Take care of myself day :)

 De är vad jag har idag :) Men först ska jag väl berätta lite om vad som hände igår ;)

 

igår torsdag klev jag upp halv åtta för pappa skulle ner på sjukstugan o jag tänkte lämna in mina lönepapper, vill ju ha lön nästa månad ;) Drog sen ner på Hörnan för att se om mitt paket hade kommit men dom fick tydligen inte in dom förrens mellan tolv och ett! Suck. Åkte hem, fikade lite, tittade på tv för att få tiden att gå.

 Skjutsade sen syster, åkte hem, eller rättare sagt ner till Kälarne, träffade Ellen o Lillan där, så vi gick in på hotellet o köpte mjukglass :) De va gott :) Och då kom mitt efterlängtade sms! Min kamera hade kommit! :)

 Kände mig som ett barn på julafton när jag hämtade ut den :)

Drog sen till Lillan o tittade på film medans batteriet till kameran fick laddas. Men sen åkte man hem o åt middag o sen va man i full gång med kameran :)

 Åkte sen till farmor o farfar, farmors blommor fick bli fotomodeller ;)

 

 Idag fredag har jag legat tok länge i sängen, så skönt att få va lite ledig o bara dra sig :) Har sen tagit en promenad, vilken vart ganska kort eftersom de började tok regna.. Suck. Har sen ätit frukost, tagit lite kort på Chappe, vilket inte va de lättaste.. Han rör sig hela tiden o tycker inte alls att han ska va med haha.

 Har sen målat tånaglarna med ett av dom nya lackerna jag fick :) Har även noppat mina ögonbryn. Ska sen ikväll raka benen och ta hand om fötterna lite mer. Skönt att ha en dag att bara ta hand om sig själv :) Ska dock städa huset sen. Vilket jag inte ser fram emot haha.

 

Men här kommer lite bilder från kameran :)

Klicka på korten för att få dom större :)

 

Som ni ser på bild ett och tre så går de faktiskt riktigt bra att ta kort på långt håll :)

 

 

 

På återseende! :)


Onsdag hela veckan?

Eller hur va de där? Nejj då, bara idag ;)

 Klev upp åtta imorse, okej vaknade åtta klev upp tjugo över o väckte syster ;) Käkade frukost o drog ner på byn för att tanka o hämta upp Lillan o Mixxa. Sen drog vi o hämtade Fia. Efter de drog vi in till den stora staden.
 Där har vi handlat, fönstershoppat o spanat. Har bla köpt en ny klocka :) Mkt fin om jag får säga de själv :P Annars vart de lite smått o gott.

 Längtar tills min kamera har kommit.. Vill ha den NU!!! Kom till mamma ;) Väntar bara på ett litet sms, ditt paket är nu på Hörnan, Kälarne och är bara att hämta! :) Kooom hem till mig nu ;)

Nej de får va allt för idag, har ont i knät o känner mig ganska trött. Titta på Isabells ny inköpta film, finsk/samisk typ. Vargar, tjuvjakt o annat intressant.

På återseende!! :)

Tisdag.

 Har idag avverkat en dag på jobbet, har sen hunnit klippa mig :) Är mkt nöjd, men de blir jag ju nästan alltid :P
Sitter nu här, kollar lite mejl o bloggar. Funderar på att ta en promenad innan solen försvinner igen.

 Imorgon blire Östersund, shopping :) De blir nice, hoppas man hittar ngt fint och att de är bra rea ;) haha.
 
 Annars sitter man o längtar efter kameran.. Kom till mamma! :)

Nej de va nog allt för idag ändå. Vart ett kort inlägg men jag vill ju hinna se solen en liten stund också ;)

På återseende! :)

Ännu ett måndagsinlägg.

Måste ju berätta den trevliga nyheten att kusin har hjälpt mig att hitta en kamera :) Så nu längtar man efter den ;) Ska bli skoj att kunna ta riktigt bra bilder =) Kan inte bärga mig.

