Long time again..

Jaa de blir väl så när man har fullt upp med allt.. Har nu haft tre veckors praktik på Bergegården i Stugun, har varit på demensavdelningen så jag ska få en bättre förståelse för dementa eller nått. Roligt har de iaf varit, härliga boenden och underbar personal :) Sen har jag ju även jobbat samtidigt så de har varit lite mkt..
Men idag har jag varit ledig gott folk! Den ni ;)
Så idag vart de att åka på sjukstugan för spriometri (astmakoll) allt såg bra ut, bättre än vad det har varit förut så jag får väl fortsätta med medicinen ändå :P Sen vart de att handla, åka hem där kusin väntade. Vi åt lite varma mackor och drog på Norrbro där de vart att stöka med vinterhagen, inte helt klart än för tackorna va där inne men på lördag hinner jag göra det sista :) Även allt inför vinterns natthage är klart, är bara att koppla på sladdarna på aggregatet och in i väggen sen så funkar allt :) Känns skönt att ha allt klart inför vintern för den verkar komma tidigare än vad jag har hoppats på.. Även en promenad i skogen med kusins vovvar hann vi med för den delen ;)
Imorgon blir de intro ute på avdelningen på Bergegården, spännande men jobbigt kommer de att bli, lära känna 16 pers om inte mer på en dag! Har ju "bara" tolv timmar på mig :P Sen i helgen blir de till att jobba igen, natten mellan lördag och söndag. :) Så ser mina framtidsplaner ut :)

Nej de va allt för nu, räkningarna betalda, z:a kollad, fröken ljuger iaf, hon har inte alls skickat nått.. Jaja..

Hej så länge!

Long time no seen...

Jag vet jag är faan sämst på att blogga men mitt liv består utav att jobba och sova för tillfället.. Jag vet jag är ung, de är då man ska jobba som ett as men inte på de här viset.. Chefen bryr sig inte i att man jobbar för mkt, tur för dom att jag itne har gått med i facket än.. Har nu jobbat åtta dar på raken, man får jobba sex som högst och måste va ledig runt två dagar! Är nu ledig två dagar, skööönt må jag säga men nu i helgen blir de jobba dygnet runt.. Går på halv åtta på lördag morgon, går av ett, går sen på igen tio på kvällen och går av sju på söndag morgon och går sen på igen klockan ett till nio på söndag kväll.. Hur faaan ska jag ta mig upp och ta mig till stugun på måndag morgon? De är nått jag inte fattar just nu. Meeen man är ju ung! Då ska man orka.. Eller nått.

Annars så har jag varit häst och hundvakt ett par dagar. Napping har bytt hage och fått ännu fler tackor att umgås med i den stora hagen och bäst av allt är ju att de finns hö där ;) Dock verkar han inte vara en tok ätare, konstig fjording de där. Men skönt för matte som är rädd för fång och övervikt ;)

Mer då? Joo min nya sele är för liten! Den jag har fixat upp är för stor! Och min nya vagn är i de kortaste laget.. Suck!

Annars då? Joo inflammation i knät och tok ont i axeln.. Sjukgymnastik framöver och in på röntgen senare i vinter.

Mer då? Allt är ju inte negativt, Ellen har hjälpt mig och börjat fått nån ordning på mina rum, de är bara liiiiite saker som fortfarande ligger framme. Men de kommer ;)
Har idag hjälp P&M med en hästannons, druckit massor av kaffe och surrat. :)
Sitter nu hos Fia och har beställt fläktknapp till bilen, hoppas hoppas hoppas på att de är den som är felande annars blir jag tokig! Kall bil är inte skönt vill jag lova..

Men ett foto ska jag faktiskt bjuda på de va länge sen! :)


RSS 2.0