P-dag 2.

 Idag vart de att åka med farsan o lilla femtian. Va till Vemdalen, Vemhån om man ska extra noga. In på skogen där o hämtade octo. Massor av snö hela vägen, va tok mkt snö i vägen på vägen till Vemdalsskalet men bara man kom ner på andra sidan så va de inte lika mkt längre, skönt. Mötte dessutom plogbilen då. Men dom är inte så kung på att ploga där dock.. Menmen, de vart ju lite bättre iaf.
 Sen vart de det stora problemet o hitta en parkering som vi skulle kunna ta oss ut ifrån.. Vi hittade en till slut meen de vart gungeligung fram o tillbaka innan vi va ute på vägen igen. Men ut kom vi :)
 45:an va fint plogad :) tills de gick över till att va e14:on.. Why? Sen va de snöväg hela 87:an, svängde av i Stugun, fortfrande snö.. Kom till Höglunda o där tar Westin över och där va de plogat :) Så de finns folk som sköter sina jobb. Sen när vi kom in på stolpen stod bommarna nere.. Hade blivit nå vingel när dom höll på att flytta vagnarna inne på området så bommarna hade gått igen.. Men efter ett par minuter så kom de ett tåg o då funkade det precis som de skulle göra. Brabra.
 Lossa osv. o sen hem. Kom hem tidigare inatt men va då tokigt trött imorse ändå.. Vaknade vid nio o funderade på att kliva upp meeen de va för skönt i sängen så jag låg o drog mig branog länge ;) skönt :)

 Näe nu är de ngn som vill ha uppmärksamhet här.

Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0