Men de va nog allt, ska väl hoppa in i duschen o sen sova så man orkar upp imorgon ;)

På återseende! :)

Måndag = LÖN!!

För vissa jobbar ju komunalt ;) Men skönt är de ju alltid, får även in från försäkringskassa imorgon, inte en så stor slant men de är en peng iaf :) Skönt att ha pengar, men då blir man lite sparsam också ;) Vill ju inte göra av med allt för mkt pengar heller :P hehe.
 Men ska iväg till kusin ikväll o beställa en kamera :) De blir nice, har längtat såå sjukt mkt efter en bra kamera o nu har jag pengar :) Kan ju köpa en riktigt dyr om jag vill också :) Men de gör jag inte, köper en som passar mig och mina behov, drar in till stan på onsdag o handlar lite kläder o annat skoj :) Funderar även på att åka på tatueringsstudion o kolla vad dom tycker om layouten jag har fixat fram :) Hoppas dom tycker om den. haha. Nog för att de är jag som ska leva med den men deras åsikt betyder ju också en liten del. Faktiskt. Men de blir nog inga problem.

 Igår då, måste kanske berätta vad som händer i mitt lilla liv ;) Så igår efter att jag, Fia o syster hade varit på Stockberget drog man hem, gjorde middag, pannkaka. Sen in i duschen o iväg till Vallsjön för o umgås med Ellen :) Där drack vi grogg o mådde gott framför tvn, hann igenom tre filmer haha. Sen vart de sängen för vissa skulle ju upp o jobba :P

 Så annars idag har man vaknat sex imorse när Ellens väckare gick igång, sen sovit o vaknat till o från till nio av kattungarna ;) Så till slut vaknade även Fia till liv så då tog vi oss upp o åt frukost, stökade undan sen kvällen innan o grejade på innan vi drog hemåt, för Fia skulle ju till stan.
 En annan va hem en sväng o åkte sen ner på byn för att umgås med Lillan o Mixxa :) Handlade lite o fikade på fiket :) *myys*.
 Och nu har Ellen kommit så man ska umgås med henne :)

På återseende! :)

Lördag.

 Jajjemen de är idag de. Men jag ska väl börja med vad som hände igår kväll :)

 Drog ju till Stockberget igår kväll, gjorde sjuttio mackor! ;) Den ni. Goda vart dom iaf. Lyssnade på Linda Rattfelt som spelade Dan Anderssons musik :) De vart fint väder, bra med folk o härlig musik :) En riktigt bra kväll. :) Vart en massa snack i huset efteråt men sen drog vi hem. Tittade lite på tv innan de va dags att duscha o krypa ner i den efterlängtade sängen. :)

 Idag vaknade jag med världens värk i knät.. De har börjat jävlas igen.. Så sen har man varit till farmor o farfar o försökt göra lite jobb där.. Hittade ännu en linda för foten hos dom så nu är fot o knä lindat.. Försökte mig på att skotta ut lite mer skräp från lagårn men de gjorde så satans ont att jag åkte hem..
 Har sen legat framför tvn med benet i högläge haha. Så jag hoppas de snart tar slut med den här värken.. Som tur är jobbar jag inte förrens på tisdag så de är bara att hålla tummarna på att jag håller ihop. Funderar starkt på att skaffa stödstrumpor som jag kan jobba i.. De måste hjälpa. Eller?

På återseende! :)

Thank good its friday.

 Känns faktiskt lite så idag.. Är trött o slut i hela kroppen, ont i knäää helvetet. igen. Suuck. Jag har inte tid att ha ont i ngt knä... Hoppas på att de håller ihop ett tag till bara..
 Har annars idag jobbat, gick ganska bra antar jag. Va som de flesta andra dagar.

 Sen så har jag inte gjort allt för mkt, va på affärn en sväng, åkte hem, åt lunch, löste sudoku, kollat posten, halvsovit i sängen, där va de vaaarmt o skönt.. Skulle lätt kunna lägga mig o sova nu redan haha. Inte alls trött nejj nejj ;)
 Ska snart äta middag innan de är dags satt bege sig till Stockberget där de är visafton med Linda Rattfelt :) Lovade att hjälpa Veronika med mackor så de blir skoj :) En massa surr, bra musik o trevligt sällskap.

