Fröken Hallongrogg.

Förklaringen till rubriken kommer snart. För jag måste ju ta dagarna som dom har gått eller hur? :P

Så vi börjar med fredag den 28/11-08.
 
Hmm. dagen började väl rätt lugnt, stökade på hemma, drog ner på Hammarn för att gå på möte med SverkerPerker.. Har fått uga eller vad de nu heter, 125spänn om dan, rik blir man haha. men de kommer iaf in en slant varje månad så de känns helt ok. Va där bara jaa en halv timme eller nått haha. Sen åkte jag hem, glömde köpa dom där jääävla stagena till bilen, får göra de ngn annan dag. Och de blir dom långa, bättre de o kunna kapa dom när ngn.. Jag dvs har förstört lilla grillen på bilen.. Hmm, eller nääe de va inte mitt fel utan det självmordsbenägna rådjuret i somras eller när de nu va.
 Sen så va jag väl hemma o stökade, tog mig en ridtur med älsklingsTösa. Och de kunde ju ha blivit lite intressant för grannarna för de kunde ha blivit så att dom hade fått hem en skenande häst o tjugo minuter senare ett arg bi vid namn Elisabeth Norberg, de va som rätt mörkt när jag va ut med henne och när de inte va allt för långt hem vart hon rädd för en fågel som flög upp bredvid oss och började tok skena, tur att man har stora skor som gör att man blir kvar i stigbyglarna och rätt så starka nyper så man orkar hålla sig kvar i tyglarna för jag va inte direkt beredd, allt hade ju gått så fint hela turen annars, men inte då. Nejj de vart till att skena, fick stopp på henne rätt snabbt och allt gick bra sen igen, trodde bara att man kunde få flashback ett tag haha. Så vi började trava lite smått senare på vägen o då jäävlar flyger de upp ännu en och iväg o galopp. Tjoho. Men de gick bra även den gången. Men sen så gick de bra hela vägen hem. 
 Drog hem sen, Ellen kom förbi :) stökade på här hemma, drog sen tillbaka till stallet, jag o Ellen släppte in alla hästarna, myste lite med dom, vilket även verkade va uppskattat haha. Till o med Dessie tyckte att de va trevligt att ha oss där. ;) 
 Sen hem, middag, ugnskassler eller vad man nu ska kalla det, potatis o grönsaker, mums. :) Vart en dusch, ombyte, sminkning, förfest då Fia kom och sen ner på puben i Kälarne :) 
 Där fick man visa leg, jag ser kanske inte så tokigt gammal ut ändå ;) jag får aldrig visa leg har inte gjort de sen jag va sexton om ens då. Så jag blir alltid glad när dom vill se haha. 
 De hade för övrigt vare julbord där så stolpen, skogsröjningar o P-As va där. Så de va ju lite folk där från början, kom till lite mer sen också men inte så tokigt mkt faktiskt. Så nu kommer förklaringen till min rubrik: Jag är som tokig i hallongroggen dom serverar där, Baccardi Razz, sprite, isbitar och frusna hallon, en av världens lättaste o godaste groggar :) Jag glömde o kolla sist jag drack dom va de va dom blandade men den här gången minns jag de :) *stolt* så nu måste jag väl börja göra dom hemma kanske, eller blir dom inte lika goda då? hmm. jaja, får testa så får vi se. Så där kommer namnet Fröken Hallongrogg ifrån. Fia kallade mig de ;)
 Kusin Tobias bjöd dessutom på lakrits shots, gott, men livsfarligt haha. Har som en tendens till att bli mindre nykter när jag dricker shots så jaa. Fröken va inte så nykter när hon åkte hem haha. Men jag kommer ihåg allt så de så :P Jag gjorde inte bort mig, inte vad jag vet iaf, ngn kanske tycker de men jag bjuder mer än gärna på mig själv. Jag skrev ett super ärligt sms till honom sen på natten..   Men han vart mest glad för min ärlighet, han tyckte de kändes bra. Så då är väl allt bra eller? Han ville ta efter mitt exempel o va super ärlig... Hmm. Jaja, vi får väl se vad som händer o fötter då. 
 Kvällen slutade med att jag o Ellen sov hemma hos mig, hade fylle snack till två tre på natten haha. Och jag hamnade inte i fel säng i fel hus med fel person, duktigt Bettan.
 
 Men jag vill bara tacka alla som jag träffade på puben för en enormt trevlig kväll :) Sköna människor ger en skön kväll ;) :)
Så då har vi kommit till lördag den 29/11-08.

 Vad hände denna dag då? Bakis? Näääe. Vaknade innan åtta då alla va vakna eftersom dom skulle på hundutställning.. Klev upp kvart över åtta, va väl fortfarande onykter då.. :S Men efter en dusch mådde man bra, drack tyvärr lite för mkt vatten... Man ska nog inte hälla i sig en liter med vatten de första man gör... Trugade i mig frulle sen när Ellen kom ner. Åkte sen med Linda o Johan till Ammer o tittade på hundutställningen. :) Trevligt trevligt. Alltid skojj att göra ngt annat än de man brukar :) plus trevligt sällskap. De gör ju allt.
 Sen så åkte man hem, tog de rätt lugnt nu när jag har börjat blivit sjuk.. :S Menmen. Bara att försöka bli frisk då ;)
Tog de rätt lugnt hela eftermiddan, tittade påEl Cid, värdelös film.. Jag sov mest under hela filmen haha. Åt lite skagentårta till förrätt och filé, potatis, bea-sås o grönsaker till huvudrätt o sen så tittade jag en bit på Narnia, prins Caspian. Rätt bra hittills. Sen så kom Ellen, vi drog till Sandmon o umgicks med folket där, åt nötter, skrattade o spelade lite Brawl :) Sen vart de hem o sängen vill jag lova. Vi låg jaa innan tolv tror jag haha. Så vi va som lite trötta..

Söndagen den 30/11-08.

 Vaknade vid elva imorse, vart frulle o sen lite lussebullar :) mm mums.
Sen så tog jag o Ellen de rätt lugnt, jag har ju som min jääävla förkylning. Vi hjälpte till lite i adventsbakning o så faktiskt. Duktiga vi är :) Sen så tittade jag klart på Narnia filmen, den va bra. Men måste se den en gång till, man får inte alla intrycken bättre andra gången haha.
 Gjorde väl inte så mkt mer, tog de rätt lugnt. Duschade, pratade med B, åt middag, jag åt rester sen igår medans dom andra åt Köttfärs jaa vad de nu heter, jag va som sugen på lasagne så de vart som lite fel.. Men de blir lasagne i veckan istället :) Nice.
 Sen kom grannarna över o fikade, lek o stojj med Isac, alltid lika trevligt :)
Har tagit de rätt lugnt sen, tittat lite på tvn bara värdelösa program, ville se horseshow eller vad den heter men svt 24funkade inte.. deprimerande. Menmen.
 och nu sitter jag här. Snorar o hoppas på att de ger sig snart.
Funderar på att försöka sova.. Vilket kommer inte att gå så bra.. Jag vet inte vad de är med mig nu förtiden.. Kan inte sova när jag är själv.. Sover så jäävla bra när Ellen är här men när jag är ensam så blir de jobbigt.. Knepigt allt de där..

jaja, de va ju lite uppdateringar iaf. ;)


Punkt.


Dieses Tag.

Eller hur var de där nu? Jag tror de är rätt stavat o så. Äsch skit samma.

