Snöhelvete o surfittor, vilken jävla fredag förmiddag...

Så tänker jag iaf angående min förmiddag, snön vräker ner igen, jävla vita helvete... Jag som äntligen fick se gräset igår...
Jag har hållt på att jävlas med försäkringskassan nu på morgonen... Först måste man tydligen va med i nån garanti på arbetsförmedlingen, ringer dit MEN NEEEEEEJ du platsar inte eftersom du jobbar för många timmar i veckan annars! Fuck arbetsförmedlingen, varför ska man nu va med där om man ändå inte kan få nån ersättningshjälp? Söka jobb kan man utan deras hjälp!

Sen ringa Försäkringskassan igen, bli omslängd hit och dit och hamnar hos en sur kärring som anser att varje person i hela Sverige ska veta att man ska ringa FÖRSÄKRINGSKASSAN när man går och blir sjukskriven FÖRSTA DAGEN för att få ut någon ERSÄTTNING för det ingår i ALLMÄNBILDNINGEN!
Någon annan som visste om detta? Jag har ALDRIG fått lära mig de iaf.

Men tant Norberg har ju sån jädrans tur ibland så surapan på andra sidan linjen hittar igen papprena som är skickade, som jag antog de räckte med då doktorn sa att han skulle skicka alla papper till idotkassan. Så jag får ut ersättning från första dagen om jag fixar fram lite arbetsgivarintyg för ett helt år tillbaka åter igen... Och fylla i någon blankett som surfittan skulle skicka hem till mig.

Med min vanliga tur lär jag få ett papper hem om att jag inte uppfyller kraven för att få ut en krona precis som från a-kassan, som jag funderar skarpt på att gå ur eftersom jag aldrig kommer uppfylla kraven förrens jag har en heltidsanställning och blir sjuk då. De bär sig fasiken inte när man är vikarie..

Skit myndigheter som ska funka sååååååå bra, bullshit.

Nu har jag fått spytt lite galla över alla idiotiska myndigheter iaf, jag hoppas ni inte mår sämre efter att ha läst det här utan kan kanske hitta något roligt, ni kanske har lärt er ngt, speciellt om de om man är sjuk ;)

På återläsning!


Sola skin :D

Jajjamen dock har de blåst lite men hellre de än regn!

Igår så gick de iaf bra hos herr sjukgymnast, fick ett träningsprogram som ska göras morgon o kväll till att börja med.
Har fått en ny tid nästa vecka innan sjukskrivningen är slut så då blir de nya tag, nya övningar och kanske förlängd sjukskrivning eller kanske sjukskriven på 25% jaa vem vet? Inte jag iaf.

Åkte sen hem till svärföräldrarna där de vart god middag, kortspel, kaffe drickande och kakätning :)

Har idag inte gjort så mkt, försökt varit ute på egen hand på förmiddan, tog med kameran och fick sällskap av Phanter så här kommer de lite bilder iaf :)







De va väl allt för idag iaf.

Maten börjar bli klar och nu inväntas Micke.
Ikväll är det utbildning på g :) Eller vad man nu ska kalla de, nervös, oh yeees. :)
Men ett skönt nervöst pirr.

På återläsning!

Regn....

Jag som skulle ut o studsa och försöka fåtill så vattnet rinner från gården idag, regnet gjorde att jag vände på bron och kröp upp i datastolen istället..

Jag vill också tacka alla som finns där för mig, ni har ingen aning om hur skönt de är.

Men till igår då, doktorn sa att mitt knä läker fint :) Jag klarade av belastningstesten galant, förutom svårigheten att slappna av och låta farbror doktor göra som han vill med ben o knä :O De är otäckt, varför lita på den killen som körde in en spruta i benet på mig fleeeeeera gånger för bara två veckor sen? :P

Men de vart en vecka till med sjukskrivning då jag ska få ett träningsprogram idag av sjukgymnasten ska försöka komma in i det först och röra på mig så mkt som möjligt för att kunna återgå till jobbet så fort som möjligt :) Jag ser nog otroligt rolig ut när jag försöker studsa omkring utan kryckor... Inte lyckat än men snart hoppas jag kunna gå normalt :D Jag jobbar iaf på de =)

Sen får även sjukgymnasten bestämma vidare om jag borde vara sjukskriven på en viss procent från början eller om jag bara ska se till att jag inte tok jobbar så jag belastar knät för mkt från början vilket kan vara dumt om ledbanden inte har reparerat sig samtidigt som de kan gå hur bra som helst också.
De finns ingen garanti för nått av de tydligen vilket skrämmer mig, tänk om de skulle hända igen :O