 Har btw haft tok jobbiga mardrömmar inatt.. Why?? En av dom handlade om att ngn tuttade eld på min bil! Min älskling! Så jag vaknade i fyra tiden, slängde mig upp ur sängen o tittade ut genom fönstret, där stod bejben min. Puuh, stor lättnad, somnade straxt om för nya jobbiga mardrömmar..
 Hur kommer de egentligen sig att man får en natt med en massa mardrömmar? Jag har ingen koll på de där..

Nej nu äre mat! :)

På återseende! :)

Toooorsdag.

 Igår efter att jag skrev mitt lilla inlägg så drog jag över till grannarna där Ida va med nya valpen :) Sötnos där :) Vart en del timmar med surr innan de va dags att dra hem för att duscha o äta innan man skulle iväg o jobba.
 Jobbade fyra till nio med Karin, allt gick som smort :) Vi är ett bra team tycker jag, kändes lite stressigt från början av kvällen när vi vart ensamma men de redde vi upp! :)
 Drog sen hem, hoppade in i duschen igen, man blir som liiite varm på mitt jobb, bara liiite ;) Käkade kesfil som mamsegullet hade gjort :) *smaskens* o sen i säng.

 Idag vaknade man först klockan fem, kollade klockan, yeees en timme kvar. Somnade om o vaknade klockan sex av väckarn. Upp o hoppa, ännu en arbetsdag. Va nere på jobbet kvart i sju imorse o fick lite rapport av natten. Och gulltanten som jag hade visat in på rummet när jag slutade hade efter tjugo minuter efter att jag hade gått ramlat o slagit illa sig.. Antagligen brytit ngt i axeln o i höften... Otäckt de där.. Allt gick så fort sa natten.. Så idag har de varit lite tomt, vi dukade fel o för mkt ;) Men tanta kommer väl tillbaka snart får jag hoppas, saknar hennes skratt o sånger. Och alla dessa saker hon ser..
 Annars har de gått ganska bra, vi va en kort.. Dryyyyygt. Varför kan dom inte bara sätta in en till? neeeej då, de funkar så bra ändå. Visst idag gjorde de de, men de funkar inte alla dagar.
 Är nu hemma, bloggar lite, kollar andras bloggar o ska väl till med skurkäppen om en liten stund. Sen iväg till farmor o farfar o kolla in lite böcker, packa ner saker osv.

På återseende! :)

Onsdag, mitt i veckan.

 Jajjemen de är vad de är idag. ;)

Sen sist har ju måndag, tisdag gått. I måndags så jobbade jag från sju till ett, sen drog jag hem, fikade upp mig o åkte till farmor o farfar. Gick igenom krukor o annat spännande med mamma. Sen vart de middag på skola på VästerÖvsjö, mkt gott va de :) O tårta till efterrätt ;) Mums. Vart efterfest för folket hos Sven o Gunilla, där vart man kvar till efter ett, kan lova att chauffören (jag) va ganska trött... Vaken sen sex på morgonen så. Men hem tog vi oss iaf ;)

 Igår, tisdag, va man lite seg ur sängen ;) Men drog till farmor o farfar iaf, jag o syster va i ladugården o bröt, hostade, nös, vart döva, slet o drog.. Men snart är de klart för att börja bygga om :)

 Idag, har jag börjat dagen med en promenad, frukost o suttit här en stund. Ska nu över till grannarna o spana in en hundvalp :) Myyys. Sen blir de hem, duscha, äta tidig middag o dra iväg o jobba. :) Jobbar med Karin ikväll så de blir tok roligt de :)

På återseende! :)

Helgen är nu över.

Jajjemen o fort gick den..