 Idag har jag, vaknat alldeles för tidigt ;) Halv åtta.. Har som inte sovit så bra inatt.. Har varit orolig som bara den.. Varför? Jaa de kan man ju fråga sig.. Men jag hann som mest bara vakna, stänga av alarmet så kom Chappen upp o in i rummet med sin blöta nos o knäveckena mina haha. Alltid lika trevligt haha. Sötvovven där.
 Klev då upp, satte i motorvärmare i vita faran, jääävlades som vanligt! varför ogillar min bil mig? va tokigt nära att ge den en ny spark men insåg att jag inte ville ha ngt bauta blåmärke på vänster fot också.. Men efter tredje försöket gick huven upp, brabra. Varm o fin bil :)
 Sen dusch, frulle, sminkade mig (jag?) vart lika brydd varje gång jag tittade mig i spegeln haha.
Borstade av pärlan, drog ner på Hammarn, för tidigt som vanligt.. Men jag hann ju på apoteket innan, så de va en sak mindre att göra. :)
 Satt sen o pratade med Ellinor innan mötet, sen möte, där va även Tomas o Gisela, skojj att träffa dom :) Men mötet skulle va till fyra egentligen, men jag skulle ju som kanske hämta farsan i stan så jag åkte hem mitt på dan. Eller jga tog ut pengar o handlade innan dock och kollade på nå stag till extraljusen, blir inte riktigt klok på dom.. jaja. Pappa får titta på dom. Komma med sin expertutläggning haha ;)
 Drog då sen hem, åt lite lunch, räkmackor ;) mmm. mums hehe. Skickade iväg ngn jobbansökan osv.

Hämtade sen syster o Emelie och pizza ;) vart onyttig middag idag hehe. Menman måste ju få unna sig ngt gott ibland också :)

 Sen vart de över till grannarna, hundträning på ridplan med stor bracka lampan :) De va skojj, sen så vart de lite mockning o stökande i stallet o sen en ridtur ut i mörkret ;) Mkt trevligt. Tyvärr bara en kort, men Tösa verkade inte ledsen över de så svettig hon va, så hon fick sig en nattsärk :) ett mysigt varmt flistäcke med Mulle på, söt blir hon i den :)

 När jag kom hem så ringde Beccs <3 Känns alltid lika bra efter att man har pratat med dig vännen, vi räknade även ut att de va en hel månad sen vi träffades sist.. Så nu blir de till o träffas :) Ska in luciahelgen,då blire krooooogen :D hmm. man kankse hinner med julklapps inhandling också? faaan va smart jag är idag ojojojojoj.


 Ska iväg till hammarn igen, imorgon, möte med Sverker perker... jaja, får se om jag har fått till ngn praktikplats tills dess.. Annars, kan jag ju höra med Loulou om hon kanske vill ha mig på bibblan :) För då hinner jag ju även med att plugga med Ellen, Bettan kommer med otroliga ideér just nu :)


 Humöret är på topp dessutom, jag bara ääälskar när mina dagar är såna här.

Lite luft, djur o glada röster de gör min dag underbar :)


Haha jag måste ju berätta en grej ur ett samtal idag:


Han - Men vi får höras nå senare.
Jag - Visst vi hörs heejj.
Han - Hejj, Duuuuuuuuuu!
Jag - Ja..
Han - Om du ska in till stan tar du det jäääävligt lugnt för de är halt som faan.
Jag - Visst, ska tänka på de :) Hejdå.
Han - Hejdå.

 Älskar hans omtanke, inte konstigt att jag älskar honom som den vän han är, skulle jag ha haft en storebror skulle de ha varit han. Ingen annan.

 Han bryr sig igen, jag vet inte om jag borde bli glad egnetligen, vill ju så gärna att de ska bli ngt mellan oss, inte bara de som de är nu.. De räcker inte i min lilla värld.. Jag vill ha mer.. Men de törs jag inte berätta.

Helgen kan nog bli helt underbar vad jag tror :) Jag hoppas de, jodå, de blir den haha.

Nääe en dusch så man får upp värmen i tårna kanske?

Tack o hej från mig, sov gott o ha en underbar dag imorgon :)


Today and yesterday.

 Så då va de en stund sen man skrev igen då, två dagar till o med. Ibland som ni märker kan jag skriva varje dag, allt flödar som och de känns helt underbart att få sätta sig o blogga och ibland känns de mindre viktigt, hur nu en blogg kan bli viktig egentligen. Men de är väl ett sätt att berätta för er vad som händer i min lilla värld. 

 Tisdag har jag inte berättat om så häääär kommer allt om min lilla tisdag ;)
Började dagen rätt lugnt, pappsen är hemma, sjukskriven, gud vet för vad.. Ingen som vet vad de är för "fel" på honom.. Men vi åkte iaf till farmor o farfar, han skulle försöka få till elen på baksidan så de går att tända adventsgranen, vilket han till slut fick till så nu skiner det :) Jag va då inne, tog ner alla gardinerna, putsade alla fönstrena, satte upp nya gardiner, julgardinerna :) o så klart ljusstakar, stjärnor, änglar osv. myyys. Städade ur ett skåp också, duktiga Bettan ;) Fick mig en liten slant också, känns alltid bra att få en liten peng. Fick lite hjälp med farfar o fixa med gardinerna iaf.
 Sen va jag även lite barnvakt åt Isac medans Tina hade ridlektion :) 

Så här kommer de lite bilder från dagen :)
 
  

 Onsdag är vi framme vid nu då. Idag har jag tagit de lite lugnt på förmiddan, skrattat åt Chappe som tog in båda skurborstarna, såna där man använder när man ska skura riktigt ordentligt typ innan man bonar,ni hänger med va? rotborstar kanske dom heter till o med. Han la in dom på golvet o la sig på dom o kliade sig på ryggen haha. Jaa, han har ju fantasi iaf lill killen haha.
 Sen så va jag över till grannarna, följde med som sällskap ner på Kälarne när Tina skulle klippa sig så jag har två meter långa armar ;) Bar Isac i en hel timme, han va så otroligt trött men vägrade sova och satte man sig ner så vart han kinkig haha. Men de gick bra :) De va spännande o va på en frisörsalong tror jag, mkt nya grejer att kolla in och alla spännande människor, ojojoj. Så han somnade väldigt snabbt på vägen hem haha. Lillgrabben där :) 
 Tog sen vita faran o åkte till farmor o farfar, idag igen. Tog in lite ved med syster o pratade en liten stund med folket.
Drog sen hem, slängde i mig lite mat och drog ner på Kask, så imorgon kommer jag nog ha träningsvärk...
 Pappa åkte in på sjukhuset idag, ingen vet vad de är för fel på honom, så han ska ligga där över natten och imorgon ska dom göra nå arbetsprov på honom. Så han kommer nog hem imorgon.

Möte dessutom imorgon, känns helt värdelöst... Jaja.. That´s life, right?


Känner mig så tom, så ensam..

Näe sängen nästa kanske? Man ska ju försöka ta sig upp imorgon..
Hejsvejs.


MmmmMandariner.

Jupp, mkt gott ;) Sitter o äter de nu, sneglar på CSI o dricker Pepsi, inte nyttigt men vaa faaan man lever bara en gång. ;)
 Så min dag idag då, vaknade imorse, tittade ut o såg snön som föll ner, massor av vita underbara flingor :) *ääälskar snö* De är så mysigt, allt blir som tystare, mjukare o trevligare. som igår i skogen när vi va o red, hur mysigt som helst :)
 Sen så stökade jag o far på här hemma, drog ner på byn o handlade. Stack till farmor o farfar, fikade, tog fram julgardinerna vi ska sätta upp imorgon.
 Hämtade potatis, lagade mat, åt mat. Och stack på Kask, sen har jag även hunnit med en simtur :) skööööönt :)

Så de va väl min dag idag. Har väl inte hänt så där tokigt mkt spännande egentligen men ändå.

Jag är stolt över dig vännen, nästa gång då jääävlar tar du dom :)

 Så imorgon ska jga till farmor o farfar, putsa fönster o hjälpa farmor o sätta upp gardiner och ta in ved åt farfar. Bettan är ett duktigt barnbarn eller nått. Jag gör de mest bara för att jag har svårt att säga nej när dom ber mig..

Jag känner mig så dum..

Nääe spela lite Tetris kanske? Maries fel att jag tycker om de jäääävla spelet :P

hejsvejs.

Fem timmars sömn..

...Jaa de va de de vart inatt :P Konstigt nog är jag inte trött heller.. Men de kommer väl sen haha. Och se på faaan, Bettan bloggade inte igår ;) Så nu får gårdagens händelser skrivas.

