag dammsög bara idag. sen blir de att skura, de ska dofta gott hos mig :D o kolla igenom de sista oupp packade sakerna, bädda rent i sängen o känna mig stolt :)

Just jaa, kom ifrån mig om vad jag har gjort idag för andra gången i de här inlägget. Meeen jag va iaf till Fia :) tittade på Hair Spray :) *Tycker om*. Sen vart de fika :) Kaffe o lingonkaka, har ni hört Bettan har ätit LINGONKAKA! haha. Meeen den va god, Sussi är duktig på att baka lingonkakor :D för dom smakade inte lingon enligt mig *tihi*.
 Kollade även in hur de gick för Sara o morfar som spelade shack, va tyvärr tvungen o sticka hem för att hinna duscha o äta så jag vet inte hur de gick, får sms:a o fråga ;)

Drog iaf hem sen, pratade med Broman i nästan en timme, skönt, behövdes, duschade, åt middag, drog ner på bilisten o köpte dricka o godis :)
Sen drog syster o jag iväg på bioooo! med Ellen :) Vi kollade på Sex and the city :) jag tycker iaf att den va bra :)
Den gjorde mig också glad idag. jag tycker om glada dagar. Glada dagar är trevliga än ledsna dagar.
 Joo ngn har parkerat nere i diket vid Bilisten.. En mörk volvo.. 940, 850? eller så. kollade inte så tok noga. vart mest rädd. Meen ingen ambulans så de va nog kanske inte så farligt. Otäckt sånt där. Hoppas de gick bra iaf.


Men nu till ngt roligare! :)

Nästa vecka ser lite ut så här:

Måndag: Fixa klart rummet. CSI :)
Tisdag: Åka till Hammarn på nå jävla möte, köpa extraljusfästen. Uggly Betty, DHW :)
Onsdag: Öhh? Packa? Greys Anatomy :)
Torsdag: Åka in till stan på arbetsmässa :) bo hos Becca <3 Fringe? Vad sägs Beccs?
Fredag: Umgås med Simon tills Becca slutar skolan, va med Becca, skjutsa henne på dans, dra till ngn kompis tills jag ska hämta Becca från dansen.
Lördag: Va med Becca. Långpromenad o film? Hur låter de?
Söndag: Va med Becca o även åka hem.

O läääänge sen jag hade en sån här planerad vecka :D *Längar* :)

Känns som att de va längesen de va ett sånt här glatt o positivt inlägg, de va ju egentligen därför jag raderade bort min gamla blogg för att skaffa den här, nya, fräscha, glada bloggen. Som tyvärr har varit en deprimerad flickas blogg. Men jag tror att vinden snart vänder.

Men jag står kvar med de jag har sagt : Jag mår bäst och klarar mig bäst själv. Inga konstiga förhållanden ska komma i min väg. No more, no longer, never again.

Detta inlägg får hamna bland Glädje :)

Ska nu borsta tänderna o krypa ner hos syster, fööör min säng är fortfarande full i grejer.. haha.

Gnatt på er alla :)


Bye sweet home bye.

 Idag har de då varit urstädning av lägenheten åt mormor, eller jaa jag va väl kanske inte med på utstädningen så mkt, för jag va hemma o gjorde skagentårta o tsatsiki innan jag for ner. Meen jag hann med att kasta en massa tidningar o skit med Linda.
 Kändes konstigt när A-K sa hejdå till lägenheten idag.. De är verkligen över nu.. Helt o hållet. Skönt samtidigt som de är lite jobbigt..
 Vi va sedan på hotellet o käkade :) åt varma mackor :) smaskens :)
Sen åkte man då hem, följde med farsan o tände upp hos Sven. Han o frugan är i Sthlm över helgen så dom ville ha lite eldvakt. Sen kastade vi köttskräpet också.
 Efter de tog jag mig en låååång promenad efter bilvägen, sköönt :) få sträcka ut benen lite o tänka o fundera lite. Hann prata med Beccs <3 o Clarre också :)
 Så i helgen blir de att va i stan :D hos becca :D de kommer att bli lite som förut, du vet när vi bodde tillsammans :) jag saknar den tiden som bara den.. De va en bra tid i mitt liv.. Synd att den är förbi bara. menmen. thats life huh?
 Men jag ska även träffa Clarre som de lät :) Hinner nog med att träffa lite annat folk också. blir skojj. Komma bort, tänka på annat.

