Resterande av veckan ;)

Resten av veckan har gått riktigt fort faktikst! De är ju som redan fredag!

Onsdag var de också praktik, träffade kuratorn på Remonthagen och diskuterade en uppgift jag har i rehab/hab fick otroliga svar och 45 minuter med henne är som 10 med någon annan! Fort gick tiden.
Annars så drog man ner på stan, käkade middag på kina resturang med Karro innan vi drog hem till våran lägenhet, kollade igenom lite uppgifter som vi ska göra, försökte hitta lite info tuill några och sen vart de ju Bonde söker fru och Greys ! :) Packade dessutom lite grejer innan de va dags att sova.

Torsdag: Praktik, gjorde inge direkt speciellt där, de vanliga. Va är man kung eller kung när tanterna vill adoptera en som barnbarn eller vaddå? ;) Mina farbröder har tjatat om när jag skulle åka upp till Övik hela dagen dessutom haha.
Efter apun drog jaa, dimma hela vägen mer eller mindre från Gålsjöskogen och upp till Gideå, värst sista kilometrarna!! Suck men jag tog mig fram iaf de är ju de viktiga.
Fick kladdkaka när ja kom fram :D Mums! Sen sängen, någon va lite trött, jaa Bettan ;) Hon pallar inte att kliva upp tidigt för många dagar i rad ;)

Idag fredag: har de inte hänt så mkt än, inväntar att klockan ska närma sig elva, då blir de att åka ner till Husum och hämta upp Micke för lunch där nere. Sen så mina kära vänner ska jag iväg på healing, ska bli spännande, den här tjejen är under utbildning så jag är en liten försökskanin kan man säga ;)
Sen så blir de hustittning! Håll tummarna!

På återläsning!


Ledig dag!

Tänkte bara säga att de är underbart att va ledig en dag! Meeen de är man värd efter en helg med praktik tycker jag ;)

Söndagen så var det praktik, fick skjuts hem! Yeees, tur har man ibland. Annars så var praktikdagen bra, folket började komma tillbaka efter permissarna, vilket va skönt, fler att surra med ;) Fick även ge tre patienter Fragminsprutor! Rädd, skakis, svettades, kändes yrsligt men fasiken va jag klarade av de hela bra, dom är för snälla mina patienter som låter mig stöka på på de där viset.

Igår måndag var de praktik, var med arbetsterapeuten, var med på ett möte angående en patient, fick använda mig av de jag har lärt mig av arbetsterapeuterna vid morgonskötningen av en av patienterna! Check! Kändes otroligt bra, både för den och mig. Vi gick ut med ett leende på läpparna båda två ;)
Sen efter praktiken åkte jag hem till Övsjö! Stökade på där, umgicks med mor sov i min underbara säng.

Idag tisdag: Tog en ordentlig sovmorgon till nio ;) Sen matahundar, packa och drog in till stora staden. Drog ner på stan, gick till salongen Sara är på där hon färgade, slingade och klippte mig! :) Följde även med henne till tandis och en lunch på Törners! Underbart heter de. Sen iväg handla, hem till lägenheten käkat midda och pluggat. Gjort ifrån mig ALLA INDIVIDUELLA uppgifter i Geriatriken! Feeeeeeels sooooo fucking good!

Imorgon praktik!

På återläsning!

Sen sist då.

Jaa vad ska man säga.

Torsdagen pluggade jag, hela jävla dan faktiskt. va helt slut i skallen på eftermiddan när pappa o mamma kom hem.. Nästa klar med tre kurser men än återstår de otroligt mkt. Bara att kämpa på och hoppas att de kommer att gå vägen :)

Sen på eftermiddan/kvällen åkte jag till Västanede till mina kära gamla grannar! Mys med barn, djur och så klart en otrolig massa surr som alltid :)

Fredag/igår, åkte jag in till stora staden, tog en promenad ut på Frösön där dom tatuerade för fullt... Så ingen tid beställd än. Suck. Vill göra nu!!! ;)
Tog sen bussen tillbaka ;) Surrade med Sara om en tid hos henne till veckan, färga, slinga och klippa inte ens jag vet hur jag kommer att se ut sen :P
Efter de vart de lunch på Törners, spanade in stressad mamma och inte stressad mamma. Spännande att se skillnaden på två personer bara.
Sen vart de praktik, gick tok bra. Fick skjuts hem eftersom mina kära praktik vänner inte vill att jag ska gå genom den mörka parken haha. :)

Idag så var de praktik också, stökat på som bara den. Känner mig faktiskt ganska varm i kläderna där nu :)
Sen vart de ner på stan och träffa Simon :) De va läääänge sen kan jag lova sen sist.
Handlade de jag skulle ha, sen käka middag, efterrätt på Törners och kaffe ;)
Senså drog vi hem till mig, spelat kort och sen skulle han hem för att spela mot mig i Words haha.