 Började dagen med att äta frulle, läste lite och åkte till kyrkan för urnnedsättning.. Och de gick fövånadsvärt bra, en liten tår o så, men de kändes bra.
 Sen så drog vi hem till oss förutom familjen i Håsjö dock. Så vart de lite fika, mums ;) efter de drog jag o Marie ner på Kask o tränade, tog dubbelpass.... :-S haha. bänk, ben osv. till o med marklyft ;) Stackars Rasmus fick stå o instruera oss ;) vi kör inte med ngr vikter där än, de är alldeles för viktigt att vi lär oss hur man ska stå så vi inte gör illa oss sen. Men i bänk ökade vi med fem kilo, både på bred och på smalbänk :) *Duktiga vi* Men faan va jobbigt de va haha. Körde en massa benövningar, bra för mina stackars knän vill jag lova. Så idag har man lite träningsvärk, men itne så farligt som de kunde ha varit dock :)
 Så efter träningen åkte man hem, bytte om och drog till stallet, mockade o stökade på, tog sen ut Tösa på en ridtur :) mm. skönt, vi jobbade riktigt hårt så vi vart rätt så svettiga båda två haha. Så hon fick på sig "nattsärk" sen haha, alltså ett flistäcke ;) Och jag tyckte de kändes småkyligt när jag va ute o red, jaa deffenitivt genom skogspartiet jag red igenom, för de va ju faktiskt nio grader kallt och när jag kommer upp på Tina o P-As gård så träffar jag på P-A som säger att de är tretton... Brrrr. Kallt.
 ååå sen så vart de till o bege sig hem, Linda kom o jag slängde i mig lite middag lite snabbt, tog en snabbdusch, man måste ju försöka lukta liiiite gott efter träningen ;) hehe.
 åsså drog vi till Dockmyr, där vart de Buzz och en massa te :) Och när vi skulle bege oss hemöver vid ett-två tiden? va de nitton grader kallt, brrrr.
 Så när vi va på g hem skickade J till L om vi ville komma o hälsa på så vi plockade upp Rasmus o åkte dit. Huset är faan större inuti än vad jag trodde haha. Där kollade vi lite tv o surrade en massa. Sen så vart de att åka hem med folk, först syster o P sen ner på byn o lämna R, jaa vi tog en raggarrunda först också ;) Meeen halv fyra på morgonen är de ganska dött på Kälarne haha. Men sen hem med honom o sen hem med lilla mig. Kom i säng kvart-tjugo över fyra imorse o vaknade innan tio. brabra. Men jag lär nog va tokigt trött ikväll haha. Men de är bra de, då somnar man snabbt ;) hehe. 

 Tack allihopa för en trevlig kväll/natt/morgon ;)

 Jag vet inte vad jag ska tro.. 
 
Kram, hejj på er :)

Life is beautiful :)

 Vaknade åtta imorse, jobbigt.. Sov dåligt inatt.. Tryckte på snooz hela tiden ;) Sen ringde Broman o kollade så jag va uppe haha. Så till slut kom man ur sängen ;) Men de tog låååång tid haha.
 Stack över till grannarna sen, Tina hade skickat o frågat om promenad o de är man ju inte sen att hänga på heller :) Så hon o jag ut, lille Isac i vagnen o vovvarna med. Otroligt skönt väder va de, inte för kallt o inte för varmt. Härligt härligt. 
 Vi gick hem till Tina o co. o efter en stund kom P-A hem på lunch, så de vart kaffedrickande :) Sen ut igen, Tina skulle ha lextion så jag tog med Isac ut i vagnen och väl nere vid stallet är de lite ojämnt i marken så där sköt jag vagnen fram o tillbaka i jaa en halv minut kanske? Sen sov pojken för fullt :)
 Kollade in ridlextionen, sen vart de en sväng med söt Indra :) Tina longerade henne först o sen tog vi skaklarna, allt gick mkt fint o smärtfritt, hon är så duktig lilltjejen, man blir ju nästan sugen på att skaffa sig en liten själv haha. Sen fick hon komma ut i hagen igen, de roliga va att Dessie kom direkt fram till mig och ville mer än gärna följa med, Dessie? Så brukar ju inte hon va haha. Men de är en positiv förändring av damen, hon blir som bättre o bättre tycker jag, hon kan ju va riktigt go o mysig när hon känner för de också :) Allt blir bara till de positiva. De kanske slutar så att jag köper henne av dej Tina hehe ;) För hon är ju snygg också. Jag är inte alls tokig i hästar o vill ha en egen neeeejneeeej.
 Sen så vart de mockning och de perfekta va att när Tina hämtade hö och jag sopade ihop de sista så vaknar lillgrabben :) Han sov väl i två timmar eller nått, perfekt tajming :)
 Så vi gick in, fikade lite, gott med te och mackor när man har varit ute :) Isac verkade inte ha ngt emot de heller, fast teet va nog lite beskt för hans smak tror jag haha. Men en vacker dag kommer han nog att gilla de med :) Lite tv-tittande o mkt lek med Isac vart det sen.

 Sen så var de dags att bege sig hemöver, få veta att man har fått backventilen till bilen bytt o extraljusen insatta, nice nice :) Måste ut o testa dom egentligen, men de får nog bli imorgon ;) hehe. De är för kallt att gå ut nu. brrr.
 Vart btw hemma gjord pizza till middag, mums o coca-cola ;) mmm. *smakar smaskens* 
 Efter de drog jag till Sandmon o hälsade på familjen Lundin, trevligt trevligt. :) Lite mandarin ätning o dataspel haha. Testade Fias nya sims, Sims 2, lägenhetsliv? hette den så tro? jag tror de, rätt kul, vi har gjort ett grannpar, två tanter, tant Helga o tant Greta Knarr haha. Helga är en surkärring o Greta är en trevlig kvinna. Snäll vi är.

 Sitter nu här o bloggar, dricker hallonsoda dessutom, gott :)

Vill tacka Tina o Isac för en helt underbar dag, vad skulle jag göra utan er? :)

Just jaa, jag höll ju på att glömma en grej, för hur vädret va idag, så kommer vädret att va resten av vintern. :) Bara lite fakta från min Bondepraktika almanacka :)

 En mindre rolig dag imorgon.. Urnnedsättning.. Jag har ingen aning om de kommer att kännas jobbigt eller om de känns som att de inte spelar ngn roll..
 Har iaf gjort världens backup, jag kan ringa Broman precis när jag vill, han är min jourhavande vän, för de känns som att de är lättare att prata med ngn som är en bit bort och inte här.. Sen så är de alltid lätt att prata med Broman, han har redan utstått flertalet samtal sen mormor dött, jag gråtande, snörvlande o berättande, han lyssnande, säger lite tröstande ord och gör mig glad igen. Känns bra.
 Sen så ska jag även över till grannarna, har sagt att jag ska hjälpa till o mocka ;) haha. För så här är det att när jag är i stallet mår jag tokigt bra, de är bästa stället i hela vida världen, där kan ingen sorg komma åt mig. Sen så kanske de blir ngn ridtur också. 

 Jag har för övrigt letat fram min pannlampa så nu kan de bli mer mörkerridningar också ;) Ska kolla så den skiner ikväll, så jag kan åka ner o köpa batterier imorgon om den inte gör de. Brabra. :)  

Nej de va väl allt för idag de, ska dricka upp min dricka sen blir de nog sängen o boken :P hehe. Bettan har blivit en bokmal igen. Jag tror de beror på att jag börjar komma tillbaka i mina gamla spår igen. Känns bra. Tar en dag i sändern, försöker va glad o positiv, även fast jobbsökandet går uselt. Men de lossnar nog.