Jag köpte iaf en flaska vin igår för att fira i helgen att knät går åt rätt håll :)




Ibland blir jag bara toook sugen på hembakat tunnbröd så jag hittade igen den här bilden då ja känner mig lite frusen också, den är tagen för två år sen.
Jag hade lyckats bli ledig en hel lördag i december och hela familjen var samlad så vi bakade tunnbröd och segkakor tillsammans. <3

De va allt för nu, jag berättar väl mer imorgon om vad farbror sjukgymnast säger, han är btw världens bästa :D
Nu ska jag våga mig på att ta trappen upp och se om jag klarar av att duscha själv :O Hade inte ork igår kväll så de får bli idag, önska mig lycka till!

På återläsning!

Nervös....

Ja nu är de dags att bli lite nervös... Idag ska jag till farbror doktorn på Sjukhuset, vilket känns skrämmande faktiskt...
Tänk om han tycker att jaa men imorgon kan du börja jobba igen :O De vore riktigt skrämmande med tanke på att jag själv behöver hjälp med saker fortfarande...
Dock kommer han nog inte tycka de iomed att jag kanske måste gå utan kryckor haha. De är allt annat än snyggt när jag försöker ta mig fram..

Jaja, nog om sånt där, jag vet ju om ngr timmar vad han tycker, ska iaf bli spännande att få göra en arbetsbelastning på knät :)

Tänkte lägga upp en bild som ja hittar som gör att jag längtar efter sommar :D



Övsjö stranden, Jämtlands finaste strand!

Nej gör ngt annat kanske än att sitta här o va nervös?

På återläsning!

Tiden som har flytt..

Har egentligen gått till bakning och vila men jag har lovat bilder så de kommer att komma bilder också ;)

Jag har målat naglarna, vilket jag inte minns när jag gjorde sist.. Dock dags att ta bort o göra nytt som de ser ut...




Den där svarta uppepå torkar så satans snabbt så man hinner knappt stryka på den därav lite udda resultat.




Detta är mitt underbara fårskinn som har räddat mig från att bli tokig av värk... De är helt underbart att sova med! Jag sover som en stock med detta i sängen vilket jag inte gjorde utan när värken i knät var som värst...



Detta är ett av provbakningarna, muffins recept efter mormor som ja hade glömt att dom sjönk ihop efteråt men dom va goda o söta tycker jag, dock inget vi bjöd på i fredags eller lördags.



Snökakorna har ni redan sett men här är dom än en gång, tror dom vart populärast iaf :)



Detta är Woopisarna som vi björd på, det är glitter strössel runt dom :D



En stoooor chokladboll, dock inte lika stor som den skulle bli i min fantasi men ändock ;)



Tåååååårtan! En av dom ;)



Tårtan uppifrån.



American cuffins? Typ iaf, de är ett amerikanskt muffins recept som vi gjorde lite cupcaces aktigt över :)
Dom är goda faktiskt då de är chokladbitar i dom! Mumma!
(Jag har nyss klämt i mig en medans jag har lagt upp bilder ;) )

Under veckan har de bakats mest varje dag lite i taget, en del dagar har jag gjort för mkt, som att försöka mig på att hjälpa Micke att städa, tyckte att skurkäppen måste ju va ett bra stöd... Or not, vart liggandes dagen efter...

Jag har mina pallar o min barstol utsatta i köket så att jag ska kunna sitta ner o stöka bäst ja vill. De jobbiga har varit att plocka fram och tillbaka ingredienserna, torr varorna har jag för de mesta låtit stå framme tills Micke kommer hem eller till dagen efter när man ändå ska ha dom igen.

Men i fredags då kom Mickes kompisar så de vart fulla huset med grabbar :)
I lördags kom min familj =) Fick på syster o mågen snöskorna o dom trampade iväg för att titta på en Amazon som står här i skogen, mor, far och svärfar hjälpte snällt till med all matlagning och vart galna på mig när jag stökade runt för mkt med bara en eller utan kryckor haha.

Skickade även med en låda med kakor hem till en kompis då hon jobbade så de funkade inte att hon kom upp tyvärr.

