Okejj, okejj!

Haha lyssnar på mammas pojkar ;) sjukt jävla program egentligen, varför härmar vi usa i allt? egentligen? De är ju dom som inte har kommit ngn vart i utvecklingen.. titta bara på lastbilarna (otippat att jag tog de som exempel? ;)) Men iaf, i dom finns de ju noll komfort, noll ljuddämpning in i hytten, ur gammalt sett att lasta o lossa virke, spån osv. Inte för att de va nått jag egentligen hade tänkt skriva om men ändå.

I helgen tog jag de ganska lugnt, tog kort på hjortar som ni såg i förra inlägget. Umgicks med vänner o familj :)
Björn tittning va också en av grejerna jag gjorde. Dock ingen björn ;)

Den här veckan har jag haft skönt sällskap av Lillan :) De tackar man för, alltid mkt roligare att komma hem och träffa ngn :) Trist att sitta själv bara.
Jobbet går bra, tror jag ;) Dom är iaf nöjd med mig och jag jobbar tyvärr för fort så jag får mindre jobb nästa vecka.. haha. Men vi får väl se vad som händer.

Vad mer ska jag säga? Finns nog massor som jag skulle kunna berätta om men inget jag orkar skriva ner haha.

Men på återseende då! :)

Jag lever ;)

Har ju som inte skrivit på ett tag hade som tänkt få till bilderna från helgen innan.. Dom är de iaf bara skit med.. Snö och dimma och inte allt för kunnig på att ta då jaa kan de bli annat än fel? ;)

Men iaf, kom gärna med tips hur jag ska göra för att få till dom.



Jaa de är hjortar om ni nu inte ser de ;)

Skriver väl ett inlägg senare om dagarna här i stan ;)

Hejsvejs!

Jöbbar, jöbbar o jöbbar.

Jaa de är ungefär vad jag gör om dagarna. Är ganska trött o slut på eftermiddagarna men idag va en snabb dag ;)

Men iaf igår efter jobbet så träffade jag Becca på ICA Maxi, vi handlade och drog sen hem till mig, gick iväg o in handlade pizza :p Hehe. Man får svulla ibland ;) Vart sen bonde söker fru och greys innan jag skjutsade hem henne. En riktigt bra eftermiddag vart de :D

Idag har jag jobbat med Petra, jag vet inte vad vi har gjort för fel idag, tog en halv timme på första ställen (va dock lite sen där så de va ju bara bra), sen på nästa va vi också mkt snabbare än vad jag o Nettan brukar va. Sen så tog vi lite trappor. Åkte tillbaka till "basen" tvättade lite, surrade med Elinor och vart sen tidig lunch innan vi gick över till vårat näst sista ställe. Där gick de också undan. Så vi surrade lite mer och drog sen på sista stället. Som tur va gick inte brandlarmet igång förrens vi nästan va helt klara! :) Yeeees, bara att gå ut och se glad ut och dra tillbaka till basen. Tvätta, lämna nycklar o åka hem :D så man va hemma bra mkt tidigare än vad jag brukar vara. Känns skönt :)

Imorgon blir då sista dagen med Nettan, för nästa vecka blir de jag o Petra som ska byggstäda som de heter. Blir nått nytt :) Vi kommer ha tok roligt ;) Vi ska även ta lite trappor.. En massa fönster som ska putsas haha. Jag som är kung på de, eller inte ;) Menmen. får väl lära mig då.

Men nu vet ni iaf att jag lever.

Kram, Hej!

Redan tisdag?

Vart tar dagarna vägen egentligen? Jag har då ingen aning, dom flyger iväg. Har ett internet som är skit kasst hemma man funkar bra här i stan.. Roligt? Nääe kan jag ju inte påstå.

Men iaf, de gick finfint att jobba i fredags iaf :) Åkte sen hem till Västanede, tog de lite lugnt, käkade middag och drog på "Flickan som lekte med elden" mkt bra må jag säga men inte lika bra som boken men så är de ju alltid ;)

I lördags jaa va faan gjorde jag då? Joo kusin kom förbi och bestämde att hon och jag skulle ut o fota lite :) Pics längre ned.
Drog sen efter middan ner till Lillan på kvällningen, hämtade upp henne o åkte o hämtade Ellen innan vi drog till Sandmon och förfestade lite lätt där innan pubben ;) Fick "nostalgi röda" naglar av Micka :) Dock börjar dom se lite taskiga ut nu.. Jävla medel man håller på med hela dagarna.. De förstör nagellacket.. Menmen. Hon får fixa dom sen åt mig igen ;) hehe.
Sen på pub, en man kort som spelade, otroligt mkt folk, har nog aldrig sett så mkt folk på pubben i Kälarne tidigare :) Skoj va de :D alltid kul att träffa på folk man inte träffar på så ofta annars :)

