Förkylning?

Jaa är de de jag har i kroppen? Känner mig trött och hängig och har ingen ork när de gäller att städa trappor! Blir totalt slut av att gå upp och ner i dom.. Sov som en stock inatt iaf. Hoppas de går att sova bort, är tok snorig hela dagarna. Så förkylning? Eller kanske en allergigrej? Napping toooooook fäller ju hår nu så jag känner av honom.. Meeen man ska ju kanske till moster på måndag och bli stucken! :) Hoppas de hjälper måste ju börjas i tid så man inte blir sjuk när våren kommer.

Igår jobbade man i stora stygga Stugun, gick bra tror jag :P Jag har iaf gjort allt jag skulle göra på listan så då är de bara att hoppas att man har kommit ihåg alla toaletter osv ;)
Peter kom igår till stallet, skulle sko om o verka Napping, och vad hittar han då? Joooo HOVRÖTA!! Båda jävla bakhovarna! Suck, så nu kan jag inte sätta igång grabben lika mkt som jag hade planerat.. Så han har verkat till grabben och jag ska nu försöka ta hand om de morgon och kväll, jobbar ju på måndag så då blir de in påp travsporten och köpa lite grejer och sen vidare på granngården för att köpa lite annat.. Känns så jävla trist. Bara för att den andra damen som har skott inte gjorde allt som hon borde, måste även köpa nya skor eftersom hon har knackat mina skor skeva! Och gjort en massa annat stök med dom! Men Peter tyckte de va bra skor annars och han kommer tillbaka om ca en månad och kollar in killens hovar. Får hoppas han tycker att dom ser bättre ut.
Napping älskar btw Peter för han bjöd grabben på snus ;) Har funderat länge på om de är snus han är ute efter när han letar i ens fickor och försöker ta snusdosan ifrån en när man är i stallet och jaa, han vart toook lycklig :) Så inköp av en dosa lös kanske? Då får även matte en ursäkt till att snusa lös ;) Hästen tycker ju om haha.

Idag har man umgåtts med Lillan plus familjen, stökat ihop grejerna hos farmor o farfar (gamla huset) så Peter kan komma dit och börja fixa vattenskadan! :)
Har sen legat framför tvn och tittat på "The ugly truth" riktigt nice film :) Tycker att ni borde se den :)

Nej nu ska jag ta o göra annat, alltså inte titta på tråk melodifestivalen! Bläää, fattar inte varför dom måste ha så många tävlingar för.. Menmen, inte mitt problem.

På återseende!

Inte så snabb.

Jag vet att de tar tid mellan mina inlägg, har för mkt att göra och för lite tid till att göra annat ;) och nu dör även datorn om en stund.

Har idag varit o jobbat i stan, mockat och varit på farfars åttioårs kalas!
Ligger nu i sängen och ska snart stänga ner datorn så jag orkar upp imorgon.

Har mest jobbat hela veckan, hann med en snöpulsningstur med Napping i måndags, måste ut med honom imorgon! Känns taskigt mot honom att han får stå men är de trettio grader kallt sätter jag då mig inte upp på hästryggen, jag vill inte frysa och bli sjuk och jag vill inte att han ska bli kall och frysa och bli stel. Så e ne. och så blir ne.

Nej ni vet ju att jag lever iaf.

Tack o godnatt.

HEEELLLGGG!

Jajjemen att de är! Känns skönt efter två dagar på nytt ställe :) Man blir alltid så slut i skallen när man är på nya ställen och lär in.

Känner mig iaf mer och mer nöjd med tatueringen, ikväll låg jag i soffan och drog med fingret efter texten *mys* längtar tills den har läkt ihop och man verkligen ser hur den ska va resten av livet :) Och än så länge! Hör och häpna så har den inte börjat klia än *peppar peppar ta i trä*!

Nej de va nog allt för ikväll, ville mest bara berätta att jag fortfarande lever :)

*Klapp på huvudet*

Har fått sagt de måånga gånger idag :) ;)

Har iaf varit på hammarn med lillan, på arbetsförmedlingen, fick veta att min uga tid är över! mina femton jävla månader är slut. Meeen får börja i nått annat för vuxna haha. Mer pengar till mig alltså ;)
Får även en ny tönt på de där stället, suck. Orka. Näääe. De funkar ju bra som de är, vi träffas aldrig, jag jobbar, han fyller i papper. brabra.

Är fortfarande toook nöjd :D tog av plasten idag och har smooort flera gånger, faan den är snygg, jävligt snygg. Ler varje gång jag tittar på den i spegeln :)

Annars då? Jooo jag o lillan har hjälpt mamsen att baka kakor till farfars åttioårs dag :)

Sen då? Jobbar tillsammans med Tina imorgon :) De ska bli skojj :D

Nääe de va nog allt för idag, har iaf varit duktig och skrivit lite :D

Hejsvejs!