Kram på er :)


OoOoOoO

 Så vad har hänt i mitt lilla liv idag då? Joo, vaknade åtta imorse, hade vissa problem att ta mig ur sängen så jag drog mig till halv nio ungefär ;) Broman ringde o kollade så att jag hade vaknat, jag bad honom inatt om att göra de. Så de va nice :) Tog mig upp då, tog en promme. Skönt, älskar min nya jacka btw :) den är bäst :) Egentligen är de väl en snowboard jacka men va faan jag tycker om den som en Bettanjacka ;) haha.
 Sen så hem, åt frulle, duscha o åkte ner på byn.
Träffade Ellen o Loulou på bibblan, gjorde första matte provet i matte b, statistik, VG *stolt* Va med dom sen ett par timmar, alltid trevligt med roligt sällskap :)
 Åkte hem, tog de lite lugnt, läste o så, åt middag. Korv och makaroner, gott faktiskt :) Sen till grannarna, hjälpte P-A upp med bilen som hade stannat av ngn underlig anledning.. Dumma bil.. Hoppas de inte är ngt jätte krångligt problem.. Då kanske jag kan få sparka på den bilen också ;) så som jag gör på min egen när den inte gör som jag vill haha :P Va med söt Isac en stund, som tyckte mkt om mitt armband som vanligt haha. Han kan även säga tutte åt nappen :) såå söt, tänk snart pratar han för fullt :) myyys.
 O sen ut i stallet :) Jag lyckades ta in alla fyra hästarna på en enda gång, meeen de är inget jag rekommenderar, de tar nästan lika lång tid som att gå två ggr haha för dom vill inte gå alla fyra i bredd o alla vill gå olika fort haha. Men in kom då iaf. Sen vart de ut i skogen o rida :) Tina hade pannlampa, jag måste packa upp min för de funkar ju tok bra i mörkret, då behöver man inte bry sig i att de e mörkt heller :) Då kan man rida alla tider på dygnet haha. Eller nått sånt. 
 Jag har även stökat undan lite grejer upp på rummet, även i hallen.. De har varit min avdumpningsplats sen jag flyttade hem. Hittade igen en massa roligt, bland annat ngr smycken sen studenten o min ettandosa med örhängen i :) Så jag vart lite glad. Alltid kul att hitta igen grejer som man hade glömt vart man har lagt.

 Idag är en bra dag :) Nog för att dagen snart är slut men den har varit bra. Tack alla ni som har gjort den så bra :)

Namnsdag.

 Lite gladare, lite ljusare. 

 Jag berättade aldrig allt som hände igår ;) Va ju som sagt ner till Kälarne på Kask, de va skönt, jobbigt.. Auuuch :) Men ingen träningsvärk faktiskt ;)
 Sen vart de middag, tog en bauta portion, lite för mkt än vad jag orkade egentligen, jag trodde nog jag skulle orka äta en hel elefant men de vart bara en hare ;) Vilken jämnförelse, men ni fattar. 
 Jag o syster gick över till grannarna, hjälpte till att ta in hästarna för kvällen, syrran sålde lite grejer till klassresan och vi busade med lille Isac som inte alls va trött ;) utan de va pappsen i den familjen som va trött hehe ;) Vi stannade o tittade på McLoyds döttrar, de är ju en riktigt bra serie, synd att man inte har hallmark så man kan titta på den senaste.. Menmen.
 Sen gick vi hem, o de hade ju börjat blåst och självklart va de motvind, otippat va? haha. jaja, vi tog oss hem iaf ;)
Tittade på de sista av UB, kollade sen på DHW :) mm, älskar serier :)
 Efter de vart de sängen, läste över femtio sidor i min bok så nu är den slut, men femtion böcker till i serien ;) brabra.

 Idag då har jag inte hunnit med ngn morgonpromme. Utan satte i motorvärmarn imorse, tog in vovven, åt frulle, duschade, tog ut hunden och drog ner på Hammarn. Skulle på arbetsförmedlingen på möte.. tråååk. Hann även med att gå på apoteket innan o köpa kalciumtabletter :) Duktig Bettan, bra investering.. Eller?
 Jaja, sen på af, värdelöst de där menmen. Fattar inte varför jag måste va med menmen. skit samma får väl göra "läxorna" som jag redan har gjort.. dryyyygt. Menmen.
 Sen drog jag på banken, satte in pengar på mitt sparkonto o stökade på. Så snart är jag rik haha. Eller inte men de hade varit en trevlig tanke ;)
 Hann även med fiket, fikade även, de får man väl göra när man har namnsdag? :P En caffelatte o en smörgås med ost o skinkröra :) *smakar smaskens* ;) hehe. Köpte även hem Wienerbröd som vi festade på sen.
 Åkte ner på Kälarne, pratade med Gunnar om matten och umgicks med Ellen o Loulou :) Alltid lika trevligt. :)
 Drog hem, åkte sen vidare till farmor o farfar, tittade på lite gamla kort med farfar medans Isabell testade jämtlandsdressen åt farmor.
 Sen hem, åt middag o wienerbröd ;) Har sen suttit här lite, tittat lite på tv o hunnit med en liten promme med mamma.

 Så sen då? Joo tv om en kvart ;) Bonde söker fru, Greys anatomy och Dirty sexy money ;) Helkväll framför tvn, me like :)

19 november


DAGENS NAMN - Elisabeth

Elisabeth är ett gammalt bibliskt namn, med sitt ursprung i hebreiskan och en ombildning av Elisheba som tolkats "Gud är fullkomlig". Elisabet är dock den grekiska varianten. Namnet har använts i Sverige sedan 1200-talet och är ett av de allra vanligaste namnen på flickor och kvinnor i landet. Men det är många fler som har det som andranamn än som tilltalsnamn. Det finns i dag cirka 363 300 som heter Elisabet, varav omkring 32 900 kallas så.

Elisabet är hebreiskt. Hebreiska ursprunget var Elisheba. Betydelsen är min Gud har lovat eller Gud är fullkomlig.
I Bibeln har Arons hustru namnet och även Johannes Döparens moder bär namnet.
De flesta flickor idag har stavningen Elisabeth. Det var på 1500-talet som Elisabet blev vanligt i Sverige. Tidigare användes namnen Elisiv och Elzaby som härstammar från Elisabet.
Namnet finns med i almanackan till minne av en from prinsessa som levde i Ungern på 1200-talet. Hon var välgörenhetsföreningarnas särskilda skydshelgon.


Bara lite info om mig ;) hehe.
Tack o hejj från mig.


Tänk om..

 Sitter här och funderar, ensam i mörkret. Ibland känns de så oerhört skönt, ibland oerhört ensamt, tyst och tomt. De är då man hinner sitta ner och fundera lite, samtidigt som man inte vill fundera..
 Jag funderar alldeles för mkt, en psykiatriker skulle nog bli tokig om jag skulle orka gå till ngn. För de är för många funderingar, sen vrider man och vänder på precis allt.. Alla dessa tänk om.. Och jag funderar inte bara, jag dagdrömmer, hela dagarna.. Min morgonpromenad som jag försöker ta varenda morgon är på ungefär en timme, men för det mesta är den timmen för kort för jag hinner inte drömma klart på de jag vill. För även när jag dagdrömmer vrider jag och vänder allt, för tänk om, tänk om de vore annorlunda. Om man kanske hade gjort annorlunda, sagt ngt annat, då kanske inte livet hade varit exakt som det är. För tänk om. 
 Jag har haft funderingar på att skriva in lite om mina dagdrömmar här, men jag vet inte om jag vågar.. Vågar berätta om allt jag tänker på.. Jag funderar även på att skaffa ännu en blogg, en blogg där det bara handlar om mina tokiga ideér och fantasier. Men törs jag? Vill jag öppna upp mig så mkt? Bli så sårbar, eller vill jag va kvar i mitt lilla skal där jag är så trygg? Där ingen ser min rädsla, otryggheten, ensamheten..
 De är inte de att jag inte har nog med vänner, för de har jag, för dom jag har, håller jag hårt i, jag berättar inte nog ofta hur mkt jag tycker om dom och hur mkt jag uppskattar att få vara deras vän, hur mkt jag tycker om att göra saker med dom. Nog för att vi bor på lite olika ställen, ngr få kvar i tryggheten Kälarne trakten, en i Vännas, ett gäng i Ösd och en speciell så nära men ändå så långt borta.. En del vänner har åkt utomlands.. En del vänner kvar i Sverige. Men vi vet alltid vart vi har varandra. Och de är de viktigaste. Känner ni igen de att de kan gå flera månader och sen plötsligt träffas man igen och allt är precis som de alltid är, man skrattar och har roligt och mår bra tillsammans som man alltid har gjort. De måste va ngt speciellt som vi människor gör, eller? Eller hur vi är kanske man ska säga. 