Söndagen åkte jag o Micke hem till svärfar, Micke lekte med traktorn o tog fram våran timmervagn och skottade upp så Christer ska kunna lägga veden någonstans.
Jag såg snödroppar som är på g att blomma !! Och Tussilago! Nu är de fasiken vår!
De vart kaffe o tigerkaka ute i solen när jobbet var avklarat, helt underbart att kunna sitta i kofta o bara njuta! :D

Väl hemma igen tog vi o klädde på oss ordentligt o Micke slängde upp mig på fyrhjulingen, de tog tid, var inte allt för skönt heller men väl uppe sitter man ju som en kung!
Vi åkte runt i ett par timmar och bara tittade på naturen, tog dock bara kort på ett ställe men de va underbart att va ute i friska luften, dock borde dom göra vägarna utan hål o gubb för de gör ont då ;)



Detta är en av bilderna ja lyckades ta iaf.

Vi åt för den delen våfflor till middag på våffeldagen med glass, grädde och jordgubbssylt :D *Mums*

Idag är en lugn dag, tog sovmorgon, gjorde min gympa, jag har satt igång en gryta för att puttra =)
Blir sen till att fixa lite potatis o morötter till middagen bara :)

På återläsning!

Bloggtorka o dåligt med tid...

Kan bara sluta på ett vis o de är vääääldigt dåligt med blogginlägg.

Meeen jag lovar att imorgon ska jag sätta mig ner o skriva och lägga in bilder på lite bakverk o berätta lite om helgen :D

På återläsning!

På begäran

så kommer de ett blogginlägg med bilder på snökakorna ;)



Detta är då snökakor :) Dom är mindre än vad dom ser ut att vara i receptet men frestande goda :D Mums, lätta att göra och super goda direkt när dom kommer ut :D

Så är fröken Orädd nöjd nu? ;)

På återläsning!

Åter en helg har passerat..

Och den innehöll en hel del även fast jag inte klarar av allt för mkt.

Fredagen kan jag ju börja med tog vi o åkte på Willys o handla... Tog mig till grönsaksavdelningen innan jag kände att jag inte orkade mer... Men hoppade runt hela butiken och klarade mig ut till bilen.. Väl hemma vart de till att vila. Helt sjukt hur kroppen inte orkar...
Sen vart de mys framför tvn och en välbehövlig dusch även fast de är en pina att ta sig upp, ner och sen stå still i duschen.

Lördagen kom Richard, grabbarna bakade under min uppsikt, vart jaa allt annat än bra, muffinsarna sjönk ihop till inget, frostingen vart inge bra alls och munkarna tände eld haha. Men ingen skada skedd iaf, alla är hela :)
Sen så vart de tacomiddag :)

Söndag igår då tog vi o åkte på Naturkompaniet, hittade ett linne och en underbar klänning på rea.. Dock inget som passar eftersom såna där kläder tydligen inte är gjorda för stor bystade.. Micke hittade kläder som tur va iaf.
Sen vart de en turistsväng med bilen, åkte gamla vägen o fick se en massa små byar, kogården :D avverkningar, fiiiina hus, havet jaa allt :D
Väl hemma vart de tidig middag, dataspelsnördande, en dusch o baguettätning framför Det okända :)

Idag måndag har jag varit till herr sjukgymnast, Björn heter han en väldigt trevlig karl, pluggat på om mig o min skada och helt underbar att prata med, har aldrig haft en så lättsam konversation på ett besök på HC/VC.
Jag har fått ett jätte bra knästöd av honom som jag får låna tills ja komemr dit nästa gång (håll tummarna för att de inte är svindyrt att köpa lös sen).
De känns iaf bra att gå hos honom, har fått en övning som jag kan göra flera gånger per dag om jag så vill. Men jag får inte gå omkring utan kryckor, vilket han var vääääldigt bestämd över.
Sen vart de affärn, där jag träffade fem stycken av mina goa arbetskamrater :D De är då man inser hur mkt man saknar att jobba.. Men snart så är man där också :)
Har sen druckit kaffe o ätit kakor med svärfar :) Surrat bort iaf en timme ;)

Tog o drog igång o gjorde degen till snökakorna också, de tog tid, jag hade mina stolar att sitta på som tur va.. Helt sjukt att man inte orkar stå och stöka. Fick iaf klart allt, plockade undan de mesta, torkade bort de mesta o sen vart de sängläge med en bra bok o första träningsomgången för knät.