Han har inte hört av sig på två dar nu :) Känns skönt, jag mår bättre. Men jag måste väl ringa o förklara varför jag skrev som jag gjorde.. De kommer att kännas riktigt jobbigt.. "Du, hör inte av dig, jag mår inte bra av de, jag hör av mig när jag mår bra igen och du kan kanske få komma tillbaka till mitt liv igen". Jaaa, de lär ju bli enkelt eller inte.. jaja, får försöka.
De är så jobbigt när han och jag känner på olika sätt..

Neeej men du, musikmaskinen :D

Fredag, heeelg eller nått.

För de är ju alltid helg för en annan ;) haha. eller nått.

 Ringde idag till Anders för de när ju faktiskt riiiiktig höst nu, men han hade ju inge jobb åt mig eftersom han redan har anställt en kille o har ngr andra mer intressanta killar att välja på som andre chaufför o dom har ju dessutom erfarenhet.  
 Varför ska allting alltid ramla på att JAG är TJEJ och OERFAREN! Hur faaan ska jag någonsin kunna få erfarenhet om jag inte får nå jobb då? Är så satans less nu. Blir så ledsen och arg samtidigt. Vad ska jag nu göra då? Flytta? ojaa, komma ifrån allt. Börja om på nytt. Hitta mig själv, börja må bra igen. Jag började faktiskt må jätte bra.. Men då hörde han av sig igen o allt vart jobbigt o sen vart de de här. buhu suck. varför kan jag aldrig få va lycklig o må bra? Jag saknar sommarn, jag mådde riktigt bra då. Älskade mitt jobb, älskade att inte va bunden, gjorde de JAG ville.

 Har iaf varit ute o gått o sprungit med vovven idag :) Känns riktigt härligt :) Måste ju få upp flåset efter förkylningen igen. Så de vart sprungit lite etapp vis inte hela tiden för då hadde jag nog legat halvdöd i diket haha. Chappen tyckte de va roligt att springa iaf :) Känns skönt att ngn blir glad för de man gör.

 Ooo vad ska man göra nu då? Jag vill ju ha ett jobb, o jag vill ju va kvar här, på de här stället som jag är uppvuxen på o älskar. Samtidigt som jag skulle kunna flytta lååååångt härifrån, från allt, börja om på nytt.

Nej nu kommer de folk hem. Ska väl kanske va lite social iaf.

Redan torsdag.

Vart tar tiden vägen egentligen? Ingen aning faktiskt.
 Har idag inte gjort så mkt.. klockan är redan halv två.. har tagit ur diskmaskinen, vart på promenad med vovven, tagit in posten, tittat lite på tv, ätit frukost o lunch. Funderar på att ta ut Chappe nu o gå upp o stöka på rummet. Så de blir klart ngn jääävla gång. Jag är som lite seeeeg.. Menmen.

 Sov förgävla dåligt inatt.. Mardrömmar typ. Minns dom inte men ngt gör mig orolig.. Har de hänt nått? No clue..

Tog iaf upp potatis igår, jag vet inte om jag skrev de igår men nu vet ni de iaf. Så idag har man träningsvärk i rygg o beeeeen. känns mest på baksidan av låren vill jag lova.
 Sen vart de en ridtur med Tösa. Vilket hon inte hade ngn lust med egentligen. Först ville hon inte ut ur hagen o att Indra o Laica mer än gärna ville följa med hjälpte ju inte saken. Sen gick de väl skapligt, lite seg på att lyfta hovarna o ville inte att jag skulle trää på tränset men de ordnade sig de med. Fick iaf till slipsknuten tok bra *stolt* ngn börjar lära sig de där till sist :) Men sen så är ju Tösa liiite mörkrädd när man rider själv, hoppar till för minsta lilla, men med lite musik igång gick de hela lite lättare. Jag tror vi vart bevakade på ett ställe efter vägen av älgar för dom hade varit framme o gått på vägen inatt såg jaa nu på promenaden. Vart helt mörkt när man hade kommit hem o skulle släppa tillbaka fröken i hagen, ville inte de heller haha. För de va ju mkt trevligare att va i stallet.. Snacka om att trilskas. Men elaka Bettan fick som hon ville. 