Jag vet....

att de har gått en vecka sen jag skrev sist, meeeen ibland hinner man inte med sig riktigt. Jobbar en del dagar och har fullt upp med annat andra dagar och sen kommer kvällen och då är man trött trött tröttast i hela väääärlden ;)

Har idag varit på Frösön, mhm. Vart toook nöjd :D längtar tills den här hemska plasten åker av! :)

Är ledig imorgon, ska ner på Hammarn med Lillan en sväng och sen ska vi baka mormors kringlor till farfars födelsedag!

På återläsning!

Tisdag.

Idag har varit en ganska lugn dag, började dagen i stallet som alla dagar jag är ledig på.

Kom sen hem, hämtade Chappe för frulletime, kom på den ljusa idéen att jag skulle stoppa i motorvärmarn på bilen samtidigt så jag öppnade motorhuven och huxflux hoppar Chappe in i motorutrymmet! Knäppisen trodde väl att de va en bagagelucka precis som på pappas bil och vart helt paff när han insåg att de inte va så, så med ett famntag fick jag ut grabben som skämdes haha.

Har sen städat mitt rum, välbehövligt som alltid.. Vattnat mina blommor! Den ni, nu kanske dom överlever en månad till ;) hehe.

Hämtade sen Lillan och har umgåtts med henne hela eftermiddan, tittat på film, Göta Kanal eller vem drog ur proppen vart de :) Länge sen man såg den.

Och nu nördar vi dator.

På återseende!

Helgen är ännu en gång över.

och en ny vecka har börjat.

I helgen vart de ganska lugnt på lördan, becca kom förbi :D vi bakade, käkade lite och sen drog jag iväg och jobbade på Tallis ett par timmar. Skönt med lite olika jobb faktiskt :)

Igår söndag åkte jag o kusin iväg och hämtade mina skidor osv. drog sen till backen och åkte några åk! faan, de va längesen man stod på ett par skidor, igen. haha. men vi bröt inga ben och inga vurpor gjorde vi heller :)

Idag har jag varit i stallet och stökat, tog en kort ridtur med Napping då han bara va trött och slö!? min häst slö? vart va goet? träningsvärk idag kanske? Så vi tog en kort lugn tur.
Har sen inte gjort så mkt.

Åtta dagar kvar! Pirr!

Nej nu vet ni vad som har hänt dom senaste dagarna iaf.

Over and out!

Dagarna flyger fram!

Jaa och snart är de helg igen. Hur går de till egentligen? Man hinner bara kliva upp ur sängen så är de dags att gå och lägga sig för en ny arbetsdag.

I måndags då jag va ledig från RentAv åkte jag till mitt gamla jobb en sväng :) Riktigt kul att va tillbaka på Tallis en sväng sådär. :) Har faan saknat min tanter och farbröder, fick för den delen att jag är en surfitta! haha.

Har sen jobbat i stan lite överallt och ingenstans som de känns ;)
Va och va irriterad och elak på ett ställe idag där jag aldrig har städat förut. Skrubben städvagnen stod i va överbelarmad!!! Fick lyfta ut skiten och med ut kom de sladdar! Sen såg va de toook äckligt i "köket" så jag skrev en fin lapp så ALLA kunde läsa och se att jag inte va nöjd och dom kunde glömma att dom skulle få rent och snyggt om dom inte började sköta sig! ha, fick även ngr av gubbarna att tycka lika som mig :) Så jag hoppas resten av dynggrisarna börjar sköta sig, för jag städar inte där igen om de ska se ut på de där viset! Visst fine, de är mitt jobb att städa, men jag rör inte andras smutsdisk, de är en äcklig bakteriehärd! och sen tar jag inte ur diskhon, de är inte mitt jobb! De står ingenstans att jag ska göra de, så forget it! Bläääää! Sen va de nå pucko som hade tvättat mopparna på jobbet i fel medel! Suck! Alltså jag är nyast men jag tvättar mest där och tvättar faan aldrig fel! De finns lappar där de står EXAKT hur man gör. Kan väl inte va så svårt?

Fick sen en burgare av Madde som faktiskt hjälpte upp mitt humör riktigt bra haha.

Men nu har jag fått skrivit av mig lite iaf. Jag hoppas ni inte tycker jag är en gnällkärring som låter på de här viset, eller joo jag är ju de. i de här inlägget men jag hoppas i överlag att jag inte är de ;)

Godnatt på er :)

RSS 2.0