Vaknade upp ganska sent på söndag mitt på dan typ :P Jag o Lillan orkade inte kliva upp allt för tidigt, va alldeles för skönt att ligga i sängen o bara surra :)
Men sen drog man hem, packade o stökade på innan man drog in till stora stygga staden för ännu en veckas jobb :)

I måndags, igår alltså så jobbade jag. Sen vart de hem, käka middag som flickorna hade gjort iordning haha.
Sen åkte vi buss ner på stan, gick på "Äntligen midsommar" en svensk film. Jaa vad kan man säga? Typisk svensk eller? haha. Kan ju inte säga att jag kommer att titta på den tusen gånger om men en eller två gånger till i mitt liv, lätt. ;)

Idag tisdag, har jag jobbat. Ätit middag. Tagit en promenad. Städat av lite lätt. Tittat lite på tv och suttit framför datorn. Kommer nog inte hända allt för mkt mer spännande idag.

Let me be.. I don´t need you just now.. Never again..


Marie lekte lite med kameran.


Lite bilder på Tinas hästar måste ju också upp! :)
Första är på Kim (vilket hon inte heter men jag vill hellst kalla henne de ;) )
Andra är Mirre :)
Tredje är fölen :) Sötnosarna!



Borde jag va arg, ledsen eller glad. Jag bestämmer mig för arg, de är lättast att vara. Jobbigt att va ledsen och jag tänker defenitivt inte glädjas över detta.

Nej de va nog allt för den här gången. Nöjd nu Marie? ;)

Kram o hej!

Torsdag! :)

Snart har en hel vecka på jobbet gått, har gått otroligt fort må jag ju säga. Men skoj är de :) Fine, har skit ont i fötterna o knäää helvetet varje eftermiddag men de är de faan värt. För de mesta är de trevligt folk på ställena vi städar på så de är skönt :)

Igår va syster o jag med farbror till kusin med familj i Nälden och hälsade på :) Jänta va rätt blyg som alltid från början när vi träffar henne men sen den sista halvtimmen släppte de haha. Grabben däremot han bara är fööör mysig :) Lätt att jag skulle kunna va barnvakt :)

Kom att tänka på en sak på jobbet idag, dom spelade "Det gör ont" Med Lena Ph på CO och alltså lyssnar man riktigt på texten så har hon gjort en förbannat bra låt. Allt är ju bara för sant.

Nu kommer syster hem, blir till o köpa pizza snart då ;) hehe.

Byebye!

Oppps!

Jaa de va ju som ett tag sen sist, ser att ni fortsätter att kolla och jag antar att ni blir lika trött på att se att de inte har blivit uppdaterat som jag ;)

Men iaf, i helgen fick jag Fia till o testa att rida :) Jag tyckte de gick riktigt bra för att vara första gången, meeeen jag måste träna kondisen till nästa gång, skiit jobbigt att springa bredvid ju ;) haha.
På kvällen drog vi över till grannarna där de vart groggarnas glada afton o nån whiskey :) De va nice :)

I söndags så packade jaa, hjälpte farmor att packa, kastade lite kläder farmor inte ville ha kvar längre osv.
Träffade även lite folk från V-Övsjö :) Sköjj.
Meeen jag höll ju nästan på att glömma att jag hjälpte Micka byta däck på Peugoten! Vilket helvete! Faan helt omöjligt ju, vi måste åka in och klaga. Så är de bara! ;)
Drog in till staden med syster och Julia. Handlade, upp med allt till lägenheten, släppte av Julia hos henne, vidare till farbror för att gratta honom. Åkte sen tillbaka till lägenheten, duschade o la mig i sängen. Då började tankarna irra, faan vad har jag gett mig in på? Jag kan väl inget om seriöst städande heller. haha

Igår då, måndag va första dan, kände mig lite yr i bollen, mkt nytt att lära in, skönt folk och härlig stämning :)Kan inte bli bättre ;) Dock är Berners ett helvete, faan jag kommer aldrig ihåg vart jag har varit och vart man ska gå för att komma till ngn av hallarna, toaletterna osv haha. Men de kommer väl ;)
Vart sen att äta middag, drog ner på Lillänge, köpte nya skor, två par. Mina vanliga skor har som nu gett upp helt.. Inga hälar kvar.. Så ett par vanliga vart de och ett par vinter stövlar, ska väl försöka gå in dom ngt ;)

Idag tisdag, andra dan på jobbet, börjar få in liiite rutin iaf, Kan ju på ett ungefär vad man ska göra nu. :) Va även iväg på ett hemjobb :) De va nice, se hur andra har de i husen osv. haha.
Har sen ätit middag och försökt fyllt i papper... Jaja, de gick inte så bra men ändå.
Funderar skarpt på en promenad. Skulle va skönt med rikligt med luft nu. Plus att de är ljust ute nu ;) hehe.