 I fredags så städade jag rummet o hallen, drog iväg o jobbade till halv tio men de drog ut på tiden till tio.. Menmen sånt som händer.
 När man kom hem hade ju Beccs kommit! :) Så de vart fika o en massa surr inpå småtimmarna innan de va dags för sängen där de vart ännu mer surr ;) Alldeles för mkt att ta igen ju.

 Igår lördag, klev vi upp vid nio tiden, fikade, hämtade Fia o drog ner på Hammarn där de vart lite inhandling på systemet o Ica, va dock första gången på systemet men allt gick finfint, fick visa leg o hela fadderullan.
 Sen drog vi hem, slängde in allt som vi hade handlat o drog iväg på Stockberget där de vart fika o mys med Anna :) Jag o Becca försökte oss på att få henne att sova i vagnen men de va dömt att misslyckas men de gjorde ingenting för sen somna lilljänta ändå.
 Vi drog hem, lämnade av Fia på sandmon o sen till Västanede där vi fikade lite mer o stökade på med diverse grejer, slöade mest faktiskt ;) Sen kom Fia förbi, ännu mer slöande ;)
 Skjutsade mor, far o syster till Mon där dom va bjudna på middag. Bilen slog över på 35 tusen mil på vägen hem, lilla älsklingen min. <3
 Vi drog igång med o grilla, hacka grönsaker o steka potatis o sen vart de maaaat! :) Gött va ne ;)
Lite paltkoma hade man ju efteråt, men in i duschen, ut ur duschen, fixa frillan, sminka sig, äta cheese cake, dricka grogg o må gott innan farbror kom förbi, då vart de lite mer ätning o fler groggar innan vi hämtade upp P-A på vägen mot Storåsen.
 Va på Storåsen hela kvällen, drog hem ganska tidigt, va inte lika mkt folk i år som förra året.. Inte lika många man kände o ngr tyckte de va lite småkallt. Så vi åkte hemöver vid halv ett eller nått sånt. Raggade en sväng på byn där inget hände innan vi åkte hem, där de vart lite mer fikning innan man kröp i säng.
 
 Idag, söndag, har jag o Becca slöat, tittat på två filmer, Shakespear in love och Tomten är far till alla barnen :) Sen vart de potatiskokning och kortspel innan de va dags att äta middag. Så efter middan har vi varit till Fia med hennes cykel, skjutsade Becca dit, eller jaa inte hela vägen ;) till Grannäset iaf ;) Så på Sandmon vart de lite the innan de va dags att bege sig hemöver, för Becca skulle med bussen, så nu är de väl en tjugofem minuter sen hon åkte. Har suttit här en stund o degat o skrivit ;)
 Funderar på att åka till farmor o farfar eller om jag ska duscha o sätta mig o läsa en bok, vet inte riktigt än får se.

På återseende! :)

Jajjemen.

 Nu har de gått en massa dagar sen sist, åter igen. Har ju som inte tid att sitta ner vid datorn och när jag väl har tid då cepar internet ur o jag blir irriterad o skiter i allt. Men nu sitter jag här en sväng iaf tänkte ge er en liten uppdatering av vad som har hänt under veckan.

 I tisdags va jag o Lillan hundvakt åt Chappe, han har ju som gjort illa sig så de va till o va hemma o va social med den lilla kraken så han inte förstörde sårskorpena.. Men vi tittade på film o stökade på, Helene kom förbi på kvällen också o tittade med oss. Lillan kom på den smarta idéen att tvätta våra fiiina bilar, så nu är dom blanka igen :) Bra där Lillan :)
 
 I onsdags så for jag o Lillan till VästerÖvsjö o skottade ur allt gammalt hö på lagårdsbotten.. Måste ha varit upp emot ett ton som låg där.. Men faan va fint de vart sen :)
 På kvällningen va vi iväg på Allsång på Övsjö med Barbro :) De va skoj, melodikryss o grejer ;) Bättre än Skansen tror jag ;) haha.

