Life.

Jo livet rullar på sen sist, ser att de är fem dagar sen jag skrev sist. De har väl varit lite fullt upp sen dess antar jag.

Jag har jobbat natt från torsdag till söndag.
I lördags åkte jag och tittade på när grabbarna cyklade en stund, var riktigt kallt vill jag lova.. Men inge regn! De får man va glad för :)

Annars i helgen så sov jag mest ;) Vi plockade undan ute grejerna, gjort vinterklart ute.

Igår vart en slappardag, sov nästan till elva (någon som behövde ta igen lite sömn eller?)
Sen vart de en dusch, åkte till Smedsbyn o följde med svärmor på garntorget eller vad affärn nu hette ute i Domsjö, köpte en eller jaa två egentligen (de ligger i samma paket) broderier till mig själv. Jag som hade bestämt innan att jag inte skulle ha några till mig själv ;)

Sen vart de att rida på kvällen :) Känns lite i kroppen idag att man har börjat hitta igen muskler man har glömt bort :O ;)

Idag pluggar jag, läser om barn med cancer, har specialiserat mig på Wilms. Tragiskt men jag tog den som nio av tio överlever!

Nej dags att göra annat en stund. Få bort ögonen från datorerna och ta lite frisk luft kanske?

Dieten går bra iaf, tror jaa ;) Inne på sjätte dagen. Känner mig lite trött men de är ju itne så konstigt.

På återläsning!

Kommentarer
Postat av: Sara

Haha, jag brukar alltid glömma vad jag köpte för pynt året innan så varje år när jag tar fram grejorna så blir jag alldeles "Nämen åååh, vilken fin! Har JAG köpt den? Gud, vilken bra smak jag har" .. haha..

Klart du ska skriva mer om dieten, tycker alltid sånt är intressant :D Det låter lite som G.I.-dieten? Är de rätt lika?

Kram!

2012-10-23 @ 10:38:58
URL: http://saralundins.blogg.se
Postat av: Sara

Ja jag har faktiskt också fyndat mycket av mitt fina pynt för 10-20 spänn också, haha. Känns väldigt lämpligt tycker jag ;) IKEA hade ju så snygga julgrejor förrförra året, och hur billigt som helst. Då var det minsann härligt att nyss ha flyttat hemifrån och få börja vräka ner fint pynt i korgen. Nu känns det dock som att jag inte har plats med jättemycket mer. Hoppas ju såklart på flytt och kanske mer plats för pynt ;)

Aha, ja det är ju alltid första tiden på en diet som är värst. När du får börja äta grönsaker igen så kommer ju allt kännas mycket bättre :D Lättare att hitta på olika maträtter också! :)

Kram!

2012-10-23 @ 15:00:34
URL: http://saralundins.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0