Hemma apoteket ;)






Ja såhär ser de ut när jag verkligen inte har tid till att bli sjuk!

Frukt i massor, apelsiner, mandariner o vad den tredje nu heter, Grape! Ska testa o se om jag gillar de...
Annars så Zyx, Berocca Boost, Sinova ska testas, Idomin salva (så inte läpparna spricker om nätterna), vitamin tabletter (vilket jag äter annars men behövde nya), mina astma tabletter, min special nässpray o sen köpte jag mig ett par rosa/vita stödstrumpor idag :)

Strulade runt på stan ett tag idag, hittade ingen baddräkt eller sportbh som jag ville ha... Surar fortfarande över de ;)

Fikade på UH och sen åkte jag hem, orkade inte va kvar för de där mötet/träffen.. Fick så jädrans ont i skallen...
Väl hemma vart de att åka o posta mitt paket, handla frukt o sen mysa ner sig i sängen med datorn :P

Har testat att göra Sheephards pie idag också, måste kryddas mer nästa gång, annars gott :)

På återläsning!

Halsont..

Jajjemen, de kom igår morse, har försökt med ingefära o honung, honungste, zyx och alla andra halstabletter.. Tok åt apelsin igår o drack i mig massor med apelsinjuice...

Men vaknade inatt, ännu tätare i halsen än tidigare, tror jag hade en sväng med feber inatt också..

Men när ja klev upp efter åtta va de bara lite lätt ont i halsen.. Fattar inget av de här men jag ska ner på stan idag så de blir nog till att gå på apoteket en sväng :P

Annars så rullar de på med jobb, fick ännu en heltidsvecka framför mig..

På återläsning!

En dag med snöskorna o grabbarna

Här kommer då bilder från min första tur med mina alldeles egna snöskor :)









Här ovan leker grabbarna med snön.





Här ovan står grabbarna o blickar ut över "världen".





Här ovan är mina alldeles egna röda vackra snöskor :)



^ Grabbarna bygger vindskydd



^Två nöjda grabbar



^underbar utsikt :)



^ Rickard eldar så vi ska få oss nå mackor :)



^ Grabbarna bestiger "berg" och försöker även ta sig ner





De va lite bilder från denna dag iaf :)

Söndagen vart i familjens tecken, mor o far kom upp från Jämtland o hälsa på, till middag dök även svärmor o svärfar upp :)

Idag måndag så har svärmor varit här o hållt mig sällskap och nu blir de att packa inför lite arbete!

På återläsning!


Halloj!

Tänkte egentligen göra ett riktigt stort inlägg om dagen men faan jag orkar inte nu... Får se hur mkt tid de blir imorgon innan föräldrarna kommer så ska jag försöka mig på att lägga upp lite bilder också :)

Har varit ute med grabbarna med snöskorna idag :) Måååånga bilder vart de :D


På återläsning!

Tissetatterna

Tänkte slänga upp två snabba bilder medans jag har lite o göra ;)



Här ligger Grålle på sin favvo plats i soffan ;)



Ja som ni ser jobbar vi på ännu ett nytt händelsepuzzel ;)



Och här är Panther på andra sidan av soffan.



Var inga problem att skicka in skorna iaf :) Dom ska skicka papper angående de så jag slipper betala för frakten :D

Ringde också å avbeställde lamporna som skulle komma i maj. Inga problem de heller :)

Tulpanerna har åkt ut, sängkläderna dammade, de är varmt o skönt i köket o toaletterna är städade :)

Bara golvena kvar nu.


På återläsning!

Ledig helg! :)

Jajjemen sjukt skönt, dock har jag bara jobbat två dagar den här veckan men de är ganska så skönt att få vila upp sig inför nästa as vecka.. Ledig endast på onsdag o då ska man väl på arbetsförnedringen för nå möte med allt vårdfolk tydligen..

Annars så har två dagars jobb gått bra, tror jag iaf ;)

Micke o Christer har satt in diskmaskinen, tvboxen är inkopplad så ikväll blir de att se på tv som allt vanligt folk :O
vad tittar man då på? Känns sjukt faktiskt..

Borde plocka o stöka men de vill inte riktigt brinna i spisen så därför har jag inte tagit mig från köket än, vill få upp värmen innan man sätter igång med allt som borde göras.. Städat borde huset bli..

Fick ett telefonsamtal hemifrån Jämtland igår, känns sjukt att tiden har gått så fort, saknaden kommer smygandes på en, man viftar bort den tar en stor kopp te och blickar framåt istället.