Spelar lite spel nu, läser lite bloggar o inväntar att Micke ska komma hem då de ska bakas lite mer. Han får nog baka o jag sitter nog på min barstol o bestämmer allt ;)

På återläsning!

Livet som sjukling

Är allt annat än en dans på rosor.. Men jag får sova om nätterna och de tycker jag är de viktiga :)

Annars så hoppar jag omkring på kryckorna, testade igår att ta ett steg utan stöd, vilket jag inte kommer att göra om på väääääldigt länge. Fasiken va ont de gjorde..

Igår så fick jag hjälp att ta mig upp på övervåningen och fick äntligen en efterlängtad dusch! De va värt all smärta, de riktigt otäcka vart att ta sig ner :O Men Micke fanns där hela tiden som ett extra stöd.

Jag lyckades laga middag också igår, satt på en stol framför spisen, svettigt vart de, Micke funderar på att ta in barstolen så jag får lite höjd haha.

Kryckorna är hemska för den delen, de gör svinigt ont i händerna på kvällen och man är alldeles röd i händerna..
Jag mår illa på Tradolan så jag tar de endast på kvällen nu så jag får sova om nätterna. Alvedon är nu min drog och Zongel.

Har idag pratat med sjukgymnasten här i Husum och jag har redan fått tid på måndag :) De känns skönt, riktigt skönt, blir nog att träna axeln också som de lät i samma veva, fick lite vad jag skulle göra under helgen och jag fick inte gå utan kryckorna sa han. En mkt trevlig sjukgymnast måste jag säga med humor, det gillas :)

Jag funderar på att måla naglarna och stöka på när jag ändå är sjukskriven, får nog bli lite bilder på de sen antar jaa ;) Ngt roligt måste ni ju få titta på ändå. Men jag tror de blir till helgen eftersom de kan va smart att ha någon som kan röra sig felfritt i huset samtidigt.... Eftersom jag funderar på stenar o sånt också.

För övrigt hittade jag en massa goda recept imorse när jag låg o bläddra igenom lite mat tidningar. Måste testat när jag blir bra :)

Nej dags för lite tabletter o lunch kanske :)

På återläsning!

Grusade planer...

Jaa som de flesta av er vet så är jag hemma, sjukskriven med ett dåligt knä...

Jag hann inte med varken massage eller hästmys igår, eftersom jag skulle hämta soptunnan innan och föll då, vred knät, självklart de dåliga så de vart felläge på knäskål osv. Micke kom hem med lastbilen och tog hand om mig innan ambulansen kom.
Ambulansen hittade rätt och jag fick lustgas vilket inte hjälpte ett dugg mer än att jag vart illamående..

Väl inne i ambulansen ville som sätta nål vilket jag inte ville haha. Vart embla på armen och morfin i benet istället, vilket också fungerade, är ju en mkt finare nål då så de kändes bättre. Den underbara sköterskan som jag hade med mig hade iaf humör, var dessutom hennes fjärde dag på ambulansen kändes bra att få skratta lite mitt i allt elände. Fick även syrgas för att få bort illamåendet.

Fick veta att jag hade perfekt syresättning även utan syrgasen, vilket känns skönt :) då funkar ju astmamedicinerna som dom ska iaf.

Blodtrycket va helt normalt även fast jag var smärtpåverkad så de känns också fint, ingen feber hade ja heller ;)

Mina gråa mjukisar är nu ett minne blott, har en liten bit kvar av dom för skoj skull faktiskt. Dom vart ju som uppklippta, Rickard ena ambulanskillen drog dessutom till mitt knä till rätta när han skulle kolla igenom mig, vilket kändes otroligt mkt... Gjorde satan så jävla ont men skönt efteråt när de låg som de skulle.

Väl inne på sjukhuset vart de att byta bår, säga hejdå till den underbara ambulansbestättningen och bli omhändertagen av dom andra på sjukhuset, de strulades med att hitta vem jag var, vilket inte borde va ngt problem då jag har bott här sen i december men efter mkt om o men fick dom fram min journal så dom visste vem jag var.