 I torsdags, igår alltså. Va jag till V-övsjö o slängde ur all gammal häst skit... Nån kubik vart de ju alltid.. Men fint börjar de bli :) Nu är de bara att försöka räkna ut hur man ska få till nå boxar för jag tror inte den där tanten som ska inspektera sen tycker att spiltorna som är där är nå bra.. :S Menmen. Den som lever får se. Har ju inga pengar eller riktig plats för ngn häst just nu så de får vänta.
 Jag o farbror drog iväg på Stockberget o fikade. :) Fick även sytte lilljänta :) Anna är ju mysigast i världen, dock hade hon feber efter en spruta hon fick under onsdagen. Men jag tycker hon va ganska pigg ändå med tanke på febern. Hon vart nog lika kär i mitt halsband som jag är ;)
 Sen på kvällningen va jag till Sandmon, eller rättare sagt Ludinstorpet ;) Där vart de thé drickning medans åskan gick... Jävla åska tredje gången under dagen som de åskade.. Jag o Sara fixade till hur min tatuering ska se ut :) I lööööve it ;) Nu är de bara att samla ihop pengarna till den o fixa till den till hösten, vägrar göra de nu när rötmånan är på g. Men de blir nog bra, må åka in till stan o höra vad dom tror om den också. Tänk om dom vägrar göra den.. Haha nej då, de tror jag inte dom gör men ändå.

 Idag, fredag. Har jag varit ute på en promenad, städat rummet. Sitter nu här o väntar på att folket ska komma hem från hammarn. Ska sen duscha o äta lite lätt innan jag drar iväg på jobbet :) Må ju va där en stund innan, har ju inte jobbat på en hel vecka så de lär ju va ngr journaler att läsa ;) Jobbar till halv tio så då drar man hem. Och då har Beccs kommit! :) Myyyyys. :) Den här helgen kommer bli toppen! :)
 För imorgon då blir de att vi drar på Hammarn, handlar lite på bolaget, blir första gången för mig ;) Känns konstigt att de är jag som ska stå o beställa haha.
 Sen blir de middag med tjejerna innan vi drar på Storåsen :) Blir där hela natten, de blir skoj :) Så ser ni en blond tjej med rufsigt hår och ett stort leende på läpparna så är de mig ni nog ser ;)
 Har för övrigt blivit erbjuden att rida en häst :) Så jag ska väl iväg o kolla in hur hon har de i stallet till veckan o höra hur hon vill att man jobbar killen, underbart, rida igen, hur mkt jag vill :) Står ju nu mest bara o kollar in fölena på lägdan här bredvid, dom är för söta :)

 Nej de va nog allt för den här gången, ska inte tråka ut er ngt mer idag ;)

Over and out!

Ghostlakeroad ;)

 Jupp, de är där man sitter för tillfället ;)

 Igår då efter lite tvtittande med mor drog jag iväg till Lillan, vi tittade på två filmer o sen vart de i säng. Mkt surr :) Vaknade på natten av att fröken här stod upp i rummet, varför? Sömngångare? Ta fram en videokamera här o spela in Lillan ;) hehe.
 Idag har vi segat framför tvn, varit till Övsjö o badat.. Eller jag slängde mig i från bryggan sprang upp ur vattnet o på med varma kläder!!! De va ju kallt som faaaaan ju, som isbitar som försökte gå igenom kroppen... Brrrrrrr... Menmen. jag försökte iaf ;)
 Sen vart de kladdkaka hos Fia, myyys gott dessutom :)
Och nu är man på Gastsjövägen igen, ska fika lite nu, igen ;) Gott med fika ju ;)
 
Kul att mina läsare har hittat tillbaka till min blogg igen :) Ska försöka skärpa mig o skriva lite varje dag :)

På återseeende! :)

....

Är trött på alla minnen som gnager, all sorg, saknad och längtan..
Ett minnessåll vore inte dumt, stoppa i allt skit, låsa in, gömma nyckeln och bli lycklig igen..

Helgen snart över då..