Han hörde av sig igår med.. Är tokigt social o jätte trevlig..
O jag blir glad o ledsen samtidigt.. 
han kommer med små antydningar då o då meen dom skiter jag i..
orkar inte hålla på längre.. 
För i slutändan är de jag som kommer att bli sårad i vilket fall som helst.

Nej rummet nästa, eller jaa hä ut vovven först o hämta skivan i bilen :) 

Mitt i veckan.

Vad har hänt sen senast? hmm. no clue.

 Idag har jag iaf lagat mat, eller jag gör de för fullt, gryyyyta :D muuums. den är typ klar om tjugo minuter. brabra.
sen ska jag nog hämta posten, gå ut med vovven, fixa på rummet, följa med farsan o plocka potatis sen vette faan.

 Vad sägs om att sortera julkort i december? ;) haha. enda jobbet jag har hittat som jag kanske kan få.. är så satans less nu så usch. Ska väl ringa o höra om de har blivit höst ngn dag också ;) Får se vad den mannen säger då.
Kollar dessutom in hur de är i umeå, finns fortfarande en chans att man kan få åka dit ;)
 Texas är fortfarande lockande. Men när ska man i så fall åka? Känns ju rätt värdelöst att åka nu innan jul egentligen. Hmm.. måste fundera över de där lite mer tror jag.

 Jag vill så mkt nu, men inget går att fixa just nu.. Jobb, eget hus, vovvar, hästar, en räääv :) Mindre tid till att grubbla o fundera, mer pengar, en systemkamera, en ny laptop vore inte heller så fel, en ny rolig bil, hmm ngt mer tro? njaa inte just nu iaf.

O en kvart kvar tills grytan e klar :D
Så vad ska jag skriva under den kvarten då?

Kanske att jag har uppdaterat i min bdb idag *stolt*.
 Är sugen på att gå ut o göra ngt idag egentligen, meeen jag måste faaan fixa rummet.. drygt, tråkigt, värdelöst menmen.
Får ju va ute när jag plockar potatis.. Kanske ska höra med Tina om hon har lust med en ridtur ikväll :) de vore riktigt nice. Får se vad uret blir tills man kommer hem i eftermiddag. o en promenad vore inte heller helt fel. nääe har inte tid med de.. rummet måste ju bli klart eller hur? kan ju inte sova hos syrran hur länge somhelst heller haha. för hon ligger ju bara o snackar hela nätterna så man får ju aldrig sova haha.

Oooo nästa vecka börjar alla bra programmen! Så tvn hela kvällarna eller? haha.

Måndag: CSI klockan nio.
Tisdag: Ugly Betty klockan åtta och Desperate Housewives klockan nio :)
Onsdag: Greys anatomy klockan nio.
Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag: Faktiskt inge spec jag vill se.

Så iaf tre dagar framför tvn ;) haha. mitt vanliga ställe på vintern ;)
Nu är iaf grytan klar :) *Duktiga Bettan* man kanske ska bli kock? eller så inte haha.

 Nu äre de iaf uppdaterat här också *stooolt*

Neeej nu blire att fixa rummet, eller nått sånt. Försöka iaf.

Förstår inte riktigt vad du är ute efter.. Varför börjar du höra av dig huxflux?
Tok söt o tok trevlig, sådär som du bara brukar va..
Ibland önskade jag att jag bara kunde säga "neeej jag vill inte, hör inte av dig, låt mig va" meen de går inte..
För jag tycker om dig för mkt..

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar. - Nalle Puh.

:)

Rubrik:

varför ska man komma på rubriker jämt o ständigt? faan de är ju skit svårt ju. jaja, skit samma vare väl.