Idag borde det:

  • städas
  • plocka bort allt från ena köksbänken... ser ut som ett helvete där... SUCK
  • ringa o kolla om jag får skicka in mina skor..
  • handlas
  • grytan skall göras
  • tulpanerna borde slängas ut
  • ta mig i kragen o gå igenom alla Napping bilder och se vilka jag ska skicka till den här bruden som ritar av fotografier..

 

De är väl dagens måsten, ett är redan avklarat sen innan så de har jag inte skrivit upp, att ta fram kött o bröd ur frysen.

Nej här blir inget gjort, på återläsning!


Yrväder!

De är just vad de är idag, de tooook jävla blåser men är ändå plus ute :D

Så jag kunde inte låta bli, tog o bestämde mig för att jag tyckte om kängorna som Micke beställt åt mig och letade fram hans snöskor (utan hans vetskap) o drog på mig alltihopa o tog med mig kameran ut i skoterspåret :)



En egobild kanske vore på sin plats i den underbara solen :D




Mina nya vinterkängor o Mickes snöskor :)





















Bakom mina solglasögon jaa osv.














Sista bilden är från skogen när man bakom de lilla krönet kommer ner på våran gård :D

Underbart skönt ute även fast de blåste, vart på tok för svettig även fast jag inte hade mkt kläder på mig men när jag väl hade hittat tekniken så va de så skönt :) Nu fattas de bara ett par längdskidor så är de perfekt för att va ute typ jämt fast med olika grejer :D

Blir antagligen ner till Övik idag o shoppa upp ett par egna snöskor ;) o mat så klart :D

På återläsning!


Sol o ledig dag :)

Jajjemen solen toook skiner o de är underbart skönt ute och då tänker ni vad faan gör hon då inne? Meen jag har varit ute o lekt med kameran, hämtat in ved o bara myst i solen och behövde ladda batteriet i kameran och in och elda därför fick man ta sig in igen ;) Och så hinner man kanske lägga upp lite bilder på bloggen eller? ;)

Dom här första år från en tidig morgon för ngn vecka sen, de va ruskigt kallt men lyckan över att se solen komma till gården va underbart därför vart de några kalla bilder innan fingrarna frös till is.






Och nu kommer bilderna från idag :)















Denna underbara orkidé fick jag av min karl på alla hjärtans dag :)



Tulpanerna köpte jag till honom.



Här är de lilla som är kvar av en orkidé som inte verkar vilja leva, men jag tror den tar sig, har den i vatten blandat med en droppe orkidé näring så vi får väl se om den tar sig igen eller inte, dock har den aldrig varit så "livsstark" men ändå.



Vårat köksbord när de inte är belamrat med grejer.



Våran vedbod om ngn är intresserad ;)



Jag försöker komma till botten men lyckas fortfarande inte.. under allt de där dammet så finns de mer ved...




Saker och ting som har hänt:

På alla hjärtans dag jobbade jag till fem och när jag kom hem var köket fyllt med levande ljus, det sprakade i spisen o min karl stod o gjorde suveränt god mat :D Trerätters vart de och allt var gott :) Även fast vi fortfarande inte lyckas 100 med efterrätten.

Min karl är kanske världens bästa för mig, jag säger de inte så ofta som jag borde och jag skriver de allt för sällan men jag tror och hoppas att han förstår de ändå.


Annars så har de tok snöat i helgen, folk fastnade i backen upp till jobbet *asg* varför inte göra som mig och stanna lite längre ner och invänta att traktorn tar sig upp först? Skyll sig själv regeln på de ;)

Jobba heltid är krävande för kroppen och inte minst huvudet, lära sig alla nya, försöka förstå sig på finska haha. Plånki betyder iaf plångbok, ett ord iaf ;)

Och just nu har jag inte tid med detta eftersom jag ska vara på massage om en halvtimme! :D

På återläsning!

Grönt eller blått?

Jaa gardinera som hängde i vardagsrummet var gröna men fick bytas till blåa istället då dom stal för mkt värme från elementena.

Har "snygga" tassels i gardinera här på nedervåningen, förstår inte hysterin över dom, dom funkar, slipper man knyta band som sak sitta perfekt dessutom. Enda positiva enligt mig ;)

Helgen har innehållet jobb, dåligt med sömn och en massa spring på toaletten av ngn jävla anledning för jag dricker inte så här pass mkt vätska! Suck. Jag tror att de har med att göra att jag slutar snusa.. Kroppen måste va förstörd eller nått? Kommer ju bli tom på vatten.. Funderar skarpt på att köpa resorb då jag är sämst på att hinka i mig vatten och nu dessutom börjar jag ju jobba heltid... Satan. Jaja, de orndar sig väl.