Sovmorgon imorgon, funderar ändå på att lägga mig ganska tidigt så man orkar upp och plugga lite :)

På återläsning!

Andra riktiga o hemma :D

Jajjemen efter praktiken tog jag och packade ihop mig och åkte hem till mitt älskade V-Övsjö! :)
Ska bli otroligt jävla skönt att få sova i sin egen säng =)

Annars idag så har jag varit med arbetsterapeuten två gånger idag och sjukgymnasten en gång :) *Feels good*

Känns som att de börjar släppa nu, törs mer osv.
Tog prover imorse på en farbror, tekniken sitter kvar i blodtagar handen! Yeees! :)

Annars då? Livet rullar på, börjar se små mål, STORA mål :) Håll tummarna nu! De kan bli riktigt bra de här :)

Bonde söker fru spanar man in och sen blir de Greys :)

På återläsning!

Första riktiga praktikdagen är nu avklarad! :)

Och de har varit bra, riktigt bra. Fått lärt mig en hel del nytt, spanat in en ny sorts såromläggning, lärt mig hur man kan göra de lättare för mina vårdtagare. :) Har ett bra team som jag är med, väldigt öppna och glada. Lätta att lära ifrån och imorgon ska jag få gå med arbetsterapeuten :) De blir spännande :)

Har sen gjort stan med syster, ätit middag, pluggat lite.

Nu blir det räkmackor och outsiders! :D

På återläsning! :)

Oj ännu en vecka...

Jaa som ni nog har sett så är jag sämst på att uppdatera.. Kanske för att de inte alltid blir som jag vill, utan som mitt internet vill. Inget alltså.
Eller så har man bara inte tid. De blir lite mkt ibland...

Veckan som har gått då:

Måndag: Skola. Vilket ämne, fråga mig inte ;) Annars in på Hc en snabbis, lite prover och lite annat stök.
Mio mys sen på kvällningen :)

Tisdag: Skola ännu en dag. Köpte medicin på apotek. Hem, sov. Åt, jobba natt.

Onsdag: Sov lite, stökade hemma, Hammarstrand med mor. Åkte och jobbade några timmar på kvällen.

Torsdag: Stökade ännu mera hemma, frågade ut Berit på HC om lite skoluppgifter och beställde tid.
Micke kom :)

Fredag: Vart hemskickad från skolan, in på Hc fick snusk äckel grejer att dricka. Hem till Micke o sov lite. Tillbaka på Hc, medicin utskrivet, lite prat. Remiss, CHECK! Hammarn, ta ut medicin, kollade på gardiner typ två sekunder.. Sen hem, Micke tog hand om mig ;) Sen när man hade piggnat på sig igen vart de tårtbak :)
God middag dessutom! :D

Lördag: Sollefteåmarknaden med vännerna o Micke just jaa syster också ;) Fick mig ett fint armband :D
Handlade lite gott och lite annat skoj :) Lunch i Solle på pizzeria :)
Sen hem, åt middag på hotellet. Efter de vart de att mysa ner sig framför tvn. Ganska så skönt om jag får säga mitt :)

Söndag: Min bil vart hel :D Annars en lugn dag. Linda kom förbi med två av valparna :D *valpmys* o M&M kom också :) Fulla huset med släkt ;) Micke åkte sen på kvällen, jag packade inför stora staden...

Måndag/idag: Åkte in till stan, köpt present, köpt grejer till bilen. Väckte syster, fixat hos henne. Va till hennes skola/min gamla och hälsa på. Va till min praktikplats :D Remonthagen/Solliden, kan bli en riktigt bra praktik iaf :) Får hålla tummarna för de, har skrivit upp alla koder så jag tar mig runt i den där byggnaden ;)

Sitter nu och kollar på tv, skriver på msn. Har storshoppat på ICA med syster och Sara. ;)

På återläsning!

Helgen har än en gång flytt..