Gårdagen va underbar :) Fick träffa en massa vänner <3 såå skönt att få komma bort, komma tillbaka, må riiiiktigt riktigt bra igen :) 
 Va på förfest hos Hummer, där va även Clarre, Chris, Therese o två tjejer till.. vad dom nu hette.. Tok trevliga iaf :)
Sen drog jag, Becca, Christer, Jana o Christoffer på Up stair :) De va skojj :) tok mkt folk o så där som de alltid är när man är ute ;)
 Efter de vart de Subway :D muuuums mackor :D skulle lätt kunna åk ain till stan nu öfr att köpa en till haha ;) Då kom chuck, eller hur han nu stavar de förbi också :) trevligt trevligt :) han hade den senaste samsungen ;) bara så ni vet. hehe.
Även Elias o Torbjörn kom förbi :) sen fick vi även skjuts hem av Elias där på natten :)
 Sen låg jag o Becca o pratade tok mkt innan vi somnade :D
Klev upp vid elva tiden :) frukost framför tvn o så. sen drog man ner o handlade lite o tankade upp bilen, sen vart de raka spåret hem.
Har sedan vart te mormors lägenhet o hämtat lite grejer.. Känns inte så kul att ta ngn annans grejer.. även fast hon e dö o så.. Har iaf snapsglasen med guldkant på. De va vad jag ville ha typ. sen vart de ju självklart lite andra saker också, tex nån vas, kruka, ljushållare, julstjärna, tavla som mormor har gjort o så.

Är lite less.. Hade velat varit i stan hela helgen.. Men de kommer fler som tur är.

Sitter nu o är tokigt sugen på en vovve :D en alldeles egen :) min bara min. <3

Näe chips ngn?


Fredag! :)

 Idag har jag varit ute o gott med Tina, Isac o vovvarna :) Har sedan varit med dom hela dan :)

Sitter nu hos Becca <3 :) Vi ska nu äta om en liten stund sen blir de att åka ner på stan till grabbarna grus ;) sen blire krooooogen :D sköjjjsköjj. :)

Meeeen nu äre mat ;)

Torsdag morgon.

 Eller jaa snart mitt i dan men ändå.

 Igår va vi till Orrskär o lossade o åkte tomma hem o lastade upp åt Kent som skulle till Härnösand imorse, eller jaa farsan lastade upp o jag åkte traketor med Kjell :) Jag är tokigt förtjust i att åka traktor med Kjell, de bästa som finns :) "välkommen ombord" fick man höra när Kjell slängde upp dörren åt en :)
 O de går inge bra för stackars Kent idag.. Först hade antagligen långstaget som sitter på sista axeln gått på tvära ute på E4an. o sen så gick grovbyggnadsramen till kran av.. De går bra nu, så jag måste nu slänga mig in i duschen o kanske åka till Sundsvall o byta.. Dryygt. Menmen. that´s life.

Så jag hinner som vanligt inte med de jag hade tänkt o göra idag. Suck dessa jäääääävla lastbilar..

Mitt i veckan.

 japp,onsdag äre :) Vad gör fröken Norberg om dagarna då? Joo hon sover lääänge på morgonen, hinner med ngn promenad, duschar o åker lastbil hela nätterna :D sköjj sköjj :)

 Oooo vet ni vetni. Igår när vi va borta på skogen typ vid Hennan eller nått sånt så kom de fram en räääv :) o den va otroligt nyfiken o social, kom ändå fram till mig så jag kände dess blöta nos :) tihi sen tänkte den provsmaka mina fingrar så då sträckte jag fram handsken istället som en testade haha. Hur söt som helst :) alltså de va ingen liten rävunge utan en stor, med en yvig fin svans :D finast i världen :) den skulle jag ha kunnat tagit med hem :) Så bli inte brydd om jag har en rävunge till våren som katt eller nått ;) hehe.

 Vad mer för spännande har hänt då? hmm. no clue. jag ska iaf lägga upp lite bilder på min bdb nu. den ni, jag uppdaterar, jag är duktig :) jaa jag hann ju iaf ladda upp bilderna innan bdb laggade ur totalt. grett grett.
undra när herr stressman har tagit sig in o lossat o lastat då? trallillallilaaa.

 Just jaa, idag har jag även vart på promenad :) Gick med Chappen upp till församlingshemmet o väntade en liten stund där tills Tina o Isac hade varit på kyrkis :) sen gick vi tillsammans hem :)
 Såna där små stunder under dagen gör en så glad, man har ngn annan att prata med en stund, frisk luft o jaa bara härligt :)

 Näee man ska väl kanske ta sig ett glas cola o sätta sig o titta på tv:n en stund kanske ;)
Hejsvejs.