Micke dök också upp med världens ryggsäck med kläder o grejer, han hade hunnit att parkera lastbilen på jobbet, tagit personbilen hem, packat en väska full med kläder o stök och sen kommit ner till mig. Vad vore jag utan honom? <3

Doktorerna kollade igenom knät, skickade mig på röntgen, där de va otroligt trevliga röntgensköterskor, inte som dom i Östersund. Dom här pratade och var trevliga :)

Sen tillbaka på akuten för att veta hur dom skulle fortsätta, ingen fraktur i knät eller ben! Yeees! Men de behövde tömma knät på vätska....
Utan bedövning vart de dessutom eftersom dom inte orkade bry sig om vilken bedövning ja var allergisk emot.. Tack så mkt för den...
Jag tror inte jag har grinat så mkt som då av smärta, doktorn var helt förstörd som gjorde de och undersköterskan som var där (manlig) var kanske ngt av de suraste och otrevligaste jag har träffat på faktiskt.. Måtte man aldrig bli sån..
När tömningen på blod o skit var över kändes de bättre och jag vart lindad.

Domen vart sjukskriven i två veckor då jag ska tillbaka till doktorn för att kolla upp knät :) Göra en massa tester osv vilket känns riktigt bra, jag ska börja med sjukgymnastik vilket också känns helt underbart, jag ska äntligen få hjälp med knät :)

Väl ute på kryckor vart de att handla en snabbis på Ica, åkte hem, åt middag, vi var två som var hungriga då.. Ingen av oss hade ätit ngt sen frukost...
Sen har Micke bara tagit hand om mig, blivit arg på mig när jag har börjat göra ngt utan att han är med haha.

De vart film sen på kvällen för att kunna koppla av, tänka på annat och sen problemet att ta sig i säng men Micke stöttade mig, klädde av mig o allt så de gick fint.

Så idag fick jag kliva upp fem med Micke, åt frukost då så jag fick i mig mina tabletter, fick hjälp till toan och hjälp tillbaka i säng. Myste ner mig i den stulna rocken (sorry Landstinget men jag vart kär) och somnade om lite, hade hemska mardrömmar så de va bättre att va vaken o läsa faktiskt.
Micke kom sen hem på sin rast vid halv nio med lastbilen, hjälpte mig på med kläderna, lindade mitt ben, hjälpte mig med lite fika, har sen ställt fram dryck, godis, apelsiner, mandariner, datorn och broderier åt mig intill soffan och jag når även tvdosan om jag vill titta på den. Även tagit fram grejer så jag kan stöka i köket om jag får för mig de, tagit fram så jag kan äta lunch o allt.

För en stund sen pratade jag med bemanningen så jag ska ringa när jag inte är sjukskriven längre, jag har pratat med chefen som inte lät glad och sen med en av arbetskamraterna vilket va riktigt skönt, höra en glad röst som låter orolig i samma veva är ganska skönt när man sitter med ett knä som det pulserar i och man väntar bara på att de ska börja tok värka i de..

Nej de va väl allt från nu, lär väl inte bli så mkt bloggande framöver eftersom de inte finns ngt att blogga om, kanske lite kort om mina framsteg ;)

På återläsning!

Long time no seen...

Jaa tiden går för fort helt enkelt, en hel vecka sen senaste blogginlägget och vad har hänt egentligen?

Inte mkt faktiskt, jobbat en hel del, varit och simmat på Paradisbadet, börjat promenera på riktigt och bakat bröd därimellan.

Så lite brödbilder då kanske? Måste ju fylla ut inlägget med ngt roligt ;)



Långpannebröd :) Lättast brödet jag vet att baka :)



Ett lantbröd som jag testade att lägga i lite andra kryddor för att se om de blir mer smak :D Har dock inte testat dom än så de blir fortfarande spännande att se o smaka ;)



Frallor som Micke tyckte vi skulle ha lite ost på också :) Smakar smaskens tycker vi båda :)

Annars så blåser de här, solen skiner men man blåser fasiken bort snart..

Jobbet går bra antar jag, ingen säger ngt annat och jag har varit duktig o lämnat in mitt delegeringsprov som jag vart godkänd på för den delen ;) Så nu ni sticks ja och ger mediciner för fullt igen, känns så jävla skönt :)
Trodde den skulle börja gälla från 1 april som alla andas förnyade men icke, började efter lunch igår redan, hade lämnat in provet innan jag själv gick på rast, snabba puckar! Men lite så de ska va ändå :)


Idag blir de att åka till Erica för lite massage o sen blir de nog hästmyyyyys! :D

Och ikväll blir de Paradisbadet med grabbarna, tror jag ska packa min rygga nu så de är klart tills vi ska åka :)

På återläsning!


Ledig tisdag = Jämtlandsbesök!!