 Jag ska fundera en tag till på om ni ska få komma mig in på livet så mkt att ni även ska få veta vart mina drömmar far iväg nånstans. För dagdrömma de kan jag. Jag skulle nog få mvg om de vore ett ämne i skolan. Men tyvärr inte, därav g:et i samhälle på gymnasiet, jag dagdrömde på dom timmarna. Meen vad är de att bry sig i nu? Man ska titta framåt va? Inte bakåt? Eller hur va de där? För tänk om man kunde åka tillbaka i tiden och göra om vissa grejer?



 Tänk om..


Today, Yesterdag and the day before.

 Goddagens, dags för lite uppdateringar igen då. Datorn som vägrade att funka igår så de blir idag istället ;)
I söndags, vart de en promme runt byn med Ellen, tittade lite på tv o så, åkte till stora stygga Vallsjön ;) Där vi umgicks med Loulou som va sällskapssjuk. Spelade lite Wii o hadde oss :)
 Vart även kyckling o bacon till middag, jag vet de låter inge gott men vänta tills ni har smakat ojojojojoj. mm mums. :) åsså liiite vittvin till maten, va helt ok, kanske liiiite för surt, men bara nästan ;)
 Sen fick man skjuts hem igen, Ellen fick ett samtal om jobb så de va bara att åka hem igen.
Där hände väl inte allt för mkt heller. Tittade lite på tv o så. Tog fram en bok jag inte har läst på ett år säkert(?). Började om på den o läste en sisådär hundra sidor ;) haha. Jag börjar få tillbaka läsandet igen, de går som fram o tillbaka, ibland älskar jag att läsa o ibland så går de bara inte.. men nu funkar de igen :)

 Måndag, Vaknade efter sju när Ellen kom upp o la sig, snackade lite med henne, tanten hade överlevt ännu en natt, Ellen är som på nattvakning, glömde nog berätta de förut tror jag, jag är inte säker, se Alzeimers, de är vad jag o Ellen har ;) För de har vi kommit fram till för vi glömmer då allt haha ;) Krydderna på ICA osv ;)
 Men tillbaka till ämnet. Somnade om och vaknade nio, jag tror jag har en inbyggd klocka, vaknar alltid nio. Rätt bra tid ändå, fast om jag skulle ta mig upp åtta vore de ännu bättre egentligen.. menmen. Skit i de. Morgonpromme med vovven, som inte alls ville gå som jag ville, alldeles för mkt annat spännande att lukta på! de är de jag hatar att ta med mig hunden ut på promenad, jag vill inte stanna bara för att han vill de o lukta på en massa grejer, det stör mig, för hittar han ngt han verkligen vill lukta på drar han som en idiot rätt ner i diket o när det är lite halt på bilvägen som de är nu så åker man ju nästan ner i diket.. Så de slutar med att jag är tok arg o halvt nere i diket. Kul, nej. Men de känns fel o lämna fanskapet hemma också. Får ju som skuldkänslor då. Och jag äger ju inte ens hunn. Störsamt.
 Sen vart de en varm o skön dusch, för ngn hade ju eldat, jag alltså ;) Sen frulle framför tvn, tittade på första avsnittet av Sex and the City någonsin :) Lånade första skivan av Loulou igår :) Hon har köpt "skolådan" där alla sex serie omgångarna är med :) sköjj.
 Efter de stökade jag på lite här hemma, gick sen över till Tina, hjälpte henne en sväng med Indra, gick riktigt bra för henne och hon va ännu bättre när hon väl fattade att man ska sänka huvudet o göra som tömmarna säger ;) Sen tog vi även ut Tösa o drog upp en vagnarna till ladan o vi fick in den själv sista biten in ;) Vilken jääävla tröskel ojoj. Men in kom den iaf.
 Isac fick även en tiger av mej, fast han sov medans jag va där men fick ett urgulligt kort på han o tigern sen av Tina, så den va uppskattad :)
 Gick då sen hem, hämtade posten, fick att man skulle betala skatt på biljäveln. Suck. Men den va ju "bara" på ett o tre ungefär. Men de är inte så bara när man inte har ngn inkomst. Menmen. De ordnar sig nog snart, ska ringa på jobb.
 Ellen hade för övrigt vaknat så då hade man sällskap också. Så vi satte oss framför tvn, tittade på lite SexAndTheCity avsnitt :) Sen vart de tjockpankaka med bacon :) mm mums. åsså jordgubbssylt, inte att förglömma ;)
 Sen åkte vi ner på Kask, tränade typ en o halv timme eller nått. Sen simning ;) De va skönt, avslappnande :)
Hmm. sen så åkte Ellen på jobb o jag hem. Fikade liiite, jag blir så hungrig av att träna o deffenitivt av att simma. Men nyttig macka med skinka, ost o tomater på iaf ;) Tittade på CSI o sen sängen. Läste väl i två timmar eller nått haha. Så snart är nog boken slut tyvärr. Men de finns många fler i serien så så synd är de ju inte om mig ;)

 Tisdag, är idag. Tänkte börja morgonen med en morgonpromenad, men först tänkte jag sätta bilen på värmning, så de va bara att ta den sen o åka o handla, meeeeeen motorhuven vägrade öppna sig, jag vart ursinnig o gjorde som jag så många andra ggr har gjort, sparkade på den lilla bilen de va bara de att där jag sparkade sitter mitt extraljus fäste över så jag slog illa foten riktigt mkt, skylla sig själv kan man ju gott säga meeen inte just då, vart ännu mer ursinnig o funderade på att skrota skithögen på en enda gång. Ringde till min käre far o frågade hur faaan jag skulle få upp fanskapet. Han hade inge bra tips heller, eller de funkade inte. Så då sket jag i allt jag planerat o sopade av biljäveln o åkte ner o handlade, köpte till o med små pizzor o dricka till brunch för att jag va så irriterad. Inte de nyttigaste men va faan. Så hem igen, tittade på sista avsnittet av Sex and the city åt mina pizzor o drack min dricka. Sket i promenaden helt. Får se om de blir ngn senare idag istället.
 Ska iaf ner på Kask sen i eftermiddag o träna lite. Har för övrigt ingen träningsvärk alls :D Känns skönt, bra att simma efter träning ;)

Nej nu är de här nog långt ;)

Får se när jag får igång datorn nästa gång ;) Annars lär jag nog sparka igång min gamla. Den funkar i alla väder ;)
Kram Hejj.



Jag säger upp mig!

 Så då va de dags att uppdatera lite igen då.
Igår då kan vi väl börja med, Ellen kom ju vid två tre tiden o gjorde mig sällis. Vi kollade in när pappsen o Jocke kom hem med en trave ved, man vet ju aldrig med karlar dom kan ju göra en handbrovinkel o göra nå dumt, måste ju se till att dom inte gör ngt dumt med lilla pärlan min, tänk om dom hade backat på henne eller nått ;) hehe.
 Sen så, jaa, vad hände då? Vi stökade på hemma, vi hoppade över att följa med till Hammarn, vi tog en promenad runt byn istället. :) Skönt, en andra promme idag ;)
 Efter de vart de till o börja på middan. För de vart stekt fisk, ungsstekt potatis, klyftisar ;) o romsås :D mmm, älskar romsås *smakar smaskens* :)
 Seeeeen blev de groggande :) mmm. älskar grogg :D oo just jaa, smörgåstårta gjorde vi med :D de smakade smaskens med grogg o smörgåstårta :) mmm. härligt livet kan va ibland.