 Jao, de är konstigt de där, veckorna kan gå lite segt men helgerna far bara iväg.. Vart tar tiden vägen? Problemet är kanske att man inte tar vara på tiden. Eller?

 I lördags igår alltså drog man iväg till Ramsele i Dodgen, bilträff där :) Såg en massa snygga bilar, dock inte så många snygga karlar som de brukar kunna vara. Menmen. Tittade på en modevisning med kläder från 50 och uppåt. Köpte lite grejer dessutom, zippotändare, bara för att, kul grej, låååånga "handskar" jag vet inte vad dom heter, svarta är dom ;) En annan kul grej bara. God hamburgare hade dom där, tur med vädret hade vi också, kom ngr droppar o de va allt, sen kom solen :)
 På hemvägen satt jag o Sara o nickade ikapp haha. Båda två va toook trötta. Men i Bispgården vart de glassätning så man vart lite piggare, sen ner på Hammarn, tankade o raggade runt lite innan de vart dags att åka hem.
 Kom hem o käkade lite middag, bytte om, raggade chaufför, folk kom förbi, sen drog vi till Döviken på Zorbcenter på Christer Halvarsson :) De va skojj :)
 Kom hem ngn gång efter två ;)

Idag har de inte hänt allt för mkt, jag o Ellen låg o drog oss toook länge ;) De va skönt :) Satt o surrade mest hela förmiddan o sen drog hon iväg o jobbade så då passade jag på att ta en promenad, vilken vart avbruten av regn.. Suck detta jääävla regnande.. Men nu är de fint igen ;)
 Ska åka ner till Lillan sen ikväll o titta på film o mysa ner oss i fotöljerna ;)

Näe de va nog allt för idag.

På återseeende! :)

Helg :)

Japp nu är de helg ;)

 Så sen senast jag skrev har de hänt lite, efter att jag hade skrivit i onsdags så ringde kusinerna o undrade om jag ville följa med på kakkalas i Böle jajjemen sa ju en annan o vi drog, när vi kom fram insåg vi att de redan va slut ;) haha. Så fyra-fem mil hem på grusväg igen då, men trevligt hade vi i bilen :)
 Vart fika här hemma istället. ;)

 Igår torsdag vart en rätt lugn dag, tog en promenad på morgonen o sen drog jag, syster o Lillan på Stockberget o fikade :) Vart kvar där i fyra timmar ;) Fick ju sytte lilljänta :) Myyys med småbarn :)
 Sen vart de mat o lite handling på affärn, drog hem, tittade på The outlaws, sen skulle vi ut på sjön o fiska, jooohejsan de gick ju finfint ;) Vi kom till slut ut o sen gick de ganska fort in för de va som liiite våger ;) haha. Men tur med vädret hade vi iaf. De började tok regna så fort vi hade kommit in hemma :)
 Sen vart de ganska sent kväll, låg ju o snacka halva natten som vanligt ;)

 Och upp på morgonen, idag alltså. Jobbade, har sen inte gjort så mkt, ätit, tagit ut pengar o ska väl till Sara o fixa naglarna inför morgondagen :) De blir skojj :)

 Så är ni i Ramsele imorgon så syns vi :)

Trött på lögnerna o sveken.

På återseende! :)

Duke of Earl.

 De är vad som jag lyssnar om o om igen på för tillfället, vet inte varför jag har fastnat för låten men nått är de med den som gör att den får gå om o om igen.

 Började morgonen med att kliva upp sex, åkte i tid för att va på jobbet i tid, tror ni de lyckades? nejj då, de stod en häst vid vägkanten så stopp på bilen, knacka på hos ägarna tjugo i sju för att säga du, din häst, Peeeek peeek, där ;) haha. Hästen kom hem till sig iaf. :)
 Så fem minuter i sju kom jag in på personalrummet ;) En snabbkaffe o sen börja jobba :)
Fick reda på att en av favvisarna dog igår :( De va trist.. Han va ju stentuff.. Men så är de ju alltid, dom bästa dör först..