Tiden går på tok för fort, man jobbar, sover och äter känns de som en del dagar..
Men helgen har varit trevlig, riktigt bra jobbar nätter med trevliga arbetskamrater. :)

Sen har gubbs/grabbs varit duktiga och tagit bort de gamla fönstret och slängt ut balkongdörren så nu sitter de ett nytt snyggt fönster där uppe. och bytt i kallskrubben. Bara att isolera imorgon... Är kallt där uppe nu! Brrrrrrr. Men snart är de över :D

Annars käkade vi tre rätters i lördags! :D mums! Sen iväg och jobba tyvärr då vi hade besök meeen de kommer fler helger. :)

Idag vart de till att byta däck på bilen! tack och lov innan de snöblandade värkte ner! :)
Hämtat hem plogen, surrat med M som kom på fika :) skriver nu av lite recept ännu en gång ;) Skrev ju bara i några timmar i lördags redan ;) Är välbehövligt kan jag lova, utan recpet är jag inget ;) eller hur va de där?

Nääe de va ju en kort update iaf, imorgon blir de skola.
Och snart praktik... Jaja de blir nog bra ;)

På återläsning!

Fredag? Hur gick detta till?

Joo man går i skola, jobbar, försöker hinna med folket man tycker om. Vilket inte går så bra.. Har iaf hunnit med Fia innan hon åker hem till Uppsala :) De känns skönt, får försöka med er andra under veckan som kommer ;)

Skissen är helt klar, den följer med till stan första veckan och lämnas in :)

Onsdagen vart de frulle på Hammarn med Fia :) sen hem och sov.. Jobbade natten.

Torsdag: Packade ner lite grejer, fasiken svårt att kasta men lite har åkt iväg *stolt*.

Fredag/idag: Skola, börjat på ny kurs, vårdpedagogik, spännande än så länge kanske jag måste tillägga ;)
Sen affärn en sväng, hem, åt lite, sov, åt igen, duscha, stökat, kokat ägg :D och har suttit här, snart dags att packa matväskan, borsta tänderna och iväg för en jobbar natt.

Tiden går som tur är lite fortare när man jobbar. Pengarna rullar in så jag är nöjd. Snart praktik och inga pengar kommer in.. Jaja, drabbar ingen fattig jävel eller hur va de där? ;)

På återläsning!

Det vänder ganska snabbt

Det som verkade så otroligt bra igår är inte lika bra idag. Men orka lägga energi på de, nya tag :) Nya drömmar :)

Haft skola idag, börjat med kursen sjukvård, verkar bli en riktigt bra kurs faktiskt men de brukar ju Ylwas kurser va så :)

Har en massa skoluppgifter att göra men finns så mkt annat att göra ;) Tänkte ta tag i de där under praktiken. Har ju inge bättre att göra under praktiken så ;)

Har idag varit till Fia, fikat, surrat myst :) Fått en skiss! :D Löööövly :D känner mig tok nöjd med den, riktigt pepp också :)

Sen en sväng till moster, träffat kusin + kusinbarn *bäbismys*


Imorgon kommer nya tag på skolan och annars vet jag inte vad jag ska berätta. ;)

På återläsning!


Söndag

Jajjemen, jobbar helgen över och allvaret startar på nytt, tre dagars skola!
Har iaf haft en underbar jobbar helg, har flutit på riktigt bra, varit lagomt seg, varit lagomt med ringningar, fått de vackra namnet apskaft och ska fundera på hur vi ska få demokrati på jobbet :P Ibland kan man bara älska dom äldre och vad dom utbrister.

Funderingarna har börja lagt sig, framtiden kan bli riktigt bra faktiskt. Känner mig lugn faktiskt. Känns som att de kan bli riktigt bra den här gången. Arbete ordnar sig alltid! Allt ordnar sig, tänker va positivare än någonsin framöver, vi får väl se hur länge de håller sig :P Tills nästa gång de går ordentligt ont för en ;)

Nej nu ska jag återgå till min chips påse! :) Om man jobbar hela helgen så har man ju ingen myshelg på de viset som man brukar så de får bli idag istället ;)


På återläsning!

Livet rullar på

Har varit skola tre dagar den här veckan... Udda, konstigt. Mkt information. Jaja de blir nog bra de här också.

Jobbat, höstmysdag med Lillan, ösd snabbsväng. Umgåtts med nära och kära.

Funderat. Funderar ännu mera nu. Jaja, de ordnar sig :) Allt kommer nog bli bra till slut :)

Annars så är de en jobbar helg, pengar pengar pengar. Älskade pengar som man är i stort behov av nu när man ska iväg och ha fyra veckors praktik i Östersund! Solliden, avdelning F here I come om ngr veckor ;)

Känns som att de vart ett förvirrat inlägg men ni vet at tjag lever iaf. Och funderar ;)


På återläsning!

RSS 2.0