Sen kommer vi då till lördag o de är idag de.
 Klev upp tjugo över åtta, åt smörgåstårta till frulle ;) o stack till Ösd. Jag o mamma bytte på polisparkeringen innan stan så skjutsade jag ner henne på PC där hon o syster skulle kolla på skolan osv. Jag o Ellen drog på Lillänge :) Jag hittade en jacka jag ville ha på SportTjänst efter en timmes funderingar ;) Den va ju dessutom billig, 13oo ungefär, billigt om man jämnför med jackan jag funderade på innan.. Den gick på 25oo... 
 Och vi hann även med Skopunkten, massor av fina stövlar, *dräggel* ^^ Sen även en snabbis på Rusta, vi såg en rosa och en konstigt grön gran, hmm. inget för oss insåg vi. Dom va ju häftiga meen inget vi vill ha hemma hos oss iaf.
 Sen även IXO-house, köpte lite ljus hittade en tavla jag funderar på att köpa, har som ingen plats för den så de få va så länge tror jag. Hittade en grej till lillgrabben också :) Jag kan som inte låta bli :)
 Hmm, efter de plockade vi upp mamma, sen åkte vi på Jula, kollade in lite där, hittade lite saker till bilen jag önskar mig i julklapp haha ;)
 Sen vart de iaf hemresa, jag körde. Piss störigt väglag. Men vi kom hem :) Halt va de dom sista fyra milen meeeen va faan man ska inte känna efter så mkt ;)
 Vad mer har hänt? Joo vi åt lite mer smörgåstårta ;) Ellen fick samtal om jobb så hon lämnade mig ensam att dricka grogg ;) men mer grogg till mig hehe.
 Sen lite grillat till middag o så. Drack grogg till middan ;) hehe. Kalla mig knäpp om ni vill men jag tycker de är lika gott som att dricka öl eller vin till maten ;) om inte godare haha.
 Jaoo, sen lite karra, men de va jag nog egenltigen inte sugen på, så kanske man ska börja på chipspåsen snart hehe :P 
 
 Jo ni kanske vill veta varför jag ska säga upp mig, som ni vet är jag arbetslös/arbetssökande och har nu lessnat på att vara hemmafru så nu säger jag upp mig från de och blir alkolist för de måste ju va ett mkt roligare "arbete" än att va hemmafru ;)

 Nej nu har CSI börjat så Hejsvejs.


Ps. De regnar, skit hatar regn när snön har kommit.. piss. Ds.


SnöööÖ!

Så då satt man här då, uppdaterar lite, har haft lite fullt upp så då blir bloggen lite efter. Men nu har jag tid över :)

Onsdan va de då. Hmm. vad gjorde jag då? Inte allt för mkt, tog en morgonpromme som vanligt, tittade på film o gjorde middag, hemma fru som man är ;) Men de vart en god middag, kycklingwook ;)
 Sen kom även Ellen :) Vi tog de lite lugnt tills kusin skickade sms, då va de dags att ta sig till Kask o träna, jobbigt ;)
På hemvägen va de rätt halt, jag satt o surrade med Ellen när jag tog korsningen nere vid Hörnan o bilen går på ställ, helt lugnt kommer de ur mig "Du de är halt ute" o sen ställ åt andra hållet "jaa fortfarande halt" haha, här ska man inte få panik i onödan ;)
Efter de vart de sista halvtimmen på bonde söker fru o sen Greys Anatomy :) Jag älskar mina serier o nästa vecka börjar ju även Dirty Sexy Money ;) Nice, älskar serier :)
 Efter de vart de väl sängen, joo vi spelade tp på min mobil i typ en timme eller nått också haha.

Torsdan då. Vaknade upp mitt i natten.. Hade så jäääääävla satans ont i mina stackars armar, handleder o händer.. Satans träning.. Funderade stort på att gå o dö, så satans ont gjorde de... Smetade in med muskelliniment, de hjälpte inte direkt, vart näsan värre.. Men lyckades somna om till tio i nio, vaknade då upp, Ellen va då också vaken :) Sen ringde telefonen nere så då va ju pappsen vaken så då kunde vi ta oss upp också. Vi käkade frukost, thé o mackor :) mm mums. Sen va vi o handla o stökade på, glömde pepparn på affärn.. haha, vi är inte alls glömska, så de vart ner på affärn igen sen, fast då skulle vi köpa hamburgerbröd o sen en än gång för då kom vi på att vi hade glömt pepparn. Men mellan allt de där så hann vi även med att räkna matte, fika, äta lunch och köpa en backventil till min älskling:) ooo filidutter :) Äntligen vi har saknat dom såååå satans mkt :) o nu finns dom igen :) *Vi är glada* Så de vart hamburgare till middag idag, kanske inte världens nyttigaste mat men ändå ;) Gott va de :) Har btw vilodag idag, skööönt. 
 Åkte sen till Håsjö, kusin E fyller år :) *Grattis* Vart en massa godtårta där ^^ Sen vart de även akupunktur, nice, Ellen testade också. Drack Rosé vin o vart stuckna haha. Sen visade även moster hur man ska stretcha för att få så lite träningsvärk som möjligt, hon tryckte även på en massa otäcka punkter där de gjorde skit ont..Jäkla moster ;) 
 Sen hem, jag o Ellen fortsatte att dricka vin haha. Sen sängen. Gick lättare att somna inatt, hade inte lika ont.

Fredagen är vi då framme vid o de är ju idag de. Vaknade inte när Ellen stack imorse.. Snacka om att sova hårt haha. Har tagit en promme, gjorde som moster sa o svängde mkt på armarna o en del av värken släppte faktiskt. :)
 Sen frulle, satte mig här en stund. Städade, fick hjälp av pappsen när han kom hem, så han skurade. slapp ju ett moment iaf ;)
 Funderar nu stort på att ta en snabbdusch, känner mig inte allt för frääääsch. Ska väl till Hammarn sen. Handla. Ösd imorgon. Skojj. Det snöar btw:D

Snö ute på gården :)
Vad händer de för skojj i helgen då?
Hejsvejs!

Humrpf.

 Den där satans bilddagboken jävlas igen! satans skitsida! Så fort de blir mer än 70tusen inloggade samtidigt så kajkar skiten ihop jag blir sååååå arg! Gaaaah! 

 Men de va väl inte de jag tänkte skriva om egentligen utan om min lilla dag.
Som började med att jag tjurlåg tills jag hörde att pappa va vaken, tog en timmes promme med Chappen, skööönt :) sen så en dusch o frulle :) Gick sen till grannarna, så vi tog oss en promenad, eller power walk som man ska säga nu för tiden ;) Isac somnade innan vi han till kurvan vid Tora haha. Han va trött den lilla sötnosen. :) Så vi fortsatte runt byn, de är ju för härligt väder ute nu, älskar verkligen kylan o den lätta luften inte tung o jobbig utan bara lätt o skön att andas in :) mm. Sen så tog vi Indra en liten sväng, hon är ju för duktig lill tjejen där :) Sen vart de lite kaffedrickande, Tina testade en ny fisksoppa, jag tjuvsmakade på Isacs o den va god :) Skulle fakiskt tänka mig att äta den till middag ngn gång ;) Jag försökte även ta kort på lillkillen men han är helt omöjlig, vill inte alls sitta still eller ligga still på golvet, o ni ska bara se hans posé när han ligger på golvet haha. han är ju som värsta fotomodellen :) o vad trist livet vore utan lillgrabben, som redan är nio månader, hör ni? ojoj, han växer så de knakar. Snart går han på dagis o vips så har han gått ut nian. De är sjukt va tiden går fort.

 Men nu kom vi bort från ämnet igen ;) Jaja min dag är väl kanske inte världens mest spännande ämne men ändå.