Saknar min vän, vill ha tillbaka min vän..
Varför gör man som du gör?
Gör en nästan glad och lycklig och sen ledsen, sårad och ensam?

Jag orkar inte va deppig, vem gör de egentligen?

Jobb imorgon då! :) Skingra tankarna, tjuv dricka cacaocream och få skratta. De är bra grejer de.

På återseende! Eller återläsning kanske? ;)

Nu jäklar är de dags!

Japp, nu har jag bestämt mig för att ta mig i kragen och blogga och lägga in bilder från resan! *Klapp på huvudet*

Va till o med tvungen och kolla när jag bloggade senast innan Gbg.. Haha snacka om bra minne eller inte ;)

Jag drog iaf in till Ösd den 29/9 en tisdag alltså. ;) Slöade framför tvn hos syster på eftermiddan med sällskap av en gammal klasskompis :) Gud vad jag har saknat den killen, fine vi pratar tok ofta i telefon men de är inte samma sak som att träffas.
Slaggade hos syster, svårt att sova, otippat va? Ny säng, nya ljud och allt. Men sov gjorde jag till slut! ;)

Onsdagen den 30/9 klev man upp fem på morgonen! FEM! Jaja upp och iväg, träffade Lillan och Therese nere på stan, köpte in mackor och annat nödvändigt inför bussresan. Sen satte vi oss på bussen, drog ner till Sundsvall, byte av buss där, kalllllllt, brrrrrrrr. Sen in i en ny. Mot Tönnebro där de vart matstopp, sen vidare till Sthlm.
De va en man med på bussen som måste ha stoooora problem med blåsan! Faan ingen kan kuta på toan på de viset som han. Han måste ju dessutom ha lidit av nått, stressad, högljudd och allmänt knepig. haha. Jag o Lillan hade bara liiite roligt åt honom på Tönnebro ;)
Väl nere i Sthlm vart man guidad per telefon från bussen till pendeltåget, lyckades betala varsin mobilbiljett där och hittade även tåget vi skulle med ut till Järfälla ;) Dock trodde jag att vi skulle bli ihjäl trampna av alla sura Sthlm! Faan dom är ju galna, kutar som bara faan och ser allmänt sura ut. Konstigt folk i en konstig stad ;)
När vi va framme där hämtade Mixxa upp oss och vi drog ut till hennes svärmor o fru o barn :) Sen vart de lite mer inhandling och pizza ätning innan vi drog mot Gbg. Vi fixade även bilen innan så hon skulle gå bättre :)
Resan ner va ganska nice, bara en trafikolycka på väg ut ur Sthlm dock va den på andra sidan "vägen" alltså de är fyrfiligt på båda sidor på E4:an :) Niiice enligt mig men samtidigt skrämmande.
Allt gick väl som smort ner annars, en lastbil som vi inte vågade köra om mitt i natten ungefär tio mil innan Gbg, han vinglade fram och tillbaka på vägen... Otääääckt.. Dock körde han av innan vi va framme så vi har ingen aning om han tog sig hem helskinnad eller ej...
En bit innan Gbg tyckte Mixxa att vi skulle byta, hon hade ju suttit o stirrat in i regn branog länge och kört nästan hela vägen, så en övertrött Bettan satte sig framför ratten och drog in i Gbg! Ha, den ni. Men hitta, de är inte lätt, vi körde fel flera ggr, gjorde måååånga göteborgare ;) Åkte runt korsvägen (?) fem gånger eller nått haha. Men till slut hittade vi rätt, parkerade, tog oss in i Krickens lägenhet där de vart en massa tjejsnack framåt två halv tre tiden på natten ;) Va ganska så slut efter den dagen vill jag lova. Kan även säga de att Kricken och Staffan hade varit tok gulliga och bäddat upp bäddsoffan och tagit fram en madrass som vi kunde bara bädda ner oss i :)

Lite bilder kanske? Lillan insisterade på att ta på ngr "vänner" vi fick efter vägen ;)