Sluta snusa för med sig allt negativt som jag bara kan komma, niktoinsuget är på tusen, dom här "snusarna" som är gjorda på örter smakar snusk! Svider då de är så torra... Jag är hungrig dygnet runt, sugen på allt.. Men de funkar bra på jobbet, där finns de kaffe o kex om man behöver och vi äter o fikar så pass ofta så jag klarar mig faktiskt. Men hemma, snart är nutellaburken slut, allt godis uppätet :P

Plus mitt otroliga humör, någon som minns mig från förra gången? Nu är jag inte lika hemsk som den gången sämst är humöret på morgonen innan jag har fått i mig frukost sen funkar de någorlunda under dagen, de får dock inte jävlas fööör mkt på jobbet för då står jag o hoppar o svär tyst för mig själv haha.
Har haft goa arbetskamrater som har hejjat på mig i helgen, dom är för söta :D Helt underbart helggäng som jag har jobbat med nu i helgen, finns nog inge bättre faktiskt.

På återläsning gott folk, nu känns de som att de skulle sitta fint med lite lunch innan jobbet börjar.


Översättning tack?

Öh jaa, jag försöker tänka engelska åt grabbarna nu när dom ska skicka efter en massa grejer... Öh jaa, min engelska är inte använd på länge men de verkar sitta i iaf litegranna iaf.

Har jobbat ikväll, har jobbat lite dagar nu, börjat få ont i handleden igen... Har inte tid med de.. Ska ju börja på min heltid på måndag för bövelen!

Mina jävla lampor har inte kommit som jag beställde, i maj! 10:nde MAJ då TIDIGAST kommer dom! Jag avbeställer skiten på måndag o så får svärisarna köpa dom vi ska ha i sundsvall när dom ska ner nästa gång, punkt slut! Har ju som köpt en bok som jag tänkte läsa nu så de vore faktiskt trevligt med en läslampa :O

Annars så rullar allt på, trivs tok bra på jobbet och man känner sig mer inne i gruppen :)

De va väl allt för den här gången!

På återläsning!

Livet rullar på i ultra rapid...

Så bloggen blir lite efter kan man säga, vet inte heller riktigt vad jag ska skriva om egentligen? Kom med förslag vett ja.. Ser att folk är inne och läser min blogg men dåligt med kommentarer må ja säga ;)

Annars så jobbar jag, förra veckan en enda dag, vilket resulterade i brödbak x 2, kakbak x 2, så man kan ju inte klaga på att jag inte gör nått iaf ;)

Den här veckan har varit lugnast i Sverige tills idag? Vart inringd på jobb imorse, skulle sluta ett men fick gå upp på Plan 2 då de behövde mig på intro där så jag gjorde klart mina brukare o drog upp efter fika, intro där till fem och sen hem. Känner mig ganska förvirrad egentligen, skulle verkligen behöva en riktig intro morgon men de hinns inte med då jag jobbar hela helgen på plan 1. Och på måndag rullar de igång med en intro kväll på plan 2 för att sedan rulla på med ett helttidsschema i tre veckor där uppe och sen kommer de rulla på med mer schema nere på plan 1. Känns skönt samtidigt lite konstigt att komma in på banan igen o jobba 100%

Har haft turen att ha Beccs som stöd i en del irriterande grejer under veckan, du är fasiken guld värd! <3
Always soulmates.

Lägger annars puzzel, inköpt tre stycken 1000 bitars här i veckan o ett är snart lagt :O
Broderingen börjar ta form och den är förhoppningsvis klar till jul ;) Annars blir de gran utan julgransmatta haha de kommer bli snyggt or not :P

Nej de va väl allt för nu, finns säkert tusen saker att skriva om men orkar inte riktigt och vet väl inte hur jag ska sätta orden för att de ska låta vettigt osv.

Så de är väl bara att fråga om de är ngt ni undrar över ;)

På återläsning!


Kylan kryper sig in i mig...

Sen i tisdags så fick jag tag på grejerna jag skulle ha till baket, tog en sväng ner o handlade lite, bla mat då, dessertskålar o ramarinskålar eller hur dom nu stavas.

Jag bakade de där jävla Superbrödet, som smakar KOKOS och inget annat... Trist bröd, inget jag rekommenderar, men jag har iaf testat skiten nu och de åker ur min recept bok iaf :P

Bakade även morotskaka, vilket vart riktigt bra enligt mig.

Igår jobbade jag så de vart lugnt från förmiddagen.

Idag har jag varit på affärn, apoteket, tagit in ved, städat, tagit fram kött, tvättat, eldat, gjort chokladbollar och hunnit äte lite därimellan. Men ändå känns de inte som att man har gjort nå vettigt..

Micke dyker väl upp om typ 2 timmar om man har tur så man får väl försöka fördriva tidens fram tills dess och göra lite middag, blir ett nytt recept idag :D

På återläsning!

RSS 2.0