Så när P-A kom hem följde jag med ut till stallet o kollade in när flickorna gjorde iordning hästarna. Men sen hem, insåg att de behövdes handlas lite, föööör de har ju inte min käre far gjort. Gubbar.. jaja. Så snabbt ner på affärn, handla lite grejer, hem o ställa sig vid spisen, de vart lite enkelt idag, pasta o köttbullar o korv så klart, eftersom viiiissa inte vill ha köttbullar. Gjorde som vanligt pasta för typ en hel armé.. Att jag aldrig lär mig. jaja, hundarna tycker också om pasta som tur är ;)

 Sen har jag väl segat framför tvn o suttit lite här, sen vart de ner på Kask o träna med kusin. Jobbigt, min stackars mage.. auchhhh... Men de kommer kännas bra till sommarn ;) Eller hur va de där? Beach, summer 09? :P Känns iaf bra att träna, även fast de va mer folk där nu än de va i helgen. ;) Men jag hoppade övet att göra "Arnold" hatar den ryggövningen, jag ser bara pucko ut när jag gör den. o inte får jag till den heller. jaja. Fast M tyckte vi skulle testa med bara stång uppe i ett rum där vi va själva, gick lite bättre tror jag, fast då va de nästan lite för lätt haha. Och imorgon blir det bänk, bröst, biceps o triceps tror jag de lät som. O så har jag klarat av att göra nittio situps :) *Stolt* haha. Min stackars mage ojoj. Gjorde även "Brommespec" haha. Den får nog heta det från o med nu, de va Broman som tipsade mig om den så jag får uppkalla den efter han ^^
 Efter de vart de till o åka hem, titta på UB, DHW :) o så en kopp thé (nyttigt) med liiiite socker i (onyttigt) o hårdmackor... Men jag kan bara som inte låta bli att fika när jag kommer hem.. De är för gott, jag måste som få i mig ngt.. De är fel att fika en massa på kvällen men när man rör sig så här pass, får man inte göra de då? unna sig ngt? Nog för att jag dricker sprit, äter godis o chips på helgerna men de hör ju inte hit ;) hehe. Men jag får nog försöka lära mig att hitta ett nyttigt sett o leva på. Men de jävliga är ju att jag gillar livets goda, socker, sprit osv. ;) Ngt tips om hur jag kan motstå o vad jag kan gotta mig med istället?

 Hur sjukt långt börjar inte de här inlägget bli då? Jaja, jag kanske ska ta morgondagen också eller? Morgonpromme med vovven, så vi får ngn aptit, duscha, äta frulle. Sen ngn gång under dagen kommer Ellen förbi :) Skojj. Joo träna också som de lät jaa, men de har jag ju redan berättat om.

Nej två bilder från dagen för avsluta mitt inlägg :)



Haha jaa som ni ser så är de lite svårt att ta kort på lillkillen ;)

Godnatt från mig.

Light of Thunder.

 Dagen har börjat med en timmes promenad imorse :) Skönt, Chappen vart sur för att jag inte tog med honom.. Men jag orkade inte ha ngn som vill stanna o lukta på saker o ting. Så då gick jag själv.
 Kom hem o duschade sköööönt :) Sen frulle :) Varm oboý o hårdmackor pratade med B samtidigt, de va trevligt :) Sen kom pappsen hem. Han hade varit till skogen o huggit lite. 
 Letade lite jobb.. Alltid lika roligt.. Eller inte... Tittade på ngn värdelös film osv.
Sen kom syster hem, så vi fikade upp oss och stack till stallet :) Nice, tog en ridtur i skogen, alltid lika härligt :)
Så här kommer en liten bild på sötnosen ;)
 
 Så efter ridturen tog vi o borstade av flickorna ordentligt, de regnade som ute.. o sen mockade vi o stökade på, tog in resten av skaran :)
 Hem o åt middag, stekt potatis o stekt fläsk ;) mm. mums. De äter man alldeles för sällan ;) Sen va de rätt lugnt, stökade på här hemma lite o så.
 o sen ner på stora stygga kälarne o simma, mmm. skönt :) Trevligt sällskap dessutom :) o sen tankade man upp pärlan lite, de kostade ju bara 11.47 va? tror de va de. biiiillllliiiiigggt ;)
 Och nu sitter man hemma, csi har nyss börjat funderar på att titta på de nu faktiskt.

Så de va min lilla dag de.

Hejsvejs.


Helgen.

Jaa så man får väl börja med lördagen då.

 Klev upp halv åtta då jag skulle åka med Helene till Hammarn halv nio, jag följde med henne o kollade in hur de va att va på Åsas blommor o va såklart sällskap till henne, de va skojj :) De måste vi göra om fler ggr :) Jag gjorde en egen farsdagsbukett till pappa :) de va skojj. Han tyckte om den o skröt om den sen ;)
 Sen drog jag ner på byn o tränade med kusin :) Bara vi två på kask haha. Vi tränade biseps, triseps, rygg o mage. Träääääningsvärk idag? mhm. Men de va kul o skönt :)
 Efter de vart de att sitta hemma o dricka vin, jag dricka vin? rött dessutom? jag måste ju ha slagit huvudet eller nått ;) hehe. 

 Idag söndag då. 
Vaknade åtta imorse.. vad skulle jag upp till då? jaja jag vet då inte. Klev upp gjorde jag iaf. Gjorde iordning en bricka med frukost grejer o satte mig o tittade på Brudens bäste man :) den tycker jag om. Sen fick jag sällskap av syster o puttrik. 
 Sen vart de en promme. Skönt :) Träffade på Hilja så jag tittade på hennes "nya" tillskott, Birk. en riktig snygging, hon har ju somhaft han ett tag men jag har inte kollat in honom, men idag så pratade jag med honom, sötnosen där :)
 sen vart de en dusch, sen träna med kusin. Idag vart de liiiite biseps, mage o ben. Nice. :) Hoppas träningsvärken som jag redan har går över snart. 
 Pratade med Clarre idag, han vill att jag kommer in till stan till helgen o umgås med honom haha. Skulle faktiskt vilja de.. Men ett litet problem, inga backventiler... suck.. får se vad jag bestämmer mig för.. Får beställa dom imorgon tror jag..
 Efter de vart de middag, stek, potatis o såsen ;) muuuums. Vad hände sen då? hmm. joo tittade på tv. en timme eller nått sånt tror jag. o efter de åkte vi till farmor o farfar :) där va de tårta, gott med tårta. Farfar vart glad för skjortan han fick, en mörkrödrutig, den skulle jag kunna ha haha :P Satt där o lyssnade på gamla historier ett tag o sen vart de hem. 
 Tog ännu en promme, skönt. älskar vädret som är ute nu :) 
Har pratat lite med B, alltid skojj. Sen har jag suttit här. 

 Varför?

Och nu har jag slut på ideér om vad jag ska skriva. Har ju iaf uppdaterat lite lätt nu :)

Saknar lastbilarna... Vill sitta ensam efter vägarna igen.. Bara jag, lastbilen, lite bra musik, matdosor, frukt o vatten.. Natten saknar jag mest.. Sitta där i mörket.. Fundera.. Känna sig lycklig.. Saknar saknar saknar...

Så tack o hej från mig ;)


Crazy in the night.

 Torsdag o fredag är ouppdaterade :P Så här kommer dom.


 Vad gjorde lilla jag igår? joo, tog hand om vovven, tittade på film, va till stallet :) tog de allmänt lugnt, kollade in lite jobb. Ringde på en häst :) oo den skulle jag vilja ha också ;) Jag skulle vilja ha alla hästar jag harhittat :P

 Sen efter middan, potatismos o korv. Så åkte jag till M&S :) Vi gjorde negerbollar, "eller kalla dom vad du vill!" som min kära kusin säger. Sen spelade vi Buzz o drack kaffe o åt dom godingarna ;) En mkt trevlig kväll :) Kände mig inte lika insnöad efter den turen.

 Idag då, klev upp, jaa tjugo över sju, men vaknade sju. Sen vart de promenad med Chappen, åt sen frukost, både han o jag. Sen fick han gå ut, jag dammade mattor, dammsög o skurade både nedervåningen o övervåningen. Sen hann jag även med att greja med tvätten och elda. Sen vart de att ta min lilla ihopfrusna stackars bil ner till Kälarne. På affärn köpte jag lite dryck o lunch :) Sen hem, åt framför tvn, kände verkligen för att slappa lite. Sen satte jag mig här, har letar lite jobb, har faktiskt skickat iväg en ansökan, tack varre Marre ;) men varför inte? Jag ska testa på de om han vill ha mig där iaf :) O inge lastbilsjobb i Edsbyn dock, vilket inte gör mig ngt överhuvetaget egentligen, men han ville ha kvar mitt cv osv för att kanske kunna rekrytera mig senare ;) Så de är bara att hoppas att man har fast arbete som man trivs med tills dess hehe. Idag känner jag mig otroligt uppåt, kan de va för samtalet med B? kaaan va. :) Känns bra iaf. De mesta iaf. Klart att de finns grejer som kunde va bättre, men man få ta en dag i sändern.
 Hmm. vad mer för spännande ska jag skriva tro?
Att jag inte har ngr planer för helgen kanske? Så överraska mig med ngt roligt ;) Jag hänger nog med på de mesta för tillfället.