Jajjamen, min kära mor, syster o svåger kom upp igår :D

Vi träffades nere på stan för att shoppa loss, hittade mig äntligen en baddräkt! CHECK!
Mamma köpte Omega3 till oss alla o till sig själv haha. Här ska de hållas friskt framöver är väl tanken.

Annars så myste vi runt på stan, käkade på Mamma Mia, åkte o shoppade o sen hem till Kasamark där de vart kaffe o efterrätt :)

Sen en massa surr innan dom skulle vända skutan hemöver, tar ju tre timmar från Kasamark o hem till mor & far.

Tänkte visa lite grejer som vart inhandlade igår :D



^En av blommorna mor köpte så jag skulle ha nått på köksbordet sötnöten :)



^Mor skämde även bort mig med en ny fin vas :D Hon ville inte höra mitt gnäll om att jag inte hade ngn lite högre som är vid, jag förstår INTE vad hon pratar om :O ;)




^Även två sånna här fick vi. Men maten fick ja iaf betala själv :)



^Jag fick mig en sen present av syster o svåger :)



^ Systeryster har själv gjort detta kort, är faktiskt riktigt imponerad av henne om ja ska va ärlig ;)

Idag bakas de för fullt o medans baket är i ugnen så pluggar jag till deligeringsprovet... Jävla frågor dom har på de här stället faktiskt.. Sånt som känns onödigt att ens fråga om egentligen..
Jaja bara att bita ihop o göra klart!

På återläsning!

Arbetshelg o omflyttning av...

... krukor. Ska se om våra blommor mår bättre av de ;)

Annars så har helgen gått fort, har mest bara jobbat o vilat sen när jag har varit hemma för att bli av med denna förkylning eller vad faan de nu är... Hörseln är toppen bra när jag kliver upp på morgonen men efter att man har ätit frukost trycker de igen direkt o jag blir "döv"... Börjar bli ganska så drygt nu.. De onda i halsen är okej, för det mesta.. De sjuka är att de inte går att få bort med alvedon, annars brukar de ju hjälpa men icke...

jaja, egentligen hade jag tänkt blogga om att jag är less på alla fjortisar på facebook, fanns de inte en 18års gräns när de kom? Har för mig de iaf, kanske jag som har drömt är ju snart fem år sen en annan va arton.
Jag tycker iaf att de vore skönt med en sån, förlåt men de är vad ja tycker. Har mer eller mindre blockerat eller tagit bort alla såna vänförfrågningar eftersom jag inte orkar bry mig i deras "Gilla så..." osv.
Deras upplägg av bilder där brudarna visar sina långa hår eller sin "otroliga byst" o grabbarna är inte ett dugg bättre som ska visa upp vem som har "finast" mage typ. De är ju sjukt, är de konstigt att barn mår dåligt i skolan idag? Jag tycker att en 18års gräns borde sättas in iaf.

Nu när moralkärringen har fått gnälla lite så mår hon lite bättre, ska ta in ved innan de är dags att åka på jobbet o va lika döv som mina vårdtagare ;)

På återläsning!

Försovning o hörselnedsättning...

Jaa ngt annat kan jag inte skylla på än min hörselnedsättning för tillfället.. Hörde inte sex jävla larm, helt sjukt, brukar ju hoppa upp efter första i vanliga fall när ja ska jobba...
Men Micke ringde o kollade mig som tur va så fem i sju stod ja på jobbet på plan 2, ombytt o klar!

Vi gick kort idag eftersom alla lider av denna förkylningsvåg som går... :-S Jag hoppas att de inte tar i lika hårt i mig som alla andra... Jobba heltid o bli förkyld känns inte som en bra idé... Inte just nu :O

Annars så gick de bra idag, fick tillbaka orken efter att vi hade ätit frukost på jobbet, kändes mindre yrsligt dessutom.

Dagen rullade på som vanligt, alltid ngt att göra, vilket jag älskar med att jobba.

Väl hemma vart de middag, lasagne, lite bokläsning, en promenad med Micke, tagit in ved, gjort semlor o jasåklart svullat semlor till att bygga puzzel :D

Tänkte bara göra en snabb skrivning när jag ändå gick förbi datorn när jag va ute o snytte mig i köket, tack vare att de börja släppa börjar hörseln komma tillbaka! :D

De bästa idag är nog att varken jag eller mina vårdtagare har hört vad varandra har sagt *asg* Båda parterna skriker typ va. haha.

Nej de va väl allt för idag tror jaa, på återläsning!

RSS 2.0