Den första oktober, torsdag då alltså.
Vi låg kvar i sängarna ganska så länge haha. Trötta som få.
Men på Nordstan drog vi allihopa även Kricken :D Shoppade loss lite, vart två linnen och lite benvärmare för min del, käkade på ett sånt där buffe aktigt ställe, ät så mkt du orkar ;) Sen när Mixxa o Kricken kollade in skor satt jag o drack kaffe och spanade tillsammans med Lillan på allt konstigt folk som gick omkring där inne ;)
Sen vart de hem, satt och surrade halva natten :)

Den andra oktober, fredag.
Drog vi ner på Universeum, kollade in allt som finns där :)





Lite bilder därifrån :)
Sen vart de till o handla och hem till lägenheten. Jag o Mixxa gjorde en tacopaj :D toook god ;)
Sen så kom även Erika över och de vart tjejsnack och the på kvällningen :) Myyys :)

Den tredje oktober, lördag.

Då drog vi ner på Avenyn, trodde vi ;) Södra gatan hamnade vi på ;) Men efter lite efterfrågningar så kom vi rätt :) Dock lät de som att vi va alkisar ;) Mitt fel haha. Frågade efter närmsta system haha.
Vi köpte in vin inför kvällen, jag köpte två koftor jag äääälskar dom! :) Sen hittade vi hem, alldeles själva! Ha den ni ;) Köpte även ost och kex på vägen hem.
Sen vart de att göra sig iordning inför kvällen, drog ner mot staden, åkte pendeln först och sen buss ut till Erika och Jocke :) Där vart de god middag och en massa prat :D Ost o kex och glass o allt :D myyys. :)
Skulle sen igenom Mölndal för att komma till pendeln igen, de roliga va att vi aldrig insåg att vi va i centrum förrens vi såg skylten "välkommen tillbaka, Mölndal centrum" *asg* ;)
Vi tog oss hem, surrade lite mer och sen i säng.

Den fjärde oktober, söndag.

De vart en heldag på Liseberg! ;) Jag åkte till och med ngr attraktioner ;) Ha den ni! Impade va? :P
Jag vann två kilo geisha! Två kilo! De är mkt.. Drygt att bära runt på ;) En film och lite gosedjur vart de också, ett som är en vän för livet enligt Mixxa ;) hehe.
Vart sen pizza påvägen hem mot lägenheten, sen i dusch, va tog seg. La oss ganska tidigt ändå denna kväll ;)
Svårt att somna va de ju och sov dåligt hela natten, kan ju kanska va för att ngn snarkade mig i örat ;) haha nej då, har alltid problem att somna när man ska iväg dan efter.

Den femte oktober, måndag.

Vart väckta tidigt på morgonen när Kricken kom in och kramade om oss innan hon skulle på skolan. :)
Sov vidare en stund och sen upp, packa de sista och packade in allt i bilen. Drog sen hemmåt, stopp på Statiol, tankade och köpte frukost och kaffe ;)
Vart även ett stopp i Gränna för inhandling av godis ;)
Mer stopp för tankning, fyllde på luft i däcken o sen vidare. Väl i Gävlebro vart de sen middag, kaffe inköp och sen vidare hem, då tog jag över ratten, allt gick fint tills i Sundsvall där de va fel på latte maskinen! Jag ville ha latte inge svart kaffe utan latte! ;) haha. Tog de lugnt hela vägen hem från Sundsvall, sommardäck på och snö i dikena uff.. Tog en fegisväg mot Bispgården och ner ;) Saltat längre där ;) hehe.
Va hemma vid halv ett på natten, packade in allt och la mig ner i sängen med Lars-Göran ;) De är en kompis för livet de! ;)

Pics :)




Dom fyra första är från Gränna, kolla in all kullersten.. Lillan står och berättar om ngn gubbe hon egentligen inte har ngn aning om vem de är ;)
Och sen ser ni dom två rosa på sjätte kortet, de är Lars-Göran, Chicken och Sven-Rutger ;) För alla som inte har fattat vem Lars-Göran är så är de min rosa lilla vän.

Nej de va allt från Göteborgsresan tror jag.

Tack o adjö!


Im back!

Yeeep, kom hem igår natt. Har dock inte orkat blogga, hade tänkt gjort en stor redogörelse över vad som har hänt och lite bilder men glömde kameran nere och är för lat för att hämta den, tänkte också försöka sova.

Men imorgon ska jag verkligen försöka göra mitt bästa, jag ser ju att ni är in och kollar bloggen och känner att de är på tiden att skriva lite men de blir som sagt inte förrens imorgon. ;)

Godnatt!

RSS 2.0