 Just jaa, alla bomber då. En i Brunflo o en i Ösd, på söder. Nödvändigt? räckte de inte med en falsk häromdan utanför Lidl? De är ju för fasiken Östersund inte Stockholm. jaja, inget att göra åt antar jag.


Nej nu kommer syster hem, kanske ska mobba henne en stund? mhm.

Först en bild på min stackars frusna bil ;) Tagen imorse när jag o Chappen kom tillbaka från prommen.



Hejsvejs.


Heime.

 Japp, hemma från stora stygga Skellefteå ;)
De har väl inte hänt ngt spec på resan egentligen. Förutom att vi träffade på en kille som va toklik Fredric, lite skrämmande på ngt vis, tittade o backspegeln o hej o hå, men sen när jag kom ut så såg jag att de inte va han. Den här killen va iaf trevlig :) en av dom som jobbar på Skelleftekraft, träffade även en annan karl där han hade med sig valpen, o den tyckte bättre om mig än gubbarna ;) Den kom direkt fram till mig men hade svårt för dom andra. hehe. "Fruntimmer" sa dom haha. En liten BorderCollie va de. Dom är ju toksöta dom också :) Gubbarna va för övrigt trevliga, pratade så där härligt som dom bara gör där uppe. Jag äääälskar verkligen dialekten dom har. :) Man kanske ska flytta upp o hitta sig en karl där, vad sägs? :P haha. 
 Joo jag köpte en film också, Nanny McPhee heter den. :) Rätt rolig film, tycker om den :) Osså köpte jag en RosaPantern tändare hehe.

 Idag så sov jag nog mest på resan hemöver.. Va som rätt trött, de sov en dansk bredvid oss som hade en jäääävla dieselvärmare som lät tok mkt.. menmen. Jag sover nästan bäst när jag får sova till de där vaggandet faktiskt.

 Sen när man kom hem packade vi ur lastbilen o pappa for o lossade o smörjde o jag gick hem, lite kallt i mjukisar o collegetröja faktiskt, men de funkade. Kom hem, trodde jag skulle bli galen då, ingen hade hätt ut nyckeln! Men då fick jag höra att hunden va inne, så jag ringde in o då va ju min pucko syster hemma o hade låst dörren. Gaaah, ljusrädd eller? jaja, in tog jag mig iaf. Sen va de till o byta om o gå till stallet :) o bara känna doften av hästar är ju härlig :) mm. 

 Vad mer för roligt ska jag skriva in då? hmm bra fråga.

Joo, Renata de är motionssimning på måndagar mellan halv åtta o nio :) Toook skönt :)


Nej de va väl allt för stunden. Hejsvejs.


Skellefteå.

Nu fääär ma till Skellefteå, kommer hem imorgon :)
Hörs då.
Hejsvejs.

Hemma fru.

Öum. Vad ska man skriva idag då? Jag har som känt för att skriva hela dan men nu när jag väl sitter här vet jag inte längre.. Kan ju berätta om min lilla dag istället då.

 Började med att åka ner till Kälarne o handla, fanns typ inge att dricka hemma, mjölk, vatten o saft o inget ville jag ha. Så ner o handla, köpte även en krysstidning ^^  Just jaa jag glömde berätta att  jag hittade min bilnyckel i låste på bilendörren haha. Glömde den där igår haha. Bettan i ett nötskal enligt mig.
 Sen vart de frukost framför tvn, kollade på "The ex" helt ok film. Jaa oså va ju Chappen inne. Mamma kom hem, hon hade glömt matdosan hemma haha. Klantigt :P
 Efter de vart de en promenad efter bilvägen, utan hund idag. Mötte Eva o Dan på vägen upp o påvägen hem kom de regn.. Men Hugo hade varit uppe o huggit ved o va på väg hem så han plockade upp mig, nog för att de inte va nå långt hem då men han verkade va sällskapssjuk :) Så vi pratade i kanske fem minuter innan jag va hemma, men skönt att slippa gå i regnet iaf :) o alltid roligt att träffa ngn annan själ :)
 Fem minuter efter att jag hade kommit hem kom syrran hem, vi tittade på Linas kvällsbok, eller jag hann inte se hela för jag började med middan, kokade ris, potatis o gjorde filégryta, samtidigt som jag skar upp grönsaker, dukade, löste korsord o eldade. Ibland känner jag mig som en hemma fru.. Menmen.
 Sen kom mamsen hem, perfekt tills middan va klar, käkade, gjorde matdosor, löste mer korsord. Åkte ner till Kälarne igen, för att simma :D ooo jag bara älskar att simma. Så skönt, kände då att jag hade lite träningsvärk efter ridturen igår haha. plus att jag har tok ont i båda knäna.. hmm. kan de va efter min snabba promenad igår på asfalten tro? jaja, de får man väl aldrig veta.

 O jag lägger upp lite bilder på snygghästarna jag har hittat o vill ha :P


Tinker/pinto korsningen är min favvo :) men dyrast.. Menmen. Dom båda nordisarna är ju inte så dumma heller o då blir de billigare även om jag köper båda dom haha. Men korsningen e ju för snygg... Vill ha.. jaja, må få mig nå jobb först.. Vilket verkar va helt omöjligt för tillfället, känns nu mest bara jobbigt att höra av sig till arbetsgivare för man vet redan vad man får för svar..

Men nu är jag för sugen på en sub med skinka, ost o tomater :) mmm. *mums* *smakar smaskens* :P

Kraaam på er.

Kollage.

 Så nu sitter man här igen haha. Ibland så känner man bara för att skriva en liten rad då o då. Idag är en sån dag jag skulle kunna skriva ner hela mitt liv i ett enda inlägg, men de tänker jag inte göra. ;)


 Jag har tittat på lite film sen sist jag skrev, vart ute o ridit med Tina o vovvarna :) De va skönt, härligt väder o va ute i dessutom, så vem kan ogilla hösten? Inte jag iaf.
 Och här kommer två bilder på sötnosarna dessutom, dom fick sig lite vatten innan vi stack iväg på våran ridtur.

 

Och nu då?
 Joo mitt kollage e klart. Lägger upp den också ;)



Och nu vet jag inte vad jag ska skriva mer faktiskt, har egentligen inge mer intressant att skriva så Hejsvejs.

Pon&Zi.

Så lite uppdateringar sen sist kanske?

 Igår lördag.
Bakade bullar med mamsen, massor av bullar ;) Jag stack sen iväg till Tina o hjälpte henne med söt Indra :) Så duktig tjej så :) Sen var jag o mamma till kyrkan, jaa syster, Puttrik, moster, kusin E o Kjell också. va en sån där inte mässa, vad heter de. Tacksägelse? För de döda. De kändes helt ok att dom sa mormors namn faktiskt, inte så där jobbigt som de brukar kunna kännas.
 Sen hem, åt grillat o potatis o sås :) *smaskens* sen lite karra ;) efter de drog jag till Fia o Sara, umgicks med dom, spelade lite kort, lite Brawl, fikade thé och mackor, mums. Va med dom tills kusinerna ringde o ville ha skjuts från Hällesjö, så vid kvart över ett drog jag dit, sen tillbaka till Västanede o en sväng till Övsjö, senhem i säng vid två tiden.

 Idag söndag.
De har ju som inte hunnit gått så mkt av dan än dock, men frulle har man hunnit med oså har jag suttit här o kollat in Pon and Zi bilder :) Därav rubriken. Hmm. Äh jag slänger upp ngr åt er o titta på :)



Hmm. nääe de va nog allt för tillfället.

Over and out.


RSS 2.0