Söndag...

Vart tog veckan vägen egentligen? jaja, tiden går liiite fortare än vad jga hade tänkt mig..

 Igår va då farmors födelsedag :) en mkt trevlig födelsedag med släkt o vänner :) gooood mat ;) måste ju få skryta lite haha. Mkt fina buketter osv också ;) Typ två tre orkideér tror jag hon fick haha. så nu blir de knöööök fullt i köksfönstret om hon ska försöka få plats med alla där ;)

 Förkylningen börjar iaf att ge sig som tur är :) bara hostig, lite lätt snorig o döv på ena örat, men annars är de ju finnemang ;)

 Vad mer hade jag tänkt o skriva utan att ljuga i er tro? hmm..

Jo att jag sitter o kollar på aupair jobb, varför inte? sticka iväg till ngt fint land o jobba hos en familj i ett par månader? :) why not egentligen? hmm. eller jaa ett år för de mesta. har hittat en familj på island som kanske vore intressant faktiskt. De dryga är ju att de är ju tok dåligt betalt.. menmen. de är ju en jääkla upplevelse säkert :)

Ska dra nu. hejsvejs.

Idag är en helt vanlig dag.

Men en massa saker att göra, orecis som alla andra dar. ;)

En liten lista som jag borde fixa idag:

* Sätta in pengar på M. - Avklarat redan medans jag började skriva bloggen ;)
* Städa undan på mitt rum..
* Träffa David o få min nya skiva :)
* Städa hos farmor o farfar tills innan "kalaset".
* Kolla efter mer jobb.. Hittar inget.. :(

Jag kan bara inte sluta tänka..
Jag önskade att du inte hade lovat så mkt..
Jag trodde verkligen på allt du sa..
Men du är precis som alla alltid har sagt..
De är bara jag som har vägrat att inse sanningen..
Jag önskade att jag bara kunde hata dig..
Men jag älskar ju dig.. Ska de va så svårt att inse?
Önskade bara att du visste hur allt va..
Eller att allt vore tvärtom..
Eller att de aldrig hade hänt ngt..
Helst att de inte hade hänt nått..

Näääe packa ner böcker nästa! :)


Tomtar o troll eller hur var de?

Idag kom min efterlängtade film Tomten är far till alla barnen! Jag älskar den filmen haha. så störtskön :)

hmm. idag har de väl inte hänt allt för mkt..har kollat igenom böckerna, ha kvar inne o försvinna ut högar. kan ju inte ha kvar alla mina ungdomsböcker heller.. dom tar bara en massa plats.. sen vart jag så nysig av att sitta där o kolla igenom allt så då tog jag en promenad med Chappe. Rätt skönt, lite kallt kanske.. Kunde dessutom ha träffat på en björn.. För när vi gick bilvägen ner (hemmåt alltså) så hade nalle puh varit där o dyngt.. så de vart låååååånga steg hemmåt haha.

har blivit sämre i förkylningen.. jäävla skit.. menmen. de är som vanligt de. jag behöver bara höra ordet förkylning så blir jag tok dålig haha.

Sitter o tok fryser för tillfället.. brr..

Tänkte bara ringa o höra hur de va..

NyttNyttNytt

Iaf ny färgat hår ;) va till Dokmyr idag till kusin o hon färgade o slingade håret mitt :) snyggt värre vart de :)
 o så bjöd dom på kaka :) *smaskens*

Här har de då inte uppdaterats på ett tag.. Eller jaa sen ngn timme innan begravningen. Jag har som inte mått så bra osv.. vilket ni säkert kan förstå. Men nu börjar livet se lite ljusare ut iaf. mår lite bättre iaf.

O vad var de för snack om att jorden skulle gå under idag? jaja, de gick ju inte som planerat :P  haha.

jag har iaf börjat tagit itu med mitt rum nu :) *stolt* meeen de vart tio gånger värre än de va förut.. men nu ska jag slänga en massa o så ska jag stoppa ut en massa som ska sparas. sen ska de blir rätt rent :) luftigare.