 Annars har de inte hänt så mkt, tagit de lugnt, spanat in regnet, handlat, tagit en promenad o ätit. Ska väl duscha o kolla på tvn.

 Nej de va nog allt från mig.

På återseende! :)

Tisdag hela dan.

 Vaknade halv sex imorse av de satans regnet! Trodde ju att de regnade in så upp fort ur sängen och till fönstret, men de va inga problem, inge vatten som kom in. Ner i sängen o somnade om till kvart i sju då Mona ringde o väckte mig, "vill du jobba idag?" och vem tackar nej till jobb? Inte jag! :) Så sen började man fundera, va de halv åtta till ett eller åtta till ett, va de idag eller imorgon, idag måste de väl ha varit haha. Snurrig i skallen? Mhm. Skickade o kollade med Lillan för jag visste att hon skulle upp o jobba iaf ;) Så hon kollade o de stod åtta till ett på mig ;)
 Så idag har man då jobbat, varit till Hammarn med Lillan, tooook köat på bankhelvetet!!! Grrrrr... Fjorton nummer före mig suck. Satte in lite pengar på sparkontot, köpte skor, käkade pizza på kaffe stugan :) De smakade smaskens vill jag lova ;) Sen va vi på Ica, där fick jag visa leg!! :) =) Ha, de har väl inte hänt på dom senaste åren mer än när jag har klagat över att aldrig få visa ;) Så där vart man glad, och han i kassan sa att jag såg ung o vacker ut, den ni ;P 
 Efter de drog vi ner på lilla Kälarne, har lånat böcker åt en av tanterna jag tar hand om på jobbet o ska väl åka till Lillan en sväng nu. Sen blir de teater ikväll :) Sköjj :)

 Jobba imorgon :) De tackar vi folket som är sjukskrivna för ;)

 Nej de va nog allt från mig de.

På återseende! :)


Redan måndag.

 Jaa så vart tar tiden vägen?
 Har jobbat hela helgen, de har varit både bra o dåligt.. En del kan verkligen reta en tills man håller på o spricker, sen har man en söt docka som inte ser allt för mkt, alltså att spana in henne när hon strör socker på gröten på morgonen gör verkligen min dag, socker överallt är de o hur de flyger haha. De är nog nått man måste se för att förstå hur man kan tycka de är roligt.
 Igår testade vi Wiiet som dom har fått dit, två av gubbarna vågade iaf sig på de :) Ellen kom även upp o gjorde oss sällskap :P
 Sen drog vi hem, käkade middag o åkte till farmor o farfar där de vart lite stök i ladugården.. En massa skräp och en massa spännande saker hittade vi :)
 
 Idag har man tagit de mest lugnt, va till farmor o farfar o tog ner hebbresbroa.. Den va inte fin. Men nu är den borta :) trodde man skulle bli uppäten av all små svee som va där... Bläää på dom! Dödens dö ska dom göra.
 Nu sitter man här, kollar in Beck och så. Ska väl duscha o sova sen.

På återseende! :)

Lååångtids skrivning.

Eller nått sånt. Har ju inte skrivit ett enda inlägg sen den 23:dje. Ibland har man ju som bara inte tid ;)

 Men sen sist så har jag fyllt år, tack för uppvaktningen :) god tårta, nära o kära, trevliga presenter o avslutade min dag med crusing på Hammarn :) De va skojj :) Gör gärna om de faktiskt :P

 Sen har man jobbat hela veckan, badat när man har varit ledig och sovit ngr timmar, umgåtts med folk, skrattat, fikat o solat och jaa svettats i värmen ;)

 Idag va jag ledig :) Första gången sen i lördags, så idag drog till Ösd o Marieby med Tina, insemination av Neffie, så nu ska de bli spännande o se vad de blir för föl till nästa sommar :) Får hålla tummarna på att de tar sig först o främst dock men de ska väl inte va ngr problem :)

 

 



Bjuder på en bild från en kväll på stranden :)

Hejsvejs!

 


RSS 2.0