Hittade igen ett julkort från i julas från mormor.. hjärtat stannade.. tårarna rullade nerför mina kinder.. de gör så ont..

Tänk om livet ändå kunde va lite som jag hade velat haft det.. Allt som gick så bra o sen vart de som de alltid blir.. stopp på lyckan.. o allt går tvärtemot som jag vill ha det.. bara att bita ihop eller?

Flytta eller inte flytta? Fly eller inte fly? Komma bort eller stanna hemma? That´s the big question now..

Nääe slut skrivet av mig för idag.
Kraaaaam

Idag är dagen då det händer..

 Så idag är ingen glad dag.. Eller kommer inte bli iaf. För idag är det begravning..

 Igår så va man till den stora staden med kusin Marie :) De va mkt trevligt, tyvärr så regnade det.. menmen.
Sen va man ut i skogen o hämtade en massa grejer till kistdekorationen som vi kusiner sen gjorde på kvällen/natten :) den vart fin :) kommer att finnas bilder på hur den "arbetas" upp på min bdb senare, orkar inte lägga in ngt här :P

 Ska iväg till kyrkan till halv ett o säga farväl till mormor.. Ska ge henne två brev också. Ett från mig o ett från syster. Mitt brev papper är grönt, med nalle puh på o jag har till o med ansträngt mig o skrivit allt med skrivstil, sen så är de ett blått kuvert där de står "Till Mormor i Himlen". De låter säkert barnsligt men jag vill ha det så.

 Men imorgon blir de nog jakt, behöver skogen.. Behöver tänka.. Behöver inte alls tänka egentligen, skulle va skönast o slippa tänka.. Men önskade att allt vore liite annorlunda..

Saknaden är enorm..

<3


Today.

If you can't get someone out of your head,

maybe they're supposed to be there?


De är nog dagens sanning de, eller vad tror ni?

Idag har jag inte gjort allt för mkt, klippt mig, lagat mat, letat grejer i mormors lägenhet, hittade en massa gamla fotton där. Hittade ett på typ en kopia av Hitler haha. men de va bara mormor morfar haha.
De börjar sluta kännas konstigt att gå in i mormors lägenhet utan henne men doften, doften av mormor hänger fortfarande kvar i den. Känns lite deppigt först när man kommer in men sen, sen är de bara tryggt.

Imorgon blir de stan med kusin Marie iaf :) Sen blir de blomstergrejs på kvällen med kusinerna :) blir nog trevligt, roligt lär vi nog ha, lite deppigt kanske också. kan nog kanske bli inslag av de med. man vet aldrig.

På torsdag är de då begravning.. Ska skriva ett brev till mormor tills dess som jag ska lägga ner själv på dan innan begravningen, säga ett sista farväl.. jag tror jag behöver de, jag lär nog aldrig riktigt inse att hon är borta för evigt annars..

Känner mig lite ensam.. Lite ledsen.. Mkt ledsen faktiskt.. Tänk om de vore annorlunda.. Om de vore tvärtom..

Duschen nästa kanske? o sen sängen? eller nääe slösurfa en stund till tror jag :) tills alla andra har gjort sig klar iaf. ;)





Första jaktdan.

O fem älgar han man sett :) Två kor, två kalvar o en fjolings oxe. Meeen inte sköt vi på ngn inte. menmen. Andreas tog iaf ihjäl en liten kalv :) så lite lyckad har ju jakten varit idag :)

Satt på pass imorse, gick sen med hund på annerhöfta. ingen lycka då inte. sur jävla myr, kärringsnår, blött som bara faaaan, ingen älg, djupa diken.. vad mer ska jag komma på som va dåligt?
hmm. äh jag vet inte. men gott vatten va de i bäckarna iaf :)

jaa vad mer för skojj ska man skriva in tro? har inge mer på hjärtat just nu egentligen. Eller joo en massa men inget jag orkar prata/skriva om.

Blir iaf en vecka som man har fullt upp nu.. För söka jobb nästa vecka.. Allt känns bara så tungt just nu..

Men nu är maten klar så ma råkes ;)

Och jag ska försöka att inte ramla i ngn buske ;) hehe.

RSS 2.0